Nehéz napokon van túl a Curiosity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De te nem is vagy a Marson... majd ha ott leszel, te is írj s mindenki kíváncsi lesz rád!

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Én is nehéz napokon vagyok túl, de mégsem írogatok róla cikket.
az vagy ám te, te mocskolódó seggszenny ember!

Vajon mennyibe kerulne egy raketaval jol iranyzottan celba venni es megsemmisiteni szegenyket? (A Curiosity-t)
Sokszor vicces meg minden de szerintem kezeltesd magad mert valami gond van veled, ez már nem egészséges.
Azt nem tudni, de hogy te egy pöcsnek vagy inkább fasznak számítasz az holt biztos.
a curiosity már ürmeghodiccsának számít?

elvileg, ha mégsem a pincében készült, akkor a saját botkamerájával körbefényképezi amgát, és a képekbõl kivágják azt a részt ahol a kam, emg a tartója látszik, és összerakják a montázst valamelyik oldali nézõponthoz igazítva.
elvileg(: de ennek nem vagyok a szakértõje, viszont lehet valamelyik idegen csinálta és felnyomta egy képmegosztóra a helyi skynetrõl(:
wraithLord
Úgy, hogy több fotóból összeraknak egyet, amin az egész rover rajta van, és nem csak részletekben.
Csacsis
Azt a NASA mérnökei csinálták a pincében. <#banplz>

Hogyan csinált self shot-ot? :-)
WhiteStar
sajnos az nem a telefon erénye <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Aha, és fentebb pedig a forgatókönyv. Igen epikusra sikeredett, tetszik! Az ûreposz kategóriájába sorolható alkotás, sci fi lenne, ha nem lenne benne semmi valóság.

Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)

Némelyik telefon már okosabb mint a gazdája...
"Nehéz napok egy Mars nevû bolygón". Fõszerepben: a Curiosity robot.
Ünnepi TV Premier: Március 15-én az RTL Klubon. <#smile>

A robotnak van egy sugarzasvedett es egy vedelem nelkuli flash egysege. Az utobbi azert, mert a vedett tul draga, nagy es nehez. Viszont ebben az egysegbe sajnos kisul par bit ha eltalalja valamilyen kobor reszecske. Egyebkent a forras akar a robot sajat energiaforrasa is lehetett, de valoszinubb egy komzikus sugar. Ilyen hibakat egyebkent rendszeresen latnak a nemzetkozi urallomason is, csak ott kevesbe veszelyes a jelenseg. (max. par foto megserul egy fenykepezogepben) Itt viszont a felszini mukodeshez szukseges kod egy resze serult. De lehetett volna ures szektor vagy meresi adat, esetleg foto is, akkor siman tovabbmennek. (sot lehet ilyen mar volt is korabban)

A kerdeses flash tarolot le kell formazni, csinalni ra egy bad sector check-et es ujratelepiteni a rendszert. A tartalek rendszer addig is boldogul a napi feladatokkal, de tudomanyos munka a javitas kozben nem nagyon lesz.
flash memória hibára hivatkoztak... biztos samsung chipek voltak és bga hibásak lettek...
vakondh: lassan a gépeinknek több esze lesz mint nekünk(:
Vagy csak öntudatára ébredt, be akarja szüntetni a kommunikációt az emberiséggel, és nincs több pihenõ, csendes üzemmód, nekiállt nyersanyagot bányászni, hogy minél elõbb elhagyhassa a naprendszert! :-)
Ez ugyanaz mint a régészetben, ha valamirõl nem tudnak valamit, akkor mûhelyhez tartozott, vagy kultikus célt szolgált. Ez lefed mindent, és olyan magyarázat, amit nehéz cáfolni.
Az ûrkutatásban ez a kozmikus sugárzás. :-)
Szerintem onnan hogy ez jelenti ott az elsõdleges veszélyforrást, és ennek a legnagyobb a valószínûsége.
globint
Nehéz napokon van túl a Curiosity --> Felnõtt a kis Curiosity.
Mostantól minden hónapban ez lesz szegénykének.
Havi nehéz napok.
Együtt érzek vele.

http://www.tradeximp.com/

lejelentették a zõd kicsi kémek..<#nyes>

Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)

, amit gyanújuk szerint egy kozmikus sugár, egy gyorsan mozgó töltéssel rendelkezõ részecske okozhatott.

Na ezt honnan szopták ki... <#csodalk>