Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A számból vetted ki a szót...
MerlinW
Mi ez a sz*r?😊

[merlinw.org]

Kongy
Hát ízlések és pofonok..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hát nem tudom nekem nagyon bejött bár lehet kicsit elfogult vagyok mert szeretem az ilyen típusú játékokat.

The Protector
XDLOL

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Myselor
jah értem,mondjuk kinek mi a fruszráló érted😊
Kongy
Nem a nehézsége volt a gond, egyszerûen frusztrált az egész.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kalózosdival pont semmi,imádom..de a másik gyengém a mindent megmászós freerun alapú játékok is..és ha nincs épület,hova mászunk?😊
Myselor
akkor nem igen játszottál még nehéz játékokkal azthiszem xd
Kongy
pff hát kevés dolog b.szott már úgy fel, mint az AC3 hajós küldetései. Kiváltképp az utolsó.

Nem tudom mi bajotok a kalózosdival a 3. részben is a hajós küldetések voltak a legjobbak azt se bánnám ha kihagynák az egész orgyilkolászást és csak kalózokról szólna <#idiota>

De most komolyan nagyon hiánypótló ez a game már nagyon régen jött ki egy normális kalózos játék.

MerlinW
Poszt apokaliptikus New York kell ide, fegyverek nélkül😊

[merlinw.org]

az már túl zsúfolt lenne és a modern fegyverek miatt értelmét vesztenék a szúró és vágó fegyverek,nem beszélve a tradicionális rucikról😊
MerlinW
New York kell ide, napjainkban😊

[merlinw.org]

Amúgy én értem,hogy az új világban jóval késõbb ért oda az építészet,ha lehet ilyet mondani és ezért bõvebb és impozánsabb 200 évvel korábban olaszország..de az AC lényege az épületek sokasága és magassága és sûrûsége..nem?😊..aztán egyre olyan vidékre visznek bennünket,ahol már a végén barlangokat kell majd felfedezni és fákon rohangálni😊
Kongy
Az is igaz sajnos..

Prince23
AC 3 is messze volt az AC 2 + kiegek színvonalától.

Ez a kalózos téma nekem se igazán jön be,az AC elsõsorban mászkálós játék,a 3-ban is nagyon untam a hajós részeket.Egyébként kíváncsi lennék vajon az alkotók szándékosan választották-e ezt a témát,ugyanis a kalózok a templomosokhoz köthetõk.A templomosok hajóinak zászlaján koponya és csontok volt.Azt azonban nem tudom,hogy késõbb miért vált a kalózok szimbólumává? Talán az eretnekségért elítélt rend jelképét automatikusan összekapcsolták a valódi tengeri bûnözõkkel,vagy az elsõ kalóz eredetileg a templomosok leszármazottja lehetett? Mindenesetre a témában ezt találtam:
"A források szerint a motívum legelõször egy Emmanuel Wynne nevezetû kalóz zászlaján tûnt fel. A keresztbe tett csontokkal ékesített halálfejes zászlót az 1700-as évek elején a Karib-tenger térségében, késõbb pedig Madagaszkár környékén zsákmányoló Edward England használta elsõként."
Kongy
Nekem a 2 az etalon. Ez a rész a nyomába sem fog érni, ez már most látszik.

Prince23
Nagyjából Risen folytatásként is felfogható , ahogy leírtad a településeket és a témát 😊

de jah, most egy korcs keverék lesz az AC. Asszaszin és kalóz téma egyszerre

Nekem valahogy az egész témaválasztás nagyon furcsának tûnik. Ez egy assassinos játék. Kinyírandó fontos, nagyhatalmú személyek, nagyvárosok helyett... elhagyatott kalóztanyákon és hajók fedélzetén?

Ha, 'kor én igazi kalóz vaok! :Ð Nem ma kezdtem!
Kezeket a magasba, aki tolta a C64-es Pirates!-t! :Ð Hukk!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

tommygear
Prince23
Szarkazmus jele lemaradt...

tényleg mi a jele sg-n annak? 😄

Prince23
És akkor ugye spoiler, ráadásul cutscene

MerlinW
Egy igazi kalóz iszik, nem melegíti a kezében😊

[merlinw.org]

Myselor
az alján van csak már.isszák mint a vizet mitgondoltál.majd tele lesz mi,te kis naiv <#idiota>
Übergagyi, nincs sör a korsóban wazze! :Ð

De még rum se nem van! WTF játék lesz ez-e? SHIFT+DEL!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Myselor
a concept artok nem ilyenek,nem értem hogy honnan veszed.de mindegy hagyhatnánk?😊
MerlinW
Szebb, nem szebb, a lenti kép egy rajz (concept art), nem ingame. Ezért nem értem a dolgot, de mindegy😊

[merlinw.org]

grebber
A szakáll az nem jó, mert nem használ Tress FX-et<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Myselor
akkor mondom úgy nem szebb mint az elõdjei,de nekem teljesen mindegy,nekem jónak tûnik😊
MerlinW
Olyan, mint egy festmény. Mégis mi az ami nem szép ezen a képen??

[merlinw.org]

grebber
Pár kép még

Elég hangulatosak tetszenek a helyszínek! Mutassák be és árazzák be a CE-ket és már megy is az elõrendelés!!!!

Myselor
nem is azt mondtam hogy szép.hát graf elv ilyen lesz,szépnek nem mondható.de elv cserébe hatalmas open worldot kapunk,és nagyon jó kalózos játékot.tõlem maradhat ilyen,elég már a szép és szar játékokból😊
Kongy
Ha ez ingame kép, akkor elég gagyi..

Myselor
jónak nézki😊
MerlinW
Ebbe most ne menjünk bele, a lényeg, hogy a kíváncsiságon kívül semmi ok a váltásra. Nem nyújt semmivel se többet, viszont valamiben kevesebbet. 8000 forintot nem ér. Max annak éri meg a W8, aki most vesz gépet és nincs jogtiszta W7-e.

[merlinw.org]

grebber
Ha kicsit olvasgatsz net szerte kb mindenki fújjól rá és alig van pár user aki lecseréli a win 7-et rá!

k0trapali
Te már csak tudod...
Kongy
100, hogy fut minden rész win8 alatt.

MerlinW
Nem sokan használnak W8-at, de biztos fut rajta.

[merlinw.org]

És a sorozat minden darabja fut win8 alatt? Gondolom valaki csak próbálta már a fanok közül...

Myselor
szerintem ez egy kicsit fura grafika😊
grebber

Kongy
brotherhood revelations van duplacsomagban a tobbit ertelemszeruen kulon

Ha a komplett AC sorozatot szeretném megvenni (a 0-tól indulva), minden DLC-vel és kiegészítõ részével (póló, bögre, stb nem kellenek, csak a szoftver), akkor azt milyen részekbõl kell összerakni, illetve meg lehet-e venni ma magyarországon egy csomagban?

nagy kösz,meg is van az új háttérképem 😊