Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Látod, hogy nem, sõt várják a 128. részt :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CroftManor
Nem arról volt szó, hogy az AC3-al lefogják zárni a szériát? Ahhoz képest most ott tartunk, évente kiadnak egy részt. Lényegében nem is kell sok mindent csinálni a programban, hisz van már egy jól bejáratott motor, csak a helyszínt meg pár új dolgot kell bele tenni meg jó reklámot csinálni neki és máris kész az új rész. De nekem már kezd kissé elegem lenni ebbõl a kalózos vonalból, már az ACR-ben is voltak hajók, a multiban voltak kalóz karakterek. Az AC3-ban is voltak kalózok, hajós csaták. Most a 4ben ugyanezt eljátszák, csak kicsit más környezetben? Ez senkinek nem tûnik fel? :D

Nothing is True, Everything is Permitted

Shep
Hát úgy igen :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
az benne a móka, hogy én csak az elsõ résszel játszottam, azzal se sokat, max. 1-2 órát, unalmasnak tûnt..., így, hogy kihagytam, és látom a sok lehetõséget a 3. részben, akár még érdekes is lehet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shep
*vannak

Shep
Nem hõbörgünk, csak van akik kicsit többet várnak egy rókabõrnél. Az meg, hogy neked a 128. is jó lesz az nem minket minõsít :)

grebber
Kinek lesz az? Max nektek akik hõbörögnek!
Nekem 128. AC se lesz unalmas.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Na meg neked egy fadarab is elég lenne csak AC legyen ráírva :)

Shep
Igen, errõl beszélek ,hogy kellene egy kis pihenõ.

Shep
De ez mind olyan dolog ami harmadjára már unalmas lesz, elõször még izgi lesz a bálna vadászat másodjára még elmegy, utána meg már nem fog érdekelni, a többi dolog szintúgy. Kicsit több újítást várnék egy számozott résztõl. Ha pl. AC 3 kalózosdi lenne a címe akkor ok, akkor belefér de ez így csak rókabõr, ami persze biztos jó lesz csak kicsit már kezd unalmassá válni.

grebber
Akkor már ketten vagyunk akik nem unjuk<#eljen>

Hát azért ott lesz a duál kardozás, több pisztoly használat. Vannak finomságok dögivel. Immár több sziget lesz, lehet hajókázni, bálnára vadászni, fejlesztgetni. Jó lesz ez. Jah és lehet majd víz alatt is úszkálni. Mennyi újdonság kéne még?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Más a helyszín, ami teljesen más hangulatot teremt. Én személy szerint nem unom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

a.carkey
Pedig pont, hogy az évente egy játékra állnak rá. :D

A medve nem játék.

Shep
De, semmi újat nem láttam a helyszínen kívül, csak apróbb finomításokat. Ettõl persze még el lehet majd szórakozni vele de ráférne erre a szériára is egy kis pihenõ.

CroftManor
Ti nem unjátok még? Tény, hogy jól néz ki, de nekem az AC3 jut róla eszembe. Ezeket a hajós csatákat már el lõtték a 3ban, miért kell még erõltetni? Sztem már elég bõrt lehúztak errõl a játékról.

MerlinW
Nem lesz az butítva. Emlékezz mi volt a 360 megjelenésekor. Nem futottak a játékok az aktuális vason magas beállításokon. Viszont minden PC-s játékban skálázható a megjelenés minõsége. Így lesz most is. Abba nem fognak plusz munkát beleölni, hogy butítsanak bármit is. Több lesz megint a "csúszka", ennyi.

Aztán most majd megint jön évekig az idióták sírása, hogy milyen szarul optimalizált, mert nem fut a játék ultra beállítások mellett a 300k-s gépén. Átéltük már ezt egyszer...

[merlinw.org]

Szerintem nem újdonság sokaknak, de engem megint megvettek kilóra, sõt grammra. 0 day vétel ez nem kérdés.

Hogy ne csak áradozzak, most a multi annyira nem nyûgözött le.

grebber
Ezt ugatják minden site-on hogy most már pc-re kell butitani majd!

Ezt honnan tudod?
"A köv.gen. konzolokon most már PC minõségû lesz"
grebber
Most már pc-re kell majd butítani!

MerlinW
Azt fogod kapni, amit lent a videón látsz. A generációváltás csak a konzoltulajokat érinti. A köv.gen. konzolokon most már PC minõségû lesz, nem kell butítani (=gyorsabb és egyszerûbb lesz portolni mindkét irányba).

[merlinw.org]

Shep
Arról van valami info, hogy PC-n a jelenlegi genbõl kapunk egy portot vagy PC-n is a nextgen verzió jön a vihar szimuláció nélkül?

omnomnomnom:)

http://www.youtube.com/v/oW30tQfQR4U&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Muttley
AC a valóságban :)

http://www.youtube.com/v/bYP4wKD-6J8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Just do it :)

Szerintem összekeveri valamivel.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Voltan
Én anno sikeresen megvettem az AC3 Collectorst (fél áron), a szoborral. A szobor zseniális, de sajnos belekerültem az ATI problémába, miszerint bizonyos részek rohadt lassúak voltak, függetlenül attól, hogy mennyi dolog történt a monitoron (Manhattan probléma)

De mivel nagy kalóz fan vagyok, olyannyira, hogy anno a Pirates!-et játszottam C-64-en, és a Pirates Gold, meg még a Pirates of the Caribbian is megvolt - nem a film alapján, elõtte. Szóval nekem ez kell. Félek, hogy ez is el lesz baltázva optimalizálás szempontjából, de akkor is megveszem! Ez nekem kell!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

http://www.youtube.com/v/DZI1zm8OhM0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
MerlinW
"egy szigorúan kötött világú lineáris játékot (amilyen az AC széria)"

Te mivel játszottál eddig?:)

[merlinw.org]

nem gond,én is beleszaladtam ebbe,aztán voltam olyan vakmerõ :)
Ezer bocsánat. Meglátom azokat a süketeknek készült kiejtésû, huszonhárombetûs német szavakat, és már menekülök, el se indítom a videót.

ahogy kinéz ez,víz feletti és alatti gyûjtögetés belekerült,fõküldetés mellett megállhatsz bárhol,mehetsz bármerre:)
öö..ez angol,csak német feliratozású:)
Nem rossz, nem rossz, de...
- szerintem kevés olyan tája van a világnak, ami inkompatibilisebb az AC széria történetével, mint a karibi térség
- el nem tudom képzelni, hogy egy szigorúan kötött világú lineáris játékot(amilyen az AC széria) hogyan fognak összehozni a hajózás szabadságának érzésével, hogy akkor és oda mész, ahová csak akarsz.

Lehetnének ezek a bemutató videók angol nyelven. Német? Höhö, jóhogynem már románul adják közre.

viszont ott a 2.célpont azért futott a hajóra,mert látta,hogy az 1.célpontot megöltem?:)..mert akkor jó lenne,ha elõbb a hajósat elkapni,aztán emezt..vagy csendesebben,mérgezett bökõvel:)
de jó lenne,ha tényleg szabadságot adnának,hogy azzal és úgy,ahogy akarod,nem kellene hülye 100%-ok miatt korlátok közé terelni minket:)
Nekem még mindig okoz optmizmust...Az elején ez a postagalambos megbízás már jó jel,és hát Connorhoz képest fényévekkel jobban csípem már a kalózbácsit..közelebb áll Ezio hangulatához,mint a rasszmentõ indián:)
Na és nem utolsó sorban a színpompás világ:)
CroftManor
Hát nem tudom, én az AC3-at látom benne. Én ezt a részt már nem fogom megvenni.

Shep
Hát ahogy látom ebbe is bele lehet majd tolni sok 10 órát ekkora világgal és felfedezni valóval, kérdés, hogy a játék mennyi ideig tudja majd fenntartani az érdeklõdést a kalandozás iránt.

grebber
Félelmetes mennyire jó lesz!

http://www.youtube.com/v/8DFMbeKXzow&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Egy újabb trailer:
A Pirate's Life on the High Seas | Assassin's Creed 4 Black Flag
http://www.youtube.com/watch?v=eRmTigI7OKM&src_vid=kaRoCnxuDLw&feature=iv&annotation_id=channel%3A51e1becb-0-2c18-9c4a-14dae9d24d5a

Everything is true, nothing is permitted.

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Krisztiam
azta mekkora jó lesz nagyon, várom már.. már elõrendelve.. :D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

hû de elrepült ez a 7 perc :D
Myselor
nagyon jólnézki,mármint nem a grafra gondolok de az is elég nekem:)
hanem maga a játék na itt már van hangulat,nem úgy mint az elején,azért van különbség.ez már télleg klasz kalózos téma:)
grebber
Azta kegyetlen egyre jobban várom.

Pompás hírek, lehet beszerzem mindkettõt.