117
Deadfall Adventures
  • mester1987
    Ez tényleg jól néz ki, látszik, hogy a 3.5-ös van már ezalatt...
    Élsimítás is van benne, minden? :P
  • Shep
    Kritikákban is a pályák hangulatosságát hozták fel pozitívumként, minden egyebet gyenge jelzővel illettek.
  • grebber
    Pár kép az elejéről

• mester1987
    Most a grafika szép vagy nem szép, mert ha 10 évvel ezelőtti színvonal az hogy lenne ma már szép?!
    Mellesleg ugyanaz az engine van benne, mint a BioShock: Infinite-ben, persze biztos nincs is olyan látvány azért...
  • alma2
    Az elso fel ora utan,
    a grafika stilusa tetszetos, jo erzekkel vannak elkeszitve az elejen a palyak.
    Alatt az engine kb 10 evvel ezelotti szinvonal, minden szempontbol. igy olyan regi gepen is biztosan elfut.
    Az atvezetok rem benak es unalmasak.
    a credits lista nelkul ravagnam, hogy egy jobb indie game szinvonalat hozza, de annal azert tobben ugyeskedtek rajta, leginkabb valamelyik eszaki szomszed orszagban a nevek alapjan.

A fecselndult zenek viszont igen hangulatosak eddig.
  • mester1987
    500 MB-os hotfix is figyel már
  • Rayden02
    Off Deadfall Adventures Deluxe Edition-FTS
  • a.carkey
    Se a CDgalaxisban, sem az 576ban nincs még listán se, pedig ők tényleg minden szart hirdetnek. A Gameshopban láttam PCre. Ennyire szar? Majdnem 9 óra annyira nem rossz idő.
  • grebber
    LOL hát ezért lettem csak 2-es matekból érettségin is. Ami nem fél meg egész óra összeadni se tudom. Na szóval 8 óra 55 perc.

A bossharc itt is sokkal gyengébb volt mint néhol a sima harcok!
  • grebber
    7 óra 55 perc és lepergett ez is!
  • mester1987
    Ahogy láttam a játék elején valami analfabéta hülyeséggel szarakodott, de vagy fél órán át, ott ki is nyomtam.
  • Shep
    Az a baj ,hogy ez már az E3-on is látszott, pár hónap alatt meg elég nehéz csodát tenni.
  • mester1987
    Szerintem akkor én már ki sem próbálom, a 2 ezidei szánalom után.
  • grebber
    Eddig szinte csak az volt. A feladványok kb 2% és azok is óvódásoknak a szintjén van!
  • Seth
    Sok benne a lövölde? Jó lenne ha inkább ilyen felfedezős,csapdás,logikai feladatok lennének.
  • grebber
    Bele is gyors 2 órát. Egynek elmegy de érezni/látni rajta hogy full gagyi szegény.De egynek mindenképpen jó lesz végigvinni.

• mester1987
  • mester1987
    MU-HAAA-HAAA
  • DarkSector
    Muhahaa
  • grebber
    MUHAHA

Deadfall.Adventures.XBOX360-COMPLEX
  • grebber
    Új Trailer
  • mester1987
  • mester1987
    A The Farm 51 boszorkánykonyhájában készülő Deadfall Adventures című FPS története 1938-ba vezet el minket, amikor is James Lee Quatermain világraszóló kalandra indul a szépséges Goodwinnel az oldalán, hogy olyan kalandfilmeket idézzenek meg, mint az Indiana Jones, a Múmia, a Smaragd románca és a Nílus gyöngye, vagy a játékok világából az Uncharted.

Az Unreal Engine 3.0 hajtotta játék november 15-i premierjekor a sima változat mellett gyűjtői kiadást is kap, amely dobozban és a Steamen egyaránt megvásárolható lesz, PC-re és Xbox 360-ra, apró eltéréssel a két platform között. Íme a tartalom:

Az alapjáték
     DLC 1: Allan Quatermain Revolver skin (egy- és többjátékos módhoz)
     DLC 2: 3 exkluzív többjátékos skins (Arab Mercenary, Arctic Quatermain és Skeleton)
     Így készült film (DVD)
     A játék zenei anyaga (Audio CD)
     Artbook (a lemezen)
     Kézikönyv (nyomtatott)
  • mester1987
    Passz. Látom új a videó akkor lehetséges, hogy késik már novemberre.
  • Fpocok
    Akkor a videóban miért november 15-éznek?
  • mester1987
    Hoszonvalahanyadikán.
  • Fpocok
    Van egy ilyen is. ez amúgy mikor jelenik meg? Mindenhol szeptembert írnak, de a videóban meg novembert említ.

• Fpocok
    Én várom.
  • mester1987
  • mester1987
  • grebber
    Új képek!
  • Rayden02
    Inkább Necrovision-os!
    Bár az inkább optimizálatlan fos lett!
  • grebber
    Láttad a videót erről? Ez még jobban atomhent lesz!
  • Kaslerka #4
    Jöhet, ha már a TR-t más irányba terelték...
  • grebber
    Pár kép a játékról!
  • Fpocok
    Jöhet. Csak ne legyen túl painkelleres.
  • grebber
    Deadfall Adventures - Uncharted FPS-ben!

Az egykor Project Adventurer munkacímen futott fejlesztés mára megkapta a végleges elnevezését, sőt megjelenési dátumunk és új előzetesünk is van az Uncharted hangulatát majmoló FPS-ből.
    Persze Uncharted-szerű körítés ide vagy oda, az új előzetes utolsó másodpercein elég rendesen lehet érezni, hogy a játékot fejlesztő The Farm 51 korábban a Painkiller-sorozaton is dolgozott. Noha ez a másfél perces trailer még nem mond el semmit, lesz mit lőni a játékban, ez garantált.
    A Deadfall Adventures még tavaly nyáron mutatkozott be Project Adventurer munkacímmel, ahogy akkor is megírtuk, az FPS PC-re és Xbox 360-ra fog megjelenni. A történet szerint 1938-ban járunk, és egy James Lee Quatermain nevű kalandort irányítunk majd, aki elkíséri Jennifer Goodwin amerikai ügynököt Egyiptomba, hogy az megtalálhassa az \"Atlantisz szíve\" névre hallgató kincset.
    A játékot kiadó Nordic Games szerint július 30-ra várható a premier.

info:Gamekapocs