Sniper Elite 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Egyébként túl sokszor azért nem halok meg, tagelni se nagyon szoktam, viszont itt használom a fókuszt, mert szerintem sokkal szarabbul lõ, mint az elõdben, ott szinte sosem lassítottam, pedig legnehezebben játszottam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Persze, majd még direkt szívatom magam, nem elég a sok bug, még én is nehezítsem magamnak? Nem ment el még teljesen az eszem. Most is olyan volt ,hogy lent vagyok a bunkerban, fent a felszínen felém vágtak egy gránátot és sebzõdtem. Akkora egy bughalom ez a játék ,hogy szavak nincsenek rá. Engem többnyire nem zavarnak az apróbb hibák egy játékban de itt olyan szinten jönnek elõ sorra, hogy ilyet én még tényleg nem láttam. City ehhez képest bugmentes játékokat ad ki, pedig azok sem piskóták. Mindez csak azért roppant érdekes, mert az elõzõ rész viszonylag hiba mentes volt, vagy legalábbis ekkora bogarakra nem emlékszem, pedig kb 2 hónapja játszottam újra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

3 óránál tartok és most kezdem a második pályát.

Próbáld ki authentic-en! ott ha meghalsz vége.... Nincs pálya közbeni mentés (elsõ küldit így csináltam meg, de lehet a másodikat is így fogom... Így élvezetesebb, mint a mentéssel.

Jah és így nincs tagelés, nincs piros négyzet célzáskor és konkrétan távcsõvel csak szétnézni tudsz, semmi mást!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Nekem 8 óra lett a vége és lv17. Sajnos a fegyomhoz nem találtam meg minden upgradet...

Összeségében jó kis iparosmunka volt ez a játék, legalábbis jól szórakoztam vele.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Hát ez már egy tróger játék. Eljutok lényegében a pálya legvégéig, megölnek a sniperek, erre a pálya közepérõl kell folytatnom. Hát köszi, 30 perc móka, kacagás lett oda!

Shep
Hány óra volt? Én az 5. pálya után tartok 5 óránál a menü szerint, vagyis 1 pálya 1 óra.

A City rakott le az asztalra ennél bugmentesebb, minõségibb csipajátékot...És a hibáit legalább javítgatták...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Shep
Tegnap nekem tökre bebugzott az egész. Hangok hol voltak, hol nem, puskának pisztolyhangot adott be, az animációk is megbolondultak, pisztolyként fogta a puskát, össze-vissza tartotta és úgy lõtt bele. pl. égnek tartó puskából viccesen nézett ki mikor lassítva kirepült a talajjal párhuzamosan a golyó. Az elõzõ rész azért nem volt ekkora bughalom. Gyanús nekem, hogy a City keze van a dologban :D

tomsolo
Na végigvittem - retkes rövid kétszer ilyen hósszúnak kéne lenni. Annak örülök, hogy jó áron vettem, többet nem is érne. Az új challenge mapok jópofák - lehetett volna vagy 10db belõlük.

Sok minden jobb lett - de sok idegesítõ dolog benne maradt.

Aki szereti mindenképpen olcsón vegye majd vmi akciókor .)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

csrolli
köszi a gyors választ

tomsolo
a távcsõvel jelölgesd meg õket, és akkor rájön hogy melyiket kell ledarálni

csrolli
Amikor ezt írja feladatnak "observe the officers and tag the correct one" akkor mi a szart kell csinálni? 3 tiszt beszélnek valamirõl, de ha végig hallgatom akkor mission failed, gyiloknál szint úgy.

a.carkey
Szerintem a WD miatt ilyen. :) Megj. a GTA3 tényleg még mindig jobb, mint a SE3.<#idiota>

A medve nem játék.

Nem. Vissza kell adni mindet. Újrafejlesztik.
lalakov
De ez akkor le is zajlott? Akinek most fut az megnyugodhat?
Empty
Csak a Grey Wolf ami külön küldetés? Másik nincs?

Hát én eddig csak egy 366-méterest lõttem.Második,vagy harmadik kûldiben a Templomtoronyból.Szemben szikla.Ott keress.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

lalakov
A longshotot hogyan lehet teljesíteni? Sose látok túl messze lévõ embert.
Û ÃÄ 1. Install Sniper.Elite.3-FTS Û
Û ÃÄ 2. Install Sniper.Elite.3.Target.Hitler Hunt.the.Grey.Wolf.DLC-FTS Û
Û ÃÄ 3. Copy the content of this release to your game folder. Û
Û ÃÄ 4. Start Steam and login with your account. Û
Û ÀÄ 5. Start the game from SniperElite3.exe Û
Û ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿ Û
Ãð´[ MULTIPLAYER ]³ Û
Û ÀÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ Û
Û ÃÄ 1. When you're in-game, go to "MULTIPLAYER" Û
Û ³ - HOST: Host a game and invite your friends or wait for players. Û
Û ³ - CLIENT: Accept the invite or find the game from server browser. Û
Û ÀÄ 2. Play & Enjoy! Û
Û ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿ Û
Ãð´[ COOPERATIVE ]³ Û
Û ÀÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ Û
Û ÃÄ 1. When you're in-game, go to "CAMPAIGN" -> "COOPERATIVE" Û
Û ³ - HOST: Host a game and invite your friend. Û
Û ³ - CLIENT: Accept the invite to join the game.
Reloadedhez nemjó.
tomsolo
Jó párszor bele kell lõni a rácsba mire áttöri magát a golyó a tankig :)

Ha a vezetõt kilövöd nem megy sehova - csak a lövészre figyelj...

Maxtreme
jah, meg a hátulján is van 1 pont amit szét lehet szedni.

De dinamittal egyszerûbb, pláne akkor lesz izgi miután megkapja az ember a páncéltörõt.. :D

Pedig a vezetõt is ki lehet lõni ha ügyes vagy , a kis ablakon pont be lehet célozni ..:)
Maxtreme
dinamit + sniper kombó :D Én ált. így oldottam meg. Nagyjából ki lehet ismerni milyen útvonalakon jár a tank. :)

Shep
Na mindegy felrobbantottam.

Shep
3. pályán miután felrobbantottam a 3 légvédelmit, jön a tank de hol a gyenge pontja a hozzám hasonló debil, 0 iq-s játékosoknak nem jelölték be és nem is látok rajta sehol benzintankot, vagy hûtõrácsot, vagy bármit, ami ne lenne páncélozva.

Prince23
77% teszt

A szavatosság és a grafika erõsítik a kivételeket, nekem ettõl 77 pont kevesebbet ér mondjuk...

OFF:

Sniper.Elite.3.V1.01.Steamworks.Fix.PROPER-RVTFiX

Katt
Maxtreme
0 hp veszteség :D

tomsolo
Na de a ghost icon akkor jelenik meg ha esemény van és nem találnak - ha észre se vesznek akkor mi jár? :)

Valamint amit írtam (a lopakodásról) azt most írtam elõször.:)

Nem.:)

Maxtreme
nem unod még de tényleg? Hallottuk, olvastuk nyugtáztuk hogy szerinted egy kalap szar az egész, értelmifogyatékos agyrákos csivaváknak készítették, nem más mint egy agyon hypeolt fos stb, nem kell 300x leírni köszi.

Sunnyogás...Ebben a játékban felesleges...
Az ha két katona áll egymástól 1 méterre és az egyiket hangtompítóssal fejbekóstolod, kong egy nagyot az nem tûnik fel senkinek..Ahogy az sem ha a fricc mögött szétvered a generátort, felmászol a létrán trapolva, avagy ugrasz egyet...Ahogy az sem hogy ha zajban lõsz egyet... De azt ha egyetlen lépést teszel állva, na azt a legnagyobb zajban is 50 méterrõl meghallják falakon keresztül is...Akárcsak azt ha valakitõl 20-30 méterre dobsz egy követ....Vicc, komolyan..:D

Maxtreme
tudom, de én direkt a sunnyogásra mentem. A felsõ ghost icon gyak. mindig ott volt :)

tomsolo
Rambózva is meglehet csinálni minden pályát - kihívás is van ;)

Maxtreme
végigértem rajt, végül is rossz nem volt, lekötött. :)
Sikerült úgy a végére érnem hogy egyszer sem buktam le, gyak végiglopakodtam az egész játékot :)) (kivéve azt az 1-2 részt ahol muszáj volt darálni)

Shep
Mindenki járt már így! :)

Köszi, láma vagyok, nem tudtam, hogy ott ezt meg lehet nézni. <#worship>
Shep
Ott a menü, nézd meg!

Köszi! Akkor nekem még hány van vissza?
Most hányadiknál lehetek?
Prince23
8

Sziasztok! Hány küldetés van a játékban?
Ha most megyek a tankgyárba akkor még mennyi van vissza?
http://www.youtube.com/v/s3oGS77AfGw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
tomsolo
Az jobban idegesít, hogy amíg nem triggerelsz - értsd elérsz - néhány területet az odatartozó embereket nem jeleníti meg.

Longhsotért - mármint amit nem a Rebellion HQ-ban találtak ki :) - így odavissza kell gyalogolni. A DOF vagymit is kinyírnám ha lehetne mert nincs rá szükség...

Persze mert scriptelt a sérülés, van 3-4 féle testrész/belsõ szerv amire halnak, ezeknek van egy behatárolt zónája (ami szintén el van cseszve, például nálam volt már kettészakadó tüdõ egy lövéstõl ami épphogy elsúrolta a tüdõ tetejét..:D) , köztük "üregek" és ha ebbe az üregbe lõsz (például mellkas kellõs közepe..:D) akkor akár 3-4 puskagolyót is kihordanak lábon 3-4 méterrõl is..:D

Lehetne feature mert idestova 10-15 éves játékokban is megcsinálták már...De nem várnék sokat ezektõl..:D
Ami hangulatos lehetne azt elcseszik, amit meg nem kéne erõltetni azzal telirakják a játékot...

Vicces lenne ha ez feature lenne, ugyanis a golyó nem érte el a talajt, hanem a gravitációt meghazudtolva, a teret görbítve elindult a sztratoszfére felé egy meredek föld felé tartó ív után...,<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Elõzõben is volt, szerintem jópofa.