117
Deadfall Adventures
-
fatmax #117 Sziasztok !
A jég templomban járok , és nem tudok tovább jutni , mert nem tudom megszerezni a szimbólumot amit a középső oltárba kéne illeszteni. A zseblámpával ki kéne olvasztani a zombikat ,de nekem nem megy . Mi lehet az oka ?
(esetleg valami másolás védelmi dolog a virágbolti verzió miatt ? ) -
#116 -
#115 Elérhető a Deadfall Adventures magyarítása:
Deadfall Adventures magyarítás -
#114 Úgy érzem eleget vártam a kiadóra és a fejlesztőkre.
Sikerült beszereznem pár programot, amivel kinyerhető és visszacsomagolható a szöveg, így gyakorlatilag csak össze kell fésülnöm a meglévő fordításommal és elérhetővé teszem nem-hivatalos változatként.
Természetesen ha közben jelentkeznek és bekerül a játékba, leveszem az oldalamról, de ha mégsem, nem akarom, hogy kárba vesszen a munkám.
Remélhetőleg erre a héten még sort tudok keríteni. -
#113 CE max a nevében! Más ilyen kiadásra még a limited-et is pironkodva merné ráírni!
The boxed/digital PC Collector’s Edition will include::
• The Game
• DLC 1: The Allan Quatermain Revolver skin (single- and multiplayer)
• DLC 2: Three exclusive multiplayer skins (and they remain exclusive; Arab Mercenary, Arctic Quatermain and Skeleton)
• Making of movie (DVD)
• Original soundtrack (Audio CD)
• Artbook (on disc)
• Manual (printed, listed here just for the sake of completeness) -
#112 Mi volt a CEben? Sehol nincs róla info. Azt se tudtam, hogy van. :) -
#111 Szerintem nem felejtették ki, mert a spanyolt is az enyémhez hasonlóan beígérték anno (a patchlogban olvasható is, hogy codefix-et tartalmaz a magyar és spanyol fordításhoz), viszont azóta csend honol és a producert, akivel az egészet intéztem, nem tudom utolérni. Legutóbb december 4-én írta, hogy "tesztelnek, majd értesít". Azóta írtam neki 3 emailt, de egyikre sem válaszolt.
Talán amikor a Linux verzió megérkezik, lesz valami előrehaladás az ügyben, csak addigra már senki sem fog játszani vele :D -
mester1987 #110 Az betyár olcsó.
Viszont a magyarítással kapcsolatban pont ma nézegettem utána, de még mindig nincs a 11. 29-ei patch óta semmi új, valószínű kifelejtették. -
#109 Ha valakit érdekel, CDGalaxisban 990 forint a Collector's Edition, gondolom a készlet erejéig! -
#108 A legújabb patchlogban már felbukkant egy ilyen sor:
-codefix added for Hungarian version
Ez nem a magyarítást takarja, szerintem még csak előkészítik a terepet hozzá. -
#107 :) -
#106 Tegnapelőtt elküldtem a fejlesztőknek a magyarítást, tegnap jeleztek vissza, hogy nemsokára kapok egy tesztverziót, hogy letesztelhessem, mielőtt véglegessé válik. -
#105 -
#104 Tolom én is pár órája, elég jó :) -
#103 Nordic Games játékok magyarul -
mester1987 #102 *Igyekeznek pontosabban. -
mester1987 #101 Próbálkoznak kb. mint a City Interactive, bár a The Farm 51 annyi rossz játékot az hiszem nem csinált, csak párat. -
#100 Ez tényleg jó hír, vannak azért normális fejlesztők is akik örülnek ha ingyen reklámhoz jutnak. -
#99 Remek hírek! Ma reggel érkezett a Nordic Games-től (a játék kiadója):
"Hello,
Nice to meet you. You have a solid track record about translating games. I also saw that you did something on SpellForce 2.
Would be great if you can help us bring Deadfall and maybe other games to Hungarian.
Best,
Reinhard"
Szóval nagy eséllyel elkészíthetem hozzá a hivatalos fordítást, illetve későbbi Nordic Games játékokhoz is. -
#98 Én is befejeztem. Van azért jó pár igen gagyi 5-10 évvel ezelőtti megoldásokat idéző átvezető de az ilyesféle kalandokból elég nagy hiány van, főleg PC-n így ezért nem bánom ,hogy végigjátszottam. Ha értékelni kellene olyan 5 pontot adnék rá de pl az Enslaved is ennyit ér szerintem, ezt azonban mégis jobban élveztem. -
ratgab #97 kb. olyan 60-70%-ot érdemel. El lehet vele szórakozni. Csapdázás és a kincskeresés nálam elvitte a hátán végig. -
Árnyvadász #96 Végére értem. Jó volt. Jöhet a DLC meg a második rész. -
mester1987 #95 Kb. korrekt -
#94 De hatalmas mikor mindig bevágja. Nem rossz játék ez, csak a helyén kell kezelni. -
#93 Deadfall Adventures
-
ratgab #92 Univerzális megoldás mindenre....XD -
mester1987 #91 Faszt, van hozzá magyarítás. 1 a bökkenő; nem fut Windows 7-en, kilépeget, szóval várakozás van a GoG.com.-os verzióra, reméljük észreveszik azt a pártízezres szavazást rá. -
#90 Dynamite, maybe? :DDDDDDDDDD -
#89 Olyan ez a játék, mint egy Jack Hunter rész semmi komoly de mégis jó :) -
#88 Hát nem tudom ki találta ki ezeket a pálya végi krix-krax forgatós izéket de innen is üdvözlöm! -
#87 Grim Fandago egy baszott nagy klasszikus, egyik legjobb játék a világon... Ja hogy gondolkodni kell benne, meg angol tudás sem árt.. Bocsi, tényleg szar játék... -
#86 Egy review -
mester1987 #85 Jó kérdés. -
#84 De 2x? -
mester1987 #83 Gondolom néha úgy van vele, hogyha már leszedte akkor elüti vele az időt míg más (személyszerint én) káromkodik, hogy miért volt olyan hülye és töltötte le azt a majd 20-30 GB-os (4 órás átvezetőfilmet) - persze akiknek tetszett ne ajnározásnak vegyék :) -
#82 Idő elütésére én nem olyan játékokkal szoktam játszani amik szerintem szarok de hát te tudod :d -
mester1987 #81 OK. Akkor az nem a te játékod. -
#80 Azt nem tudom micsoda,de ha az amit láttam YT-on jobb is hogy nem tudok róla olyan szarkupac!
-
mester1987 #79 Ajánlok én neked valamit; Grim Fandango. Vagy már megvolt? -
mester1987 #78 Hard Puzzle-on mi? :D