Rosszul indul az amerikai kalózkodás elleni program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Koreában, ahol már 4K felbontásban streamelik a Doramákat lassan az 50 megabit is kevés.
Igaz onnan volt olyan hír, hogy beperelték az internetszolgáltatók az okostv gyártókat, mert túl sok sávszélességet használnak, pedig az elvileg legális...
Igaz onnan volt olyan hír, hogy beperelték az internetszolgáltatók az okostv gyártókat, mert túl sok sávszélességet használnak, pedig az elvileg legális...
A
A mai vilagban, amikor zsebbe van a fullhd videokamera, beepitett yt klienssel, es feltoltheted a nagy meretu allomanyodat, oda bizony elkel a nagy savszel. Meg annak is, aki letolti a tartalmat.
A lopas az meg akkor is lopas, ha tizezerszer irod le, hogy "szerinted" nem az.
A lopas az meg akkor is lopas, ha tizezerszer irod le, hogy "szerinted" nem az.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Mondjuk,hogy gyorsan hozzáférj a nagy felbontású képekhez és videókhoz ? <#miaz>#miaz> Vagy nagyméretû állományokat küldj és fogadj. (Nem warez)
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
A pofámra nem akarnak jogdíjat kiszabni?
-Idézhetek valakit, elfütyülhetek egy dalt, egy filmrõl is beszélhetek.
Szerintem már a fogalmakkal is baj van. A kalóz általában lopott rabolt.
Én csak megosztom valakivel, valamit, vagy velem osztanak meg.
Ez mitõl lenne lopás? Ha bemegyek a boltba, és fizetés nélkül távozok egy lemezzel, az a lopás...
Mi a fenének kellene egy átlagembernek az 50 Mbites net? ahhoz, hogy megnézze a leveleit és elolvassa az aznapi bulvárt, és "faszbukozzon" az 5 Mbit is sok.
A nagy mennyiségû adat forgalomhoz kell a gyors net.
-Tehát, ha korlátozni, vagy szankcionálni fogják a hozzáférést az elõfizetõk nagy része le fog lépni, csak a netfüggõk maradnak
-Idézhetek valakit, elfütyülhetek egy dalt, egy filmrõl is beszélhetek.
Szerintem már a fogalmakkal is baj van. A kalóz általában lopott rabolt.
Én csak megosztom valakivel, valamit, vagy velem osztanak meg.
Ez mitõl lenne lopás? Ha bemegyek a boltba, és fizetés nélkül távozok egy lemezzel, az a lopás...
Mi a fenének kellene egy átlagembernek az 50 Mbites net? ahhoz, hogy megnézze a leveleit és elolvassa az aznapi bulvárt, és "faszbukozzon" az 5 Mbit is sok.
A nagy mennyiségû adat forgalomhoz kell a gyors net.
-Tehát, ha korlátozni, vagy szankcionálni fogják a hozzáférést az elõfizetõk nagy része le fog lépni, csak a netfüggõk maradnak
Az a gond, hogy a különbözõ jogvédõ szervektõl annyi pénzt és támogatást kapnak ezek a cégek, hogy pár felhasználó eltávozása nem számít nekik. Ez a kicsiknek lenne rossz.
Viszont én úgy gondolom, hogy a koncepció jó, csak amit el akar érni arra nem alkalmas. Kalózkodás van/volt/lesz. Amióta megnyílt az internet az emberek számára a világ is kisebb lett. Bármikor elküldheted a legújabb magyar filmet az USA-ba akár pár perc alatt anélkül, hogy felállnál a székedbõl. Egyszerûen a jogszabályok ennek a világnak nem tudnak eleget tenni. CD/DVD/Kazetta/Bakelit esetében mûködött gond nélkül. A mai világban ahol az internet mindenkié és mindent szabad rajta kivéve amit konkrétan tiltanak(pl Google Maps-ban megnézheted a házad, de az 51-es körzetet már nem), abban nincs helye egy elavult jogrendszernek.
Viszont én úgy gondolom, hogy a koncepció jó, csak amit el akar érni arra nem alkalmas. Kalózkodás van/volt/lesz. Amióta megnyílt az internet az emberek számára a világ is kisebb lett. Bármikor elküldheted a legújabb magyar filmet az USA-ba akár pár perc alatt anélkül, hogy felállnál a székedbõl. Egyszerûen a jogszabályok ennek a világnak nem tudnak eleget tenni. CD/DVD/Kazetta/Bakelit esetében mûködött gond nélkül. A mai világban ahol az internet mindenkié és mindent szabad rajta kivéve amit konkrétan tiltanak(pl Google Maps-ban megnézheted a házad, de az 51-es körzetet már nem), abban nincs helye egy elavult jogrendszernek.
incs az a hülye szolgáltató aki megszívatja a felhasználókat iylen ostobaságokkal, hacsak nincs monopol ehlyzetben egy egy ksiebb területen... de akkor is aki tud lelécel tõle. ez emgint csak egy nagy amcsi ostobaság...
Ezaz, az ilyen intézkedéseket nem a felhasználó, hanem a szolgáltató fogja megszívni..
Majd szépen átnyargalnak az emberek olyan szolgáltatóhoz, aki nem játszik rendõrállamot...Ennyi.
nézõpont kérdése hogy kinek rossz..😄