40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Madi92 #34587 Most éppen C'thun Druiddal űzöm az ipart és meglepően jól teljesít a sámánok ellen. Az előbb zsinórban három jött és sima liba volt mindegyik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Innervate x 2
Living Roots x 2
Raven Idol x 2
Beckoner of Evil x 2
Wild Growth x 2
Wrath x 2
Brann Bronzebeard
Disciple of C'Thun x 2
Twilight Elder x 2
C'Thun's Chosen x 2
Fandral Staghelm
Klaxxi Amber-Weaver x 2
Swipe x 2
Nourish x 2
Dark Arakkoa x 2
Ragnaros the Firelord
C'Thun
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.10.21. 17:13:41 -
1Darton1 #34586 Ezek borzasztóak, most már lehet, hogy a napikat is hanyagolom, pedig eddig csak azok miatt logoltam be. -
Zozo0122 #34585 Ezeket a questeket a Legensből lopták kb :D De amúgy jók, sokkal könnyebb lesz ezután letudni őket. Annyiból hátrány, hogy aki ráment arra, hogy 80G-ért játszik a barátokkal, mert sok friendje van, annak most belassul a goldgyűjtés. Valószínűleg ez amúgy az új brawllal is kapcsolatban lehet, mivel az nagyon drága aranyból is -> vegyék csak pénzből, hátha bejön a 3 gold legó. Blizzard lottó :D -
Negritis #34584 magyar patch note -
Na kész van a deck. Este már csak 2 kört tudtam vele menni 1 win 1 loss rank 19 en :P nem voltam túl acélos remélem ráérzek majd.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.10.21. 10:18:18 -
Negritis #34582 New Daily Quests
Several new daily quests have been added to the game.
100 Gold
Murlocalypse - Play 75 Murlocs.
Cry Havoc - Play 75 Battlecry minions.
60 Gold
Druid Mastery - Play 50 Druid class cards.
Hunter Mastery - Play 50 Hunter class cards.
Mage Mastery - Play 50 Mage class cards.
Paladin Mastery - Play 50 Paladin class cards.
Priest Mastery - Play 50 Priest class cards.
Rogue Mastery - Play 50 Rogue class cards.
Shaman Mastery - Play 50 Shaman class cards.
Warlock Mastery - Play 50 Warlock class cards.
Warrior Mastery - Play 50 Warrior class cards.
50 Gold
Overpowered - Play 10 cards that cost 8 or more.
Stable Master - Play 20 Beasts.
Beyond the Dark Portal - Play 15 Demons.
Mrgrgrglrr - Play 30 Murlocs.
Swashbuckler - Play 10 Pirates.
For Azeroth! - Play 30 Battlecry minions.
Death to the Living! - Play 20 Deathrattle minions.
Tiny Bubbles Make Me Happy - Play 10 Divine Shield minions.
Rampage - Play 10 Enrage minions.
You Shall Not Pass! - Play 20 Taunt minions.
Elemental Overload - Play 15 Overload cards.
Combo Meal - Play 10 Combo cards.
It's a Secret to Everyone - Play 10 Secrets.
Weaponmaster - Play 10 Weapons.
Inspiring - Use your Hero Power 30 times.
40 Gold
Emerald Dream - Play 30 Druid class cards.
Welcome to the Jungle - Play 30 Hunter class cards.
Arcane Brilliance - Play 30 Mage class cards.
Righteousness - Play 30 Paladin class cards.
Shadow and Light - Play 30 Priest class cards.
They Came From Behind - Play 30 Rogue class cards.
The Maelstrom - Play 30 Shaman class cards.
Dark Soul - Play 30 Warlock class cards.
Tactician - Play 30 Warrior class cards. -
Negritis #34581 Quote from Keganbe
Ethereal Peddler now reads “Battlecry: If you’re holding any non-Rogue class cards, reduce their Cost by (2).” This was done to make it more clear, especially with upcoming releases.
The following Murlocs that affected ALL Murlocs now only affect friendly ones, to improve the Murloc mirror-match. These cards are not eligible for a full dust refund.
Grimscale Oracle now reads “Your other Murlocs have +1 Attack.”
Coldlight Seer now reads “Battlecry: Give your other Murlocs +2 Health.”
Murloc Tidecaller now reads “Whenever you summon a Murloc, gain +1 Attack.”
Murloc Warleader now reads “Your other Murlocs have +2/+1.”
The following bugs have been squashed:
Sir Finley Mrrgglton no longer offers Lesser Heal as an option of Hero Powers to Discover when played by Tyrande.
Yogg-Saron, Hope’s End now properly applies the Overload effect when it casts a spell with Overload.
Casting Entomb on a transformed minion will no longer reveal the minion’s identity if it gets drawn again.
Gladiator’s Longbow now properly prevents damage caused by Explosive Trap.
The following card back has been added: Welcome Inn – Acquired by attending BlizzCon 2016 or purchasing a Virtual Ticket for BlizzCon 2016.
Many new daily quests have been added.
One Night in Karazhan cards will now show up with the same frequency as other card sets in the Arena
Terestian Illhoof will no longer use Icky Imps to attack certain minions if it will cause Terestian Illhoof to take fatal damage.
The curtains on the Karazhan board are now affected by the Nozdormu sandstorm.
Hitting the Escape key while on the Main Hub once again opens the game menu.
Illidan will once again play Darkscale Healer during the Tutorial.
Spending and gaining Mana Crystals in rapid succession should no longer cause display issues.
Cards should no longer rearrange themselves at random after playing several cards quickly.
Casting Silvermoon Portal or Moonglade Portal with certain other cards will no longer cause summoned minions to float.
Golden Heroes are now animated during Arena matches.
Spectators should no longer experience graphical glitches when cards are returned to the hand.
Golden Heroes will now appear golden in game again for all players.
Malchezaar’s Imp will no longer be triggered by cards that do not get discarded.
Non-targeted Hero powers will no longer remain flipped if used just before the rope timer forces the end of turn.
Resolved an issue where an intended card played from the hand would occasionally be swapped with an adjacent card.
Increased Spell Damage animations should no longer persist after minions with Spell Damage are removed from the battlefield.
Quickly targeting a minion with Divine Shield with a second attack that would kill it now correctly displays the skull icon.
Addressed a text inconsistency with “Choose One” cards.
Heroes should no longer give a second warning that the turn is nearly over.
Yogg-Saron, Hope's End will no longer cast spells after being Silenced.
“Win 5 Tavern Brawls” quest will no longer be given during days that Tavern Brawls are not active.
Resolved an issue where players that didn’t cycle quests after a certain period of time then cleared all quests at once could acquire multiple quests in a single day. -
rengeteg új quest érkezett -
Negritis #34579 számomra új quest : play 10 weapons - 50g -
1Darton1 #34578 Most megtapasztalod, hogy milyen, amikor tényleg szar a meta. -
Madi92 #34577 Amúgy annyira értelmetlen bármilyen deckel is játszani, hogy hihetetlen. Vagy sámánok nyírnak ki turn 5ben vagy malygos nyír ki turn 9.ben. Egyik ellen sem tudsz mit csinálni, ha megszakadsz sem, max ha full aggroban tolod és akkor talán megfogod a másik aggro és talán előbb megölöd mint ő téged malyval. -
Egyszer megcsináltam, és hagyom is a fenébe. -
Negritis #34575 ez a shifter zerus féle brawl amitől farla tudok mászni -
Zozo0122 #34574 Nekem mai napig nincs Ragnaros, Alexa vagy Black Knight. Se Thalnos, peidg néha annyira reménykedek, hogy jön goldenben. Bekaphatja, lehet alapból úgy craftolom le, kereken 10000 duston ülök :) -
Negritis #34573 cairne megint nem nagyon fér be
a reno - nzoth és nzoth pala ami nkább használja -
Nyítok egy Nozdormut.. véletlenül se egy H. Jonest vagy egy Cairnet..ami még hiányzik a fontosabb neutral legendek közül -
Köszönöm, hogy megadtak a végső lökést a törléshez.:D -
Negritis #34570 vicces amúgy h a nerf a shaman miatt jött, és durevább mint eddig :D -
Lol. Durva lett am a sámán ja. Hálistennek nerfeltek nemrég ugyh vbre marad a banolás opció.
-
Abszolút nem játsszák már, mert lassú ebbe a deckbe. Érted ezt? Először én fel sem tudtam ezt dolgozni... de tényleg igaz. Jah és most balance részét hagyjuk, nyilván csak annyira beteg ez a deck, mint a priest deckek... jah mégse. -
Madi92 #34567 A-a :D
Túl lassú, igen 7/7, de két overload nem éri meg, mert ha leszedik, akkor kakukk. -
Negritis #34566 nem kell 4 mana 7/7?! :D -
Ezt hívják balancenak. -
Madi92 #34564 Most már értem a sötét oldal játékosait. :D R4 és nem látom, hogy bármi az útjában állna, a bad luckon kívül. 24-9 a wr eddig.
Közben kicsit átalakítottam, mert pl a tunder bluff-ból felesleges 2 az eddigi tapasztalataim szerint.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lightning Bolt x 2
Spirit Claws x 2
Tunnel Trogg x 2
Acidic Swamp Ooze
Flametongue Totem x 2
Maelstrom Portal x 2
Totem Golem x 2
Feral Spirit x 2
Hex x 2
Lightning Storm x 2
Mana Tide Totem x 2
Eater of Secrets
Azure Drake x 2
Thunder Bluff Valiant
Fire Elemental x 2
Thing from Below x 2
Ragnaros the Firelord -
Negritis #34563 thalnos több szempontból is jó és nincs rendes pótléka
a laphúzás és a magic dmg egybe op a spirit claws miatt
én laphúzást raknék a helyére nem eater of secrets-t -
Köszi szépen! -
Madi92 #34561 Persze.
Még este 1ig játszottam, azalatt R6 lett a vége.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lightning Bolt x 2
Spirit Claws x 2
Tunnel Trogg x 2
Acidic Swamp Ooze
Flametongue Totem x 2
Maelstrom Portal x 2
Totem Golem x 2
Feral Spirit x 2
Hex x 2
Lightning Storm x 2
Mana Tide Totem
Eater of Secrets
Flamewreathed Faceless
Azure Drake x 2
Thunder Bluff Valiant x 2
Fire Elemental x 2
Thing from Below x 2
Nincsen Thalnossom se Harrison, azt javasolják még a deckbe.
Helyette van ooze meg secret eater, mert a hunter nagy ellensége a decknek, többiek ellen meg csak egy body amit kidobsz ha úgy van. -
Egy screenshotot kaphatok a deckről, hogy mit tartalmaz ?
Köszi -
Sosem játszottam sámánnal, és jelenleg a legkevesebbet használt hero nálam is. De streamen látni, hogy miképpen működik. Nem véletlen, hogy utálják most sokan :) -
Madi92 #34558 Érdekességképpen megosztom veletek, hogy végre beálltam a midrange sámánok sorába, amolyan tesztféleség szempontjából, edddig sosem játszottam ilyen típusú decket. Sámánnal rankeden is csak összesen 10 winem volt.
Az első pár party elég rosszul ment, nem is értettem, hogy mi a jó ebben a deckben, de aztán beindult, úgyhogy 1-1.5 óra alatt R12ről, ahol a többi deckemmel szenvedtem, lesétáltam R8ig. Undorító egy deck ez. -
Madi92 #34557 És tele lesz zoo, sámán, hunter shittel. : ( Akkor lenne érdekes, ha csak 3 heroból lehetne választani, ami mindig más felállás lenne. -
Hát itt azért a sima arena 2-3 winjéhez képest inkább 5-6 kell hogy nullszaldóra kijöjjön. Meg egy nullwines entryvel is sokkal többet bukik az ember. -
Hát én épp ma untam meg a sok sámánt úgyhogy átnéztem kicsit wildra és igazi felüdülés volt.:)
-
cesar22 #34554 a wild számomra azt jelenti hogy mióta bejött ez a standard kirotálódás cucc, ne kelljen betörni a régebbi lapokat, hanem van egy platform ahol még lehet velük játszani. én semmilyen előnyt nem látok egy ilyen unbalanced, op deck requeimnek, tele broken lapokkal, mondhatnám hogy az egyik legnagyobb baromság amit javaslatként hallottam, az meg aztán végképp nem hat meg hogy vérpistike 1 év után belép és ráeszmél hogy a fon-roar már nem akkora op kombó, inkább azokra kéne fektetni a hangsúlyt akik napi szinten játszanak, és nem elégedettek vagy akik szeretnének játszani, csak már ráuntak -
cesar22 #34553 "ha itt nincs balansz nem gond"
finoman szólva nem értek egyet -
Keresek egy barátkozni kívánó játékost, aki játszik velem egy 80G-s küldit. A kérésem csak az lenne, hogy csináljon egy kamu reget az Amazon oldalán, és szerezzen nekem egy Tyrande Whisperwind kódot. (Megcsinálnám magamnak én is, ha lenne olyan bankkártyám, amit elfogadnak az oldalon, de nincs.)
Köszönöm előre is, ha valaki ezt megoldja nekem. -
Negritis #34551 standardon szükség van rá igen, de a kérdésem arra vonatkozott h wild-n is van-e rá szükség
és a wild ugye nem competitív -> lehet tényleg vad -> ha itt nincs balansz nem gond
nem csak a molten miatt, elég sok deck lehet az évek során kiherélve
és (kibler mondta így) valaki valamiért nem tolja mondjuk 1 évig de visszatér
akkor lenne egy hely ahol a régebbi T1 deckje működhet nerfektől függetlenül -
cesar22 #34550 a nerfekre azért volt szükség hogy balanszolva legyem a meta, ezt miért kéne sutba vágni? hogy legyen molten giant? a wild csoda hogy még valamennyire játszható így is hogy ennyi kieget foglal magában, hát még ha visszajönne a többi op szar a fon druid meg a régi patron warri -
Negritis #34549 így jelenleg nem sokan, viszont ha működne a patron, handlock, combo dudu tuti lennének jó páran akik tolnák
pl egy combo lock, miracle rugó ... tud néha sikerélményt adni
és ténylegesen wild combok lehetnének ha nem lennének az unbalanced kártyák nerfelve -
Madi92 #34548 Van aki játszik wildot?