3496
-
#933 A Steamen nincs para, mert ugye azonnal aktív. UPlayen ha jött visszaigazoló mail, nem lesz gond. Nekem 1x volt velük problémám, amikor a GRFuture Soldierhez egy DLChez nem jött kód. Írtam nekik, két napon belül pótolták. Nem lesz gond szerintem. -
#932 Uplay, nvidia vga mellé járt a kód! -
#931 Steamen vetted meg vagy UPlayen? -
#930 Az ok,de legalább a vásárlásnál mivel az végbement mert megkaptam email is van róla nem zárták le.Vagy azt is csak megjelenéskor fogják?
Bár lényegtelen ha nem jelenik meg feljelentek mindenkit -
#929 Uplay-nél mikor preorder DLC-ket vettem, mindig a megjelenés napján kaptam egy e-mail-t a kulccsal és (ha kellett) letöltő linkkel. Tehát megjelenésig elvileg nem fog történni semmi. -
#928 Ez Uplayes ott kellett aktiválni. De még a "vásárlást" se dolgozták fel!
Nem is értem mit tököl ennyit a rendszerük. -
#927 A nem Steamworks-ös játékok nem mindig kerülnek be a lib.-be megjelenés előtt. Az Ubi játékok pl. többnyire nem, hiszen szinte egyiknek sincs steamworks támogatása. -
#926 értem.hát nem tudom én nemszoktam ilyen dolgokat venni:) csak boxon eredetizek -
#925 Steam-en is lehet venni előre dolgokat és az be is rakja a játék listámba!
Nem játszani akarok vele még (warezzal tolom más másodszorra) csak legalább jelenjen meg az uplayen! -
#924 biztosan tök jó lehet:) -
Hoz_Hun #923 Na ma nem sokat haladtam a főszállal. Nagyon kajakra kalózkodtam magam és már a szigonyozás is jól megy. Ma kifogtam két nagy fehér bálnát (vásárlási érték 20.000R, eladási érték 4.000R /db, jó húzós ára van). Nem adta könnyen magát.
Ha látjátok a nagy fehér bálnát, mindenki csak kiáltsa... MAN THE...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem spoiler csak kép. :) -
#922 én is várom,de még azért nem remegek érte.bár az első 1 órát megnéztem youtubeon mert nem bírtam ki,de legalább így már tudom hogy nem fogok csalódni:) én amúgysem vagyok spoiler fóbiás. -
xido #921 nem hibáztatom,hogy várja már..lassan naponta hallgatom a zenéjét és hálistennek a 3-at se maxoltam ki :) -
#920 hát úgynézki öregszik xd -
xido #919 ezen csodálkoztam én is...pedig ő is elég penge a megjelenésekben -
#918 megvenni megveheti a kódot előre,de nem értem mi a felháborodás mivel 22én jön majd novemberben pcre nem?mármint grebber nemtudom mit akar -
#917 Nyilván! -
xido #916 ööö..a 4.részt vetted meg pc-re? -
#915 Megvettem én is pc-re a Special Edition-t egy fórumozo jóvoltából itt is köszönömm neki!4k volt csupán!
De ez az ubisoft elég lassú még mindig Order Submitted van és nem jelenik meg a game :( -
#914 Köszönöm :)
PS3-ra vettem, mert szeretnék multizni, és XBLive előfizetésem nincsen. :D -
ratgab #913 Hát ennek igazán örülök. Jó szórakozást kívánok hozzá.
Amúgy milyen platformra vetted? Box vagy PS? -
ratgab #912 Egész funnak néz ki ez a mód! Na majd kipróbáljuk jól! -
#911 Igen, kellemeset csalódtam benne. Jobb, mint a 3, sokkal hangulatosabb, és nálam ez egy nagyon fontos szempont. -
ratgab #910 Jól értelmezem, hogy eléggé bejön neked ez az új AC rész. -
#909 Yeah, nem ártana kicsit utánaolvasnod a történelem ezen időszakának. -
Hoz_Hun #908 Jaja 5 figuráig bejelöli neked a sas szemmel. Vadászatnál marha jól jön. -
#907 Igen, ez így van. plusz ha köröznek le lehet fizetni bármelyik szigeten egy embert, és akkor már megint nyugodtan lehet hajózni. Nincs ebben semmi átgondolatlanság, csak mindenbe bele kell kötni. Mondjuk akkor nem értem mi értelme van ezzel játszani.... -
Hoz_Hun #906 Csak hogy ez nem igaz!!
Vannak forgalmasabb útvonalak és van ahol hosszan hajózhatsz anélkül, hogy egyet is látnál. Kapásból meg csak ott lőnek rád ahol tiltott helyen hajózól és meglátnak. Ahogy erről informált téged a játék!! Na meg persze ha köröznek, akkor is rádlő az elfogóhajó kérdés nélkül és erről SZINTÉN informált a játék. Másegyébként nem támad meg senki (talán csak kalózok, bár azoka kalózok engem nem támadtak meg akikkel én eddig találkoztam a vizen). -
#905 Végre van értelme az eagle vision-nek! :D Majd hálás leszel még érte pár egész összetett lopakodós résznél. Elég sok helyen van már normális vegetáció, amibe el lehet bújni, és onnan kiirtani mindenkit. Kifejezetten hangulatosak a dzsungelek, vagy az ültetvények. -
#904 Ugyanazzal a játékkal játszunk?? Tényleg van jópár hajó, de alapból NEM lőnek rá, ha meg restricted területen vagy, akkor és csak akkor lőnek ha belekerülsz a látószögükbe, DE még itt is van egy kis jel amiben felmegy a piros cucc, mielőtt elkezdene lőni a gyengeelméjűek számára... -.- -
#903 Hát a sinlge-ről még nem tudok sokat mondani. Megcsináltam az 1. sequencet aztán multiztam. Elsőre kissé szokatlan, de az alap az ugyanaz mint az eddigi részekben. Katonák üldöznek a városban, bújkálni kell, vannak most is kurtizánok akik most éppen táncosok. A hajózás továbbfejlődött, most már lehet szabályozni, hogy milyen messzire vagy éppen közelre tüzeljen az ágyú. Meg ugye most már 2 kardunk van. Aminek egyébként sok értelmét nem látom, mert ugye eddig is szinte halhatatlanok voltunk egy karddal is.
Bár még csak az elejen járok, de Edward már most egy sokkal jobban szerehető karakternek tűnik, mint Connor volt. Viszont van egy újítás a játékban, ami nekem annyira nem tetszik: ha sas szemmel kijelölsz egy célpontot és visszaváltasz normál nézetbe, akkor a kijelölt célpont akkor is látszik, ha befordul a sarkon! Tehát lehet látni a falon keresztül is, kicsit olyan mintha a levegőben járkálna. -
zenoka #902 sziasztok!
nem tudja valaki hogy lehet egy assasination kuldit abortalni..
ki kellene nyirni egy ultetvenyes fickot de egyszeruen nincs a megadott helyen es barmilyen mas kuldit vallalok el nem tunik el a jelzo poty.. szekvencia valtasnal sem tunt el. -
Gary #901 Nem én vagyok a megcélzott, ráadásul csak a #895 utolsó mondatát tudom most is hangoztatni!
Akkor most az én kapcsolatrendszeremben, a Te önkéntes mérvadóságod:
szar -> légy -> döglégy (zolee) -> sokan szeretik -> szar -> légy... :Ð
S, most ugorhatunk a hozzászólásom elejére (vagy a #895 végére) :Ð -
Gary #900 Én is PC-re várom, így sajnos nem t'om. Csak a multi részét néztem, a single-t nem.
Bár, ha szépen kérjük és sikerül elszakadnia a játéktól, akkor CroftManor esetleg csöpögtethetne némi szubjektívet! :Ð -
#899 Legalább nem unalmas van akció.
Inkább ez mint 3 óráig menni a semmibe és semmi senki nincs körülötted! -
Ulthane #898 Ennyi kibaszott hajó a világ óceánjain nincs összesen, mint ebben a játékban. Akármerre mész, tucatszám hajó van körülötted (marha életszerű), össze vissza mennek, bucskáznak, kapásból lőnek rád, még azt sem tudják, ki vagy. :)
A kevesebb néha több, kedves Ubi! -
Ulthane #897 Ganxta Zollee is megmondta: "Sokan szeretik a szart". :) -
#896 Van valami újítás benne? Pl. hajós csata egymás ellen? -
Gary #895 Mintha beigazolódna ebben a multiban a minőségi kivitelezés fontossága! :Ð
Nézegettem jó pár videót és nem ritkán 75 és 100 pontot kapott egy contested kill-ért!
Assassinate példa:
Csatlakozom a multi védelméhez! Semmi baj nem volt vele!
A BH óta meg több lehetőséget kapott a célpont a túléléshez.
Persze, megint ízlésekről pofozkodunk... -
#894 Annyira szar volt, hogy már csak daccból beleöltem ~400 órát az eddigi AC multikba:)