117
Deadfall Adventures
  • grebber
    PC-s AC 4 megjelenésig van még idő el kell ütni valamivel,meg amúgy is rövid, aztán onnantól kezdve leállok mert más nem fog érdekelni csak az AC4.
  • Shep
    Fizetés nélkül is végigjátszod kétszer :D
  • Shep
    Igen, annyira béna ,hogy szinte már jó, amúgy nekem a helyszínek tetszenek szerintem ez lehet a kulcs :)
  • kill3r21
    Nekem tök olyan mindha néznék azt az indiana jones copy filmet, amit 3 részes és a Carted doki játszott benne (Noah Wyle)
    olyan gagyi de mégis...nemtom érdekes :D
  • grebber
    Vagyis csak szeretne ezekből összetevődni mert láthatóan semmi nem sikerült ezekből.
    Ha fizetnének érte se mondanám azt hogy ez 50%nál magasabb értékelést érdemel!
  • mester1987
    *Inkább több játékból tevődik össze: No One Lives Forever + Tomb Raider + Indiana Jones + Uncharted.
  • mester1987
    Pont ez miatt bukik el, mert az alapötlet jó és nem is egy konkrét Tomb Raider vagy Indiana Jones sztoriját meséli el.
  • Shep
    Ha egy komolyabb csapat kicsit komolyabb anyagi háttérrel csinálta volna akkor bizony nagyon jó lehetett volna ez a játék, mert sok helyen olyan fapados megoldások vannak, pl a bánya berobbantós rész is olyan vicces, egy normális banda ezt igényesebben megoldotta volna.
  • mester1987
    Játssz valami régi játékot, amit nem vittél ki (bár nem esküdnék rá, hogy nincs), de én is ebben a hiányban szenvedek néha :D
  • grebber
    Igen beteg már lassan 15 éve!
  • Shep
    Egyébként hány helyszín van?
  • Shep
    De ha semmi jó nincsen benne akkor mi a francért játszod újra PC-n? Beteg vagy?
  • grebber
    Én személy szerinte nem tudok olyat mondani ami miatt ez jó játék lenne.

Ez a kincskeresés@fejlődés is full felesleges semmi értelme.
    Most pc-n másodszorra direkt hardon tolom hátha ott számít valamit ,de semmit.Értelmetlen.Ez is csak a tegyük bele ,hogy ne csak tömeghentelde legyen.
    Grafikára se lehet olyan hüde jót mondani ,na jó egyet hogy legalább jól fut (mondjuk az be is ..szna ha ilyen látvány mellett nem futna jól)
    Physx jelenléte számomra olyan megmagyarázhatatlan (mert gyak semmi fizika nincs) mint az hogy miért titkolják a földönkívüliek létezését!
    Ami visít róla,hogy Uncharted copy akart lenni,de vér gyenge kivitelben!

• Shep
    Kipróbáltam, elég bénácska de mégis van benne valami ami hajtja előre az embert. Lehet az, hogy visszahozza a régi kalandfilmek, kincskeresős hangulatát, amikből manapság igen csak hiány van?
  • Árnyvadász
    Ez a játék egyre jobb! Csak haladni kell vele.
  • kemotox
    Erre tud valaki valami megoldást? Köszi
  • Maxtreme
    nálam az átvezetőket konkrétan SEMMIVEL nem engedi átlépni, pedig már végigzongoráztam az az egész billentyűzetet.
  • mester1987
    Pontosssan, ahogy írod!!!
    Azt hiszem majd a téli órákban elő is veszem a magyar Underworld-öt, mert az kimaradt sajnos.
  • Fpocok
    Kb ilyennek kellett volna lennie az új tomb raidernek. Talán még jó is lehetett volna.
  • Árnyvadász
    Nekem is tetszik. Bár az egyiptomi templomban azért realizálódott, hogy nem egy AAA játékról van szó, de most itt az Antarktiszi részen ezen már túlléptem. Grafikája meglehetősen szép (nagyon jól végzi a dolgát az U3 motor) és bár az animációk, a sebzésrendszer, meg a kissé statikus rombolhatóság ront az összképen, el kell mondjam a játék hangulatát ez nem rontja olyan mértékben, hogy ne lehessen elkapni azt a bizonyos fonalat.

A párbeszédek meg tipikus mederben zajlanak, de legalább viccesek és persze eléggé klisés, ide ez kell. Minden ilyen jellegű film is ezekkel az elemekkel operál.

A kincseket felkutatni jó dolog. A térkép nem ad egyértelmű helyet, arra inkább az iránytű a jó, de az is csak akkor, ha kellő közelségben van a kincs. Egyébként csak jár a mutató körbe-körbe.

A fejlesztési rendszer ok. Ennél többet ide úgy is felesleges lett volna betenni. Arra jó lesz, hogy nagyobb rátájú legyen a túlélési faktor.

A mentési rendszer az szívatós. Kicsit (nagyon) frusztráló, de figyelni kell. Ha újból és újból éppen egy átvezetős részt kell megnézni, ott jól jön a SPACE. Ezzel azt le lehet állítani. Frusztráció -1.

Szerintem végigviszem. Már csak a helyszínek miatt is.
  • mester1987
    Indiana Jones és Tomb Raider filmekből hasonlítanak a klisék belőle nem?
  • Fpocok
    0 hangulat? Akkor te biztos egy másik játékkal játszol.
  • mester1987
    Viszont akit érdekel és játszik vele, van hozzá elkészített SweetFX (képekkel).
    Az alaprogram ITT (SweetFX 1.5), amihez társítani kell. Valamit dob rajta kinézetre.
  • mester1987
    Én annál a a barlangberobbantós rész után feladtam, mikor RPG-vel kell kirobbantani lérdekes módon, pedig az akció jó volt benne :S
  • kill3r21

Én azért elszórakoztam a lámpákkal , bár sosem voltak erősségeim a fejtörők
  • Maxtreme
    Kicsit utánalestem ki hogy értékelte, asszem ne mcska nekem nem jön be :)
    3/10
  • kill3r21
    Én is így vagyok vele, nem az év játéka de eddig lekötött :)
  • Maxtreme
    1-2 példa hogy mi vele a problémám:

- Kezdeném a botrányosan hányadék animációkkal. Komolyan ez mi a f*sz?
    - Szinkronhangok. A beleélés teljes hiánya. (de legalább passzol a kifejezéstelen arcmimikahiányos fejekhez)
    - Hülyének nézi a játékost. Kinek volt az a remek ötlete hogy a képernyő közepén percenként villogjon a nézd meg a naplód hülyegyerek felirat?
    - Unalmas hangulattalan játékmenet, ami ott szopatja a játékost ahol tudja (az utóbbival nem lenne baj, ha lenne valami hangulat, de eddig nem nagyon találkoztam ilyennel)
    - Unalmas átvezetők amit sok esetben 25x kell végignézned (mint pl a második pálya elején) mert a checkpointok k*rva rosszul vannak elosztva.

..és akkor még a grafikát nem is említettem, de az igazából a játék legemészthetőbb pontja, még akkor is ha nem egy nagy só.

no offense,akinek tetszik játsszon vele, nálam ez nagyon 0 kategória. (eddig)
  • Maxtreme
    uhh basszus. Így 1.5 pálya után azt mondom hogy ennyire vontatott, unalmas, 0 hangulattal rendelkező, amatőr játék már rég volt a kezemben.
    Pedig bíztam benne hogy ezúttal sikerül valamit villantaniuk a Nordicos srácoknak.
    Még adok neki némi esélyt, de szerintem menni fog a levesbe.
  • mester1987
    Jó-jó-jó. Nem erre számítottam, egy jó erős közepes alkotás. Azt nem mondom,hogy technikai awardot nyerne, de jól néz ki. Remélem lesz benne több akció is majd egyhuzamban.
  • Fpocok
    Ha olyan lesz a többi pálya, mint az első... akkor abszolút meg leszek vele elégedve!
  • alma2
    sorry, nem ide #45... torolheto
  • alma2
    Vajon a kovetkezo dlc-ben a dragon pass palya, a jo oreg dragon valley ujragondolasa lesz? Latok ra eselyt.

dragon valley
  • alma2
    A gepem az uj kartyammal, fullon, max eddig 340 wattot fogyasztott. Jellemzoen 300 watt felett eszik a mai jatekoknal.
    Ezen jatek alatt, max grafikaval, 200 W-ot fogyaszt a gepem, (vsync on 60 fps) ha igy jobban erted. (mellette meg bf4-et is tolhatnam, az sem erezne meg, hogy mas fut mellette, ha mennenek egyidoben :))

Bahh, elinditottam megegyszer, most latom, hogy ez unreal engine. Akkor tokeletes mintapelda arra, hogy tok feleslegesen vasaroltak meg. A portolast biztos megkonnyitette, de azon felul...A dx9-es a jatek, olyan mintha max dx7-es tudasig hasznaltak volna ki a technikai lehetosegeket. Meg annak a rohadt faklyanak sincs semmi fenyjateka semmire sem, a kihalt piramasiban. De anno is azert megoldottak, ugy mintha lenne, na itt nem vettek ra a faradtsagot.
    De ezek mozgas kozben jonnek elo, szep kepeket lehet loni a jatekbol. Unity engine alatt is keresni kell az ennyire egyszeruen megvalositott dolgokat.

De igazabol ne foglalkozz azzal amit itt osszehordunk, probald ki, ettol meg neked lehet bejon, mint latvanyila, mind jatekmechanikailag. Bar akkor tunek szebb, jobb 10 eves cimeket ajanlani :p
  • DarkSector
    Fuck Yeah!
  • mester1987
    Bár értenélek, de inkább nem törődöm ezzel...hiába 3-5-7 éves ha jól néz ki. Az effektek hiánya viszont valós érv lehet, de majd megnézem.
  • alma2
    Ha csak a cry engine 1.0-at liszenszeltek volna, kb eg es fold lenne a kulonbseg.

Vagy ugy is lehetne fogalmazni, ha mar divatos szidni az uj cod reszt, hogy az 10 eve ugyanaz az engine, az kb technikailag ez elott jar 10 evvel, szoval kb 20 ev minuszban van ez a jatek, ami minden masodperceben visszakoszon.

Azt nem tudtam, hogy a bioshock is ezzel az enginnel keszult, de legalabb magyarazatot ad nekem arra, ott is miert ereztem pont ugyanezt. Max 1 fokkal volt ennel jobb. A nep azert bezabalta, senki nem ordibalt emiatt, furcsaltam is.
  • mester1987
    Így már értem, kössz :)
  • grebber
    Nekem úgy tünik hogy van benne ;-)
    Alapból mindent csutka maxra lött be és faszán fut nagyon.
  • alma2
    Szerintem leirtam, szepen meg vannak tervezve latvanyilag a palyak,(az elejen amig lattam) lasd grebber kepei, de mindezt egy minimum 10 evvel ezelotti engine-nel, 5 poligonbol, semmi dinamukus feny, effekt, fizika, tores, level mozgas, rongybaba fizika, mindenen ateso pl dinamit, minden targy csak egy rajz.Kb a telefonomon elfutna jatek, de komolyan. De ezen biztos sokan tul fognak ezen lendulni, meg en is megtettem volna, de
    A jatek mechanikaja, harc is amugy fortelmes szamomra, idoutazast vissza a multba csak a regi kedvenc jatekaimmal teszek :)
    Mehet a levesbe.