Shadowrun Returns

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Igen, valszeg az lesz a következö kaszt amit kiprobálok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lehet, hogy csak Murphy, de idonkent ugy erzem szemetkedik is a jatek olyasmivel, hogy a gyogyitas az utolso sebzest gyogyitja, tehat ha harman sebeznek akkor a legutolso csak par HP-t. Ha meg overwatchba teszem bandat, mert egy eros ellenfelet latok kozeledni, mindig elo tud huzni valami jelentektelen kis porbafingot, akit elore kuld, hogy bedaraljak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Calver
rigók a másik gusztustalanság, bár halál unalmas a játékstílusuk, de egy-egy class A és class S harci döggel valami elképesztõen darálnak. mindkettõnek 4 AP körönként, egyik csíp 22-t minden lövésével, másik 18-at, kellõen pontosak, bagóba kerülnek karma terén, hihetetlen pusztítást tudnak végezni.

...cserébe viszont *szenvedés* vele játszani.

"The trees move. Do you not see it?"

Nem is kell, hogy így legyen, hiszen az alapul szolgáló RPG-ben sem verik a mágiahasználók DPS-ben a többieket akik csúzlikat használnak. Ha pusztítani akarsz akkor a mindenféle lövedékeket köpködõ gyilkoló alkalmatosságok viszik a prímet (az automaták különösen). Igaz ott a shotgun messze nem ilyen erõs olyan célpontok ellen, akiken van bármiféle páncélzat (ami a játék eleji bandatagok meg a beutaltak kivételével minden más célponton van a játékban).

A mágiahasználók elõnye abban van, hogy a számtalan különféle varázslatnak, idézhetõ lényeknek köszönhetõen nem csak a pusztításban tudnak jeleskedni és nincs szükségük kismillió és egy mindenféle, gyakran tiltott, kütyüre a céljaik eléréséhez. Tehát az elõnyük ebben a kimondottan hentelésre alapuló történetben nem jött elõ. Ettõl még a világban megvan a helyük csak nem damage dealer-ként hanem támogató feladatkörben.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

jarlaxxe
Nemcsak az adept de a mágia használók is gyengék, azért egy rpg-be általában magasabb szinten a mágusok verik a harcosokat itt ez messze nincs igy.

wedge31
Melee karival végigtolva igazat kell, hogy adjak neked, karakter ballansz az nincs a játékban.
Ha könnyü játékot akarsz kézbe veszel egy shotit és azzal játszol a többi fegyó sehol sincs még a nerfelés után se.
Ettöl függetlenül nem rossz az adept, van benne élvezet de kihivás is bõven.

Ja. Nekem ugy remlik Harlequin nem egy huszadik senki a Shadowrun vilagaban, ehhez kepest eleg semmilyen. Valahogy altalaban nem latom ertelmet a kozelharcos karaktereknek. Oda kell faradni az ellenfelhez mikozben a kozelharci fegyverek amugy sem valami hiresek. A lofegyverek eleve tobbet sebeznek. Golyonkent.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Calver
szerintem nem, ad eleget a quickness. jobban jársz ha fegyverképzettségeket tápolod, akkor meg tudod ölni a kétlábúakat mielõtt õk téged.
én is very hardon toltam így, soha nem nyaltam be annyi sebzést, h csapattársak medkitjeivel ne tudjak mindenki összefoltozni még a legrosszabb esetben is, pedig fedezéket nem sûrûn használtam.

jarlaxxe
ranger =ranged

jarlaxxe
Dodge-val érdemes egyáltalán foglalkozni a ranger karinak? mert én ugy játszottam végig, hogy egy karmát se raktam rá elég volt a quickness.

Calver
kiberrel telenyomva +17-28% extra találati esély (shotgun-nal legalább is), +16 hp, egy rakás extra kitérés, és mindez kerül... megközelítõleg semmibe? nagyon hosszú harcok alatt esetleg buksz 1 AP-t pár körre, amúgy egy end turn-nel le tudod rendezni a dolgokat.

karakterfüggõ, de ha puffogtatós "sámánnal" nyomulsz, nagyon megéri telenyomni a karaktert velük.

Nem akkora durranas a kiber a jatekban szerintem. En nem is pakoltam fel semmit, mig a jobb cuccok alfa verzioit nem lehetett beszerezni. Jack, szem, huzalozott reflex(persze hogy az meg bugos, addig meg nem akarom megvenni az eredetit, mig vegig nem jatszottam, nehogy a mentesek korul valami szivas legyen.) talan meg a bone lacing es a dermal plating erne meg, de kulonosebben nem szukseges.

Calver
illetve de, mert alap szemeket (1 esszencia) késõbb lecserélheted alpha szemekre (0.5), és a visszanyert fél pontot kitöltheted datajack-el. azt nem tudom mi történik, ha valaki lecserél két sima kart (1.5 esszencia) két alpha verzióra (1 esszencia) <#fejvakaras>

#188: nem fogsz extra esszenciát bukni cserétõl... de a kettõ között a kõkemény különbség csak +1 dodge ám <#nezze>

Nem jön vissza esszencia. Az végleg megy a levesbe. A cserétõl csak jobb hatású cuccod lesz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ha lecserélném az egyik kyberweart akkor visszakapom az eszenciát?Mert vettem basic lábakat és csak 2 van, közben a dokinál már jobb is van.
Shiwo
a legvége tud még iszonyat szívatós lenni, amíg rá nem jössz a trükkjére..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Én az utolsó csata 3. pályáján küzdök ahol 3 bogár jön egyszerre (sajnos nem vettem elég medikitet) és a casta véfére lesérül a banda fél hpra és gondolom ott még messze nincs vége. Egyszer sikerült relative jól megcsinálnom, továbbmentem ott még volt pár bogárka de ugye autsave maitt nem mentem el a végére és most emiatt szívok. Innen sok van még a végéig?Eddig minden csatát lazán nyertem, nekem a temetõi is lazán ment (normálba tolom szal nem easy fokozat miatt ,igaz nem mágusom van)...
sárkánylovag
nekem mindegy milyen fallout csak fallout legyen ...
és körökre osztott😊
Nekem is bejönne egy izometrikus fallout... de azzal nem értek egyet hogy a fallout3 hulladék volt. Nekem nagyon bejött az is, egyszerûen csak más volt mint az 1 és a 2.

Szóval kéne egy izometrikus fallout, meg egy új 3ds is 😄

sárkánylovag
A wasteland elõzetese elég meggyõzõ ha már fallout, ami ugye az elõzménye.
Az is is adományból készült mint ez, fura nem hogy a jó játékok már csak így készülnek ?
Bármit megadnék egy felturbózott Falloutért. 😞 Ofc az 1-2 style-ra gondolok, nem arra az fps hulladékra amit pár éve kidobtak.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

sárkánylovag
Ipon ezt írja róla:
"A játékélményre térve elõször talán jegyezzük meg, hogy a körökre osztott stratégia mûfaja most éli a reneszánszát. Nem olyan rég érkezett az XCOM, itt a Shadowrun, de hamarosan jön a Wasteland 2 és a Divinity: Original Sin is, csak hogy néhányat említsünk."
Az hogy 2 év alatt van 4 körökre osztott értelmes játék az már reneszánsz ?😊))
Szerintem inkább szánalmasan kevés... sajna
Calver
kocogj el arra, amerrõl az elsõ csipet-csapat jött, akkor nem fognak instant kinyírni. amikor mágussal toltam, ez a rész engem is erõteljesen szopatott, így lehet megoldani kb egyedül, a gép a fõkaraktert részesíti elõnyben kilyuggatásra.

sárkánylovag
Bakker most már 10.-szerre játszom ezt a temetõs pályát
kezd nagyon unalmas lenni hogy odarohan két ellenség a mágusomhoz és meghaltam 😞
Ti hogy csináltátok ezt végig ?
A mentés hiány miatt lehet elszakad nálam a cérna és abbahagyom ezt a játékot...
PiszkosFred
Amirol irhatna is par sort mindenki, aki egyet-egyet kiprobalt beloluk. Jo, nem jo, erdekes, nem erdekes, rovid, hosszu, maszthev, felejtheto, stb. Inkabb adok az itteni velemenyekre, mint sem az ottani rovid ismertetokre es kommentekre.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A streamen 6 oldalnyi +küldi van már játékosok által csinálva.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

köszi

wedge31
12-13 óra.

Körülbelül mennyi játékidõ van benne jelenleg?

wedge31
Egyébbként korrekt teszt, szvsz.

jarlaxxe
<#mf1>

wedge31
Te még olvasod a gamestart?...<#banplz>

jarlaxxe
Calver
rewind funkció, és... mondhatod ám az arcnak, h fizessen (beat their price), akkor kapsz 5000 nuyent. csapatnak meg béreld fel Coyote + James (burned out mage) + Justin Case (combat rigger) hármast, 3 shoti, 3200 nuyen, és darál, még nyereségesen is fogsz kijönni, +8 karma.

gondolom nagy csata az a betörés a toronyba, oda még így tudsz majd "rendes" (dekás, troll és ember shotis szamuráj) csapatot összerakni.

De jol megszivattam magam. Elmvallaltam egy plusz kuldetest, de a veget vallalhatatlannak ereztem, es nem teljesitettem. Most ott allok az utolso nagy bunyo elott, es 1600 nuyenbol kene csapatot toboroznom. <#falbav>

Calver
én kismágussal realizáltam elõször h miért sírtak egyesek temetõs rész miatt... shotis hastenyuszit szinte meg sem karcolták, kismágusomra ránézett második csapat, majd telibenyomták szegényt két SMG tárral, amibõl mindkettõ betalált és instant kinyírta... egymás után háromszor.

nem tett túl boldoggá. végül bujkálva tudtam nagy nehezen megoldani a küldit. <#rolleyes>

Az új patch-ben ez áll:

Wired reflexes no longer dodge friendly effects.
gerey
Az új patchel bekerült ennek a leírása is a mage fül alá.

light leylines: +5% accuracy of mage spells

moderate leylines: +10% accuracy of mage spells
+1 AP dmg to attack spells that cause AP dmg
+2 HP dmg to attack spells that cause HP dmg
heavy leylines: +15% accuracy of mage spells
+2 AP dmg to attack spells that cause AP dmg
+4 HP dmg to attack spells that cause HP dmg
+cooldown of spells reduce by 1

wedge31
Növelik a sebzés esélyét ha rajta állsz.

Ha mágussal megyek küldi alatt és lát "rúnákat" a földön az jó neki?Mert infot nem találtam róla, ott job a hatása v miért jó ?
Kész... el lett döntve... megveszem a játékot.
Eddig egy "félhivatalos" demóval játszottam. De nem akarok lemaradni errõl a játékról.
Már elõre látom, hogy teli lesz a net mindenféle kiegekkel és hivatalos folytatással. ÉS pont ez volt a játék lényege. Ez egy végtelen történet. Áhh hihetetlen. Már elõre látom, hogy a sok kis kiegbõl, hogy raknak össze mega kampányokat. Egy-két év és több kampány lesz a mátrixon mint amennyit az éves szabadságolásom meg tud engedni magának. 😄
wedge31

gerey
Nem tudom én kismágusom egész jól bírta, igaz adtam neki pár body-t, quicknesst meg egy shotit ha cooldown lenne. 😄

Calver
kismágusok szem szörnyûek, nekem két nagy gondom van velük:
1) 6 spell slot, avagy haste (mert aki ilyen kurvára el van eresztve pontokkal, annak jóhogy kirakjuk), lightning bolt, firebolt, manabolt, fireball, manaball... aminek hála elég sûrûn minden cooldownon pörög
2) a kibaszott halandóság, ez adeptekre is vonatkozik (rigger-re nem, õt nem látja az ellenfél). a gép szinte mindig a fõkaraktert célozza - ez nem is gond addig, amíg az egy fegyverforgató, magas kitéréssel quicknessbõl (dodge kell a tökömnek), esetleg üdítõautomata módon telenyomva kiberverrel... de mágus kb nonstop fogja bekapni a találatokat. gáz.

sebzésük ellenben okés, és tetszik h nagyon pontosak, de... shotik jobbak aoe sebzésben, plusz úgy nem lõnek cafatokra :C

Calver
wired reflexes? <#idiota>

van benne pár ilyen érdekesség. szintúgy komikus, h shadow varázslat alatt "bujkálók" elvileg nem tudnak támadni és nem támadhatják õket... gyakorlatban nem célozhatnak be senkit és semmit, szóval úgy még egy kurva gyógyítást sem lehet elnyomni :C

Milyen vicces, hogy az utcai szamurájom olyan gyors, hogy nem tudja betárazni a fegyverét....

Reloading.... Dodge....

-.-'
gerey
A mágusom nekem is gyengusz volt az elején, de kb amikor a második szintû spellek megjelennek (amik gusztustalanul erõsek 😄) eléggé szétkapott õ is mindent 😄

Calver
gusztustalanul jók, fõleg haste-el megspékelve

az egyetlen dolog, ami egyáltalán a közelébe ér (kipróbáltam kb az összes karaktertípust), azok a rigók, maxolt drone-okkal (ill 8 + páncél), azok is valami hihetetlen mértékû sebzést tudnak kinyomni, gyakorlatilag kettõvel jobban takarítasz, mint egy shotis... viszont a játékstílusuk kibaszottul nyögvenyelõs és rohadtul unalmas :C

és akkor már karaktertípusokról: dekások extrém foscsik, adeptek... szórakoztatóak, viszont gyorsan röpködõ fémet okádó dolgok felé futás nem jó ötlet, nagyon nagyon halandóak, ami elég gyérré teszi szegényeket. mágusok elég gyengék, rengeteg AP-t zabálnak varázslataik, bár very hardon határozottan kellemes, h AOE varázslatok találati esélye nem megy le a béka segge alá. idézõs sámánok szerintem foscsik, bár felbérelhetõ karakterként megteszik.

gerey
Igen, délután két shotis kitakarította az alpha gameplayben látott side questet pillanatok alatt...

Calver
szegény shotik csúf nagy pofont kaptak, de ahogy elnézem, puskák is. bár kétlem h elõbbi olyan túl sokat variálna, max okosabban kell eljárni kneecap-el, de ettõl függetlenül még mindig el lehet velük takarítani 3 kétlábút egyszerre nagy sebességgel.