Might and Magic X Legacy
← ElőzőOldal 23 / 23
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hacsak nagyon el nem szurnak valamit, en megjeleneskor megveszem, az biztos. Erre biztatok mindenkit, mert akkor meg esely is lehet folytatasra.
mivel spórolnak, nem egy magas költségû játék lesz, én örülök hogy az ubi bemerte vállalni
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Elvileg a játék egy területen (Agyn Peninsula) fog játszódni, Karthal város és annak környékén. 4 faj lesz (ember, elf, törpe, ork), mindnek 3 féle class-a. Lesznek dungeonok is csapdákkal, meg fejtörõkkel.
A megjelenés meg szeptemberben várható. Majd meglátjuk mi lesz belõle. Lehet ez csak egy próba, hogy megnézzék mennyire van igény ilyen játékra. Mindenesetre jól néz ki, az tény.
A megjelenés meg szeptemberben várható. Majd meglátjuk mi lesz belõle. Lehet ez csak egy próba, hogy megnézzék mennyire van igény ilyen játékra. Mindenesetre jól néz ki, az tény.
Olvastam, és én is erre gondoltam. De ha jó lesz, akkor már ezzel is kiegyezek. Nem is számítottam MMVI szintû remekmûre, de azért egy rövidebb, (feltételezem) logikai feladványoktól mentes Might & Magic is több, mint a semmi.
Interjúban ~25 óra játékidõt írtak. Azért az egy M&M játékhoz elég karcsú szerintem. MM6-ban emlékeim szerint lazán benne volt 150 órám elsõ végigjátszásra. Persze lehet terveznek hozzá kiegészítõket DLC-ket.

A hivatalos oldal alján csak 'PC Digital Download' jelzés van.
Kép az ubisoft standjáról. Talán ma már lesz valami info.
A kilencedik tényleg nem volt jó valamiért...
Remélem, ez jól sikerül!
Remélem, ez jól sikerül!
Nekem a hatodik rész (Mandate of Heaven) a kedvencem a sorozatból, a hét és a nyolc is elég jók voltak. A kilencedik nagyon nem tetszett, az elsõ ötöt meg nem próbáltam.
Nagyon tetszene egy új, jó M&M. :)
Nagyon tetszene egy új, jó M&M. :)
Ennek a hírnek most megörültem, nekem a 7 a kedvencem,ez tuti vétel lesz, csak jönne már <#vigyor>#vigyor>
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Szerintem olyan lesz. És a Might and Magic VI nagyon lekötött régen... :-D Bár már akkor is volt vagy három éves a progi, amikor játszottam. :-D
Nekem valós idejûnek tûnt, de értem mire gondolsz. :)
Én arra gondoltam, amikor entert nyomtál, mert az teljes mértékben más volt.
Ha olyan lesz, mint az M&MVI, akkor tökély.
Én arra gondoltam, amikor entert nyomtál, mert az teljes mértékben más volt.
Ha olyan lesz, mint az M&MVI, akkor tökély.
Ha jól megfigyeled a rendszert az MM6 is körökre osztott volt...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Dettó! Az a pár rövid csatajelenet megvett kilóra.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Fú, ez nagyon bejövõs! Régi szép idõket idézi. :-) Must have. Már most nagyon várom! :-D
Remélem nem csak körökre osztott harc lesz, hanem lehet váltani a valós idejû- és a körökre osztott között, mint a Might & Magic 6-8-ban (a többit nem tudom milyen volt).
Az Ubisoft ma jelentette be a Migh and Magic RPG sorozat 10. részét. A játékot a Limbic Entertainment studio készíti. A játék története 2011-es Might and Magic Heroes 6 történetét folytatja. 4 fõs partit írányíthatunk és körökre osztott harcrendszert ígérnek.
A hétvégén megrendezett PAX East rendezvényen többet mutatnak majd meg a játékból.
Hivatalos oldal
Limbic Entertainment oldala
http://www.youtube.com/v/TWvpD-w0BCY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A hétvégén megrendezett PAX East rendezvényen többet mutatnak majd meg a játékból.
Hivatalos oldal
Limbic Entertainment oldala

← ElőzőOldal 23 / 23