40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Ú hunter lap 3 mana, idéz 3 random beastet akik azonnal chargeot kapnak :D -
Renegade #34226 ez egy érdekes videó, kíváncsi leszek mit lép rá a blizz, nyilván foglalkoznak a témával, és ahogy Amaz is írta, érti ő, hogy ez móka, de neki már nem az. -
Negritis #34225 vicces ez a rant :D főleg hogy elég sok class kapott most portalt :D
de a portalokon kívül malchazar és barnes ami ebbe a kategóriába esik :D
-
Negritis #34224 -
Negritis #34223 az meg még elég soká lesz azért, addig még lesz 1 kieg
+ nem biztos hogy az a lap nem marad standardban, ahogy ugye pl a murloc legend wild lett -
Szerintem arra gondolt a költő hogy kirotálódik standarből a LoE -
Negritis #34221 mage simán megmaradhat, van annyi cuccak és retool lehetősége hogy egy tempo vagy akár egy freeze control is működik reno mellett -
Miért? -
nem sokáig haha -
Negritis #34218 onog-n és china autumn-n is elég sok a reno deck
meglepően sok -
TottiHUN #34217 Sajna már nem aktuális :D -
TottiHUN #34216 Play a friend you both earn a reward küldetéshez keresek segítséget :D Meow #2170 vegyetek fel
-
Az úgy dank -
Renegade #34214 "A rogue renouncing her warlock cards into hunter spells, fighting a warlock that discards a druid minion.
I can't PogChamp hard enough for that."
:D -
Renegade #34213 -
a legendary azért kerülhet bele a deckbe csupán 1x, mert nevesített minionokról van szó (egy Tirion létezik a világban, míg worgenből van több). ezért van az, hogy a legendary minionok mind személyek. ezért nem lenne értelme legendary spellnek, mivel nincs olyan, hogy egy spell csak egyszer létezhet és nem minion.
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2016.09.05. 10:30:27 -
Negritis #34211 az idő majd igazolja :D -
cesar22 #34210 a control warriba elise helyett szerintem jobb -
Negritis #34209 reno deckbe nem lesz jó szinte biztos, mert oda már így is kerül 1-2 gyengébb lap
a jobb legendek bekerülnek, de a prince bedobja a gyengébbeket is
control pala, control priest, control wari valszeg el tudja viselni -
Madi92 #34208 Mivel nagyon tetszik Prince Malchezaar, ezért kipróbáltam Reno Palában is, de ott ugye létfontosságú, hogy miket húzol fel és mikor, szóval nem nagyon működött a dolog. Gondoltam megnézem, sima Controll Paladinban mint tud.
Controll matchupban instat win priest vagy warrior ellen, egyértelmű okokból. Többiek ellen is elég jól teljesít, jobban mint mostanság a Reno pala bármivel szemben. Még kísérletezek vele, de egyenlőre amellett, hogy fun, nem tűnik teljesen életképtelennek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Forbidden Healing x 2
Acidic Swamp Ooze
Argent Lance
Doomsayer x 2
Equality x 2
Loot Hoarder x 2
Wild Pyromancer x 2
Aldor Peacekeeper x 2
Consecration x 2
Hammer of Wrath x 2
Keeper of Uldaman x 2
Truesilver Champion x 2
Prince Malchezaar
Cairne Bloodhoof
Ivory Knight
Sylvanas Windrunner
Lay on Hands
Ragnaros, Lightlord
Tirion Fordring
N'Zoth, the Corruptor -
most nézem Forsennél és ötöt kever az animáció is. -
5 az a 3. -
cesar22 #34205 érdekes, hogy az animációban 3-at rak bele
Utoljára szerkesztette: cesar22, 2016.09.02. 18:42:21 -
Nem, mert akkor még durvább op lapok lennének, nem elég, hogy 7-ért 5-öt sebez meg még 5 manás lényt is idéz, ráadásul common? Ezek után milyen legendás varázslatokra lehetne számítani ezektől? -
Madi92 #34203 Azon gondolkozom, hogy nem tenne jót a játéknak, (tudom, sok nagyobb baj is van) ha lennének "Legendary" spellek? Tehát pl egy call of the wild csak egyszer történhetne meg, stb. -
Még aznap javították a hártpónin és mindenhol amikor spoilerezték. Saját problémád h nem tudtad felfogni a lapot. Pedig a Hpónon is felkerült minden fos kínai nyelvű lap és többet elfordítottak a legelején emiatt.
Annyira várni egy lapot, hogy nem is tudod mit csinál az vicces :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.09.02. 15:23:58 -
Negritis #34201 dehogynem :D
ott is rengeteg a trashdeck, viszont theorycraft-ra tökéletes -
Madi92 #34200 Én is vártam rá, hogy majd a RenoPalába milyen fasza lesz. De csak elcseszi a játékomat. : ( -
cesar22 #34199 hearthpónira rakták fel, oda azért nem kerül fel minden szar úgy tudtam, na mindegy az egész kiegből ezt az egy lapot vártam erre, kiderül hogy az is teljesen más lesz :D mocskosblizárd :P -
ja ráadásul igen 5-öt rak a meccs elején be, nem hármat.
Hidd el így is csak casual lap főleg a Prince mert alapvetően rontja a húzásod minőségét. -
Madi92 #34197 Fogalmam sincs, szerintem nem, de az biztos, hogy 5db pakol bele, nem 3-at. Mondjuk 3 jobb lenne. -
nem változtatták meg. a legelején amikor spoilerezték a lapot, akkor elfordították, majd aznap még javították. amit láttál mindig is az volt a lap. nem változott, csak szarul fordította elején valaki és fél napig elhitte a net. -
cesar22 #34195 ezt a prince malchazart megváltoztatták? mert akkor én most vettem észre, esküdni mernék hogy eddig az volt a képessége hogy a köröd elején pakol bele 3 legendaryt a deckedbe, most mint a kató a játék elején belerak 3-at és kész, onnantól már csak sima minion -
Madi92 #34194 Szerintem is! :D -
rádállították a szervereket, hogy ma te szívj. -
Madi92 #34192 Ezt valaki magyarázza el nekem. Egész nap a Reno N'zothal szenvedtem, egy kezemen meg tudnám számolni, hány olyan party volt, ami nem aggro ellen volt.
Jó mondom, akkor átváltok Pawny féle Patron warriorra, mert az elvileg ezek ellen jó. Most egyetlen egy aggrot nem láttam, csak controll pirest, warrior, meg C'thun Druid... eszem eldobom. -
Hát pl ami gyorsabb,vagy controlosabb, mint a tiéd. Ha gyorsabb ugye az nem kérdés miért, ha pedig controlosoabb akkor meg azért, mert egyszerűen nincs mivel megoldani a nagy hegyeket, vagy csak egy tót által visszahozott sereget. -
Mire gondolsz az érdekes alatt? -
Míg össze nem futsz pár "érdekes" deckkel :) -
Kipróbáltam thijs ressurect papját, teljesen kellemes meglepetés volt. Sokkal jobban működött, mint ahogy azt előtte vártam.