40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #34307 Kibler most beszélt arról hogy a firebat féle bannoljuk yogg saron-t tournamentek 1-1x jók
de a "esport" szinten nem jó mert a közönségnek jobb ha releváns deckeket lát versenyen
és azok a deckek amik működnek versenyen nem árt ha jók ladderen is
és szerinte nem feltétlen lenne jó teljesen külön választani a laddert és a kompetitive-t
érdekes megközelítés, és én is hasonlóan gondolom
attól függetlenül, hogy szerintem sem jó yogg a játéknak
de pl év végén egyből mehetne wild-ba -
cesar22 #34306 priest buff ? :) -
Érkezik Tyrande:
Saját kártya hátlappal:
-
Renegade #34304 még hogy a face deckek kemények :)
-
1Darton1 #34303 Ysera halálán kívül szinte semmi szó nincs a sárkányokról. Többnyire a démonok tematizálják a kiegészítőt. -
Renegade #34302 WOW guruktól:
van összefüggés az új WOW kieg és aközött, hogy most nagyon potensek a dragon deckek? -
Renegade #34301 ez jó ötlet volt :) -
Malarki #34300 1:07-től a HS történelmének legnagyobb kombinációja látható :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Negritis #34299 gyors küldizni jó ez a brawl de sajna nem az igazi
discolock, mill dudu, blockmage
ezek lesznek a sztárok így elsőre
mondjuk egy mill rugó is működhet a gangup - shadowstep - oracle lel de sajna a naturalize - innervate - oracle jobb így elsőre is -
Negritis #34298 barnes - raven idol szerű dudu jött, esélytelen volt szegény :D -
Negritis #34297 sztem én gyorsan behúzom az imp - soulfire - fist kombóval :D -
cesar22 #34296 úgy látom ez a fireball, manawyrm, iceblock kombó van valahol a főoldalon, mert minden második ezzel jön, úgy hogy én mentem egyet a callpet-kodo-flare kombóval, és jót nevettem :) -
Negritis #34295 fireball helyett apprentice :D vagy laphúzás :D
már most van discolock :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.09.14. 20:13:31 -
cesar22 #34294 iceblock-fireball-frostbolt
fun and interactive -
Negritis #34293 így elsőre egy sorcerers apprentice - flamewaker - frostbolt erős lesz :D
a másik ami hasonló lehet az innervate - fandril - power of the wild :D -
Hát én megpróbálom gyorsan lezavarni a mindblasttal :) -
cesar22 #34291 már alig várom milyen 1-2 körös védhetetlen kombókat találnak ki -
Akkor nem gondolták túl a dolgot :) -
Negritis #34289 nem, olyan volt amiben 2 lapot kellett választani -
Ez már volt, nem? -
Negritis #34287 brawl -
hitman1028 #34286 aki szeretne egy free card pack key-t az jelezze,az elsőnek jelentkezőnek odaadom -
LOL
-
Ég veled Chris Metzen!
-
Madi92 #34283 Na mi történt? Egymás után 3 Reno lock, 3 controllwarrior. :D -
Negritis #34282 -
Negritis #34281 hs welcome bundle:
hs hu hír -
Negritis #34280 Hearthstone Hungary
épp most ·
Holnap karbantartás lesz!
Holnap (2016.09.13. - kedd) karbantartás lesz magyar időszerint 12:00 és 16:00 között a Blizzard szerverein.
Legyetek türelemmel.
#hshu #blizzard #karbantartás -
Negritis #34279 hs hu facebook oldal
nem tudom hogy milyen előzménye van/nincs a dolognak, csak ezt láttam kiírva -
ez micsoda? Linket, vagy ennek van valami elozmenye?:D -
Negritis #34277 kemény hogy ezt így ki kellett mondani
Hearthstone Hungary
1 perce ·
KÖZLEMÉNY!!!!!
Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy elhatárolódunk minden facebook csoporttól, oldaltól és szerveződéstől, valamint a felsorolt felületek tartalmaitól, adminjaitól, azok döntéseitől. Mi kizárólag a weboldalunk (hearthstonehungary.hu), facebook oldalunk(facebook.com/hearthstonehungary) és a versenysorozatunk facebook csoportjának (National Hearthcup Championship) tartalmáért vállalunk felelősséget.
Ütközik a szemléleteinkkel a nemzeti - illetve a világ más részeit érintő tragédiak meggyalázása, az emberek különbözőségéből eredő diszkrimináció, a túlzott alkohol fogyasztás, a tudatmódosító szerek alkalmazása, a dohányzás ténye.
Támogatjuk a feltörekvő tehetségeket, elismerjük a dicsőségeket és bukásokat. Szeretjük az ízléses poénokat. Célunk az, hogy az olvasóinkat minőségi tartalommal lássuk el és ne vezessük félre őket.
Üdvözlettel:
Hearthstone Hungary
Kommunikacios és marketing vezetője -
Én úgy irigylem azokat akik tudnak goldot spórolni, én mindig elgyengülök és bemegyek arenara, aztán hiába jövök is ki pozitívan, a az old gods paklikbol kb csak a legendek meg néhány epic hiányzik, szóval megy dustnak. -
Negritis #34275 engem az lepett meg h a lock an load nem működik benne
viszont az üdvözítő hogy egy ilyen deckbe nem tette bele yogg-t -
Ez nagyon jó kis deck! Az ötlet egyszerű, de nagyszerű :) -
Renegade #34273 troll deck :)
-
Csak pár infóra, csak minimálisan ismerem a világot, főleg Sylvanas és azon hősök története érdekelne, akik itt a kártyás részlegben is ismertek. Pl tudom, hogy mi történt Yseraval, de nem tudom miért és ki tette vele. Ilyen apróságok érdekelnek. Bármilyen infónak örülnék. Köszi! -
Pontosan mire vagy kíváncsi? -
én most egy hete be se lépek. Jó kieg lett. Emlékszem Wotog-nál melóból hazajőve reggel még órákig decket csinálgattam :D ennél meg szünet jön el :D -
Renegade #34269 na jó, de nekem az volt a táp hely: 1008 win, 4.5+ átlag = filléres paklik :) -
Negritis #34268 én sztem fél évente megyek 1 arénát :D