3496
-
#893 Ez nem az a játék:) Nincs olyan, hogy "autoaim nélkül". Befogod a célpontot (lock), lenyomod az egérgombot, kivárod a célzás idejét és felengeded a gombot. AC multiban a lényeg sosem a gyilkolás volt, hanem annak a kivitelezése. -
#892 Ezt ma vettem fel. Azt elfelejtettem írni, hogy simán letudod ütni az üldözőidet feltéve ha közben nem lőnek le. De gondolom ez a videóból kiderült... :D -
#891 Simán. Pont, hogy PC-n lesz majd könnyebb a célzás. -
#890 Ez nagyon jól hangzik, kíváncsi vagyok, hogy PC-n működne-e a dolog auto aim nélkül. -
#889 Passz, én még nem mélyültem el annyira a single-ben mint Te :D Láttam ma, hogy játszottál vele. Én most még multizok kicsit, aztán folytatom Én is. Multiból most a Pistolier mód tetszik a legjobban, nem tudnak megölni az üldözőid, csak lelőni. Ugyanúgy te sem tudsz ölni, csak lőni. A lövések ellen animus pajzzsal tudsz védekezni, illetve alakváltással.
-
xido #888 embereid fejleszthetők,mint a korábbi részekben az assassinjaid? -
Hoz_Hun #887 Vettem 5 rugóért (játékban persze) egy fekete ruhát Edwardnak. Nagyon állatul néz ki benne. Jó a "deafult" ruha is de ez még jobb. :)
Most már nagyon keményen kalózkodok. A baj, hogy alig szállítanak fémet, ami viszont kéne. Így én azt csinálom, hogy fosztogatok egy sort és akkor rámküldenek egy kalózvadászt. A kalózvadászt elég könnyen leteszem már és azon mindig van fém. De a legjobb fogásom volt eddig egy Brit frigat vagy mi. Voltak kisérő hajói is és nagyon derekasan küzdött. Azon volt 80 fém meg vagy 50 fa. Vagy 8 emberem eleset mikor megcsákjáztam, de tölük meg beállt 5 közénk szóval egész jól sikerült. -
Hoz_Hun #886 Awww, hát jó. Vajon mennyi kell ahoz az orrdíszhez? -
ratgab #885 Kezditek rendesen meghozni a negyedik részhez a kedvem. Továbbra is jöhet az élménybeszámoló. Élvezettel olvasom és nyálcsorgatva....:-) -
ratgab #884 -
#883 Közösségi kihívások a multiban vannak, a 3ban is volt. Lehet, hogy mégiscsak érdemes lenne benézned multiba :) -
Hoz_Hun #882 Tényleg rohadt jó a hajózás benne, csak nem számítottam rá, hogy az elején papírhajóm van, így nagy vagányan megtámadtam kajak hajókat. Úgy elkenték a számat, hogy még a roncsbúvárok sem találják a nyomaimat.
Viszont mostanra már egész jól megtanultam menekülni.
Ám az a trükk nagyon jó, hogy ha több hajóval ütközök meg egyszerre és csata közben megcsákjázom az egyiket, a közelharc idejére a többi hajó nem támad. Utánna meg KI LEHET JAVÍTANI A HAJÓT...MUHAHAHA!!! Aztán folytatni a csatát.
Végre megvettem a sellő orrdíszt. Mire össze kalózkodtam a 150 fát... pfff. Igazándiból az a másik nőalak kéne, mert az eszméletlen jól néz ki, de ahhoz valami "közösségi kihívásokat" kell teljesítenem ami lövésem sincs mi!!!. Ja és a halottak feket vitorlája rohadt jól mutat a kis drágaságomon, na meg a csontkormány. :) -
Hoz_Hun #881 De ha jól láttam a videódból, a multi bugos meg lagos mint állat. -
Hoz_Hun #880 A Brotherhoodsban meglepően jó volt a multi. Azt nagyon szerettem. De a többi AC-ben... minek is tagadjam, elég tré. -
#879 Nem teljesen idegen, csak a szaros xbox dvd-re nem fért rá :DDDD -
Ulthane #878 Na, ha valami igazán szar az összes AC-ben, az a multi! Ettől a játéktól teljesen idegen a többjátékos mód.
Be sem teszem a második lemezt egy percre sem.. -
#877 Konzolon sokan játszanak a multival egész évben, talán jobban is várták a multi miatt a folytatást. Sok AC fannak van youtubeon csatornája és igyekeznek minél előbb újabb és újabb videókat feltölteni belőle a nézettség miatt. Ezzel én is így vagyok, de engem érdekel a single is, tegnap el is kezdtem azt is és eddig tetszik. -
#876 Aveline egy időben él Conorral, mert volt közös küldetésük a Liberation-ben, ez tuti. De akkor nem élhetett egy időben Edward-al, mert akkor még nem élt Haytham sem? Vagy nem tudom milyen rokoni szálak vannak itt :S
A játékról kicsit: a hajózás, és a csaták meglepően jóra sikeredtek a 3-hoz képest, a fosztogatást imádom :D Tényleg jól össze lett rakva.
Nem értem am minek kezdenek el az emberek multizni, miért nem a sztorit nyomják először?
-
Hoz_Hun #875 De Avelin nem Connoral élt egy időben? Edward meg a nagyfaterja. Hogy aplikálták bele a sztoriba? Vagy teljesen külön idítható az Absztergótól?
Lehet PS3-ra kellet volna megvennem. Mondjuk csak 1 óra. Na mindegy majd játszok a csajjal januárban. -
TomDantes #874 Elnézést a kifakadásomért de: fogd azt a tetves DVD lemezt, és dobd ki a picsába. Szar az egész. utálod,. fos, szar fos fos fos! A francnak kínzod magad vele! Mazochista vagy? Ha ennyire rossz, vágd már ki a bánatba!
Lehet utálni egy játékot, lehet igazad is van, ha majd ki jön PC-re lehet nekem is ez lesz a véleményem, de elmondom egyszer, és letörlöm. Nem azt csinálom, hogy nap mint nap bosszantom vele magam, ha egyszer szar, és sportot űzök abból, hogy feljövök ide, és folyamatosan szidom! -
Ulthane #873 Igazad van, jogos, elnézést! -
#872 Sztem az ilyet inkább spoilerbe írd, a pc-sek még nem tudnak játszani vele. -
Ulthane #871 Újabb érdekes tapasztalás a tegnapi játékból.
Edward, aki egy részeges kalóz, attól mitől lesz assassin, hogy ellopja valakiről az assassin ruhát? Egyből tud ettől tornyot mászni, lopakodni, pengét használni, ugyanolyan képességekkel bírni, mint egy assassin? De hát ő csak egy rosszarcú kalóz, nem több! -
Ulthane #870 Az emberiség több ezer éve használ természetes hallucinogén és pszichoaktív anyagokat, gombák, állatok mérge, bogyók, stb.
Hogy jön ide az 1700-as év? -
#869 ÖÖö..bocsi szóval... :D
-
#868 Mégcsak tegnap jelent meg a game konzolokra, a multiplayer máris szinte játszhatatlan. Tegnap este olyan szinten lagolt az egész, hogy nem lehet rendesen játszani. Fel is vettem egy kis részletet.
-
#867 Tök jó, van a városban elvétve malac, kutya meg ilyenek :DD A tengerparton meg teknősök, a tengerben meg bálnát láttam, de sajnos scriptelve ugrott elő eddig csak... -
xido #866 Hát ha kint van az ember a susnyásban és tele van jó esetben a környék állatokkal,akkor én szeretem a természet hangját is hallani,sok játéknál a zenét is ki szoktam kapcsolni,mert jobban átjön a környék hangulata :) -
#865 Igen ez nekem feltűnt... bezzeg AC2-ben... Továbbra is az az etalon nekem. Mondjuk a Black Flag-ben is nagyon jó a zene, csak ritkábban hallani :S -
#864 Eddig nekem is bejon a game ma kezdtem el, a +1 óra Avelinnel nagy örömmel tölt el hisz PS Vitan végigtoltam a Liberationt így Aveline a szívemhez nőtt.
A játék jó, kicsit hiányzik valami belőle, valami cél, ez hogy egy abstergos emberke vagyok a jelenben ez nem annyira motiváló mint Desmond volt meg a többiek, reméljuk lesz valami még.
Amit nem sikerült megtanulniuk a 3 óta, még mindig egy csomoszor nincs zene, csak néha csend. AZ 1-ben meg a 2ben végig ment a hangulatos zene, miért nem lehet betenni egy háttérzenét ami állandoan szól mindig a helyhez illően? Néha megszólal, de van hogy 15 percig néma csondben járom a várost, ez lehangolo kicsit. -
ratgab #863 De jó azért végre pozitívumokat is olvasni. Egyre jobban várom már. -
#862 Én most játszok vele és nekem is tetszik -
#861 oho, dehogynem. árcsökkenés biztosan lesz. -
ratgab #860 Hatalmas fail, hogy nem a fater volt a főszereplő. Bírtam a karaktert! -
ratgab #859 Laza 100 órát elvoltam vele én is. Nem mondom, hogy nem volt már jobb AC a kezeim között, de ennek ellenére élveztem. -
ratgab #858 Jó, akkor ezen puffogj még egy pár napot, mi meg addig majd szórakozunk a játékokban...
Komolyan nem tartanak fegyvert a fejedhez, hogy játssz vele. -
ratgab #857 "befolyásolni tudod" Ez az 1700-as évek ember.... Innentől nincs több érvem, nincs értelme.
Ekkora baromságot... Már ne is haragudj. -
#856 Nincs PS3-am. Várni meg nem sok értelme van a konzolvétellel, mert minimum 2 évet úgysem fogsz várni az új szériára, árcsökkenés szintén nem lesz. -
#855 PS3-ra is megvehetnéd mert adnak hozzá "redemption" kódot. Bár csak január 31-ig lehet PS4-en beváltani.. hát az felejtős, mert én startkor tuti nem veszem meg :D -
#854 Kösz fater! Akkor itthon lesz megvéve, de majd csak PS4-re.