Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ha itt is várnék itt is elfogyna 100% nehogymár szerencsém legyen!
Egyszer élünk max még 2 évig az ezer éves ruhákba járok már úgyis mindegy<#taps>#taps>
Next PC upgrade: 2022
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yVaQE6KHGHM
Az azért tény, hogy az emberiség történelmének egyik legérdekesebb és leggazdagabb korszaka volt a reneszánsz így azt tényleg nehéz überelni. De ha a játék a reneszánszba maradt volna akkor az lenne a baj, azért fanyalognának, hogy nincs fejlõdés.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Valahogy a játék szórakoztató része kezd elveszni sokakból és marad a negatívkodás. Ez szerintem együtt jár a játékok mérhetetlen habzsolásával. Ha valami nem tetszik egyszer oké, hogy leírja, hogy jó ez nekem nem jön be, de akkor mi a bánatér jár vissza annak a játéknak a topikjába, ami neki nem jön be. Sose értettem ezt a mentalitást. Nem jön be a játék, akkor nem mászkálok vissza a topikjába.
Nem kell kétpofára habzsolni az új címeket, játsszatok azzal, ami szórakoztató a többit meg hagyjátok ki. Egyrészt nyugodtabb lesz az élet, szórakoztok és nem basztatjátok azokat, akik meg várják az adott játékot. Jah és így nem is lesz mindenhol Flame tenger.
Kalózkodással kapcsolatos dolgok, történelmi híres csatákban való részvétel, híres kalózokkal lehet találkozni (Feketeszakáll például).
Ha ez minõségromlás a szemedben és nem fejlõdés/fejlesztés, akkor nagyon másképp látjuk a dolgokat.
Hangsúlyozom más képen/videón látni valamit és más játszani vele. Amit eddig láttam az nekem tetszett. Ha totál ugyanazt kapnám, akkor csalódott lennék, de épp fentebb soroltam fel a konkrétan rengeteg újítást. Mit akarunk még ezen felül? Legyen más a játék stílusa teljesen? Kapjunk FPs vagy mit akartok?
AC játék mindig TPS volt és mindig ilyen vagy ehhez hasonló volt a harcrendszere, mindig parkour-el volt tele, mindig a templomosok ellen harcoltunk, akik a hatalmat képviselték és mi voltunk az egyszerû legény, aki ezt megdönti, mindig egzotikus, vagy építészetileg egyedi, esetleg érdekes helyszíneken, történelmi fontos fordulópontok környékén zajlottak az események. Ezen a recepten nemigen fognak változtatni, mert ez már a franchise-hoz szervesen hozzá tartozik. Ezen elemektõl AC, az AC. Akinek ez már unalmas az játsszon mással. Nekem pont ezek az elemek azok, amik folyamatosan évrõl-évre szórakozást nyújtanak.
Még a harmadik részre is azt mondom jó volt. Igazából én ezzel a korszakkal (amerikai függetlenség háború) nem tudok azonosulni, de ez már egyéni preferencia kérdése (gyakorlatilag ezért kapott tõlem csak jó értékelést az AC3 és nem kiválót, meg 1-2 hiányosság miatt). Viszont a Karib tengeri kalózkodás már szívemnek kedvesebb téma lesz, így bízom benne, hogy ismét akár a Brotherhood színvonalát is elérõ játékot kapunk (Direkt nem AC2-t mondtam, mert annak az árnyékából nagyon nehéz lesz kilépni).
Légyszives legközelebb (nem bántásból), de mondatok elején használj már nagy kezdõbetûket is. Totál összefolyik amit írsz.
Értem én, hogy internet és le van szarva nyelvtan, de azért ilyenekre adjunk már egy fórumon.
Van aki sok új játéktól el van ájulva van akinek meg elmegy kategória.
Azért kár leugatni a másikat mert neki tetszik másnak meg nem.
Van akinek a Tomb Raider 10/10-es game (pl nekem is) van akinek meg csak szimplán átlagos.Mégse írom oda hogy mi az hogy nem teszik neked.
Sajnos az emberek nehezen emésztik meg ha másnak más a véleménye és mindig csak gyõzködik a másikat.De ez a világban mindenhol jelen van.
Ezzel nincs baj ,csak kár minden embernél külön kommentelni hogy hülye vagy mert ez nem is jó.
Kár ezt mindenkire ráírni akinek tetszik,mert felesleges bár ez világszerte ismert "berögzõdés" és mindenki gyakorolja!
Az meg hogy másnak nem tetszik az õ bajuk :D
Amúgy meg nem értek egyet! Mondjuk az AC3 nekem sem ütött akkorát, mint a korábbi részek, de azért még így is nagyon jó kis játék volt.
Ki kell próbálni és ha úgy sem jön be meghajlok a véleményed elõtt, addig meg csak sima hangulatkeltés, amit itt mûveltek semmi más.

[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Roger Craig Smith
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB