Might and Magic X Legacy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon köszönöm!!!!
Pedig ott is van elõtte 2 pár csizma...
Nem ma kezdem az ipart, de nem biztos, h az eszembe jut!
Ezért is szerethetõ ez a game!!!
Sziasztok!!
gandrus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Le kell venni a lábbeliket, és úgy bemenni.

Sziasztok!
Az õrtorony elsõ szintjén sehogy sem tudom felvenni a 2h macet, megvan minden áldás, távolbalátást is felteszem, de meghal a csapat...
5let? Köszönöm.
Solid Snake
😊<#pias>
b-type
A privátban elküldött számlaszámra 75ezret utalni, és megy.
ez korrekt ár, olcsóbbért csak hamisakat kapsz, amik aztán fordítva is elsülhetnek! ez nem, feltéve ha még ma elutalod..
<#integet2>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sziasztok ! Ha tudnátok szeretnék egy kis segítséget, hogy lehet áldást szerezni. Elõre is köszönöm.
úgyhogy köszi... kár volt a bájtokért, amit letöltöttem...
semmi logika nincs az õrök riadóztatásában... az oké, hogy zörgetem a rácsot, a rab visít (mégis miért segít nekem amúgy??), és az õr odakocog, így máshol lesz a lámpása, ergó el tudok suhanni a másik oldalt... de annak mi értelme, hogy sok helyen akkor is észrevesznek, amikor a közelben sincs õr? hogy ha kinyítok egy fél kilométerre lévõ cellajtót, jön a riadó? másközben meg a folyosó közepén alukál az egész csapat... grrrrr... amúgy meg kaksi, hogy lvl 36-on nekem börtönben kell õröket zargatnom, ahelyett, hogy lemészárolnám puszta kézzel, és némi mágiával az egész bagázst... 😞
kib*ul idegesítõ ez a dlc 😞
az ötlet maga jó lenne, ha nem lenne ennyire kaksi a megvalósítás...
nem. nekem mostani bejelentezéssel(eredeti game): 1.5 - 16336

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Könyörgöm, a harc befejeztével miért nem áll meg a zene? Rettentõ idegesítõ..
Sziasztok! 1.4 - 15421 <- ha ezt látom a fõképernyõ jobb alsó sarkában, akkor sikerült a patch?
jaja, játszhatóan jött ki, mondjuk a virágboltival kell egy kicsit szöszölni, pár helyen bele kell írni, de ez pár perc alatt megvan. Patch már jött ki hozzá, az orvosolta a bugokat, a mentés elszállása volt bosszantó, de mivel mindig adott helyen szállt el (már mint nálam) így az is kezelhetõ volt. Klasszul hozza az oldschool életérzést. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Srácok,

Elnézést hogy nem olvasok vissza nagyon, aziránt érdeklõdnék hogy a játék már rendes release verzió, játszható állapotban (gyilkos bugok nélkül)?

Éppen most tervezek belekezdeni, csak amár annyi prealpha, early access, korai béta cucc van a piacon, hogy kételyeim vannak 😊

Nem feltétlenül bug. El lehet oda keveredni úgy is, hogy még nem vitted vissza a víz kristályt a toronyba és nem aktiváltad, akkor meg nem tudsz átmenni a pocsolyákon. Szóval elõbb keresd meg a víz kristályt, vidd vissza aztán lazán át tudsz trappolni a kérdéses helyen.

A cetlizésrõl meg annyit, hogy elsõre csak kettõt találsz aztán újra végig kell járni minden szobát (titkos ajtókra/falakra figyelni és aktiválni azokat mert van belõlük a második szinten) mert a második megtalálása után aktiválódnak a még hiányzó darabok. Ráadásul nem mindegy hogy milyen irányba nézve lépsz rá a mezõre, így nem árt forgolódni is egy kicsit (lesz még ne megy hely ahol csak bizonyos irányból fogsz észrevenni fontos cuccokat amiket ha nem veszel fel akkor bizonyos ajtókon nem jutsz majd át).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

polse001: két kérdés
1.) eredeti a játék?
2.) fel lett patch-elve?
gandrus
Meg van szabva, hogy merre lehet menni, a térképen egyértelmûen látszik is. Ahol sekély víz van, ott akkor tudsz átmenni, ha már megkaptad Shalassa áldását. Én nem találkoztam buggal két végigjátszás alatt (normál, nehéz), leszámítva a grafikai bugot (lassan jelenítette meg a dolgokat idõnként) és azt, hogy elég erõs számítógépem ellenére még 12 Gb rammal is akadozott kicsit egy idõ után.

Hali! Nem tudja valaki hogy a skull rock 2. szintjén miért nem tudok átmenni azokon a járatokon ahol vizes az út? Bug lehet? Ez elõtt is találkoztam már hibával pl a keresztes küldetésnél mikor az átkozott romoknál jártam akkor a 2. szinten a "békés szellemnél" Lord Haart jelent meg és a párbeszéd funkciók is ugyan azok voltak és szintén nem tudtam tovább jutni mert nem találtam csak 2 cetlit a 4-bõl. Ezen kívül is volt még jó pár hiba... ez csak nálam jött elõ vagy másnál is ilyen bugos a játék?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Végre valami jó hír! 😊
tomsolo
<#eljen>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Aki még nem hallotta volna a hírt:
http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-gb/home/
március 27-én jön az elsõ komoly dlc, amit a deluxe tulajok ingyen megkaphatnak, illetve ugyan ezen a napon érkezik a Mac verzió is!!!!

vagy épp az sem mindegy melyik iránybol mész be a teleportokba
az összes nem, van megoldás, nem olyan bonyolult
van, amelyik teleport elsõre nem a jó, de másodjára már az visz tovább
azért nem tudok megoldást írni, mert ami a neten van, az nem jó
de próbálkozással viszonylag hamar megvan
Köszi, bár nekem nem fogadja el a teákat újra, mindegy is 😊 Másik gondom, hogy az elemi kohóban a "sötétség" szobájában hogy kell tovább menni? Az összes teleport visszadob a bejárat elé.. :/
Kodiak50:
Ha megvan mind akkor megint leadhatod és megint megkapod a jutalmat.

methyliso:
Vedd lentebb a talaj részletességet és nem fog szaggatni (annyira). Én csak Crag közelében 1 helyen, Crag fölött a sziklákon mászkálva meg a dzsungelben 1 helyen tapasztaltam csak szaggatást. Másutt sehol, pedig maxra tolt grafikával ment a játék azzal a gyenge procival és kártyával amit az aláírásomban látsz.

Gyors utazás nincs, illetve ha úgy vesszük a hajókázás meg a kocsival utazás felfogható így is. Ennyire kis játékterületre nem is kell több. Simán végigszaladsz ingame pár perc alatt a két végpont közötti területen.

Helló! Miután leadtam a teákat Karthalban, engedi újra összegyûjteni õket.. lehet velük csinálni valamit vagy ez csak valami bug?
Így a játék vége felé megkérdezném, hogy lehet gyorsan utazni? Mert most csak a Spirit Beacont ismerem és azt csak 1 helyre lehet letenni? Hiányzik a Town Portal meg a Lloyd's Beacon nagyon. Ráadásul ez a grides animált lépegetés borzalmasan lassú. Meg szaggat is külsõ területen, pedig annyira minimálisra vettem a grafikát hogy már a M&M 2 is jobbnak látszik. Sokszor (úgy 90%-ban) megyek inkább a map-en hogy lássam merre megyek, azt se értem hogy akkor minek kell mögé renderelni a tájat? Biztos azért mert anélkül még a végén gyors lenne a játék.
Állj úgy, hogy a 3 lépõkõ közül egy legyen elõtted, egy jobbra és egy balra, és a messzebb lévõ legyen mögötted. Ekkor: 3×elõtted + 2×jobb + 1×bal + 4×hátad mögötti.
Helló!

Az elég elvetemült egy feladvány, legegyszerûbb ha youtube-on nézed meg a megoldást bemutató videót...
Sziasztok, ismét egy kéréssel fordulok hozzátok. Megszereztem a levegõ szilánkot, bementem a terembe is, de nem tudom milyen sorrendben kell a kõlapokra ráállni hogz eljussak a levegõ fõnökhöz.
Nem tudom, én megvettem a dobozost, feltelepítettem, elindítottam, elindult az U-play, és közölte, hogy addig nem futtatja ám a gammát, amíg le nem húzom az említett sokgigás foltot. 😊 Akkor most mi is van? 😊
Köszi a segítséget, akkor ezek szerint nem lényeges a frissítés. Csak azért voltam csalódott mert ha már megveszi az ember eredetiben és pénzt áldoz rá akkor legalább mûködjenek rendesen a funkciói. Köszönöm szépen még 1X a felvilágosítást, azt hiszem most már belevetem magam én is a játékba 😄.
Az a nagy patch pont nem kell a dobozoshoz.
Azt kimondottan az early access változathoz készítették, a többire felpakolni értelmetlen mert azon fájlokat tartalmazza csupán amik a dobozos verzión is ott vannak. Az UBI marhaságaival meg nem kell foglalkozni (amúgy is cseszik mûködni a szinkronizálás, a felhõbe mentés és egyéb opciók, ha meg mûködni méltóztatnak akkor több velük a baj mint ha nem is lennének).

Igen, a dvd-s deluxe editon dvd-rõl telepítése után le kell tölteni egy (ha jól emlékszem 8,2 GB-os !) patchet, és még talán két másik kisebb foltot is, hogy rendesen fusson minden. 😊
Nem tudom ez miért jó az UBInak, de evvan.
Jobb, ha online játszod, mert van pár olyan cucc, amit csak az online játékos teljesítmény után kapott UBIpontból lehet megvenni. A háttérkép és az 1 db új társ felejtõs, de a +4 játék elején kapott relic és a +1 dungi azért nem olyan rossz dolog.
DVD-t vettem deluxe editiont. mikor elindítom a uplayt és játszani akarok akkor kidob egy olyat hogy MMX Deluxe Edition telepítése, amit valójában nem tudom miért csinál mert elvileg fel van telepítve. Írja továbbá hogy online játékhoz le kell töltenem a játék legújabb frissítését és mikor ráclickelek a letöltésre azt írja hogy a letöltés nem indult el. ellenõrizzem az internetkapcsolatot vagy a tárhelyet. minden okés mégsem... de ha valaki tud más módot a frissítésre akkor várom a választ 😊 offline módban amúgy megy a játék és nagyon fasza, nem csalódtam benne 😛.
Nem próbálta valaki ki esetleg a modding kite-ot a játékhoz?
Köszönöm
cikasz
Uplay-en vetted meg vagy steam-en? Mert a steam-es is az uplay-t indítja ha játszanál , de maga frissíti.

http://www.akciofigura.hu

Sziasztok kedves MM fanok! Én most vásároltam meg nem régiben az eredeti játékot csak 1 baj van vele, a uplay szolgáltatásban nem engedi letölteni a frissítést és csak offline módban enged játszani. Ha esetleg valaki tudna erre magyarázatot adni azt nagyon megköszönném.
Az Elveszett Város 3. szintjén lakik a pókica.
Hello, az átok ellenszeréhez kellen valami kristálypók szive azt lehet ott megtalálni
gandrus
Van respawn, csak egy bizonyos idõ után, és csak a kinti ellenségnél.

Rájöttem mit hiányolok a játékból de nagyon a szörnyek respawn-ját. Végigvittem ott állok és nincs a játékban sem 1 db enemy sem. Pedig de frankó lenne grindelni kicsit😊Valami megoldás nincs még erre?
nem az elátkozott romokat keresed?
Segítene a dolog, ha megmondanád melyik küldetés szól oda. Mert így névrõl nem ugrik be.
Hello, érdeklõdnék hogy a santiri romokat merre találom meg, mert már össze-vissza járkáltam ezen a kva félszigeten de sehol nem találom, köszi
Elnézést mindenkitõl, de olyan jó lenne, ha a kérdezõk elõtte olvasgatnának pár bejegyzést. 😊

1019-ben és 1013-ban magyarázta el részletesen SaGa Jr 😊

megoldás: teljesítsd a promociós küldetéseket elõtte, és utána a prómótált karaktered tud már GM skillt venni.
Egy olyan kérdésem lenne hogy most jutottam el a fény és a buzogány grandmaster szintre és azt írják a trénerek hogy "csak akkor érheti el ezt a fokozatot ha elõtte elõlép" .
kösz
megoldottam

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.