3496
-
#973 Tetszik az is, hogy a world eventek egyből megjelennek a barátoknál is a mapon és ingame is értesít róla. Jópofa :) -
#972 Már én is elég jól belejöttem a fosztogatásba, kincs keresésbe. Ami sztem egy nagyon jó dolog, hogy a Flottán belül be tudtok egymásnak segíteni a haveroddal, ha közös platformon játszotok. Én ma rásegítettem HozHun hajóinak felgyorsítására, ő meg megjavította az enyéimet :)
Egyébként PCseknek mondom, hogy majd a DLC kódok aktiválásakor érdemes egyből felírni a kiírt koordinátákat, mert én csak simán leokéztam és azóta se tudom hogy hol találtam az extra tartalmakat :/ (Sacrifice Island egyjátékos küldetés, arany páros kard, Drake kapitány öltözete, kettős penge) -
ratgab #971 * valahogy van egy olyan érzésem ez a buzi fórummotor átírkálja a hsz-eimet.
Szóval * Egy mondatban a nehéz szó és az Assassin's Creed név/cím -
ratgab #970 Holy shit. Egy mondatban a nehéz szó az Assassin's Creed cím.... Na ilyet se olvastam még...:-) -
#969 Nagyon belelendültem a kalózkodásba! Egy tucat hajót süllyesztettem el, és loptam el, erődöket vettem be, búvárkodtam, és levadásztam a pár bálnát.. sokkal jobban élvezem mint a sztorit! :D Viszont a nagy fehér cápát nem találom. Térkép nem jelzi, merre van? -
#968 A "figurehead" nem feltétlenül döfőorr, hanem csak dísz. -
xido #967 arra lennék kiváncsi,hogy a látvány mellett a hanghatás milyen?
surround hangok vannak?..van aki 5.1 hangrendszeren játssza? :) -
Hunor1 #966 milyen hülyeség ez a rammolás már... hol volt ebben a korban a döfőorr?????? -
Gary #965 Kösz a videókat, meg a korábbi infót is!
Ej, de várom már! -
Gary #964 Vajon, miért is fogok nekimenni alap felszereltségű hajóval? :Ð
22-től infúzió és katéter, minimum 1 hétig :Ð -
#963 "Now that's a sandbox" hangzott a mondat a trailerben is :D -
#962 irigyellek:)) nagyon jól hangzik.szerintem én is egésznap a karib tengereken hajóznék és fosztogatnék ^^ -
Hoz_Hun #961 Tényleg kegyetlen jó. Alig haladtam a fősztorival annyira magába szippantott a hajós élvezet a Carib vizeken.
Ami a legjobban teszik az a tényleges kötetlenség, ha látok egy szigetet egyszerűen megállítom a hajót kiúszom a partra és felderítem. Mint egy GTA-ban. Meg a sok kis kikőtő, kincsek, titkok. Nem is kell fősztori, remekül elvagyok. A hajós csaták meg visznek mindent. -
Hoz_Hun #960 Ahabot sajna eltaláltam egy szigonnyal mikor kifogtam Moby Dicke-t. Ott integettet a bálna oldalán. -
#959 nagyon dúrva lehet,várom már hogy én is játszhassak vele,olyan jólhangzik mindez^^ -
#958 Ahab kapitány is tengeren van? :) -
Hoz_Hun #957 Azok a csaták kötve vannak, ha elkezdődött már nem lehet belőle kiszálni. Győzől vagy meghalsz. Ha egy bizonos távolságre közelítesz videóval beadja a csatát, szóval nem lehet őket "meglepni". Ha győzöl akkor elsüllyed és csak egy kis árú lebeg utánna vizen. De ebben csak a fejpénz van benne a 20.000R, ami jár érte. Csak pénzjutalom van, na meg a dicsőség (magadnak :)). Amióta letettem iszonyú bátor vagyok a vizeken. Tegnap egy órát vadkalózkodtam nehéz vizeken. Egyszerre tettem le két hadihajót meg egy fregattot. A briggeket már nem is számolom, azokra már át se szállok, csak ha nincs jobb dolgom. Mire végeztem volt kb 80.000R-rem, kb 1200 fa és ugyanennyi fém a rakterembe. Na meg rum és cukor, ami darabonként további 12.000R-t ért. :) -
#956 akkor mit lehet a legendás hajókkal?elfoglalni sem?én még nemjátszottam vele komolyan kérdezem xd -
Hoz_Hun #955 Ja és a Legendás hajó, amit tegnap említettem (El Impoluto) az ITT van. Ez mutatja a helyét is a térképen, meg ennyire erős. :) érdemes ezt a kb 2 perces videót megnézni. Nekem majdnem fullos volt a hajóm mikor letettem, 75-80% hajó upgrade nélkül MEG SE PRÓBÁLD! Videóból szépen kiderül miért. :)
Nem spoiler, nincs köze a sztorihoz. Ez kábé mint a bálnavadászat, csak olyan 100000x nehezebb.
Na nekem ennek kéne az orrdísze. Reméltem ha elsüllyesztem megkapom, de nem. Ja és Legendás hajókat nem lehet megcsákjázni. Legalább is nekem nem engedte. -
Hoz_Hun #954 Hol van a fehér cápa?
Én már találtam vagy három fehér bálna lelőhelyet, kifogtam már ötöt!!!, de egy darab fehércápát sem láttam. Pöröjfejű és bikafejű cápa már megvan többször is, de fehéret nem. Elvileg a fehér bálnának kéne a legritkábban lennie, mert az a legdrágább cucc 4000R ér a boltban venni meg csak 20000R lehet. -
#953 Ha érdekel valakit van egy felesleges PS3-as AC4-em. 10 ezerért megválok tőle. -
#952 Cápát vadászni hogyan kell? :D -
#951 A cápásat nyugodtan megnézheted, abban nincs semmi spoiler :D -
#950 Elhiszed, hogy nagyon szívesen megnézném, de a spoiler miatt egyszerűen nem tehetem :( És még mindig 19 nap a PC-s megjelenésig... -
#949 Hogy ne csak a multiból tegyek fel videókat, a hétvégén volt időm játszani a single-vel is.
És egy kis cápa vadászat :)
-
ratgab #948 Ez uram egy kiváló munka! -
#947 780-at vett az illető itt SG-n és ez járt hozzá + Splinter Cell Blacklist!
Rendes volt és 4k-ért elhozhattam az AC4 Specialt! -
#946 Hú, na megint játszottam jópár órát a játékkal :D És továbbra is nagyon tetszik. Ezek a lopakodós küldetések nagyon jók, főleg miután megkapjuk a fúvócsőt :) Jól megoldották, hogy ténylegesen lehet lopakodni mindig, de akkor se büntet a játék sokszor ha csak úgy elkezded mészárolni az embereket. A hallgatózásokat is izgalmasabbá tették, pl több útvonalon lehet követni embereket, és azok sokszor ellenséges területre sétálgatnak be, ahol csakis rajtad áll, hogy hogy vonod el az őrök figyelmét.. elég vicces szituk születnek ebből :) Szintén izgalmas dolog hajóval erődök bevétele. Először a tornyokat lebombázod, aztán szépen be kell mászni, és benn is kiirtani mindenkit :) Nagyon feelinges tud lenni. -
#945 Na jó, ezek annyira ütősek, hogy kénytelen voltam csinálni egy új hátteret a mostani helyett. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
xido #944 melyikhez vga-hoz jár?..itthon is vajon? -
#943 Pont linkelni akartam nagyobban. :)
Mindegy. Itt az összes PCsnek mondott kép nagyobb felbontásban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#942 Ne nekem mondjad! Nem én voltam miniszerelnök. :) -
ratgab #941 Ettől még ez egy értelmetlen szó. -
ratgab #940 Első az marha jól néz ki! -
-
#938 "Ócsítani kell a forintot!" by Medgyessy Péter -
ratgab #937 Mit csinálni? -
#936 Még nem láttam ezt, nagyon bejött. -
#935 Nem szoktam ócsítani. :) -
ratgab #934 De van para steamen is, mivel ha oroszt veszel az neked szépen nem fog futni megjelenéskor.