40521
  • Zozo0122 #34627
    Nem vagyok naív, az, hogy mit szeretnék és a Blizzard mit szeretne, nagyon ritkán egyezik. Nyilván az RNG-t, mint olyan csesznek full kivenni a repertoárból, de a Discover effektes random szerintem sokkal jobb, mint a Yoggos nyomorékságok.
  • BlackWolf
    csereberélnék 80ast , ha van valakinek :)
  • Negritis
    gvgvg :D
  • sadface #34624
    gvg v2 :DD
  • Shep
    Jó volt, lightbomb, Voljin :)
  • Negritis
    kis naiv
  • Zozo0122 #34621
    Én is szerettem azt a kieget, rohadtul kreatív lapok voltak benne, de a rengeteg random és a mechmage szétcincálta a jókedvemet :D
  • dave9004
    Lol
  • cesar22
    tudom ezzel a csendes kisebbséget képviselem de nekem a gvg a kedvenc kiegem, ez a mech-es(robotos) dolog mindig bejött, szóval számomra ez pozitív hír
  • Zozo0122 #34618
    Új kieg?

Nekem amúgy tökmind1, csak ne legyenek random lapok...maximum Discover.
  • Sheltem
    Köszi szépen, örültem neki mint majom a farkának :)

Sajnos a kolléga által adott Mid Shaman deckkel nem vagyok túl jó, kb 50% ban nyerek és annyiban kapok ki Ranked meccseken, rank 16 ig vittem már le aztán visszacsúsztam 18 ig :)
    Gondolom nem a deck hibája csak amatőr vagyok még vele.
  • Negritis
    ez a 75 battle cry minion kifejezetten szar
  • Negritis
    gvg elején egy ideig jó volt a mechpriest :D
    nem sokáig true
  • dave9004
    meg beast rogue ja
  • Negritis
    volt már a mechpriest :D
  • Mephike
    Grat a nyitásokhoz, mindkét legendás hasznos lap, és Anti bácsi remekül néz ki! :)
  • Sheltem
    A "garantált" legendás lapnak pedig őt kaptam:

Ő se volt meg egyébként és látok benne fantáziát :)
  • Sheltem
    Mivel túlóráztatnak mint az ökröt, gondoltam az 5 eurós Welcome bundle belefér a költségvetésembe.
    Régóta vágyom Antonidasra, erre 5. nyitás:

Az élet apró örömei :)
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.10.23. 08:23:10
  • sadface #34609
    Most röhögünk de benne van :D
  • dave9004
    lesz majd aggro priest és kész :D
  • Zozo0122 #34607
    Igen. Mert hosszú távon kinyomja a deathrattle és zoo típusú deckeket :) Ezenkívül saját minionokat is silencel, annyira nem vészes az a 3 seb, utána healelsz vagy elnyomsz egy circle of lightot.
  • Negritis
    az excav 5 mana 3 all seb nem jó, de 7 mana silence + 3all seb igen?!
  • Darthmushroom
    egy olyan priest legend jó volna mint Prince Malchezaar, mármint h elég h a paklidban van és tudsz overheallelni (nem kéne kijátszani érte), mellé adnak neki egy normális statot és kész. (mondjuk sajnos így is kiesne egy idő után)
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.10.22. 15:37:11
  • Zozo0122 #34604
    Jaja, a shaman megérdemelte végre, hogy erős legyen, jó kis kaszt. Nyilván ez már túlzás, amit kapott, de majd az új kieg lecsapja a trónról. De a priest konstans baromságokat kap, mert hiába jók önmagában a lapjai, ha összességében életképtelen.

A gondjai meg tök nyilvánvalóak.

1. Nincs early game. Kiestek a Chow, Deathlord, Velen's Chosen stb lapok. Kellene egy erős early game minion. Akár csak egy 2 mana 2/4 is, belefér képességek nélkül. Vagy egy erős képességű 2 mana 2/3.

2. Nincs igazán erős AoE, pótolni kell a Lightbombot, mert az alternatívái valójában rosszak. Ami a priestnek elég lenne, az szerintem egy olyan lap, hogy mondjuk 7 mana, silence és 3 sebzés mindennek a boardon. Ezzel máris életképesebb lenne a Silence Priest is, meg valamelyest pótolva van a Lightbomb, csak kicsit másképp. Az Excavation Evil ehhez képest nulla.

3. Nincs overheal, így a priest hero power gyakran semmit sem ér. Nincs még egy ilyen hero, aminek adott esetben semmit sme ér a hero powere. Új priest legend/epic spell azzal a képességgel, hogy mostantól kezdve van Overheal, bármilyen spellből vagy hero powerből okádhatnád magadra a HP-t? Tökéletes lenne. És mégsem warrior, mert nem tudsz sebezni közvetlenül az életerődből/armorodból, mert nem vagy warrior vagy warlock, egyszerűen csak stackelődik.

Na, ezekhez a dolgokhoz 3 db lap kéne. Ez kijönne egy újabb expansionból is. Egy újabb nagy kiegből meg főleg...

Nem értetek egyet?
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.10.22. 15:32:51
  • Negritis
    szerintem nem annyira nyilván való
    és ha a nyilvánvalóra lépnek akkor lesz shaman 2.0 csak a még undorítóbb priesttel
    a shaman is szar volt, adtak nekik totem mechanikát meg overload synergyt amiért sírt a nép és láss csodát
  • cesar22
    Biztos hogy lesz majd egy komoly priest buff nemsoká, mert ez a kampányolás ami van mellette, nem fogják figyelmen kívül hagyni, és ahogy a blizz szokott balanszolni abból az lesz hogy vagy kurvaerős lesz, már rögtön utána nerfelni kéne, vagy használhatatlan soha nem találkozunk többet vele, a kettő közti optimumot nem ismerik.
  • Darthmushroom
    az a baj h nem fognak, mert túl "OP-nak" se akarják majd...am annyi "jó" lapja van a papnak de egyik se életképes sose... ott lehetne a shadow ami szerintem rohadt vicces, vagy velen (otk) de hiába ha a metába soha nem illik bele egyik se, max fun.
  • Zozo0122 #34600
    De én azt nem értem, hogy annyira tök nyilvánvalóak a priest gondjai, ezenkívül még a streamerek is folyamatosan hangoztatják őket, mégsem lépik meg azt, hogy direkt ezeket javító lapokat adjanak ki. A rotáció után már a priestnek szó szerint semmije sem lesz, most kell jó lapokat adni neki.
  • Negritis
    + faceshaman és fachunter ban esetére :D
  • dave9004
    patron-handlock-combódudu mindenkinél minden versenyen :D
  • Mephike
    A warlocknál az az időszak volt szép, amikor a handlock szinte minden versenyen kötelező deck volt.
  • dave9004
    kb 3 napig amikor tgt után kitalálták, majd jelentősen visszaesett rögtön.
  • Negritis
    zoo warlock sose volt igazán domináns deck, top tier volt de nem volt annyira domináns mint a többi
    amúgy vanilla időkben a control priest elég op volt
  • Sheltem
    Én nem vagyok profi, de a Dragon Priest az amikor bejött se volt top deck ?
    Cimbora kaszált vele arra emlékszem.
  • Zozo0122 #34593
    Azon gondolkodtam, hogy mennyire szívás az, hogy eddig minden hős volt már a "legjobb", azaz, hogy a meta legerősebb deckje adott herora épült, kivéve a priestet :D Gondoljatok bele...

Druid - Combo Druid
    Hunter - Undertaker Hunter
    Mage - Mech Mage
    Paladin - Secret Paladin
    Rogue - Miracle Rogue
    Shaman - Midrange Shaman (most éli fénykorát)
    Warlock - Zoo Warlock
    Warrior - Patron Warrior
    Priest - 0

Jöhet a priest meta :D
  • cesar22
    melyik a kolento? :)
  • Mephike
    Aki még nem tippelt volna az megteheti. Válassz bajnokot! :)
  • Darthmushroom
    nem másnál is van, egyenlőre nem tudni h bug e vagy nem.
  • Mephike
    Csak nekem van már két győzelem után winstreak?
  • Negritis
    nekem eddig se tetszettek a play X this kind of card típusú questek
    főleg h feleslegesen hosszúak

pl már anno is mikor nem tudtam mit csinálni és le kellett tolni a 30 max 2manás miniont agyarákot kaptam