Deadfall Adventures
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez a kincskeresés@fejlõdés is full felesleges semmi értelme.
Most pc-n másodszorra direkt hardon tolom hátha ott számít valamit ,de semmit.Értelmetlen.Ez is csak a tegyük bele ,hogy ne csak tömeghentelde legyen.
Grafikára se lehet olyan hüde jót mondani ,na jó egyet hogy legalább jól fut (mondjuk az be is ..szna ha ilyen látvány mellett nem futna jól)
Physx jelenléte számomra olyan megmagyarázhatatlan (mert gyak semmi fizika nincs) mint az hogy miért titkolják a földönkívüliek létezését!
Ami visít róla,hogy Uncharted copy akart lenni,de vér gyenge kivitelben!
Next PC upgrade: 2022
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Azt hiszem majd a téli órákban elõ is veszem a magyar Underworld-öt, mert az kimaradt sajnos.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A párbeszédek meg tipikus mederben zajlanak, de legalább viccesek és persze eléggé klisés, ide ez kell. Minden ilyen jellegû film is ezekkel az elemekkel operál.
A kincseket felkutatni jó dolog. A térkép nem ad egyértelmû helyet, arra inkább az iránytû a jó, de az is csak akkor, ha kellõ közelségben van a kincs. Egyébként csak jár a mutató körbe-körbe.
A fejlesztési rendszer ok. Ennél többet ide úgy is felesleges lett volna betenni. Arra jó lesz, hogy nagyobb rátájú legyen a túlélési faktor.
A mentési rendszer az szívatós. Kicsit (nagyon) frusztráló, de figyelni kell. Ha újból és újból éppen egy átvezetõs részt kell megnézni, ott jól jön a SPACE. Ezzel azt le lehet állítani. Frusztráció -1.
Szerintem végigviszem. Már csak a helyszínek miatt is.
Az alaprogram ITT (SweetFX 1.5), amihez társítani kell. Valamit dob rajta kinézetre.
3/10
- Kezdeném a botrányosan hányadék animációkkal. Komolyan ez mi a f*sz?
- Szinkronhangok. A beleélés teljes hiánya. (de legalább passzol a kifejezéstelen arcmimikahiányos fejekhez)
- Hülyének nézi a játékost. Kinek volt az a remek ötlete hogy a képernyõ közepén percenként villogjon a nézd meg a naplód hülyegyerek felirat?
- Unalmas hangulattalan játékmenet, ami ott szopatja a játékost ahol tudja (az utóbbival nem lenne baj, ha lenne valami hangulat, de eddig nem nagyon találkoztam ilyennel)
- Unalmas átvezetõk amit sok esetben 25x kell végignézned (mint pl a második pálya elején) mert a checkpointok k*rva rosszul vannak elosztva.
..és akkor még a grafikát nem is említettem, de az igazából a játék legemészthetõbb pontja, még akkor is ha nem egy nagy só.
no offense,akinek tetszik játsszon vele, nálam ez nagyon 0 kategória. (eddig)
Pedig bíztam benne hogy ezúttal sikerül valamit villantaniuk a Nordicos srácoknak.
Még adok neki némi esélyt, de szerintem menni fog a levesbe.
Parasite Eve 2, best game EVER!
dragon valley
szerintem
Ezen jatek alatt, max grafikaval, 200 W-ot fogyaszt a gepem, (vsync on 60 fps) ha igy jobban erted. (mellette meg bf4-et is tolhatnam, az sem erezne meg, hogy mas fut mellette, ha mennenek egyidoben 😊)
Bahh, elinditottam megegyszer, most latom, hogy ez unreal engine. Akkor tokeletes mintapelda arra, hogy tok feleslegesen vasaroltak meg. A portolast biztos megkonnyitette, de azon felul...A dx9-es a jatek, olyan mintha max dx7-es tudasig hasznaltak volna ki a technikai lehetosegeket. Meg annak a rohadt faklyanak sincs semmi fenyjateka semmire sem, a kihalt piramasiban. De anno is azert megoldottak, ugy mintha lenne, na itt nem vettek ra a faradtsagot.
De ezek mozgas kozben jonnek elo, szep kepeket lehet loni a jatekbol. Unity engine alatt is keresni kell az ennyire egyszeruen megvalositott dolgokat.
De igazabol ne foglalkozz azzal amit itt osszehordunk, probald ki, ettol meg neked lehet bejon, mint latvanyila, mind jatekmechanikailag. Bar akkor tunek szebb, jobb 10 eves cimeket ajanlani :p
szerintem
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vagy ugy is lehetne fogalmazni, ha mar divatos szidni az uj cod reszt, hogy az 10 eve ugyanaz az engine, az kb technikailag ez elott jar 10 evvel, szoval kb 20 ev minuszban van ez a jatek, ami minden masodperceben visszakoszon.
Azt nem tudtam, hogy a bioshock is ezzel az enginnel keszult, de legalabb magyarazatot ad nekem arra, ott is miert ereztem pont ugyanezt. Max 1 fokkal volt ennel jobb. A nep azert bezabalta, senki nem ordibalt emiatt, furcsaltam is.
szerintem
Alapból mindent csutka maxra lött be és faszán fut nagyon.
A jatek mechanikaja, harc is amugy fortelmes szamomra, idoutazast vissza a multba csak a regi kedvenc jatekaimmal teszek 😊
Mehet a levesbe.
szerintem
Élsimítás is van benne, minden? 😛
Mellesleg ugyanaz az engine van benne, mint a BioShock: Infinite-ben, persze biztos nincs is olyan látvány azért...
a grafika stilusa tetszetos, jo erzekkel vannak elkeszitve az elejen a palyak.
Alatt az engine kb 10 evvel ezelotti szinvonal, minden szempontbol. igy olyan regi gepen is biztosan elfut.
Az atvezetok rem benak es unalmasak.
a credits lista nelkul ravagnam, hogy egy jobb indie game szinvonalat hozza, de annal azert tobben ugyeskedtek rajta, leginkabb valamelyik eszaki szomszed orszagban a nevek alapjan.
A fecselndult zenek viszont igen hangulatosak eddig.
szerintem
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
A medve nem játék.
A bossharc itt is sokkal gyengébb volt mint néhol a sima harcok!
PSN ID.: Beegabor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"