1178
A History Channel saját gyártású sorozata
-
SzinesGeza #1013 A színész egy szerepet játszik.
Vagy ismered személyesen Alexander Ludwig-ot? :) -
#1012 szerintem nincs semmi baja, szimplán hisz abban h eljött az ő ideje mint vezető, és lehet olyan jó mint az apja. -
#1011 Csak hogy az egész évadban ilyen kattant, passzív-agresszív volt. Az események csak utó-alibik. -
Kisssssss #1009 hát nem is tudom... meghalt az apja... bosszút akar állni... az anya meg csak úgy önfejűen bosszút ált a régi sérelmei miat amivel még nagyobb bajt csinált a családon belül... harald közbe már majdnem nyíltan kijelenti hogy norvég király akar lenni... + félőrült féltestvére meg megakarja ölni az anyját... és mindeközben egy hadsereget is irányítani kellene angol földön.
én se tudom mi baja van... -
#1008 Björnnek amúgy mi az isten baja van? Úgy alapvetően. -
#1007 Ragnar annó szinte művészien csinálta azt a sas :) Björn pedig nem bírt magával, látszott rajta, hogy szét akarja csapni, úgy kellet visszafognia magát, hogy azért szenvedjen még Aelle.
A bosszúhadjáratnak még nincs vége, Eckbert serege nagyobb falat lesz. -
Stockbauer33 #1006 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
manul #1005 És micsoda különbség volt a két vérsas jelenet közt. Borg jarl és Ragnar köreműködésével fennkölt vallási ünnepnek tűnt.
Bega 82: Én is felszisszentem, hogy a csata kimaradt. Jól rákészültünk egy kis örömteli hentelésre, és semmi.... . Meg kicsit hiányérzetem van, hogy fél epizódban letudtuk a bosszúhadjáratot, meg a sasolást is.
-
SzinesGeza #1004 De a vérsas már egy korábbi részben is volt! Azt nem láttad? -
#1003 Állítólag így ölték meg a valóságban is... -
#1001 neked valami romantikus elképzelésed lehet a korszakról... nem volt az... -
SzinesGeza #1000 Az előző részeket nem láttad? -
Stockbauer33 #998 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
suba53 #997 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aelle azt a meglepetést a korábban megismert viking seregméretre méretezte. De végül őt érte a meglepetés. A jelentős túlerőt látva nem sokat adott volna hozzá egy pár perc vagdalkozás. Igazából nem volt semmi esélye. -
bega82 #996 Kicsit sajnáltam, hogy miután a nagy előkészületek beharangozása megtörtént, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végül nem volt csatajelenet. Pedig Aelle azt ígérte, hogy nagy meglepetéssel készült nekik. Na mindegy, megvolt ennek is a "bája", hogy a felsorakozás, meg a csatakiáltások után egy vágással eljutunk a pizsamás király megreptetéséhez, de akkor is... legalább egy rövid csatajelenetet berakhattak volna, mondjuk a Lagerta áldozatbemutatós, vagy a tesók treesome jeleneteinek lerövidítésével. Flokival mi van amúgy? Ő is ilyen vallási válságba jutott a muszlimoknál látottak miatt? -
Kisssssss #995 ehh ez is elég jó rész volt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aellet jól kifilézték -
#993 Volt egy jelenet, ami kísértetiesen hasonlított a "Trónok Harca"-féle "Vörös Nász" felkonferálására. Be is voltam szarva rendesen.:D -
#992 hát ez a flokiék otthoni jelenete óriási volt, sírtam a röhögéstől.
amilyen fejeket vágott ivar meg floki, oda-vissza, oda-vissza... :DDD -
Stockbauer33 #991 -
#990 Tényleg...Ez azt jelenti beléphet a Valhallába, pedig volt egy rész, ahol a kapu felé futva az bezárult előtte. Kb azóta nem hisz az egészben. -
#989 én arra gondoltam hogy Odin azért mondja azt hogy szerezzék meg a testét és kapjon "rendes" temetést ne a föld alatt legyen:) -
#987 A Kattegat a mai dán-svéd határok közti tengerszoros, Hedeby meg a mai dán-német határon van. (Csomó résszel el vagyok most maradva, így nem tudom a pontos kontextust, de talán ennyi segít kibogozni.) -
SzinesGeza #986 Érdekes mert most ugye Kattegatot Norvégia részeként emlegették. Hedeby viszont Dániában van és olyan messze nem lehetnek egymástól. -
bega82 #985 Habár a rész annyira nem tetszett, kicsit lassan csordogált, de az utolsó perceknél libabőr volt folyamatosan!!! -
#984 Ez az Odin ábrázolás nagyonb jó amit csináltak. -
Stockbauer33 #983 -
#982 Itt szerintem az lesz a lényeg, hogy Ragnarnak van földje Norvégiában.
Kattegat pedig -feltételezem- Dániában van. -
manul #981 Amikor Harald megérkezett, hogy csatlakozzon Björn portyájához, a lakomán volt köztük egy párbeszéd: Björn méltatta Haraldot, amiért bezsákolt pár területet, így eléri a célját, hogy Norvégia királya legyen. Erre felelte Harald, hogy az lehetetlen, hogyan is tudná letaszítani Ragnart. -
suba53 #980 Aella kígyókhoz való vonzalmát már az első évadban is bemutatták, amikor a parti őrjárat tisztjét, amit szétvertek a vikingek, gyávának titulálta, és belökte egy hasonló kígyó verembe. -
SzinesGeza #979 Mennyi köze van Kattegat-hoz Harald-nak? Ő nem Norvégiában nyomult? -
manul #978 Lagertha nem sokáig lehet királynő, amennyiben Széphajú Harald visszatér a portyáról. -
bega82 #977 -
#976 Hja! Azt hittem vége. Ez olyan jó kis évadzáró rész lett volna. -
SzinesGeza #975 Miért az a legvalószínűbb? -
Stockbauer33 #974 -
Stockbauer33 #973 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Chob #972 Az igaz, hogy a kígyós téma a legfelkapottabb, de a legvalószínűbb, hogy egy magas szikláról lelökték ketreccel együtt. -
#971 4.én jön a következő rész -
#970 nem tudni, de még nincs vége ennek az évadnak se, 20 részes lesz.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.12.31. 10:03:22 -
#969 Nem emlékszem olyanra, hogy két egymást követő rész ennyire kiemelkedően jó lett volna.
Mikor jön a kövi évad?