Might and Magic X Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig ott is van elõtte 2 pár csizma...
Nem ma kezdem az ipart, de nem biztos, h az eszembe jut!
Ezért is szerethetõ ez a game!!!
Sziasztok!!
Az õrtorony elsõ szintjén sehogy sem tudom felvenni a 2h macet, megvan minden áldás, távolbalátást is felteszem, de meghal a csapat...
5let? Köszönöm.
ez korrekt ár, olcsóbbért csak hamisakat kapsz, amik aztán fordítva is elsülhetnek! ez nem, feltéve ha még ma elutalod..
<#integet2>#integet2>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az ötlet maga jó lenne, ha nem lenne ennyire kaksi a megvalósítás...
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Elnézést hogy nem olvasok vissza nagyon, aziránt érdeklõdnék hogy a játék már rendes release verzió, játszható állapotban (gyilkos bugok nélkül)?
Éppen most tervezek belekezdeni, csak amár annyi prealpha, early access, korai béta cucc van a piacon, hogy kételyeim vannak 😊
A cetlizésrõl meg annyit, hogy elsõre csak kettõt találsz aztán újra végig kell járni minden szobát (titkos ajtókra/falakra figyelni és aktiválni azokat mert van belõlük a második szinten) mert a második megtalálása után aktiválódnak a még hiányzó darabok. Ráadásul nem mindegy hogy milyen irányba nézve lépsz rá a mezõre, így nem árt forgolódni is egy kicsit (lesz még ne megy hely ahol csak bizonyos irányból fogsz észrevenni fontos cuccokat amiket ha nem veszel fel akkor bizonyos ajtókon nem jutsz majd át).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
1.) eredeti a játék?
2.) fel lett patch-elve?
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-gb/home/
március 27-én jön az elsõ komoly dlc, amit a deluxe tulajok ingyen megkaphatnak, illetve ugyan ezen a napon érkezik a Mac verzió is!!!!
van, amelyik teleport elsõre nem a jó, de másodjára már az visz tovább
azért nem tudok megoldást írni, mert ami a neten van, az nem jó
de próbálkozással viszonylag hamar megvan
Ha megvan mind akkor megint leadhatod és megint megkapod a jutalmat.
methyliso:
Vedd lentebb a talaj részletességet és nem fog szaggatni (annyira). Én csak Crag közelében 1 helyen, Crag fölött a sziklákon mászkálva meg a dzsungelben 1 helyen tapasztaltam csak szaggatást. Másutt sehol, pedig maxra tolt grafikával ment a játék azzal a gyenge procival és kártyával amit az aláírásomban látsz.
Gyors utazás nincs, illetve ha úgy vesszük a hajókázás meg a kocsival utazás felfogható így is. Ennyire kis játékterületre nem is kell több. Simán végigszaladsz ingame pár perc alatt a két végpont közötti területen.
Az elég elvetemült egy feladvány, legegyszerûbb ha youtube-on nézed meg a megoldást bemutató videót...
Azt kimondottan az early access változathoz készítették, a többire felpakolni értelmetlen mert azon fájlokat tartalmazza csupán amik a dobozos verzión is ott vannak. Az UBI marhaságaival meg nem kell foglalkozni (amúgy is cseszik mûködni a szinkronizálás, a felhõbe mentés és egyéb opciók, ha meg mûködni méltóztatnak akkor több velük a baj mint ha nem is lennének).
Nem tudom ez miért jó az UBInak, de evvan.
Jobb, ha online játszod, mert van pár olyan cucc, amit csak az online játékos teljesítmény után kapott UBIpontból lehet megvenni. A háttérkép és az 1 db új társ felejtõs, de a +4 játék elején kapott relic és a +1 dungi azért nem olyan rossz dolog.
http://www.akciofigura.hu
1019-ben és 1013-ban magyarázta el részletesen SaGa Jr 😊
megoldás: teljesítsd a promociós küldetéseket elõtte, és utána a prómótált karaktered tud már GM skillt venni.
megoldottam
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.