3496
-
#1053 Sziasztok!
Felvehetnék pár embert barátnak? Mert annak elvileg sok előnye van a Kenway flottájában és szeretném hasznosítani, bár nem tudom konkrétan milyen előnyökkel jár. Én PS3-on tolom a gamet. Fel tudok venni XBOXOsokat is? Vagy ez hogy van hol tudok felvenni a játékba barátot? Megadjátok az azonosítotok hogy felvehesselek és jobban menjen a flotta menedzselés, meg az ilyen bálnavadászat ilyesmi?
Köszi. -
#1052 És egy olasz angol szinkronja úgy beszél, hogy elmondja a mondatot angolul, és néha betűzi, hogy Grazia, meg bastardo, meg pár olasz szót bedob az angol közé, mert attól olaszosabbnak tűnik. Nevetséges volt. Most vagy olaszul beszél, vagy angolul, de ezek a szerencsétlenek mixelték a kettőt, mert attól húúú de olasznak tűnik.
Altairnál legalább ez nem volt. De később persze, ott is arabosítani kellett és lecserélni a Revelationsbe az eredeti szinront egy arabosabbra. -
mike01010101 #1051 A baj az, hogy Ezio nem mű-olasz volt, hanem tényleg olasz (itáliai) volt.
-
#1050 Nálam:
1. Ezio
2. Edward
3. Altair
.
.
.
.
Connor -
#1049 Hát nálam Connor messze a leggyengébb karakter, nálam Ezio az első, Altair nekem olyan semmilyen volt. -
#1048 Pont ez a lényeg, hogy ő nem egy ilyen bohóc mint Ezio, örülök, hogy nem tréfálkozik. Altair sosem poénkodott és ő volt a legbadassebb karakter az egész sorozatban. Amúgy vannak Edwardnak is jó beszólásai, de ő inkább komolyabb karakter és ez a jó.
Eddigi karakter sorrend:
1. Altair (legbadassebb)
2. Edward (elég badass)
3. Connor (siránkozó kisgyerek)
4. Ezio (bárgyú idealista műolasz ficsúr) -
#1047 Lehetett volna kicsit jobb humorú Edward, de rendben volt. Nem kellett volna egy Jack Sparrow, de el bírtam volna viselni 1-2 vicces beszólást.. Mint Ezio meg Leonardo között, na m1, majd legközelebb :D -
#1046 Sztorihoz még annyit, hogy Altair után egyik főhös se volt szimpi. Kövezzetek meg nyugodtan de ki nem állhattam Eziot. Connor se volt nagy szám. Itt végre megint egy keményebb karaktert kapunk, aki nem nyafog össze vissza, meg műolaszkodik. -
#1045 Na én is végigvittem. Nagyon kellemes csalódás. A sztoritól viszont nem estem hasra, valóban rányomultak erre a lopakodj, hallgass ki, kövess dologra, DE azt mondom jól áll az AC-nek, és kijelenthetem ez egy masszívan lopakodós játék lett! De persze csak akkor, ha sztorimódot játszunk. A környezet is ennek megfelelő, rengeteg a növény, bokor, különböző búvóhelyek.
A játék igazi szépségét mégis a sandbox kalózkodás adja, mert az olyan élvezetes, hogy volt, hogy napokig nem is folytattam a sztorit, hanem, csak kalózkodtam, hajókat csáklyáztam, erődöket vettem be, és kincseket kerestem :D Higgyétek el, ha rákattantok, nehéz lesz otthagyni a gépet! Ja, és akkor még ott van a szigonyozás. Nagyon addiktív, élvezetes, és persze pénzt is lehet vele keresni jócskán! :)
A grafika nagyon szép. Már-már PS3-on is nextgen hatást kelt. A trópusi környezet nagyon fekszik a játék engine-jének, és a víz is kifejezetten élethű lett. Szóval ezen a téren is minden rendben. Ja, és nem szaggat a játék, nekem sosem volt olyan, hogy élvezhetetlenül futott volna, talán picit frame-esés volt Havannában, de nem vészes.
Egy szó mint száz, az AC4 nagyon jó játék lett, az első AC-játék, amit NEM a sztorija, a főszál tesz királlyá, hanem maga a sandbox játékmenet, és az óriási bejárható terület a rengeteg szigettel!
Színvonalban nekem az AC2 után van nem sokkal! -
Hoz_Hun #1044 Egy rövid jelenetig megkapjuk Feketeszakáll hajóját. Az egy 40 ágyús Freggatt. Amikor visszakerültem a hajómra, kedvem lett volna együttérzően meglapogatni Feketeszakáll vállát, hogy "Ahoj, jó a hajód, jó sok ágyú van rajta, de takony lassú és lomha." :) -
Hoz_Hun #1043 Nem lehet cserélni. De ez nem akkora gáz, mert a fejlesztésekkel atom jó hajót lehet összerakni (nem tudom Ulthane meddig fejlesztette, nekem maxon van és bizton állítom, hogy egy romboló lett belőle). Azaz igazság, hogy ha áthuppanék egy nagyobb hajóba, nem biztos, hogy az jó lenne, mert azok lassúak, nehézkesek. A Csóka gyors, szinte egy helyben megfordulhatsz vele, és rogyásig pakolhatod ágyúkkal. Nekem (már ha jól emklékszem) 46 ágyú van rajta. Letettem már mind a 4 (illetve 5) legendás hajót. Azok extra csatahajók, taktikázni kell, de a Csóka jó és fürge hajó. Számomra kicsit olyan már mint a Gyöngy a Karib tenger kalózaiban. Nem nagyon akarnám lecserélni. Amúgy kozmetikázni bármikor tudod, vitorla, kormány vagy orrdísz csere. -
Hoz_Hun #1042 Nem tetszhet mindenkinek. Ez az ő véleménye. A jelenkorról alkotott véleményével mondjuk egyet értek, de a többivel nem. Szerintem a második legjobb AC a Bortherhoods után.
Annyit még a jelenkorhoz, hogy ugyan idegesítő, de ez így még mindig jobb szerintem mint Desmond. Én őt ki nem állhattam. -
Hunor1 #1041 jajj. akkor az alap hajónkat le sem cserélhetjük?? pl elfoglalok egy fregattot és onnantól ha akarom az lehetne a zászlóshajóm?? Pedig ilyet sokszor csináltak a kalózok. -
ratgab #1040 Hagyjad. Ő végigbosszankodta az egész játékot és ennek hangot is adott.
Néha belefut az ember és olyat vesz, ami végül nem jön be neki. Sajnos van ilyen.
Ízlések meg különbözőek hálistennek, de így kerek a világ.
Én ennek ellenére nagyon várom és ahogy olvasom a régebbi AC-kből ismert kollégáknak bizony igen bejön. Pedig azért sokuk igen mérges volt még AC3 idején (Kongy), de most sikerült megint nagyot alkotni a leírásaik alapján. Ha nem is AC2 szint, de igen élvezetes lesz. -
#1039 Egyrészt fogsz venni belőle, mert nem bírod ki. Másrészt pont az ellenkezőjét gondolom, én a jelenkor nélkül nem élvezném a játékot. Amikor pl azt mondták anno hogy a Brotherhoodban nem lesz jelenkor meg se vettem a game-t, aztán kiderult hogy van már mentem is a boltba. Ez adja meg az egész keretét, az értelmét, hogy itt nem random főhösökkel játszunk hanem ők kapcsolódnak egymáshoz rengeteg szálon és az hogy Desmond leszármazottjai még érdekesebbé teszi.
Az nekem se tetszik, hogy névtelen a főhös a jelenben, de a jelen szál tetszik és jó újra látni egy két régi arcot is. Ráadásul a feltört gépekből nagyon sok mindent kiderül, pl subject 1-ről is akiről eddig nem sok szó volt hogy pl 18.századi Magyarországon is kalandozott, gondolom ezt se nézted meg, szóval nagyon érdekesnek találom ezeket a kiegészítő infokat a jelenben adnak egy részletesebb magyarázatot az eddigi dolgokra.
Nem végig rohanni kell a játékon hanem, kiélvezni, elmerülni a részletekben odafigyelni mi történtik a jelenben és a múltban és ezek hogy függnek össze, sokkal érdekesebb lenne, ha jobban odafigyelnél... -
Ulthane #1038 Azonnal ki kellene rúgni azt, aki a modern kort kitalálta, hogy legyen a játékban. Nem csak itt, az összes részben! Ki a szent szar akar modern korban játszani, akár Desmonddal, akár mással? Mindenki az adott korban akar játszani, mert az a játék lényege. NEM KELL modern kor, felejtsék már el!
Ráadásul itt, egy arctalan, névtelen faszkalappal vagyunk, azt sem tudjuk, miért, GYALÁZAT!
Amúgy a játék rettentő ratyadék lett, most, hogy végeztem vele, tényleg ez a véleményem. Az a játék, amiben kizárólag követős és hallgatózós küldetések vannak, az max 6 pontot érdemel. Unalmas, sekélyes, nulla sztori, teljesen fantáziátlan a játék. A flottázás teljesen öncélú és értelmetlen, a hajó egy ratyadék bárka marad, akárhogy fejleszted. Olyan gyönyörű hajók vannak a játékban, miért nem lehet olyanná fejleszteni ezt a szar JackDawt?
Aki a víz alatt baromkodást kitalálta, meg kéne égetni, a cápák és murénák nevetségesek. Borzasztó, na. A leggyengébb AC, ami valaha készült.
Az biztos, hogy amíg nem helyezik teljesen új alapokra a sorozatot, én többet nem veszek belőle. -
#1037 Nem 100% sync-re megyek, csak szimplán a hajót akarom kimaxolni egyelőre :D -
#1036 Lehet. De nem tudod elérni a 100% syncet, mert az egyik asszasszin megbízás bugos. Már javítják és ígérik az első patchet, valószínűleg a nov 22-es megjelenésekre kszül el. Ami azért lenne jó mert 100% syncnél kapunnk valami spéci fegyvert.
Szóval várni kell, remélem a patch után nem kell újrakezdeni a gamet, hanem meghagyja a mentést. -
#1035 100% hogy lehet. Minden AC játékba lehet. -
#1034 Egy kérdés azoknak akik végeztek a sztorival: ugye miután vége a játéknak lehet sandbox módban kalózkodni tovább?
Végül is mindegy, mert ki akarom maxolni a hajómat az utolsó küldetés előtt, nem azért mert szükséges hozzá, csak azért mert élvezem.. ja meg be akarok venni minden egyes erődöt :D -
#1033 Közben csináltam arról a térképről egy képet, amit említettem Neked boxon.
Ez az :)
-
Hoz_Hun #1032 Én mindig javítom a flottám, valószínüleg azért. Akkor gyorsítom, csak elsőre mindig a javítást kínálja fel. -
#1031 Nekem a gyorsítás jobb, a javítást azt elvégzem magam. Amúgy a Te hajóidat csak gyorsítani tudom, javítani nem. Most vagy azért van, mert Te időközben megjavítottad őket, vagy azért mert a javítás csak később válik elérhetővé?
-
#1030 Sejtettem. Bírom azokat a kecskéket, youtube-on van pár videó róluk. -
Hoz_Hun #1029 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pár másodpercre elájul és eldöl széttárt merev lábakkal :) -
#1028 Mi történik ? :) Most melóban nem tudom megnézni, de furdal a kíváncsiság :) -
Hoz_Hun #1027 Próbáljátok ki! Az egyik kecske mellett lőjetek egyet a pisztolyal (de ne lelőjétek, csak mellé). Szét röhögtem az agyam. -
#1026 Nekem nagyon tetszik a jövőbeli rész is. Az irodaház nagyon ötletes a sok AC poszterrel,bábukkal,könyvekkel. Nagyon várom mindig hogy mi fog kiderülni a fájlokból,hanganyagokból. A minijátékok meg egyeltalán nem idegesítenek,mert nem nehezek -
Hoz_Hun #1025 Jaja egyetértek. Tegnap is csak ültem a "fallabda" előtt már vagy 20x kezdtem neki annak az idegesítő minijátéknak és emlékszem azt mondtam magamban "Nem hiszem el, hogy ezzel a baromsággal kell most foglakoznom... mikor ott a tenger...". -
#1024 Na igen, fel is húztam magam, mikor már másodjára sütötték el a labdákkal való b.szakodást Imádkoztam, hogy ne legyen újra, mert az előzőnél is úgy felidegesítettem magam, hogy ilyen szarságokkal kell foglalkoznom a kalózkodás helyett... Aztán megint berakták.. azt hittem, hogy a pofám leszakad... Meg amúgy is mi ez már, hogy egy tök bunkó vadidegen csávó csicskáztat minket, és még csak bele se szólhatunk a dolgokba?! Inkább hagyták volna meg azt, hogy opcionálisan szét lehet nézni az Abstergo-nál, és kihagyhatták volna ezeket a tök felesleges, kizökkentő küldetéseket... -
Hoz_Hun #1023 Tényleg, neked mi jobb. Ha javítom vagy ha gyorsítom a hajóidat? -
Hoz_Hun #1022 Pfff, ne is mond. Ha van negatívuma a játéknak akkor azaz. Elsőre érdekes volt, körítésnek remek. Messze jobb mint a Desmondos ökörködés. De az hogy időről-időre kikényszerítenek a kalózkodásból, hogy nyavajás számgépeket hekkeljünk.... nevetséges. És a hekkelés is milyen már?! Ilyen béna falabdaszerű minijáték. Azt de gyűlölöm. A gömb forgatás még elmegy, a hanghullám állítgató is, de az a falabda szerű "adat átvitel" az ultragáz. Monjuk jó sok infót lehet öszekalapozni. -
Hoz_Hun #1021 Áh, flottacsata ilyen 2Ds puruttya valami. Kb mintha mobilon játszanál. -
Hoz_Hun #1020 Sajna a víz alatti részt én sem komálom. Szép-szép, de idegesítő. Eleve az, hogy minden helyszínen 5-8 megölhetetlen cápa úszkál, a roncs bejáratánál medúza lebeg, a szűk helyeket tengeri sün fedi, és ha el akarsz bújni a növényzetbe, megtámad egy muréna. Mindeközben fogy a levegőd, az irányítás elég gáz, nehéz manőverezni a roncson bellül (főleg tengerisün hegyekkel). A cápák meg vagy harapnak vagy nekedrontanak és akkor "kézitusa". Mindkettő elég kellemetlen. -
#1019 De, csak ez marhára nem így van :D Legalábbis én nem találtam átugrási lehetőséget. Szerintem azzal keverték össze, hogy nem kell a játék befejezéséhez a jelenben b.szakodni mint a 3-ban. -
Hunor1 #1018 bocs Carkey. elírtam. -
Hunor1 #1017 ne őrjíts már meg... persze hogy az ókorban volt döfőorr, de EBBEN A KORBAN NEM ! főleg nem a briggeken... :D
@Carkely, nem az orrdíszre mondtam hogy döfőorr. -
xido #1016 nem azt mondogatták,hogy ha nem érdekel,átugorhatod? -
#1015 nemtom ti hogy vagytok fele, de ez a jelenkori rész eleinte még tetszett, de aztán unalmassá és teljesen feleslegessé válik. Nem is értem miért nem lehet átugrani ezeket a részeket. Oké mutassák meg hol vagyunk igazából, de ne kelljen már b.szakodni ilyen hülye hekkerfeladatokkal... -.- -
#1014 Óó.. ne remélj sokat :D csak pár helyes kis gif-animáció az egész :D Az assassin-küldetésekhez hasonló a flotta.