1124
Might and Magic X Legacy
-
#283 A megoldas ha nem lenne aktiv, hogy a dialog konyvtarban a LevDialog.xml fajlbol kitorlod a
<condition xsi:type="PrivilegeUnlockedCondition" privilegeID="1001" failState="DISABLED" /> bejegyzeseket.
-
MaRee #282 Világítótorony után hol találom Rosaliet? Azt mondja az ork lovag, hogy Chapel of Elrath-ban, de ott egy másik nő van bent, és körülötte sincs ilyen npc. -
zsotesz #281 megjött nekem is a játék, nagyon szép szerintem a dobozos verzió, csak kár, hogy uplay kódot adtak a steam kód helyett, de megyek is kalandozni -
SaGa Jr #280 Hivatalosan is az kell hozzá, hogy a játékon belül aktiválja a kódját az ember. utána már megy tovább a játék. -
#279 nommis: 6 élelmet nem tudod egyenlőre...
Viszont ha sok max Manát akarsz akkor:
Miszticizmus képesség pontonként 5 manát d
a Szellem tuljdonság 3 Manát pontonként (vagyis nem a Mágia tulajdonságtól függ)
és ha felveszed a kis goblint a kocsmába a táborozásnál mindenki MAX ba töltődik mindene a csapatnak. -
pimpa25 #278 Az megvan,de azért köszönöm szépen.A délnyugati falon lenne egy ajtó,azzal van gondom,de egyre inkább hajlok afelé,h a Castle quest teljesítése után már nem tudok mókolni a kapu nyitó mechanizmusokkal,uh még közben kellett volna. -
#277 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha arrol az ajtorol van szo, ahol a hulla hever az agyon, akkor olyan helyet keress ahol hordo tormelekek vannak elotted egy beszogelesben.
Ha azzal szemben allsz a kapcsolo jobb kez feloli falon lesz. -
pimpa25 #276 Nem nagyon jutottam abban sem előre,eddig úgy gondoltam,h az majd vmelyik köv területen folytatódik.De akkor rálesek,hátha ezzel kapcsolatosan találok vmi infot.Köszi a tippet!
Meg akkor már csak kérdezek még egyet:szintén Castle,lvl 2-n van egy szakasz,ahova nem tudok bejutni,pedig a térképen mutatja,h ott még lenne 1 szoba az ajtó mögött,viszont nem tudok vele interakcióba lépni,és végig is bogarásztam minden falat kapcsolók után,semmi.Ez pedig szinte közvetlen a lvl 3as feljárónál van,kicsit alatt-bal kéz felől.A szobában a egyik lever sem mozdul,ugye korábban azokkal nyílt meg a kapu a 3as szintre.Lehet,h még kipucolás előtt kellett volna kínlódni vele?Neked/nektek sikerült oda bejutni? -
#275 Ugyanott akadtam meg en is.
Allitolag valami promocios kod (esetleg CD key ?) kellene hozza, amit a kezdooldal bonusztartalomnal kell beirni.
Legalabbis ezt irta valaki, hogy ezutan feloldodott a menu amivel a Forgeba lehet menni. -
nomiss #274 srácok lehet valahogy passive mana regent csinálni ? mindig kifogy ..
illetve hogy lehet növelni 6 ról a magammal vihető étkészlet számát ? -
SaGa Jr #273 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A talált levél alapján lenyomoztad már kik álltak a támadás hátterében? Lehet ez kell ahhoz, hogy tovább lehessen lépni. Ez a Morgan's Eyes and Ears küdletés. -
pimpa25 #272 Köszönöm a válaszod.Eddig a pontig végül eljutottam,de nálam is szürke az opció,uh attól félek,kénytelen leszek a seggemen maradni Act1-ben.:( -
SaGa Jr #271 Előbb meg kell csinálni a feladatot amit adott a governor, hogy menj el és nézz körül az elemental forge-ban. Ide úgy jutsz, hogy a kastélyában lebzsel egy griff lovas vele kell beszélni és ő fog elvinni. Bár ez az opció nálam most épp nem aktív valamiért.
Ha már kitakarítottad a kastélyt akkor mikor be akarsz menni, nem kell lemenni a dungeon-be, elég csak kiválasztani a 4. fickó képét aztán vele beszélni. -
#270 Akinek még nem működik a mentés itt a teljes segítség:
Bár Jakuza jól írta, csak még kis kiegészítés kell hozzá.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1.Keresd meg a loca.xml fájlt.
Might and Magic X Legacy/Might and Magic X Legacy_Data/StreamingAssets/Localisation/hu/loca.xml
írd át az alábbi 3 részt benne:
<LocaData id="SAVEGAMETYPE_NORMAL">Save</LocaData>
<LocaData id="SAVEGAMETYPE_QUICK">Quicksave</LocaData>
<LocaData id="SAVEGAMETYPE_AUTO">Autosave</LocaData>
Keresd meg a játék kimentett állásait:
C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataOrbit\%GameId%\%UserName%
ez op rendszertől függően változhat de az Orbit könytárat akkor is meg kell keresned
Töröld le a kimentett állásokat és az ini-t !
A továbbiakban a játékban a mentések nevében NE HASZNÁLJ ékezetes Magyar betűket mert ezeket nem fogod tudni visszatölteni.
(ha véletlenül mégis használtál és nagyon kell akkor az iniben írd át)
Cseles a dolog mert a játék felajánlja pl a mentés névnek hogy Pókbarlang
de ha elfogadod máris buktad a mentést.
Kellemes játékot ;)
-
pimpa25 #269 A Perception növeli elvileg az attack value-t,ez érvényes minden melee skillre,és ugye a Challenge is az.Viszont a dual dagger rangerem 100as perception-nel is össze-misseli a jövő hetet is,uh pontos számot nem tudnék mondani,amitől meg is éri külön arra gyúrni.
Korábbi hozzászólásom update:A fire magic expert meglett,uh a 2 ghost lement a kapu előtt Cursed-ben,viszont odabent 1 mp alatt letépik az arcom.Uh inkább a Seahavenbe vezető útban kérnék segítséget,ide meg majd a későbbiekben visszatérek:) -
nomiss #268 te jól haladsz :)
én arra lennék kiváncsi mit kell növelni hogy ne misseljen annyit az ütéseim skilljeim ?? pl törpe tanknál az üvőltés sikerességéhez mit kell növelni ?? -
pimpa25 #267 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Kipucoltam a kastélyt,és elzargattak Seahavenbe,Na ugye az arra vezető híd le van zárva,és mindent körbejártam már,(az egy Cursed Ruins-t leszámítva,ahova nem tudok bejutni,mivel az Expert Fire Magic trainert sem találom,akire ugye szükség lenne paralízis ellen),viszont nem találok arra vezető utat.Meg tudná nekem adni valaki az egyikhez a megoldást-tehát vagy azt,h jutok el Seahaven-be,vagy azt,h merre van az expert fire tainer?
Előre is hálás köszönet! -
nomiss #266 nekem nagyon könnyű volt a normal fokozat, megnézem nehezebben -
MaRee #265 Szerencsére már nincs ilyen :D -
#264 Igen EA-ban én is úgy toltam egy idő után, hogy mindenkinél íj, vagy számszeríj és beng-beng, varikból ticsung-ticsung. Aztán közelre csitt-csatt... :D -
#263 Most pajzsos törpe, elf íjász, ember mágus, ember paladin
Az EA verzióban érdemes volt távolsági támadást elérhetővé tenni minden karakternek, így mire odaért meghalt, még a mágus is..ha elfogyott a varázspontja (nem szeretem meginni a lötyiket, inkább pénzé teszem.
De most más felfogásban játszom szvsz.
Egyenlőre elment a kedvem, nekem ez nem mozi itt az elején...hiányoznak a jó bevezető mozik, ez szvsz egy sz@r. ...esetleg a megfelel kategória.
Egyenlőre nem érzek sok változást, bárgyúság sok helyen.
De majd megyek beljebb is valamikor. -
MaRee #262 Szerintem pont jól van belőve a nehézség annak ellenére, hogy kevesebb jóval a szörny. Elég idegesítő volt, hogy 5 kockát nem lehet menni anélkül, hogy valami megtámadjon (a'la Wizardry 8). Egy mágusom van sajnos csak, de megpróbálok valami jó spellt nézni. Egyébként a városba is jóval kevesebbet kell vissza járkálni, a felszerelés sem rongálódik minden második ütésnél úgyhogy fasza. -
#261 Mivel el sem kezdtem, úgy nehéz. DE ugye vannak varázslatok, amikkel nem tud megütni, vagy megtud, de felfog a sebzésből. Két mágussal, jól kombinálva szegény csak püfölget és noeffect. Ha mégis, akkor gyógyítgatás és tovább. Legalábbis early-ben. Persze azé igyekezni kell.
Szerintem annak, hogy most kevesebb a szörny odakint, annyi a hátránya, hogy fejlődni is lassabban lehet. De majd ha nekiállok a release-nek, akkor kiderül (de most Blackguards jobban fexik). -
MaRee #260 És a rendesben már megölted? Mert én lvl 6os partyval fele hpját se tudom levenni, egy ütésből leüti két karakteremet :D Sárkánnyal ugyan ez a helyzet. -
#259 Earlyben többet is öltem belőle, nem egy nagy vaszizdasz, me egyedül van. -
MaRee #258 Menjél ki és meg lesz, de a küldetésekben általában le van/lesz írva, hogy nagyjából merre kell menni. A világítótornyot ha kimész a városból Agyn Penisulába vagy mibe egyből látni fogod, szinte csak egyenesen kell menni. De lvl 4-5 előtt nem ajánlom, plusz előtte érdemes pár jó cuccot bevásárolni a karaktereknek a kovácsoknál, meg felszerelkezni supplyval és potikkal. Azonosítani az alkimista vagy nem tudom most hirtelen milyen nő házában lehet, talán a lépcsőn kell felmenni hozzá a faluban, de nem biztos. Services és identify items.
Ti milyen partyval mentek? Nekem van warrior, egy blade dancer + hunter és egy varázslónő, utóbbi a leg tápabb. Lvl 4-en néha akkora fireballokat lő, hogy az ellennek lemegy a fél hp-ja.
Küklopszot a barlangban megverte már valaki? -
nomiss #257 bocs a noob kérdésért , de hogy tudom hogy hol van pl a világító torony ? rablo banda ? ezekre nnics semmi trükk hogy mutassa egy quest merre van a ques trackker ? vagy menjek ki a városból és majd meglesz ?
hol lehet a tárgyakat aznositani ? -
Vincentcloud #256 Ezután elgondolkodtató, hogy a betöltést nem kell átírni?
-
#255 Aki pedig nem tud menteni az a StreamingAssetsLocalisationhu konyvtarban loca.xml -ben irja at a menteshez tartozo sorokat a magyar ekezetes szavakrol angol szavakra, mert amiatt nem ment.
Ezt a harom bejegyzest kell igy atirni:
<LocaData id="SAVEGAMETYPE_NORMAL">Save</LocaData>
<LocaData id="SAVEGAMETYPE_QUICK">Quicksave</LocaData>
<LocaData id="SAVEGAMETYPE_AUTO">Autosave</LocaData>
-
#254 Mar hogyne lehetne folytatni, meg van annak a trukkje is. :P -
Dzsí Pí #253 ott a pont -
#252 Baromság, magyar nyelvre állitva is simán lehet menteni! (legalábbis eredetivel) -
survivor #251 Első ránézésre:
- A korábbi mentéseket nem lehet folytatni, de erről a megjelenés előtt korrekt módon 2 nappal tájékoztattak is.
- Szerencsére nem "kockánként" kell lépkedni, a megjelenítésben a haladás folyamatos.
- Szebb grafika, ami ehhez a játékhoz pont elég.
- Van retro pixeles mód. :) Poénnak nem rossz, de lesz aki így játszik?
- Az íjász is támadhat a közeli ellenfelekre, 50% mínusszal.
- Kicsit mintha könnyebb lenne. Mindkét esetben a Harcos (Nehéz) módot választottam, de most a pókbarlangon szinte végigszaladtam. Ez mondjuk köszönhető annak is, hogy sikerült megismerni korábban az alapokat.
- Drágább lett az azonosítás. :D
- ...és úgy veszem észre megérte ez az early access dolog, mert sok mindenben hallgattak a rajongókra. Szerencsére. :D
Kb. 1 óra alatt ennyi ami nekem szemet szúrt, de már most mondhatom, hogy méltó folytatása a sorozatnak. -
survivor #250 Nálam rendben működik a mentés magyar nyelven is. (Steam-es, early access verzió a 8GB letöltött cuccal.) -
#249 Hogy érted hogy ha minden más magyar? :)
Ha magyarul indítod el nem tudsz menteni.
Átlehet ugyan váltani angolra , de azt csak kilépéssel teszi meg
ha meg kilépsz már hova mentesz ?:)
MOndja már valaki akinek van eredeti verzió hogy ott ment e magyarul pleaseee:) -
pikman #248 Ha minden más magyar az még bőven belefér. -
MaRee #247 Mondjuk ettől függetlenül nem lett ízi mód, a torony 3. szintjén a 4 kenshivel fél órája szenvedek. -
MaRee #246 Igen, én is csak néztem, hogy hova lettek? :D -
#245 Azt írja a Reloaded-esre hogy idézem:
"Hivatalos oldalról "[QuickLoad] The “QuickLoad” doesn't work after pressing “Confirm” button with all languages except English." azaz csak angol nyelven lehet menteni
Akinek megvan eredetiben ott működik rendesen a Magyarral a mentés?
-
#244 Azé az gáz?! Most ilyen mnmx light lett?!?!?