256
-
balcsi70 #256 Sziasztok! Felraktam én is a tegnap a SE 3-at ,elindítom megjelenik a felirat,utána kb fél percig fekete képernyő mintha töltené be de utána kilép az egészből. Kipróbáltam már mindegyiket a Kompatibilitás Beállításnál de mindegyikkel ezt csinálja. Szerintetek? Van még valami lehetőség? Win10 64bites az Op rendszer. Válaszokat előre is köszönöm! -
symon3000 #255 sziasztok :) miert nem tudom megutni kozelharcban a nacit? mindig atutok rajta, ő meg, tud rugni? -
11awalker #254 Le tudnád írni magyarul is!? XD
Egyébként július elején váltottam win10-re és akkor is ez volt de ott egy idő után megoldódott, nem tudom, hogy hogyan de most nem akarja.
Válaszodat előre is köszönöm!!!
Zsolt! -
kuktabuk #253 Szia.Probáld meg a Kompatibilitás Beállitásnál win 7-re állitani. -
11awalker #252 Sziasztok!
Tegnap este frissítette magát a Win10 és most nem akar elindulni a játék, szerintetek miért van ez!? -
11awalker #251 Megoldódott -
11awalker #250 Sziasztok!
Steamen megvettem a Sniper Elite 3 Africa játékot és eddig win7en játszottam de közben áttértem win 10re és most nem indul a játék, szerintetek miért van ez!?
Köszi, Zsolt. -
benz33 #249 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni.. Miért van az, hogy az ún. "Rattle-létesítmény" után.. 33% vége a játéknak? :/ Sniper Elite III Africa-ról van szó.. kell hozzá letölteni valami patch féleséget.. vagy valami ilyesmit.. ha valaki tud segíteni előre is köszönöm.. :) -
#248 Úgy érti hogy meg kéne venned a játékot. -
#247 Semmit.
Steam-en online kell lenned.
Nem poén volt, valóban semmit nem kell tenned.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.21. 17:32:19 -
blitzkrieger #246 Halli!DarkSector köszi a választ de nem értem mit jelent.Lehet sőt valószínű hogy én vagyok béna de nem értem ez hogy működik??Hol lehet ezt aktiválni vagy mit kell csinálnom,hogy peccselje magát automatikusan??? -
#245 Automatán peccseli magát a játék. -
blitzkrieger #244 Halli!Honnan tudnám letölteni a Sniper Elite 3 v1.11 Patch-ot.Ebben van a Save Churchill sorozat 3.része,de sehol sem találom.Már a v.1.12 is meg van de a v.1.11 nincs sehol.Segítsetek!!!Köszönöm. -
mester1987 #243 Milyen lett ez a Save Churchill sorozat? Látom már a harmadik is napvilágot látott
Jó, izgalmas vagy csak a szokásos mész, lopakodsz, gyorsan ölsz, nehogy kivégezzék (esetleg valami hangulat, mint a Call of Duty lopakodós részeinél vagy hasonló)?
Kár, hogy nincs csak ez a content elérhetőbe.
Köszönöm előre is, aki ír róla. -
#242 oks nem gond, max szolok a srácnak hogy probáljuk meg, leszedem én is, mert nem akarok eredetit kockáztatni...
elég nagy humbáknak tűnik a leírás szerint.
Régen nem foglalkoztatott ha modolni kellett, de manapság már hányingert kapok ettől, csak haverom kedvéért vesződök ennyit vele.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.25. 15:48:07 -
#241 Nem próbáltam, nem tudok véleményt nyilvánítani, bocs. :( -
#240 OFF:
Valami hasonlóra gondoltunk.
Működhet ez???
Elnézést a warez téma miatt, csak gyors érdekelne, hogy ez kamu vagy müködöképes?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.25. 15:19:19 -
#239 Igen, meg van más program is, ő szeretne próbálni egyet. :) -
#238 Hasonlóval, Comodo-val próbáltuk.
Régebben, míg nem vettem játékokat, mindent tudtunk tolni Hamachival vagy társaival. ;-)
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.09.23. 12:51:18 -
#237 Ja haverom ilyen hamachira gondolt. Vagy 2 warez. -
#236 Más játéknál én próbáltam, de nem láttuk egymást. De persze egy próbát megér.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.09.23. 12:04:51 -
#235 ÜDV.
Haver kérdezné hogy lehet-e coopolni hogyha nekem eredeti havernak meg alwarez? -
SergioAmigo #234 -
SergioAmigo #233 -
SergioAmigo #232 -
SergioAmigo #231 Új DLC! Sniper Elite 3 - Save Churchill Part 1: In Shadows
-
ratgab #230 Én is ezt tapaszatalom. Valahogy az előző részben jobb volt ez is kialakítva. A célzás mindenképp, de az ellenfelek se voltak terminátorok legnehezebb fokozaton. -
#229 Nyilván én szóltam be. -
Yag #228 Nem tudjátok, várható valami javításocska a távolsági tűzerőre és pontosságra vonatkozóan?
Ugyebár a játékból kifolyólag mesterlövészként tevékenykedünk, de elég fura, hogy pl. survival módban, autentic nehézségen, 80-100m távra, ha rászámolom a oldalszelet, meg a távolságot távcsövessel ippenhogy leszedhető az ellen, de neki elég egy géppuska ahhoz, hogy ugyanarra a távra fedezékből kiszedjen vagy sebezzen .... nekem furi. Az én kezemből egy géppisztollyal meg fél tár hogy 5m-ről meghaljon.
Persze, lehet hogy csak nekem vannak elvárásaim, vagy lenne még mit gyakorolni ... hasonló tapasztalat ? -
Skyline #227 Szánalmas... -
mester1987 #226 Bírom amikor így be tudsz szólogatni, de mikre nincs neked energiád istenem...szomorú vagy :( -
#225 hmm végig vittem az egyik túlélős challenget fullosan...
voltak vicces dolgok, pl mikor a nácik elütöttek egy saját katonát és felrobbantak ... -
#224 Nem akarlak megbántani de ezért kár volt ide beírni. -
#223 Másodjára is a brit eladási lista élére került a Sniper Elite 3 -
mester1987 #222 2-t tüsszentettem rá, pedig nem játszottam vele és nem is fogok 1 percet sem. Amúgy Ámen! -
#221 Nekem is az imént pörgött le a credits. Mindenképpen csalódás az előző részhez képest, sőt, visszafejlődés is tapasztalható a játékban. Az egész játék egy bug halom, nem tudom hogy gondolhatták ezt a fejlesztők így ebben a formában. erősen alpha játék, early acces keretén belül kellett volna piacra dobni ezt a sz@rt.
De hogy valami jót is mondjak: a látványvilág és a nagyobb játszótér eléggé ott van a szeren, s ezért semmiképpen nem nevezném rossz játéknak (kivéve az idegesítő bugokat). Eddig 68%-ra állt nálam a game, de most feljött 70%-ra. Bár a vége eléggé sablonos, és egyszerű mint a faék.
És a 7 pont nem egy rossz értékelés részemről, csak nyilván sokat csalódtunk benne.
Pro:
+Látványvilág
+nagyobb terület (de semmivel sem sandboxosabb)
+lehet benne gyűjtögetni
+ ismét jó statisztika rendszer
Kontra:
-Tele van buggal, kár is lenne felsoroljam őket, de egy-kettőt említek (pl. a tiszta fejlövés nem mindig tiszta, mintha egy vasrúdat lőnék a tisztán kijelölt, bemért náci fej helyett, aztán ott van a karakter testmozgása, irányítása is fura....
-Rossz X-ray (előző sokkal látványosabb és komplexebb volt)
-Kevés pálya
-ismétlődő küldetések
-üres karakterek (nem mintha elvárnék Oscar-jelölteket, de azért na...
-segg hülye AI -
#220 *3. akart lenni. -
#219 3 pályán előjött nekem utána sorra jöttek a mindenféle hibák. Gyanítom ahogy egyre nagyobbak lettek a pályák egyre kevésbé tudták kordában tartani a dolgokat a fejlesztők és ezért jöttek sorra a hibák. És mielőtt jönnél mert a warez dumával, meg lehet nézni a patchlogokat, hogy miket is javítanak, többek között a lentebb említett dlc fegyverek miatti hibákat, animációs gondokat stb. Szóval bughalom az egész. -
Skyline #218 Nem a crack hibája hanem játékhiba, főként ha DLC fegyvert vagy kiegészítőt használsz.
Bughalmaz az egész játék. -
Solyom2 #217 Oké, köszi.
Nálam se egyből fordult elő ez a hiba, hanem egyszer csak megjelent,és azóta nem is állt helyre.