Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az nagy könnyebbség.

Shep
Törhető 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JethroHUN
Jah.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Jól értelmezem, hogy nem egy 20-as szintű hőst kell összehozni, hanem összesen 20 szintet lépni?

dave9004
telón sztem később frissül a cucc
Lehet kapni meghívóként összesen 4 Classic Packot is, nem csak a hőst, ha 5 meghívottad éri el a 20-as szintet.(Fejenként 1, a hős után.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: icyshadow, 2016.07.12. 20:35:01
Ez él már? Mert akkor csinálok asszonynak accountot. 😊 Telón eddig nem ajánlotta fel a recruitot

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

😄 😄 😄

akurvaéletbe 😄 Hát mentségemre szóljon, hogy nem olvastam el, csak a 20-ason villant meg a szemem ingameben, aztán jöttem ide anyázni.

Amúgy anyanyelvi szinten beszélek angolul, de ezt már kár reklámoznom 😄

(hozzáteszem: kapják be, ez a hős se lesz meg 😄 😄 😄 😄)

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

dave9004
angol lvl 99 😄
20-as szintet kell elérnie vmivel 😄 nem 20 embert. am meg csinálok magamnak másik accot és kész lesz
ez egy bullshit... tehát 20 embert meghívni játszani azért nem olyan egyszerű mutatvány, pláne, ha egy ismert játékról van szó.

Ritkán akadok ki ilyenen, de kapják be, ez a hero se lesz meg 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

dave9004
na ez nehéz lesz. Barátok nélkül 😞
Ez nem is lenne rossz kiegként. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Midrange ellen miért lenne kevésbé jó? Még 4/5-ként is használható, 4/10-ként meg brutál. Ha már elvisz egy Hexet vagy más removalt akkor is value, ha nem szedik le akkor meg meccset nyerhet. Legalább 2 de inkább 3 lényt bele kell ütnie, silencet senki se használ ha meg igen akkor legyen a vendégem rá, úgy is marad egy 4/5.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

elég ügyes a srác 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

klaxinál a kérdés az, hogy mi az ami inkább szivatja
ha aggro akkor jó lehet, ha inkább a midrange deckek akkor sztem annyira nem működik

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Akkor már inkább a Twilight Elder-t vedd ki, a Kraxxi beteg lap, abból alap a kettő. Még esetleg egy Mulch elférne. A Doomcaller is teljesen jó, ha valahogy megoldják Katót akkor lesz egy második esélyed.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

fandral nincs, nourish meg eszembe se jutott, na akkor az lesz az egyik klaxxi helyett

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

2. azure helyett nem jobb 1 nourish?
ramp és laphúzás szempontból sem rossz sztem

valamint ha nem használ fandralt akkor claw talán nem fontos és klaxi maradhat de inkább a fandril verziót támogatom én is

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

másodikban meg jól kinyírják a szemetek 😊

doom menesztve lesz én is erre jutottam, mindkét klaxxi, hmmm, nagyon szimpatikus a 10-es segge, de kíváncsiságból az egyik helyére berakok még egy azuret,

dave9004
Am két klaxxi meg doom helyére Fandral, második idol, második azure.
Shep
Első körben kiraksz valami 4-5 manást és kész is 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

köszönöm, köszönöm 😊

dave9004
Azért ahhoz különös tehetség kell, hogy ezzel se menjen.
hűűűű sok napja szívok egy dudu küldivel (2 óra/hét), éppen most vert hülyére egy remek pala deck (nem netdeck) o0, tudom, hogy nem legend deck, de ötlet, hátha valamit benéztem? ja R19, szóval fullos deckek ellen megyek az esetek hetven százalékában 😊

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.07.11. 22:25:01

én ezt az egy dolgot irigylem a controlmasterrace nyenyergőktől, 1000-ből egyszer olyan meccset nyomnak, amit mi tempo peasant-ek sosem fogunk megtapasztalni 😊

szerintem ez így volt remek, pláne, ha nem snipe-olt a pap, akkor külön priceless, ezek lehetnek azok a meccsek, ahol kit érdekel ki nyert 😊

A vége hatalmas volt. 😄 Sajnáltam kicsit a papot.

érdemes végignézni, szokás szerint a végén indul az őrület 😊

sadface
Hatalmas.

I decide when I'm done.

dave9004
nvm battle.net offline volt egy darabig
dave9004
na ez milyen probléma?
wifivel meg nettel géppel telefonnal nem enged belépni, mobilnettel engedett.
Hónap elején nincs sok esélye mással. Benéztem az ázsiai és amcsi régióba, ott is 95% tier 1-2-es deckkel nyomja. Úgy látszik ilyen sok a casual, aki lassan kezdi el a szezont. Szerencsére a standard-wild szétosztás sokat javított a kezdőélményen. Az arénával kellene kezdeniük valamit elsődlegesen.

ja,júli 2-3.

aztán miután összerakott egy budgett pirate decket, már szépen haladt, viszont fura, hogy agro decket választott f2p-re, nyilván egy kezdő örül, hogy lát ilyen gameplayt és hamar le tud vele menni R15-re, ami mondjuk egy 2-3 hetes accal nagy álom meg sok morál, de nem biztos, hogy Trump követői egy hónapig azt szeretnék nézni, hogy a mester egy face deckkel játszik.

Season elején készült?

na, eljutottam Trump új f2p 3. videójához, ahol R20-on van, hát szív rendesen.

qetuol
miért nem játszod te is azt a lapot, akkor te nyernél 2-5 HPről, és még játszani is tudsz. nem jó ötlet? <#awink>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

dave9004
Ez azért nem így van. Egy secretpala 1-10 körig viszonylag olcsón nyer. Ugyanez hunterként is.
JethroHUN
P2W vicc az egész.

dave9004
Ilyen brawl már volt. Amint meglesz a netdeck onnantól rémunalmas lesz.
Erősnek erős, de legalább tudod, hogy jönni fog.
Tény, hogy vannak olyan meccsek, mikor C'thun nyeri meg az ellenfélnek, de azért azt a szerencsétlent fel is kell ám buffolni, meg fel is kell húzni kézbe.
Milyen deckel játszva jelent ekkora gondot?
Shep
Mind a kettő broken, Tót főleg wildban durva.

sadface
Kíváncsi lennék akkor mit gondolsz N'zothról. Ezerszer nagyobb tempó lap szerény véleményem szerint ha normálisan ki tudod rakni.

I decide when I'm done.

JethroHUN
Ebbe a telibekúrt faszláma op C'Thun lapba már. Lerakja a sok kis hülyegyerek játszani nem tud, és nyer 2-5 HP-ról. Több mint 10 vereség megint... amiatt a retardált lap instant win lap miatt. Mi a fenét gondolt a blizzard???
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.07.06. 10:57:06

Én is kipróbáltam az ázsiai régiót pár hete, és számomra meglepő módon 20 meccsből eljutottam basic mage-dzsel rank 15-ig. Igaz, hogy a hónap második felében, de még így is akadt jó néhány pay to win arc.

Craftolni általában úgy érdemes, hogy eldöntöd, hogy milyen konkrét paklit vagy paklikat szeretnél játszani és azokhoz craftolsz. Az igaz, hogy Ragnaros sok mindenbe belefér jelenleg, de ha nem játszol olyan paklit, akkor felesleges dust kidobás. Amennyiben nincs konkrét lap, amire szükséged van és ha ahogy mondod ritkán jön össze legendaryra, akkor lehet érdemesebb várni vele. Szerintem egy hónapon belül jön az új kaland kiegészítő és lehet lesz valami új pakli, amihez egy teljesen más legendary fog kelleni. Célszerű azt is figyelembe venni, hogy Justicar jövő tavasszal kikerül a standard módból.
Lassan összejön dust egy Legendre. 3 jelölt van, nem tudom kivel kezdjem.
Ragnaros firelord, justicar, carain.

Nem mostanában jön össze ennyi dust megint. Én justcarra hajlok, mivel controll deckeket szeretem, de Rag is jól jönne és rag minden deckbe illik.
trump megint f2p run-t tol

ep1

ep2

sadface
klasszikus

I decide when I'm done.