117
Deadfall Adventures
-
mester1987 #37 Ez tényleg jól néz ki, látszik, hogy a 3.5-ös van már ezalatt...
Élsimítás is van benne, minden? :P -
#36 Kritikákban is a pályák hangulatosságát hozták fel pozitívumként, minden egyebet gyenge jelzővel illettek. -
#35 Pár kép az elejéről
-
mester1987 #34 Most a grafika szép vagy nem szép, mert ha 10 évvel ezelőtti színvonal az hogy lenne ma már szép?!
Mellesleg ugyanaz az engine van benne, mint a BioShock: Infinite-ben, persze biztos nincs is olyan látvány azért... -
#33 Az elso fel ora utan,
a grafika stilusa tetszetos, jo erzekkel vannak elkeszitve az elejen a palyak.
Alatt az engine kb 10 evvel ezelotti szinvonal, minden szempontbol. igy olyan regi gepen is biztosan elfut.
Az atvezetok rem benak es unalmasak.
a credits lista nelkul ravagnam, hogy egy jobb indie game szinvonalat hozza, de annal azert tobben ugyeskedtek rajta, leginkabb valamelyik eszaki szomszed orszagban a nevek alapjan.
A fecselndult zenek viszont igen hangulatosak eddig.
-
mester1987 #32 500 MB-os hotfix is figyel már -
#31 Off Deadfall Adventures Deluxe Edition-FTS -
#30 Se a CDgalaxisban, sem az 576ban nincs még listán se, pedig ők tényleg minden szart hirdetnek. A Gameshopban láttam PCre. Ennyire szar? Majdnem 9 óra annyira nem rossz idő. -
#29 LOL hát ezért lettem csak 2-es matekból érettségin is. Ami nem fél meg egész óra összeadni se tudom. Na szóval 8 óra 55 perc.
A bossharc itt is sokkal gyengébb volt mint néhol a sima harcok!
-
#28 7 óra 55 perc és lepergett ez is!
-
mester1987 #27 Ahogy láttam a játék elején valami analfabéta hülyeséggel szarakodott, de vagy fél órán át, ott ki is nyomtam. -
#26 Az a baj ,hogy ez már az E3-on is látszott, pár hónap alatt meg elég nehéz csodát tenni. -
mester1987 #25 Szerintem akkor én már ki sem próbálom, a 2 ezidei szánalom után. -
#24 Eddig szinte csak az volt. A feladványok kb 2% és azok is óvódásoknak a szintjén van! -
#23 Sok benne a lövölde? Jó lenne ha inkább ilyen felfedezős,csapdás,logikai feladatok lennének. -
#22 Bele is gyors 2 órát. Egynek elmegy de érezni/látni rajta hogy full gagyi szegény.De egynek mindenképpen jó lesz végigvinni.
-
mester1987 #21 -
mester1987 #20 MU-HAAA-HAAA -
#19 Muhahaa -
#18 MUHAHA
Deadfall.Adventures.XBOX360-COMPLEX -
#17 Új Trailer -
mester1987 #16 -
mester1987 #15 A The Farm 51 boszorkánykonyhájában készülő Deadfall Adventures című FPS története 1938-ba vezet el minket, amikor is James Lee Quatermain világraszóló kalandra indul a szépséges Goodwinnel az oldalán, hogy olyan kalandfilmeket idézzenek meg, mint az Indiana Jones, a Múmia, a Smaragd románca és a Nílus gyöngye, vagy a játékok világából az Uncharted.
Az Unreal Engine 3.0 hajtotta játék november 15-i premierjekor a sima változat mellett gyűjtői kiadást is kap, amely dobozban és a Steamen egyaránt megvásárolható lesz, PC-re és Xbox 360-ra, apró eltéréssel a két platform között. Íme a tartalom:
Az alapjáték
DLC 1: Allan Quatermain Revolver skin (egy- és többjátékos módhoz)
DLC 2: 3 exkluzív többjátékos skins (Arab Mercenary, Arctic Quatermain és Skeleton)
Így készült film (DVD)
A játék zenei anyaga (Audio CD)
Artbook (a lemezen)
Kézikönyv (nyomtatott) -
mester1987 #14 Passz. Látom új a videó akkor lehetséges, hogy késik már novemberre. -
#13 Akkor a videóban miért november 15-éznek? -
mester1987 #12 Hoszonvalahanyadikán. -
#11 Van egy ilyen is. ez amúgy mikor jelenik meg? Mindenhol szeptembert írnak, de a videóban meg novembert említ.
-
#10 Én várom. -
mester1987 #9 -
mester1987 #8 -
#7 Új képek! -
#6 Inkább Necrovision-os!
Bár az inkább optimizálatlan fos lett! -
#5 Láttad a videót erről? Ez még jobban atomhent lesz! -
Kaslerka #4 Jöhet, ha már a TR-t más irányba terelték... -
#3 Pár kép a játékról! -
#2 Jöhet. Csak ne legyen túl painkelleres. -
#1 Deadfall Adventures - Uncharted FPS-ben!
Az egykor Project Adventurer munkacímen futott fejlesztés mára megkapta a végleges elnevezését, sőt megjelenési dátumunk és új előzetesünk is van az Uncharted hangulatát majmoló FPS-ből.
Persze Uncharted-szerű körítés ide vagy oda, az új előzetes utolsó másodpercein elég rendesen lehet érezni, hogy a játékot fejlesztő The Farm 51 korábban a Painkiller-sorozaton is dolgozott. Noha ez a másfél perces trailer még nem mond el semmit, lesz mit lőni a játékban, ez garantált.
A Deadfall Adventures még tavaly nyáron mutatkozott be Project Adventurer munkacímmel, ahogy akkor is megírtuk, az FPS PC-re és Xbox 360-ra fog megjelenni. A történet szerint 1938-ban járunk, és egy James Lee Quatermain nevű kalandort irányítunk majd, aki elkíséri Jennifer Goodwin amerikai ügynököt Egyiptomba, hogy az megtalálhassa az \"Atlantisz szíve\" névre hallgató kincset.
A játékot kiadó Nordic Games szerint július 30-ra várható a premier.
info:Gamekapocs