256
-
#176 Na de a ghost icon akkor jelenik meg ha esemény van és nem találnak - ha észre se vesznek akkor mi jár? :) -
Skyline #175 Valamint amit írtam (a lopakodásról) azt most írtam először.:) -
Skyline #174 Nem.:)
-
#173 nem unod még de tényleg? Hallottuk, olvastuk nyugtáztuk hogy szerinted egy kalap szar az egész, értelmifogyatékos agyrákos csivaváknak készítették, nem más mint egy agyon hypeolt fos stb, nem kell 300x leírni köszi. -
Skyline #172 Sunnyogás...Ebben a játékban felesleges...
Az ha két katona áll egymástól 1 méterre és az egyiket hangtompítóssal fejbekóstolod, kong egy nagyot az nem tűnik fel senkinek..Ahogy az sem ha a fricc mögött szétvered a generátort, felmászol a létrán trapolva, avagy ugrasz egyet...Ahogy az sem hogy ha zajban lősz egyet... De azt ha egyetlen lépést teszel állva, na azt a legnagyobb zajban is 50 méterről meghallják falakon keresztül is...Akárcsak azt ha valakitől 20-30 méterre dobsz egy követ....Vicc, komolyan..:D -
#171 tudom, de én direkt a sunnyogásra mentem. A felső ghost icon gyak. mindig ott volt :) -
#170 Rambózva is meglehet csinálni minden pályát - kihívás is van ;) -
#169 végigértem rajt, végül is rossz nem volt, lekötött. :)
Sikerült úgy a végére érnem hogy egyszer sem buktam le, gyak végiglopakodtam az egész játékot :)) (kivéve azt az 1-2 részt ahol muszáj volt darálni) -
#168 Mindenki járt már így! :) -
krisztajo #167 Köszi, láma vagyok, nem tudtam, hogy ott ezt meg lehet nézni. -
#166 Ott a menü, nézd meg! -
krisztajo #165 Köszi! Akkor nekem még hány van vissza?
Most hányadiknál lehetek? -
#164 8 -
krisztajo #163 Sziasztok! Hány küldetés van a játékban?
Ha most megyek a tankgyárba akkor még mennyi van vissza?
-
csicskakapitany #162 -
#161 Az jobban idegesít, hogy amíg nem triggerelsz - értsd elérsz - néhány területet az odatartozó embereket nem jeleníti meg.
Longhsotért - mármint amit nem a Rebellion HQ-ban találtak ki :) - így odavissza kell gyalogolni. A DOF vagymit is kinyírnám ha lehetne mert nincs rá szükség... -
Skyline #160 Persze mert scriptelt a sérülés, van 3-4 féle testrész/belső szerv amire halnak, ezeknek van egy behatárolt zónája (ami szintén el van cseszve, például nálam volt már kettészakadó tüdő egy lövéstől ami épphogy elsúrolta a tüdő tetejét..:D) , köztük "üregek" és ha ebbe az üregbe lősz (például mellkas kellős közepe..:D) akkor akár 3-4 puskagolyót is kihordanak lábon 3-4 méterről is..:D -
Skyline #159 Lehetne feature mert idestova 10-15 éves játékokban is megcsinálták már...De nem várnék sokat ezektől..:D
Ami hangulatos lehetne azt elcseszik, amit meg nem kéne erőltetni azzal telirakják a játékot...
-
ratgab #158 Vicces lenne ha ez feature lenne, ugyanis a golyó nem érte el a talajt, hanem a gravitációt meghazudtolva, a teret görbítve elindult a sztratoszfére felé egy meredek föld felé tartó ív után..., -
#157 Előzőben is volt, szerintem jópofa. -
#156 Azért vannak bugok bőséggel. Semmiben eltűnő katonák, mikor felrobbantasz aknával egy járművet akkor egy pillanatra az épp gép eltűnik majd felvillan helyette a már égő roncs. Ha létrán mászol felfele és közben lefelé meg jön az ellen simán átmászik rajta emberünk, puska csövéhez képest 45 fokban kirepülő golyó. Ja és amit már az előző részben is utáltam és itt sem javították, sőt talán még rosszabb is lett. Pisztollyal ha nem találsz fejet simán benyelnek 4-5 golyót is, meg sem érzik, és puskával is 90%-ban ha nem jön az animáció akkor csak elesnek de felkelnek és kell beléjük még egy, máskor meg egy sima láblövéstől meghalnak. Viszont ezek a nagy pályák tetszenek. -
#155 van gelller - hogy ez most bug néha vagy ficsőr a rák tudja, de néha mandinerből is megy a killcam :) -
Skyline #154 Az a vicc hogy a készítők simán idióták...
Kicsit most továbbnyomtam, jön a pálya, elhintik hogy vihar közeleb..Namondom végre egy alkalom, viharban a közeli nagy dörgések közepette tényleg hangulatos is lehet lövöldözni, az már tényleg el tudja nyomni egy fegyver hangját...
Na szinte semmi értelme nem volt az adott küldetésben a viharnak.. -
ratgab #153 Gellert kapott a golyó a padlón vagy mi? Elég érdekesen repült... -
csicskakapitany #152 Egyik kedvenc lövésem is hasonló :) -
#151 -
SergioAmigo #150 Minden maxon ultran már kell gép neki :D:D -
#149 -
#148 Akkor hogy ne csak a szapulás menjen...
AZ AP lőszert hogy a fenébe kell kiválasztani? Ugyanis a tárgylistánál baromira nincs, hiába viszek magammal 2 csomaggal. -
#147 Néha én is röhögni megyek fela bugokon :D dettó komolyan mondom, még havernak mondtam, steamen, na megyek tovább röhögni a SE3-on.
ez eddig 68% -
Skyline #146 Hát olyannal amit ennyire túlértékeltek, és ennyire komoly akar lenni nemigen...:)
Persze előfordul.:) -
#145 Le merem fogadni ,hogy sokkal primitívebb játékokkal is játszottál már csak akkor ez nem tűnt fel. -
Skyline #144 Ahogy írtam. Nem hergelem. Röhögtet, annyira primitív..:)
-
#143 Amúgy én nem értem itt egyesek problémázását. Ezer éve villog, piros, sárga, meg nagy nyíl mutatja a fontosabb dolgokat a játékokban. Ha meg nem jelölné semmi ,hogy ha ott meglövöd a tankot akkor felrobban, az lenne a gond. Valamint ha ennyire csak a hibák keresése megy akkor el kell menni kritikusnak és ott lehet élvezkedni. Vagy túllépsz a játék hülyeségein és élvezed azt amit nyújtani tud, vagy keresel mást de kár ezen hergelni magát bárkinek is. -
Skyline #142 Mert megröhögtet.:) -
#141 Miért játszol vele Béla, ha ennyire fáj? -
Skyline #140 És persze szokás szerint ami robban és célszerű meglőni na az pirosra van festve, nehogy gondot okozzon bárkinek..:D -
#139 Főleg ha minden opcionális feladatot letudsz. -
Skyline #138 Az egyik toronyból kilősz egy tankok közelében álló tartályt, az felrobban és ahogy a darabjai ráesnek a tankokra, azok is felrobbannak... Még szerencse hogy a német tankok ennyire gyengék voltak..:DD -
#137 Egyébként először azt hittem hogy az a 8 misszió piszok rövid lesz, de tévedtem.
Ha valaki nem végigrambózik a pályákon hanem lopakodva halad, egész hosszú 1 küldetés.