Might and Magic X Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néztem a http://www.mj-oystein.no/index_htm_files/MM6.pdf és a https://mightandmagic.fandom.com/ -ot is infókért, de nem derül ki hogy miért is kell meggyőznöm a tanácsot.
Így kezdődik:
A 2. főküldi kb a pajzs megszerzése:
Wilbur Humphrey’s Council Quest<Wilbur snaps his fingers> Say, you wouldn’t happen to be interested in taking care of a little detail for me, would you? Lord Kilburn disappeared near Blackshire. Find out what you can and return to me with the information. If it is true that he has been slain by devils, return his shield to meif at all possible. I will grant you my favor with the High Council, should you require it, and you can rest assured your compensation will be generous
Miután megszerezted:
Wilbur Humphrey’s Council Quest (IFC)Ah. ‘Tis a sad day when so noble a Knight should fall to such foul monsters! You have done a good thing, bringing his shield to me. I shall ensure that he and his men receive all the honors due them. I am in your debt, and you have my favor with the council. Here is your reward.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Optimalizalatlan volt
Igy mar elvezheto h ssd rol futtatom
ez a harc lesz a végső ?
abbahagytam anno, mert totál bugos volt
de ha jól menne akkor tolnám most is...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
HD 7770 1 GB VRAM
8 GB RAM
mit gondoltok, kellene neki a 2 GB videomemória, azért ? mert az élsimítás nem igazán játszhat szerepet
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
https://www.twitch.tv/sp1gu
Az orc hunter csapdát tud ledobni, ami ugyanúgy varázslatlistába kerül és onnan pakolható majd át a quickbar-ra. Feltéve hogy ő már marauder lett.
Mozogni lehet, de csak ha a csapatod még nem cselekedett semmit és épp a leggyorsabb embereden van a sor. Akkor egy irányba elmozdulhatsz egy lépést.
Hanggal nekem nem volt problémám semmilyen verzióval.
Ajánlott összeállítás az amit te jónak érzel. Megcsinálható a játék csak ütőgépekkel és csak mágiahasználókkal is. De ha visszaolvasol jó pár oldalt, tuti lelsz tanácsokat ez ügyben.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.09.15. 15:20:47
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
1 . lehet mozogni csata közben is vhogyan ? vagy amikor "eldurran" sárgáról pirosra az indikátor, akkor már csak egyhelyben lehet megvívmi a csatát bárhonnét is támadjanak az ellenek ?
2. megveszem, mert ötezerért a cd galaxysban úgy gondolom, simán megér ennyit egy iylen játék, pláne hogy térkép meg egyéb cuccok is járnak hozzá. de egyenlőre csak a letöltött verzió van meg, viszont ott tök néma minden karakter, már a generáláskor is némák mikor lehetne választani nekik hogy heroic vagy cinyk legyen a hangjuk. miért van ez ? több crack verziót is kipróbáltam, és mindegyikkel ugyanaz a helyzet
3. elég zavaró hogy nem lehet neki 16:10-es képernyőarányt adni. ez mostanra megoldották ?
4. mi az ajánlott csapatösszeállítás ? vagy mindegy ?
Wot: Totti93
A griffes küldi problémáját szeretném megoldani, de nem akar sikerülni.
Ha kitörlöm azt a 4 sort, akkor meghal a játék. Ha excellel nyitom meg, akkor nem egyszerű szövegként látom a sorokat, ezért nem tudom kitörölni őket. Ha jegyzettömbbel, akkor meg utána kinyitja a fájlt. Ha a jegyzettömbbel módosított fájlt próbálom megnyitni, akkor az Excel már nem nyitja meg.
Van valami ötletetek?
CSAK a Fradi
Addig nem kezdek bele amig teljes nem lesz... :)
végigcsináltam a leírást, elösször úgy tûnt hogy megoldódott a dolog, aztán megint szar lett :((
ennyit nem szívtam még egy nyavalyás mentési probléma miatt. ráadásul a falcont sem hiszem hogy aktiválta volna. szóval menjen az anyucikájába az aki ilyen szert kiadott.. 2 napja ezzel szenvedek de most már elég volt.. inkább felteszek egy nazi zombie army-t!! :))) kevésbé stínvonalas játék de legalább MENT! :)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Helyzetjelentés 31. adás - Might and Magic X - Nagak és Boss harcok
Bemutató HUN
JátékTár 122. adás - Might and Magic X. - Legacy Deluxe Edition bemutató
ám ha szétesik a kép vagy ilyenek, akk ne lepödj meg, sztem gyárilag nincs optimalizálva a játék az eyefinity-hez
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM