533
Jön a Saints Row negyedik része
-
#453 LoL milyen emberkék mászkálnak a szabadság ufónál D
-
#452 off: ne értsd félre, a sün és anál szöveg csak azért kellett, h jó dallama legyen, veled semmi bajom, csak a vélemény amit kifejtettél piszkálta erőteljesen a csőrömet, nem személyes támadásnak szántam. -
#451 hja, végül is nem vagyok errefelé sem aktív megközelítőleg minden elmúlt 10-15 évben megjelent RPG topicjában
de látom nem láttál még elég ilyen zseniális "jajj női kari" típusú "vitát" ahhoz h értsd mire gondoltam beleélés meséjével - egyszer úgy is előkerül a "jajj de hogy tudja beleélni valaki egy női karakter bőrébe magát, ez elképzelhetetlen!", ami nem csak hogy gigantikus baromság, de kb szembehúgyozza a szerepjáték fogalmát mint olyat, és kb egy novella méretű mentális maszturbációt lehetne összehozni róla... de felettébb röviden: egy szerepjátékban (mind CRPG mind papír-ceruzás) a karakteredet "alakítód", az ő szerepét játszod el. nem önmagadat. és biza innentől kezdve a saját személyiségjegyeid, külsőd, gondolkodásmódod, stb holmi keveset számít... -
#450 Ennyi lószart egy hsz-ben még nem olvastam...
Szerintem hagyjuk a témát eléggé körüljártuk már. Azért az feltünö ha visszaolvasol hogy rajtad kivül mindenki normális hangnemben írt és senki nem akart elküldeni az anyámba vagy felajánlani a sünét egy análra, valszeg ezt csak egyedül te szeretnéd.
Peace. -
pikman #449 Egész biztos, hogy nem szoktál rpg-vel játszani ha neked a beleélés csak mese mert ott pont az a lényeg.
A stilusodon meg tényleg csiszolni kellene egy kicsit... -
#448 az a baj ezzel, h egy sűrűn előkerülő "vélemény", és, nos, lószar. kb minden topicban amint belinkel valaki egy női karit sajátjaként előjön mint vitaindító/beszólogatás, unalmas, fárasztó pampogás, és rettentő nagy ostobaság.
lehet csűrni-csavarni, merészeknek akár megfordítani is ("úúú egy izmos férfi karakterrel játszol? akkor biztos szereted bámulni a hímeket, fújj, buzi"), ugyanúgy egy nagy vödör lószar marad.
de h legyünk konkrétabbak: a játékosok nagy része erőteljesen vizuális típus, így hajlamosak vizuálisan számukra szimpatikus karaktert választani mint virtuális "alteregójuk", sőt, ez sokszor megközelítőleg mindent felülír, ha nem tetszik a karakter külseje, a játékélmény megy le a budin - lásd pl WoW kezdeti éveit, ahol sokan azért álltak az alliance oldalára, mert "jajj a hordás fajok csúnyák" (nem ismerték fel a trollok elemi szexepiljét, cö-cö-cö)
és biza ez sokszor azt jelenti, h az aktuális karakter "szép". ezt tovább fokozva sokaknak egy női karakter sokkal szimpatikusabb vizuálisan (vajh miért) mint egy hím - megint elég nehezen vitatható dolog, egy komplett videojáték-sorozat épült rá, remek bevételeket hozva, miközben a lehető legsekélyesebb játékmenetet dobta az ember arcába, de a WoW és Blood Elf-ek esete is jó példa. és akkor ehhez még hab a tortán, h a női szinkronszínészek általában hajlamosak SOKKAL jobbak lenni ősidők óta, mint hím megfelelőik (jó, ebben SR széria spec kivétel, itt mindkét nem zseniális, de akkor is... Laura Bailey!), és rögtön megvan az édes megoldás: egyszerűen női karakterek hajlamosak audiovizuálisan szebbek/jobbak/szórakoztatóbbak lenni sok-sok kétlábú számára, ezzel erőteljesen megdobva a játékélményt, ami kurvára nem elhanyagolható dolog. egyesek meg el sem tudják képzelni, h Vasgyúró Igoron kívül más karaktert válasszanak maguknak, nekik meg ez teszi jobbá a játékot, ő dolguk.
a "beleélés" című mese... bah, ebbe bele se merek menni, így is összejött egy kisregény.
a lényeg? mindenki úgy rakja össze karakterét, ahogy akarja, pampogni azért, h jajj a másik mivel játszik (extrém esetektől eltekintve) egy nagy vödör lószar, és aki ezt teszi, legyen oly' kedves visszafogni meglepettségét ha elküldik érte a felmenőibe. (vagy közösülni análisan egy tarajos süllel, az is működik. (de még inkább gondolkodni mielőtt ilyenekért pampog, mert csak egy rakás felesleges hsz és potenciális kisregény születik belőle)) -
#447 Hát nem tudom. Mint írtam sok RPG-t végigvittem mindkét nemmel. Mindkettővel tudtam azonosulni, két különböző élmény.
Engem speciel jobban idegesít a néma karakter tipus. Az valahogy nem jön be mert pont az ellenkezőjét érik el vele. Gordon Freeman is milyen bunkó már mikor kérdések ezreit teszik fel neki egy szérián keresztül és egy büdös szót sem képes böfögni :D Ugye pont a beleélés, azonosulás miatt nincs a főszereplőnek hangja de basszus a hl2 elején mikor kérdezgetik hogy hol a fenében volt 20 éven keresztül, csak megvonja a vállát. Végül is minek árulná el hogy kiragadták a téridőből :DD -
ratgab #446 Azért nem beszél "elképesztő ostobaságot" mert én se szeretek női karakterrel számítógépes játékokban főhőst alakítani. Különbözőek vagyunk, azért nem kéne neked sem ennyire rámásznod. Jarlaxle se azt mondta, hogy a Föld lapos, csak kifejtette a véleményét. -
pikman #445 Ezzel csak azt bizonyitotad, hogy konkrétan tényleg nem buzizot le senkit.
Egyí kicsit tényleg túlérzékenyek vagytok, szerinte nem macsó ha valaki nöi karival tolja ez legyen az ö baja de ezért nem kell máglyára küldeni. -
ratgab #444 "Egyszerűen én nem szoktam a karakterem seggét nézni játék közben".
Egyetértek ezzel nem vagy egyedül. Nem tudom miért lényeges egy segg egy játékban? Engem a játékmenet jobban lefoglal, mint a főszereplő segge. -
#443 #407, #410. hja, te csak finoman célozgatsz. ahogy legalább nyolcan utánad finoman célozgatnak rá, hogy nincs igazad/elképesztő mértékű ostobaságokat beszélsz. de azért csak folytatod.
-
#442 Na akkor idézd azt a hsz ahol lebuziztalak, kicsit túlreagálod a dolgot.
Neked jogod van nöi karival tolni nekem meg jogom van ezen csodálkozni de egyszer se itéltem el ezért senkit.
Egyszerüen én nem szoktam a karakterem seggét nézni játék közben lehet, hogy ezzel egyedül vagyok...
A szint alá menés meg a stílus de ez gondolom itt az sg-n már nem mindig tünik fel. -
Evoluti0N #441 Több kell ennél ahhoz, hogy megbántsanak, csak tényleg fura dolgokat hordasz össze. Btw érdekes, hogy lebuzizod azokat, akik női karakterrel nyomulnak, aztán még te beszélsz bizonyos szintekre lemenésről, illetve nem lemenésről. -
#440 -
#439 Na erre a szintre nem megyek le ha nem haragszol. -
#438 kétlem h bárkit megbántottál, egyszerűen olyan orbitális faszságokat hordasz össze, hogy az szinte fizikai fájdalmat okoz.
de sebaj, csak így tovább. -
#437 Látom tegnap megbántottalak, sorry... -
Evoluti0N #436 Akkor döntsd el végre, hogy látens melegek, vagy kiéhezett perverzek vagyunk-e. :D -
#435 12 éve játszok de nem emlékszem egy játékra se ahol az avatárom seggét kellett volna bámulnom, de persze lehet bennem van a hiba... -
#434 keveritek ti ezt a Bethesda játékaival
#431: nincs valami túl sok választásod, tekintve h a játék ~90%-ában a karaktered seggével nézel szemközt, főleg ha felraktad FOV tápolást... és nem mindegy, h az egy kellemes női segg Laura Bailey hangjával kiegészítve, vagy egy kibaszott orosz díjbirkózó szőrös alfele. -
#433 És tuti vannak elég sokan akik tényleg csak azért :) -
#432 Ebböl az következik sokan csak a pixel seggek miatt játszanak... -
#431 Úgy azért érdekes lehet a játék, ha csak a karakteredet bámulod órákon át :D -
#430 Én is inkább női popsit bámulok hosszú órákon keresztül ha lehet. Szinte minden rpg-t kipróbálok női karival is. SR3-at is csaj karakterrel toltam. -
Evoluti0N #429 Pffff. :D Láttad a csak a bimbót takaró "melltartónál", hogy mennyire nem élethűen néznek ki a játékban a mellek? Ruhákban még ok, de anélkül olyanok, mint a lehető legrosszabban megcsinált szilikoncsöcsök. Ki akarja ezeket nude patch-csel nézni. :D -
#428 A patch után bugosak lettek a fegyverek, csak óvatosan. -
#427 A Saint 3-hoz volt remélem ehhez is csinálnak majd ! :D -
mans #426 SR4 -
mans #425
Én skyrimbe is nővel vagyok,kivéve mass effect,ott valahogy nem tetszett. -
#424 Mennyi hülyeség van ebben atyaég, kergetetek már arany labdát? :D -
#423 Létezik egyébként nude mod? :D -
#422 van egy rakat tetkó szalon a városban, küldikben is kell őket hakkolni
régi sr-ekben is így volt -
#421 Tetkószalonokba? -
#420 Valamiről lemaradtam, hol lehet tetkót csináltatni? :D -
Ha van rá lehetőség, én is ált. női karakterrel tolom minden játékban.
Egyszerűen jobb órákon át egy csaj bámulni mint valami kigyúrt vagy szörnyszülött fazont. :) Hogy az esetleges öltöztetésről ne is beszéljek :D
Szóval csatlakoznék a melegek táborába, ha van még tagfelvétel
-
#418 Marhaság ez a meleg téma attól senki se lesz búza, hogy nöi karival tolja az más kérdés, hogy én se lennék soha nöi karival persze csak ha lehet választani, mert egyszerűen nem érzem magaménak.
-
#417 Nekem is minden MMO-ban női karakterem van (egyszerűen jobban néznek ki)... lehet még most szakítanom kellene a barátnőmmel... hmm -
Evoluti0N #416 Apám szokott MMO-t játszani (Atlantica Online) és női karaktere van. Holnap szólok neki, hogy meleg. -
#415 Ez nem szerepjáték ember. Ezek szerint mindenki b*zi aki Tomb Raider-el, Remember Me-vel, Portal-al vagy Mirror's Edge-el játszik? -
#414 Engem a 0 féktáv zavar nagyon.