Saints Row 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
És tuti vannak elég sokan akik tényleg csak azért 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jarlaxxe
Ebböl az következik sokan csak a pixel seggek miatt játszanak...<#nyes>

Shep
Úgy azért érdekes lehet a játék, ha csak a karakteredet bámulod órákon át 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ryder62
Én is inkább nõi popsit bámulok hosszú órákon keresztül ha lehet. Szinte minden rpg-t kipróbálok nõi karival is. SR3-at is csaj karakterrel toltam.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Pffff. 😄 Láttad a csak a bimbót takaró "melltartónál", hogy mennyire nem élethûen néznek ki a játékban a mellek? Ruhákban még ok, de anélkül olyanok, mint a lehetõ legrosszabban megcsinált szilikoncsöcsök. Ki akarja ezeket nude patch-csel nézni. 😄
gerey
A patch után bugosak lettek a fegyverek, csak óvatosan.

wesker24
A Saint 3-hoz volt remélem ehhez is csinálnak majd ! 😄

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Én skyrimbe is nõvel vagyok,kivéve mass effect,ott valahogy nem tetszett.

kill3r21
Mennyi hülyeség van ebben atyaég, kergetetek már arany labdát? 😄
kill3r21
Létezik egyébként nude mod? 😄
Sir Quno Jedi
van egy rakat tetkó szalon a városban, küldikben is kell õket hakkolni

régi sr-ekben is így volt

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Maxtreme
Tetkószalonokba? <#miaz><#vigyor3>

kill3r21
Valamirõl lemaradtam, hol lehet tetkót csináltatni? 😄
Maxtreme
<#idiota>

Ha van rá lehetõség, én is ált. nõi karakterrel tolom minden játékban.
Egyszerûen jobb órákon át egy csaj bámulni mint valami kigyúrt vagy szörnyszülött fazont. 😊 Hogy az esetleges öltöztetésrõl ne is beszéljek 😄

Szóval csatlakoznék a melegek táborába, ha van még tagfelvétel <#idiota>

wedge31
Marhaság ez a meleg téma attól senki se lesz búza, hogy nöi karival tolja az más kérdés, hogy én se lennék soha nöi karival persze csak ha lehet választani, mert egyszerûen nem érzem magaménak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Nekem is minden MMO-ban nõi karakterem van (egyszerûen jobban néznek ki)... lehet még most szakítanom kellene a barátnõmmel... hmm

[merlinw.org]

Apám szokott MMO-t játszani (Atlantica Online) és nõi karaktere van. Holnap szólok neki, hogy meleg.
MerlinW
Ez nem szerepjáték ember. Ezek szerint mindenki b*zi aki Tomb Raider-el, Remember Me-vel, Portal-al vagy Mirror's Edge-el játszik?

[merlinw.org]

MerlinW
Engem a 0 féktáv zavar nagyon.

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Nem kell ám BELEBÚJNI a bõrébe, csupán irányítani és gusztálni. Ez nem te vagy, ez egy virtuális karakter akinek te mondod meg mit csináljon.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kill3r21
Akkor bevállalom ha ezért buzi lennék ám legyen 😊
Nagyon begyöpösödött felfogás, hogy csakis buzi lehet, aki nõi karakterrel megy. Nagyon gyenge flame keltési próbálkozás is, nem mellékesen.
jarlaxxe
Félreértettetek én elfogadom a másságot, nem cikkizésböl írtam.

Magam részéröl nem szeretek nöi börbe bújni, ennyi.

CalebJoe
Ha neked ilyen az ideálod gratulálok<#taps> inkább megyek egy fitness csajjal mint egy kiégett öregedõ bûnözõvel, ettõl még nem vagyok buzi.

Erre másként nem tudok reagálni: EPIC FACEPALM
jarlaxxe
Mindenkinek aki heteró?

Látom, itt mindenki jó nõkkel játszik. 😄 Már csak ezért is jobb, mint a GTA. Kinek kell egy kopaszodó redneck, amikor egy dögös macát is irányíthatsz? 😄
kill3r21
Sunácska 😊
8 óra alatt 32%-nál tartok csak, hosszú lesz. <#vigyor> Egész tartalmas, kifejezetten tetszik! <#eljen>

Shep
Hát majd lehet adok neki még egy esélyt de most biztos nem.

gerey
Pedig a három pc-re is megjelent rész közül messze ebben a legjobb a jármûvek irányítása. Amikor tehetem én mindig társakkal megyek, nagy élmény, fõleg ha már kapnak erõt is. De már csak a szövegeik miatt megéri vinni õket. A végtelen futás ellenére még mindig sokat autókázom, nem tudom megszokás-e vagy ilyesmi.

broman191
Stílustól függõen szintén felesleges lehet a boltokban megvehetõ mindenféle lõfegyver, nonszensz módon drága fejlesztéseikkel egyetemben, töltényért is aligha 2-3 alkalommal tértem be, a legtöbbet az automatikusan visszatöltõdõ energiafegyvereket használtam, mellettük többnyire szuperképességekkel operálva, súlyos Prototype utánérzéssel. A bandát/haverokat sem hívtam soha a telefonból, magányos farkasként is ment minden, így kicsit fura volt az egykori bandavezér imázs, kíváncsi leszek a következõ résszel milyen irányt vesznek mindezek után... A futás/ugrálás fõbb fejlesztései után az autók látványán csak mosolyogtam, más jármûre is alig néztem, egyszer akartam harci helikopterbe ülni, a régebbi SR játékokban nagyon szerettem belõle irtani, de megszokásból gyorsan futottam felé és már aktív volt a lökök el mindent az utamból mellékképesség, így ahogy éppen megálltam elõtte a helikopter azzal a lendülettel zuhant a mélybe... 😄D

ui.: Shep ne add fel, a játék eleje az elnyújtott több órányi felesleges tutorial retekkel és activity bemutatással szörnyû volt számomra is SR veteránként, de amint x óra után beindul a sztori, akkor sokszorosan kárpótol a játék, ahogyan már elõttem is írták többen, a Volition nagyon odatette magát! 😉

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Sir Quno Jedi
Azé a kettõt is érdemes lenne, mert arra is épül a negyedik, meg az elsõre is, de azt még én sem toltam, mert csak x-en volt tán.

MerlinW
A metal gear solid-os szövegeken sírtam😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor a lámpaoltogatás a téma😊 A dobozos rész meg... rég mulattam ennyit játékon😊

Lesz majd egy Double Dragon snitt is, mikor 16bites 2D-s verekedõs módban kell játszani.. az is zseniális😊

[merlinw.org]

MerlinW
Magasan jobb mindegyik GTA-nál, szórakoztatóbb. Kezdd a harmadikkal, a negyedik szerves folytatása annak. Mindkét rész ugyanúgy néz ki, a negyedik csak folytatja a sztorit illetve még elborultabb, még több poén és utalás van benne.

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Ami talán csalódás lehet elsõre az az idegenek fegyverei, amiket elvehetünk tõlük, vagy küldikben kapjuk (sokféle van, különbözõ célokra, néha extra képességekkel). Ugyanis elsõre igen nehezen használhatóak és bénák (fejlesztés nélkül). Elõnyük, hogy nem fogyunk ki a skulóból, mert többségük nem is használ lõszert (vagy elvesszük az idegenektõl) és így neház szitukból ki tudnak azért húzni. De mint koronás xenofób, és maradok a jó öreg bevállt gangszta fegyóknál! 😄DD Emberi tachnológiával füstöljük ki a szennyet a mátrixból.

Sir Quno Jedi
Lesz még ezernyi déjá vu, pl. metal gear solid, splinter cell, airplane, mátrix, red alert 3, mass effect 2, tron, sorolhatná az ember napestig. Nagyon ügyesen összerakták.

Jah és érdemes magaddal vinni (odahívni telón) azt, akinek épp a küldijeit csinálod (vagy úgy gondolod kapcsolódik hozzá) és akár saját magát, vagy akivel problémái voltak, avagy régen ismerték egymást stb. mert épületes dolgok történhetnek (van aki ott is hagy), de legalábbis beszarunk a beszélgetéseiktõl. Nagyon faja, mert az összes ismert fontosabb szereplõ elõkerül és találkozhatunk velük. Õk adják az SR folytonosságát (pláne mikor új és új részeleteket tudhatunk meg a múltunkból). A történet csiszolódik, kiegészül, kerekebbé válik.

Nem tom spoiler-e de az elején nekem a fallout 3 jutott eszembe,amikor bekerültem egy másik világba,és ahol házakba kellett mászkálni.

Shep
Inkább a 3-al.

Saints Row "szûz" vagyok (értsd: egyikkel se játszottam), de most egy reviewnél kiderült hogy sandbox jellegû játék ez is, mint pl a prototype vagy a sleeping dogs (amiket kedveltem).

A kérdés az, melyikkel kezdjem: az SR3-al vagy az SR4-el? Mondhatni, melyik a jobb/egyedibb?
Esetleg a GTA valamelyik része ütõsebb?

Sajnos választanom kell mert az idõm véges 😊

Sir Quno Jedi
Aki nagyon-nagyon spoiler érzékeny, az ne olvassa!!!! Bár ami tán annak minõsül azt a végére hagytam és spoilertagoztam.

Amúgy elõször nekem sem tetszettek a póverek, mivel alapjában elég gyenguszok és nehézkes velük. Aztán jól feltápolva már kiváló kiegészítõi a fegyveres harcnak. Nem helyettesítik azt, inkább csak olyanok, mint egy új fegyó a többi mellé, pl. egy feketelyuk generátor éppolyan pusztító. Lesz is képesség, ami a fegyvereket tápolja fel.

A képességek inkább trükkösek és árnyaltabbá teszik a harcot, hiszen idõvel iszonyat utcai csatákat lehet kirobbantani, mint a 3-ban. Így nagyobb "realitása" van annak, hogy mi egyedül is faszajánosok vagyunk ilyenkor. Ámbár én mindig igyekszem 3 társammal lenni, plusz a bandával, jól jön az, pláne ha warden is érkezik.

A szuperhumán harci aréna is nagyon baba, megtanít puszta kézzel és képességekkel operálni. Néha az ellenfeleink is szuperképességeket kapnak, vagy hasonló szívatás van, így szükségünk is lesz rá.

A társaink is megkapnak szuperképességeket ha csináljuk a quest-jeiket és a loyalitás küldijük után nekünk is lehet olyan képességünk akár, illetve harc közben használni is fogják azokat õk is, sõt szuperhõs hacukájuk lesz, ami mindõjüknél egyedi és elég povásan festenek benne. 😄

Amúgy ajánlott az alapfegyókat jól felfejleszteni (saját upgrade-bõl is, nem csak magát a fegyót), így a pisztolyunkat, az SMG-t és az assult rifle-t (esetleg a bészbólütõt, de ez annyira nem lényeges, nem fog nagyon kelleni, csak rövid ideig). Azért fontos, mert lesznek szimulációk, ahol nem lesz szuperképsségünk és olyan is, ahol egy/x adott fegyó lesz majd nálunk, avagy úgy kell megszereznünk és ha ezek az alapfegyók gyengék, akkor szénné szopatjuk magunkat.

Vezethetünk majd ûrhajót és harci robotot is (power armor 😄), de gyakorlatilag mindent ami mozog. Nem feltétlen csak a szimulációban, hanem amúgyis, a sztori függvényében.

Nem árulok el nagy titkot, hogy a játék nagy része a mass effect 2 sémájára épül, ergó csapatot kell gyûjteni, ámde ajánlott elõször a meglévõknek megcsinálni az összes küldijét, mielõtt továbblépnénk a fõ sztoriban.

wesker24
wesker24
wesker24
Üdvözletemet küldöm innen fentrõl ! <#hehe>

Sir Quno Jedi
A szuperhumán fight clubbok viszont nagyon babák. Az faja gyakorlásra is.

Sir Quno Jedi
Én a screaming eagle-lel is vettem fel cuccokat, tényleg megy az. De tény, hogy ha már a glide megvan, akkor pikk-pakk megoldható a dolog, pláne ha a falonfutás is és nagyon messzire és magasra tudunk már ugrani és futni is maxon. Pláne ha már stamina sem nagyon kell hozzá. Akkor némi gyakorlással pikk-pakk dõl a sok jóság, amibõl szénné tudod fejleszteni a többi képességed is. Meg ugye vannak átrolt energiák, amiket csak másik képeségel bírsz kinyerni a helyszínbõl és többet adnak 1xrre.

Sir Quno Jedi
Igen, vannak dolgok, amiket csak akkor tudsz 1xûen megcsinálni igazán, ha megvannak bizonyos képességeid bizonyos szinten. Addig meg szívás. Ha gyorsan elõrerohansz a melléküldikben és nem tápoltad maagad eléggé, akkor szopacs. Logikus amúgy, csak gõzöd sincs hogy te vagy béna, vagy valami nincs még meg hozzá. Van hogy még bronzra sem megy soha, aztán feltápolva meg elsõre arany.

MerlinW
Ha neked szenvedés, akkor valóban ne játssz vele.

[merlinw.org]

Lazarus
thx. akkor marad a steam overlay