Saints Row 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másodikra megvolt....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"Notably, the PC version of Saints Row IV has outsold Saints Row: The Third's PC version three-to-one in the same period."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Saját szakállunkra semmilyen küldit nem kell megcsinálni elõre, csak ha éppen útba esik, pl. belebotlunk egy rakat zin-be, akik ott hupákolnak éééésss...
Szobrokat és data cluster-eket még nem csináltam meg mind, de nem is fogom, illetve audio log sincs meg mind stb.
Annyi elõnye van a programnak, hogy gyakorlatilag az összes csip-csup küldit végigcsináltatják veled az NPC-k (store hack, hijack, clear troops stb.), ha szorgos vagy és nem kell csak úgy céltalanul bóklásznod és magadtól megcsinálgatni ami útba esik. DE ha már valamit valahol megcsináltál 1x, késõbb beszámítják az adott küldibe, ha bevállalod és nem kell semmit sem 2x megtenni. Szal. olyan sorrendbe is csinálhatod, ahogy neked tetszik (bár úgy nem is olyan 1xû, mert nem lesznek meg a jutalmak idõben).
Az utolsó olyan szerepjáték, aminek köze van a valódi szerepjátékhoz (a Grimrock-on kívül) több mint 10 éve jelent meg.
Saints Row-nak pedig még csak köze sincs a szerepjátékhoz. A beszédstílusról pedig nem biztos hogy neked kellene órákat tartani...
[merlinw.org]
Nöi kariba meg pont olyan feladat beleélni magad mint egy féllábú törpébe, van akinek nem gond van akinek meg sose sikerülne hitelesen.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"The trees move. Do you not see it?"
de látom nem láttál még elég ilyen zseniális "jajj nõi kari" típusú "vitát" ahhoz h értsd mire gondoltam beleélés meséjével - egyszer úgy is elõkerül a "jajj de hogy tudja beleélni valaki egy nõi karakter bõrébe magát, ez elképzelhetetlen!", ami nem csak hogy gigantikus baromság, de kb szembehúgyozza a szerepjáték fogalmát mint olyat, és kb egy novella méretû mentális maszturbációt lehetne összehozni róla... de felettébb röviden: egy szerepjátékban (mind CRPG mind papír-ceruzás) a karakteredet "alakítód", az õ szerepét játszod el. nem önmagadat. és biza innentõl kezdve a saját személyiségjegyeid, külsõd, gondolkodásmódod, stb holmi keveset számít...
Szerintem hagyjuk a témát eléggé körüljártuk már. Azért az feltünö ha visszaolvasol hogy rajtad kivül mindenki normális hangnemben írt és senki nem akart elküldeni az anyámba vagy felajánlani a sünét egy análra, valszeg ezt csak egyedül te szeretnéd.
Peace.
A stilusodon meg tényleg csiszolni kellene egy kicsit...
lehet csûrni-csavarni, merészeknek akár megfordítani is ("úúú egy izmos férfi karakterrel játszol? akkor biztos szereted bámulni a hímeket, fújj, buzi"), ugyanúgy egy nagy vödör lószar marad.
de h legyünk konkrétabbak: a játékosok nagy része erõteljesen vizuális típus, így hajlamosak vizuálisan számukra szimpatikus karaktert választani mint virtuális "alteregójuk", sõt, ez sokszor megközelítõleg mindent felülír, ha nem tetszik a karakter külseje, a játékélmény megy le a budin - lásd pl WoW kezdeti éveit, ahol sokan azért álltak az alliance oldalára, mert "jajj a hordás fajok csúnyák" (nem ismerték fel a trollok elemi szexepiljét, cö-cö-cö)
és biza ez sokszor azt jelenti, h az aktuális karakter "szép". ezt tovább fokozva sokaknak egy nõi karakter sokkal szimpatikusabb vizuálisan (vajh miért) mint egy hím - megint elég nehezen vitatható dolog, egy komplett videojáték-sorozat épült rá, remek bevételeket hozva, miközben a lehetõ legsekélyesebb játékmenetet dobta az ember arcába, de a WoW és Blood Elf-ek esete is jó példa. és akkor ehhez még hab a tortán, h a nõi szinkronszínészek általában hajlamosak SOKKAL jobbak lenni õsidõk óta, mint hím megfelelõik (jó, ebben SR széria spec kivétel, itt mindkét nem zseniális, de akkor is... Laura Bailey!), és rögtön megvan az édes megoldás: egyszerûen nõi karakterek hajlamosak audiovizuálisan szebbek/jobbak/szórakoztatóbbak lenni sok-sok kétlábú számára, ezzel erõteljesen megdobva a játékélményt, ami kurvára nem elhanyagolható dolog. egyesek meg el sem tudják képzelni, h Vasgyúró Igoron kívül más karaktert válasszanak maguknak, nekik meg ez teszi jobbá a játékot, õ dolguk.
a "beleélés" címû mese... bah, ebbe bele se merek menni, így is összejött egy kisregény.
a lényeg? mindenki úgy rakja össze karakterét, ahogy akarja, pampogni azért, h jajj a másik mivel játszik (extrém esetektõl eltekintve) egy nagy vödör lószar, és aki ezt teszi, legyen oly' kedves visszafogni meglepettségét ha elküldik érte a felmenõibe. (vagy közösülni análisan egy tarajos süllel, az is mûködik. (de még inkább gondolkodni mielõtt ilyenekért pampog, mert csak egy rakás felesleges hsz és potenciális kisregény születik belõle))
Engem speciel jobban idegesít a néma karakter tipus. Az valahogy nem jön be mert pont az ellenkezõjét érik el vele. Gordon Freeman is milyen bunkó már mikor kérdések ezreit teszik fel neki egy szérián keresztül és egy büdös szót sem képes böfögni 😄 Ugye pont a beleélés, azonosulás miatt nincs a fõszereplõnek hangja de basszus a hl2 elején mikor kérdezgetik hogy hol a fenében volt 20 éven keresztül, csak megvonja a vállát. Végül is minek árulná el hogy kiragadták a téridõbõl 😄D
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyí kicsit tényleg túlérzékenyek vagytok, szerinte nem macsó ha valaki nöi karival tolja ez legyen az ö baja de ezért nem kell máglyára küldeni.
Egyetértek ezzel nem vagy egyedül. Nem tudom miért lényeges egy segg egy játékban? Engem a játékmenet jobban lefoglal, mint a fõszereplõ segge.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Neked jogod van nöi karival tolni nekem meg jogom van ezen csodálkozni de egyszer se itéltem el ezért senkit.
Egyszerüen én nem szoktam a karakterem seggét nézni játék közben lehet, hogy ezzel egyedül vagyok...
A szint alá menés meg a stílus de ez gondolom itt az sg-n már nem mindig tünik fel.
de sebaj, csak így tovább.
#431: nincs valami túl sok választásod, tekintve h a játék ~90%-ában a karaktered seggével nézel szemközt, fõleg ha felraktad FOV tápolást... és nem mindegy, h az egy kellemes nõi segg Laura Bailey hangjával kiegészítve, vagy egy kibaszott orosz díjbirkózó szõrös alfele. <#smile>#smile>