Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nothing is True, Everything is Permitted
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem 128. AC se lesz unalmas.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aztán most majd megint jön évekig az idióták sírása, hogy milyen szarul optimalizált, mert nem fut a játék ultra beállítások mellett a 300k-s gépén. Átéltük már ezt egyszer...
[merlinw.org]
Hogy ne csak áradozzak, most a multi annyira nem nyûgözött le.
"A köv.gen. konzolokon most már PC minõségû lesz"
[merlinw.org]
Just do it :)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
De mivel nagy kalóz fan vagyok, olyannyira, hogy anno a Pirates!-et játszottam C-64-en, és a Pirates Gold, meg még a Pirates of the Caribbian is megvolt - nem a film alapján, elõtte. Szóval nekem ez kell. Félek, hogy ez is el lesz baltázva optimalizálás szempontjából, de akkor is megveszem! Ez nekem kell!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Te mivel játszottál eddig?:)
[merlinw.org]
- szerintem kevés olyan tája van a világnak, ami inkompatibilisebb az AC széria történetével, mint a karibi térség
- el nem tudom képzelni, hogy egy szigorúan kötött világú lineáris játékot(amilyen az AC széria) hogyan fognak összehozni a hajózás szabadságának érzésével, hogy akkor és oda mész, ahová csak akarsz.
Lehetnének ezek a bemutató videók angol nyelven. Német? Höhö, jóhogynem már románul adják közre.
de jó lenne,ha tényleg szabadságot adnának,hogy azzal és úgy,ahogy akarod,nem kellene hülye 100%-ok miatt korlátok közé terelni minket:)
Na és nem utolsó sorban a színpompás világ:)
A Pirate's Life on the High Seas | Assassin's Creed 4 Black Flag
http://www.youtube.com/watch?v=eRmTigI7OKM&src_vid=kaRoCnxuDLw&feature=iv&annotation_id=channel%3A51e1becb-0-2c18-9c4a-14dae9d24d5a
Everything is true, nothing is permitted.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Yo-ho-ho, meg egy üveg rum!" <#eplus2>#eplus2>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
hanem maga a játék na itt már van hangulat,nem úgy mint az elején,azért van különbség.ez már télleg klasz kalózos téma:)