Vikings (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"According to the Saga of Ragnar Lothbrok, Ivar’s epithet “the Boneless” was a result of a curse foreseen by his mother, Ragnar Lothbrok’s second wife, Princess Aslaug, who had the power of foresight.
It is written in the saga that Aslaug warned Ragnar Lothbrok to wait three days before consummating their marriage saying the gods would not be pleased and their child would be cursed otherwise. Ragnar ignored her warning and Ivar was born with legs with gristle-like structures instead of bones."
miután a GoT on kifanyalogtad magad most ez jön Dantes?😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
1. Tényleg béna volt.
2. Rettentő magas volt
3. Nem volt csontja ami ne tört volna el
4. Vadul tudott lovagolni
A valóságot meg lehet hagyni. A Ragnar fiak is mind mondabeli félig valós alakok, így simán irányíthatja a Vikingeket egy béna ember is aki "mindenkinél közelebb van Odinhoz és jobban megérti az isteneket"
Így kb érdekesebb is, mint hogy megy egy tagbaszakadt állat aki a fejszéjével egybe szaggatja szét a gonosz Angolokat akik annyira kötsögök, hogy nem adják át harc nélkül a termésüket, földjüket, asszonyaikat és pénzüket a jófej badass Vikingjeinknek meg még Odint se követik.
Ennyi erővel jó hogy nem lett Björn dereka tényleg vasból. Vagy van Sigurd szeme helyén kígyó.
Látszik, hogy hiába béna, Aslaug és Ragnar többi fiát úgy fogja irányítani ahogy akarja, meg sakkozással az előző részben arra utaltak, hogy elég eszes is na meg pszihopata picit. 😊
(A gyerekkori szőke haj tényleg be tud barnulni, de ilyen feketére hajazó azért sohasem lesz belőle.)
Ivar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fog harcolni 😄
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Mindig is az volt. 😊
http://gaborszantai.co.uk/
Elérték már, hogy szegény Ragnar haláláért szinte szurkoljunk, hogy ne szenvedjen tovább.
Ő viszont okos. Nem érzelmi alapon cselekszik.
Per Aspera Ad Inferi.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Rollo szála unalmas.
Ragnar meg, jobb lenne ha minél előbb eljutnánk oda, hogy meghal. Nem utálom a karakterét, de már csak nyűglődik. Meghal, átveszik a helyét a Ragnar fiak, és megy a buli. Nagyon remélem, erre megy ki a játék, mert ha még a 5 évadban is csak Ragnar nyűglődése lesz...
Ivar jelenete jó volt, remélem itt is arra megy ki a játék ,hogy majd talpra áll.
Bjorn szála is jó, kicsit olyan mintha kezdene olyan lenni mint Ragnar fiatalon. Az egyedüli gond maga Ragnar, és ettől gyenge az évad. Egyszerűen mintha nem tudnának már mit kezdeni vele az írók sem. Most komolyan:
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Per Aspera Ad Inferi.
(azon kívül, egyedüli jarl akar lenni)
De aztán (szerencsére) történtek események is.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Per Aspera Ad Inferi.