Az evolúció visszafordíthatóságáról tanúskodnak a poratkák

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval te nem hiszel a " Michigan Egyetem biológusaiból álló kutatócsoport egy nagyszabású genetikai tanulmány"-ának? <#ijedt>

Megállapíthatjuk (a fenti cikk alapján is), hogy az evolúciós elmélet minden tanítása ellen van néhány evolúciós tudós néhány halk ellenvéleménye, amiket aztán elõl lehet szedni és hangosan ismételgetni, ha bármilyen erõs bizonyíték kerülne elõ az adott "igazsággal" szemben.
Ekkor lehet mondani, hogy ez az új bizonyíték egyáltalán nem cáfolata az evolúciónak, mert XY evolúciós tudós már régen is tett ilyen megjegyzéseket.
<#nevetes1>

Mivel eddig csak eféle hajuktól ráncigált ellenbizonyitékokkal tudtak elõállni, biza igaz! Egyetlen ellenõrizhetõ, konkrét bizonyiték sem szól ellene!
Tehát, szerinted igaz a Dollo-törvény?

Azt honnan veszed, hogy nem tudok érvelni?

Vitatkoztam már itt napokat, de meguntam, mert gyengék voltak a vitapartnerek.

Itt a bizonyíték.

Már megint okoskodnak az ID-sok! S megint a DNS szekvenálásokkal bûvészkednek! Kezd egy nagystílû szélhámosságra hasonlítani az amit egyes genetikusok mûvelnek, mindenbe belekotnyeleskedve, miközben egyrészt egyikük sem tudja megmondani, hogy azok az eltérõ DNS szekvenciák, pontmutációk, markerek amelyekre hivatkoznak mikor és hogyan jönnek létre, másrészt nincs ellenõrzési lehetõsége az állításaiknak! S mindenáron az evolúció törvényszerûségeit akarják cáfolni!
Nem. De Dawkins tud érvelni amellett, amit állít, veled ellentétben.

"Elõbb olvasd el Richard Dawkins A legnagyobb mutatvány c. könyvét"

Ez a te bibliád? <#nevetes1>

Nem a Biblia alapján alakítottam ki az álláspontomat.
A Biblia hitelességére, eredetiségére semmi bizonyíték nincs.
Bárki átírhatta az évszázadok során kénye-kedve szerint.

Istenben ma már nem olyan nagy divat hinni. Az ufók sokkal menõbbek manapság.
Kivétel erõsíti a szabályt: minden állatot az Isten teremtette, kivéve az embert...

Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)

Van, az ufók kotyvasztottak össze minket, nincs evolúció. Nagyjából ez Tau álláspontja a témában, tessék, megelõztem a 10 oldalas flamet, beszélgessünk inkább a cikkrõl.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tau Tang Wou, láthatólag nem nagyon érted, miért tény az avolúció. Elõbb olvasd el Richard Dawkins A legnagyobb mutatvány c. könyvét, és ha majd azután is úgy gondolod, hogy sokkal valószínûbb magyarázat is van az evolúciónál a fajok eredetére vonatkozólag, akkor nem tehetünk semmit. 😊

Áááá ez eltalált... valakit... mennyit keresel azzal hogy egy gyökér kis troll vagy? Mert ha fizetnek érte akkor még kb megértem hogy hangoztatod a baromságaid, és szítod a vitát. De máskülönben... csak azt tudom mondani hogy te nagyon hülye vagy.
mert a bibliád mindenre kielégítõ választ ad mi?
Ennyit tudsz, meg a nevedet. Azt is csak, ha diktálják neked. <#mf1>

Te még mindig nagyon hülye vagy...
Itt az újabb bizonyíték, hogy az evolúciós elmélet egy világraszóló ostobaság.

Persze az evolúcióhívõ tudósok kapásból legyártják az elméletet, hogy miért nem mond ellent az eddigi elméleteiknek.<#nevetes1>
És miért?
Mert az alapvetés, hogy evolúció útján fejlõdött ki az élõvilág az megkérdõjelezhetetlen.<#wilting>
Így vizsgálni sem kell.
Ezért, ha valamit furcsát találunk, csak ki kell találni hogy csinálta meg az evolúció.<#vigyor2>

← ElőzőOldal 7 / 7