3496
-
xido #853 remélem ebben már mindent lefordítanak..3ban sok new yorki felszabadító küldetés le volt tojva,semmilyen nyelvű feliratot nem raktak alá :) -
#852 Helyenként jó, helyenként gyenge. Szerintem megteszi. Nem lehet emberi nyelvet választani a magyaron kívül csak cseh, lengyel stb van :D -
#851 2 órát toltam vele, de ezt inkább nem emlegetném egy napon a 3-al. Már most ezerszer élvezetesebb, mint az volt. Sokkal jobb helyszínek, karakterek és főhős. 3 Annyira érdektelen volt connorral az élen -
#850 A magyar felirat milyenre sikerült? Az angol gondolom most sem választható. -
#849 Nekem ez annyira nem tetszik.A Revelations-hoz jobbat kaptunk szerintem. -
#848 Én mindig megvártam milyen verziót rendelsz meg nem is csalódtam benne soha.Most megrendeltem már egy hónapja,de látom az ízlésünk megegyezik csak én megvettem hozzá az előrendelői csomagot is aminek az árát+a szállítási költségét is levonták.Szerinted a seson pass-t érdemes megvenni? -
#847 nem, nem a Liberation-ből játszhatok 60 percet, hanem Aveline-nel XD ez teljesen különálló. -
xido #846 ja hogy ez a + 60 perc exkluziv? :)
hát úgyis megjelenik önállóan :) -
#845 ja, és pluszpont, hogy PS3-on +60 percet játszhatok Aveline-nel az AC Liberation-ből :) -
#844 Na, már megy a game! :D Kipróbáltam, eddig nagyon tetszik. A grafika szép, Havanna jól néz ki, bár ennek néha meg is van az ára, azért van hogy lemegy a frame rendesen.. de amúgy rendben van :D A jövőbeli rész is ötletes, gyakorlatilag olyan mintha a Ubisoft székházában játszanál a Black Flaggel. Edward meg eddig szimpatikus. Szóval kellemes csalódás. -
maross #843 Azt tudja valaki, hogy az nvidias uplayes ac4-ben van magyar nyelv? Egy szot se talalok semmilyen nyelvrol. -
#842 Jó csak mert mint írtam, múltkor egy teljesen más pólót adtak a megjelenés napján, mint ami a weboldalukon volt... Amúgy köszi :) -
#841 Ilyen -
#840 Mázlista, nekem még van 1 hónap a PC megjelenésig, addigra remélem lesz valami utánpótlás. :D Amúgy a póló ugyanúgy néz ki, mint a képen? -
#839 Most jövök a Gameshopból. A beígért pólóból már csak L-es meg XL-es volt a megjelenés napján! Mivan, mondom mindeni S-es meg M-es méretet hord? :D Akkor kértem egy L-est. Lassan izzítom a gammát. :) -
#838 Igazából csak a pólótól félek, Gameshop az AC3 megjelenésekor ugyanazt a képet rakta fel, mint a Konzolok szervize. Aztán egy teljesen más pólót kaptam mint ami a képen volt, azt nem tudom, hogy a Konzolok szervizénél ez most hogy lesz :D -
#837 Én most már elég régóta Konzolok szervizétől rendelek. Kb. ez a 10. dobozos játékom tőlük. Eddig nem volt velük gond. -
#836 Én is gondolkozom, hogy inkább tőlük rendelem, a kulcstartó meg kártyapakli már csak plusz, de olcsóbb mint a Gameshop-nál. :D -
Gary #835 Kösz a tippet! Több cuccot adnak, mint a CDGalaxisnál, viszont olcsóbb! :Ð
Én mindig a pólós verziót választottam, ez az én perverzióm, de ez a viselet tényleg tetszetős!
ratgab: Kösz a konfig infót (#727)! -
#834 Nem emlékszem már. De engem nem különösebben izgatnak ezek,mert mindenkinek más tetszik.
Én magamnak hiszek ,nekem nagyon tetszik. -
#833 Nem rossz. Kb. 3 is ilyeneket kapott, jól emlékszem? -
#832 Értékelések:
Kotaku Yes
GameTrailers 9.2/10
Edge 9/10
Eurogamer 9/10
GameSpot 9/10
CVG 9/10
God is a Geek 9/10
Gamereactor 9/10
OXM 9/10
IGN 8.5/10
Game Informer 8.25/10
Polygon 7.5/10
GamesRadar 4.5/5
Game Revolution 4.5/5
Shacknews 8/10
Now Gamer 8/10
OPM 8/10
Digital Spy 4/5
Joystiq 4/5
Videogamer 7/10
CG Magazine 3.5/5 -
#831 Én a 3-ból rendeltem ilyen csomagot. Abban az érme fasza volt. Ebben semmi kézzelfogható extra tárgy nincs.
Most egy ilyenen gondolkodom: AC4 Special Edition
Szerintem most beérem a -4.000-es verzióval is. Ráadásul a póló még tetszik is. :D -
#830 Ahogy nézegetem a Review-okat, maradt a 3. rész színvonala, kis változtatások, új helyszín, világ. De a hibái is megmaradtak sajnos. Mondjuk nekem tetszett a 3. rész. Csak a sok mellékmisszióval és az unalmasságukkal van bajom. Főleg, hogy egyféle mellékmisszióból van vagy 10-20. -
#829 Érdekes, hogy mennyire különbözünk. Én megvagyok halva a látványért, még akkor is ha csak én látom, hogy egy ilyen szobor ott díszelegjen az asztalomon. A zenés részről annyit, hogy ha érdekel valamelyik zene akkor meghallgatom a youtubon, a kis könyvecskét meg átlapozom/elolvasom egy nap alatt és kész. No offense, mások vagyunk. :) -
#828 Én inkább lapozgatom a könyvet, hallgatom az OST-t, a porfogó helyett:) Személy szerint mindig gyűlöltem a szobrokat, nem is nagyon vettem olyan kiadásokat, illetve azokból is elajándékoztam, kidobtam a szobrot a szemétbe. Főleg hogy az esetek többségében géppel festett műanyag-aluminium igénytelen sz*rokat adnak szobor címen. -
#827 Hát én nem tudom, akkor már inkább a Buccaneer, pár ezer forintal drágább de legalább van hozzá egy szobor is. :D Ezeket a CD-ket meg "művészi nyomatokat" nem tudom hova tenni, nincs hasznuk. Az in-game content se akkora durranás ezekkel a multiplayer dolgokkal. Én inkább rendeltem egy Special Editiont, póló, dlc, poszter meg az in-game content jár hozzá. -
#826 Rendeltem egy ilyet:
-
#825 A +60 minutes of gameplay exclusively on PlayStation nem azt jelenti, hogy tavasszal mindenki megkapja. Hanem hogy most azonnal megkapod ha PS3-ra veszed, ezért exclusively on Playstation. Ugyanúgy mint az AC3-ban a Benedict Arnold, azonnal megvételkor nyomhattad, a többiek meg nem. Most is ez a helyzet. -
#824 Az eleje nem tetszett, de miután Connor felnőtt és elkezdődtek az események, egész jó lett, megszerettem. Ha Connor faterja lett volna a főhős, akkor viszont imádtam volna. Az öreg fekete pajtás is szuper karakter volt, rég láttam olyan jól kivitelezett drámát, mint a halála. -
#823 Csatizom hozzád, én is jól elvoltam vele, mint a többi részével is:) Bár az tény, hogy (legalábbis nálam) Ezio-t eddig nem tudta felülmúlni senki:) -
#822 Egyébként én vagyok az egyetlen aki élvezte a 3-at? Mindenki mondja, hogy mekkorát csalódott, én meg úgy el voltam vele mint az állat. :D -
xido #821 Szerintem Ps3-asok kapnak season pass kódot,de nekik se hamarabb unlockolják a dlc-t tavasznál -
Ulthane #820 Egy játék, mely valós, korhű helyszíneken játszódik, korhű, valós szereplőkkel, mint Leonardo, ami a történelmet rekonstruálja, az legyen már élethű, bameg! -
#819 Xboxosok is megkapják, csak fél évvel később. Az okát viszont nem tudom. -
xido #818 Jaj gyerekek..egyből felismernek..megmondtam már korábban is..ha egy rejtőzködő társaság direkt szpesől,senki más által nem hordott csuklyás,mindenféle fegyverrel teleaggatott maskarát hord,még szép,hogy kiszúrják egyből a mezei öltözködésű tömegből :)) -
#817 Mert ez egy kib*szott játék és nem a discovery channel dokumentumfilmje. Komolyan már... -
#816 Játékoknál is ugyanaz megy, mint a filmeknél: túl sokba kerülnek, nem mernek kellőképpen újítani. Hozzáteszem azért, mert a közönség jelenleg nem is kívánja ezt. Mondjuk én már látok egy kis fényt az alagút végén, lsd. a sok bukott nyári szart a filmeknél, vagy a fikaáradatot, amit az új Batman kap a rókabőr mivolta miatt.
Sajnos el kell fogadni, hogy ha valaki AAA kategóriás játékkal akar játszani, akkor ne várjon semmiféle innovációt. -
Ulthane #815 Ezek szerint ki lehet találni újat, ha az inddie fejlesztőknek ez megy. :)
Csak egy példa, mivel lehetne a követős küldetést kiváltani. Tegyük fel, hogy a követés célja az, hogy megszerezz egy embernél levő térképet. Az egyik verzió ez: kövesd egy ideig, majd üsd le, vedd el.
A kreatív: menj el abba a kocsmába, ahol a célszemély szeretője csapos. Csípd fel a nőt, hálj vele, majd a reggel felszolgált teájába tegyél bele valamilyen port, amitől a csajt befolyásolni tudod. Az elmegy, s felcsalja a lakásra a szeretőjét, s amíg azok dugnak, a kabátja zsebéből ellopod a térképet.
Ennyi. És ez csak egy zsenge ötlet volt, amin nem is gondolkodtam. Máris nem kellene követős küldetés.
Ha csillió dollárt fizetne nekem az Ubisoft, hogy ilyeneken agyaljak egész nap, jobbnál jobbakat lehetne kitalálni...
-