Shadowrun Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
...cserébe viszont *szenvedés* vele játszani.
"The trees move. Do you not see it?"
A mágiahasználók elõnye abban van, hogy a számtalan különféle varázslatnak, idézhetõ lényeknek köszönhetõen nem csak a pusztításban tudnak jeleskedni és nincs szükségük kismillió és egy mindenféle, gyakran tiltott, kütyüre a céljaik eléréséhez. Tehát az elõnyük ebben a kimondottan hentelésre alapuló történetben nem jött elõ. Ettõl még a világban megvan a helyük csak nem damage dealer-ként hanem támogató feladatkörben.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ha könnyü játékot akarsz kézbe veszel egy shotit és azzal játszol a többi fegyó sehol sincs még a nerfelés után se.
Ettöl függetlenül nem rossz az adept, van benne élvezet de kihivás is bõven.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
én is very hardon toltam így, soha nem nyaltam be annyi sebzést, h csapattársak medkitjeivel ne tudjak mindenki összefoltozni még a legrosszabb esetben is, pedig fedezéket nem sûrûn használtam.
karakterfüggõ, de ha puffogtatós "sámánnal" nyomulsz, nagyon megéri telenyomni a karaktert velük.
#188: nem fogsz extra esszenciát bukni cserétõl... de a kettõ között a kõkemény különbség csak +1 dodge ám <#nezze>#nezze>
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szóval kéne egy izometrikus fallout, meg egy új 3ds is 😄
Az is is adományból készült mint ez, fura nem hogy a jó játékok már csak így készülnek ?
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
"A játékélményre térve elõször talán jegyezzük meg, hogy a körökre osztott stratégia mûfaja most éli a reneszánszát. Nem olyan rég érkezett az XCOM, itt a Shadowrun, de hamarosan jön a Wasteland 2 és a Divinity: Original Sin is, csak hogy néhányat említsünk."
Az hogy 2 év alatt van 4 körökre osztott értelmes játék az már reneszánsz ?😊))
Szerintem inkább szánalmasan kevés... sajna
kezd nagyon unalmas lenni hogy odarohan két ellenség a mágusomhoz és meghaltam 😞
Ti hogy csináltátok ezt végig ?
A mentés hiány miatt lehet elszakad nálam a cérna és abbahagyom ezt a játékot...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
gondolom nagy csata az a betörés a toronyba, oda még így tudsz majd "rendes" (dekás, troll és ember shotis szamuráj) csapatot összerakni.
nem tett túl boldoggá. végül bujkálva tudtam nagy nehezen megoldani a küldit. <#rolleyes>#rolleyes>
Wired reflexes no longer dodge friendly effects.
light leylines: +5% accuracy of mage spells
moderate leylines: +10% accuracy of mage spells
+1 AP dmg to attack spells that cause AP dmg
+2 HP dmg to attack spells that cause HP dmg
heavy leylines: +15% accuracy of mage spells
+2 AP dmg to attack spells that cause AP dmg
+4 HP dmg to attack spells that cause HP dmg
+cooldown of spells reduce by 1
Eddig egy "félhivatalos" demóval játszottam. De nem akarok lemaradni errõl a játékról.
Már elõre látom, hogy teli lesz a net mindenféle kiegekkel és hivatalos folytatással. ÉS pont ez volt a játék lényege. Ez egy végtelen történet. Áhh hihetetlen. Már elõre látom, hogy a sok kis kiegbõl, hogy raknak össze mega kampányokat. Egy-két év és több kampány lesz a mátrixon mint amennyit az éves szabadságolásom meg tud engedni magának. 😄
1) 6 spell slot, avagy haste (mert aki ilyen kurvára el van eresztve pontokkal, annak jóhogy kirakjuk), lightning bolt, firebolt, manabolt, fireball, manaball... aminek hála elég sûrûn minden cooldownon pörög
2) a kibaszott halandóság, ez adeptekre is vonatkozik (rigger-re nem, õt nem látja az ellenfél). a gép szinte mindig a fõkaraktert célozza - ez nem is gond addig, amíg az egy fegyverforgató, magas kitéréssel quicknessbõl (dodge kell a tökömnek), esetleg üdítõautomata módon telenyomva kiberverrel... de mágus kb nonstop fogja bekapni a találatokat. gáz.
sebzésük ellenben okés, és tetszik h nagyon pontosak, de... shotik jobbak aoe sebzésben, plusz úgy nem lõnek cafatokra :C
van benne pár ilyen érdekesség. szintúgy komikus, h shadow varázslat alatt "bujkálók" elvileg nem tudnak támadni és nem támadhatják õket... gyakorlatban nem célozhatnak be senkit és semmit, szóval úgy még egy kurva gyógyítást sem lehet elnyomni :C
Reloading.... Dodge....
-.-'
az egyetlen dolog, ami egyáltalán a közelébe ér (kipróbáltam kb az összes karaktertípust), azok a rigók, maxolt drone-okkal (ill 8 + páncél), azok is valami hihetetlen mértékû sebzést tudnak kinyomni, gyakorlatilag kettõvel jobban takarítasz, mint egy shotis... viszont a játékstílusuk kibaszottul nyögvenyelõs és rohadtul unalmas :C
és akkor már karaktertípusokról: dekások extrém foscsik, adeptek... szórakoztatóak, viszont gyorsan röpködõ fémet okádó dolgok felé futás nem jó ötlet, nagyon nagyon halandóak, ami elég gyérré teszi szegényeket. mágusok elég gyengék, rengeteg AP-t zabálnak varázslataik, bár very hardon határozottan kellemes, h AOE varázslatok találati esélye nem megy le a béka segge alá. idézõs sámánok szerintem foscsik, bár felbérelhetõ karakterként megteszik.