40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #34627 Nem vagyok naív, az, hogy mit szeretnék és a Blizzard mit szeretne, nagyon ritkán egyezik. Nyilván az RNG-t, mint olyan csesznek full kivenni a repertoárból, de a Discover effektes random szerintem sokkal jobb, mint a Yoggos nyomorékságok. -
BlackWolf #34626 csereberélnék 80ast , ha van valakinek :) -
Negritis #34625 gvgvg :D -
gvg v2 :DD -
Jó volt, lightbomb, Voljin :) -
Negritis #34622 kis naiv -
Zozo0122 #34621 Én is szerettem azt a kieget, rohadtul kreatív lapok voltak benne, de a rengeteg random és a mechmage szétcincálta a jókedvemet :D -
Lol -
cesar22 #34619 tudom ezzel a csendes kisebbséget képviselem de nekem a gvg a kedvenc kiegem, ez a mech-es(robotos) dolog mindig bejött, szóval számomra ez pozitív hír -
Zozo0122 #34618 Új kieg?
Nekem amúgy tökmind1, csak ne legyenek random lapok...maximum Discover. -
Köszi szépen, örültem neki mint majom a farkának :)
Sajnos a kolléga által adott Mid Shaman deckkel nem vagyok túl jó, kb 50% ban nyerek és annyiban kapok ki Ranked meccseken, rank 16 ig vittem már le aztán visszacsúsztam 18 ig :)
Gondolom nem a deck hibája csak amatőr vagyok még vele. -
Negritis #34616 ez a 75 battle cry minion kifejezetten szar -
Negritis #34615 gvg elején egy ideig jó volt a mechpriest :D
nem sokáig true -
meg beast rogue ja -
Negritis #34613 volt már a mechpriest :D -
Grat a nyitásokhoz, mindkét legendás hasznos lap, és Anti bácsi remekül néz ki! :) -
A "garantált" legendás lapnak pedig őt kaptam:
Ő se volt meg egyébként és látok benne fantáziát :) -
Mivel túlóráztatnak mint az ökröt, gondoltam az 5 eurós Welcome bundle belefér a költségvetésembe.
Régóta vágyom Antonidasra, erre 5. nyitás:
Az élet apró örömei :)
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.10.23. 08:23:10 -
Most röhögünk de benne van :D -
lesz majd aggro priest és kész :D -
Zozo0122 #34607 Igen. Mert hosszú távon kinyomja a deathrattle és zoo típusú deckeket :) Ezenkívül saját minionokat is silencel, annyira nem vészes az a 3 seb, utána healelsz vagy elnyomsz egy circle of lightot. -
Negritis #34606 az excav 5 mana 3 all seb nem jó, de 7 mana silence + 3all seb igen?! -
egy olyan priest legend jó volna mint Prince Malchezaar, mármint h elég h a paklidban van és tudsz overheallelni (nem kéne kijátszani érte), mellé adnak neki egy normális statot és kész. (mondjuk sajnos így is kiesne egy idő után)
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.10.22. 15:37:11 -
Zozo0122 #34604 Jaja, a shaman megérdemelte végre, hogy erős legyen, jó kis kaszt. Nyilván ez már túlzás, amit kapott, de majd az új kieg lecsapja a trónról. De a priest konstans baromságokat kap, mert hiába jók önmagában a lapjai, ha összességében életképtelen.
A gondjai meg tök nyilvánvalóak.
1. Nincs early game. Kiestek a Chow, Deathlord, Velen's Chosen stb lapok. Kellene egy erős early game minion. Akár csak egy 2 mana 2/4 is, belefér képességek nélkül. Vagy egy erős képességű 2 mana 2/3.
2. Nincs igazán erős AoE, pótolni kell a Lightbombot, mert az alternatívái valójában rosszak. Ami a priestnek elég lenne, az szerintem egy olyan lap, hogy mondjuk 7 mana, silence és 3 sebzés mindennek a boardon. Ezzel máris életképesebb lenne a Silence Priest is, meg valamelyest pótolva van a Lightbomb, csak kicsit másképp. Az Excavation Evil ehhez képest nulla.
3. Nincs overheal, így a priest hero power gyakran semmit sem ér. Nincs még egy ilyen hero, aminek adott esetben semmit sme ér a hero powere. Új priest legend/epic spell azzal a képességgel, hogy mostantól kezdve van Overheal, bármilyen spellből vagy hero powerből okádhatnád magadra a HP-t? Tökéletes lenne. És mégsem warrior, mert nem tudsz sebezni közvetlenül az életerődből/armorodból, mert nem vagy warrior vagy warlock, egyszerűen csak stackelődik.
Na, ezekhez a dolgokhoz 3 db lap kéne. Ez kijönne egy újabb expansionból is. Egy újabb nagy kiegből meg főleg...
Nem értetek egyet?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.10.22. 15:32:51 -
Negritis #34603 szerintem nem annyira nyilván való
és ha a nyilvánvalóra lépnek akkor lesz shaman 2.0 csak a még undorítóbb priesttel
a shaman is szar volt, adtak nekik totem mechanikát meg overload synergyt amiért sírt a nép és láss csodát -
cesar22 #34602 Biztos hogy lesz majd egy komoly priest buff nemsoká, mert ez a kampányolás ami van mellette, nem fogják figyelmen kívül hagyni, és ahogy a blizz szokott balanszolni abból az lesz hogy vagy kurvaerős lesz, már rögtön utána nerfelni kéne, vagy használhatatlan soha nem találkozunk többet vele, a kettő közti optimumot nem ismerik. -
az a baj h nem fognak, mert túl "OP-nak" se akarják majd...am annyi "jó" lapja van a papnak de egyik se életképes sose... ott lehetne a shadow ami szerintem rohadt vicces, vagy velen (otk) de hiába ha a metába soha nem illik bele egyik se, max fun. -
Zozo0122 #34600 De én azt nem értem, hogy annyira tök nyilvánvalóak a priest gondjai, ezenkívül még a streamerek is folyamatosan hangoztatják őket, mégsem lépik meg azt, hogy direkt ezeket javító lapokat adjanak ki. A rotáció után már a priestnek szó szerint semmije sem lesz, most kell jó lapokat adni neki. -
Negritis #34599 + faceshaman és fachunter ban esetére :D -
patron-handlock-combódudu mindenkinél minden versenyen :D -
A warlocknál az az időszak volt szép, amikor a handlock szinte minden versenyen kötelező deck volt. -
kb 3 napig amikor tgt után kitalálták, majd jelentősen visszaesett rögtön. -
Negritis #34595 zoo warlock sose volt igazán domináns deck, top tier volt de nem volt annyira domináns mint a többi
amúgy vanilla időkben a control priest elég op volt -
Én nem vagyok profi, de a Dragon Priest az amikor bejött se volt top deck ?
Cimbora kaszált vele arra emlékszem. -
Zozo0122 #34593 Azon gondolkodtam, hogy mennyire szívás az, hogy eddig minden hős volt már a "legjobb", azaz, hogy a meta legerősebb deckje adott herora épült, kivéve a priestet :D Gondoljatok bele...
Druid - Combo Druid
Hunter - Undertaker Hunter
Mage - Mech Mage
Paladin - Secret Paladin
Rogue - Miracle Rogue
Shaman - Midrange Shaman (most éli fénykorát)
Warlock - Zoo Warlock
Warrior - Patron Warrior
Priest - 0
Jöhet a priest meta :D
-
cesar22 #34592 melyik a kolento? :) -
Aki még nem tippelt volna az megteheti. Válassz bajnokot! :) -
nem másnál is van, egyenlőre nem tudni h bug e vagy nem. -
Csak nekem van már két győzelem után winstreak? -
Negritis #34588 nekem eddig se tetszettek a play X this kind of card típusú questek
főleg h feleslegesen hosszúak
pl már anno is mikor nem tudtam mit csinálni és le kellett tolni a 30 max 2manás miniont agyarákot kaptam