Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zegi Norbi HUN
Valaki amúgy elõrendelte valamelyik edition-t? Melyiket éri meg jobban? Skull-on gondolkozok most, elég jónak tûnik:)

Valaki írta, hogy õ a RELOADED Edition-t választja, nem kerül neki semmibe és még az összes DLC-t is megkapja:D

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Én is erre a megállapításra jutottam:D

Egyébként szerintem elõbb öregszel meg, mint hogy ráunj:D Majd az unokád kérdezi, hogy "kik azok a csuklyás fickók a polcon?" Te pdig:"Ez a valaha volt egyik legjobb játék fõhõsei" Majd pedig könnyekkel küszködve mondod az unokádnak, hogy "most menj ki kicsit és hagyd egyedül a papát" :)

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Akkor, Te már túl vagy a fan-on, Te FANatikus vagy! :Ð

Egyébként, az AC sorozat nekem dettó. Kétségtelen, hogy az AC2 minden tekintetben magasra tette a mércét. Mindenesetre, kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül elõbb, teljesen megvénülnöm vagy az AC-re ráunnom. :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Zegi Norbi HUN
Szegény cápák vadászata nem tetszik, de ettõl függetlenül remek AC lesz megint:) Bár ahogy olvastam van akinek már az AC hangulat a 2 után elveszett:D Persze AC fannak tartja magát:D Nekem fura módon mindegyik tetszett, még a 3 is.
Bár én Resident Evil 6-tal is így voltam, RE fanok kb ránézni sem voltak képesek, nekem meg nagyon tetszett:D

Fene beléjük! Ha nem csúsztatnák, lett volna majd' egy hónap(om/unk) a Black Flag-re. Most meg majd lehet kapkodni melyiket tolj(am/uk).

Bár, ha ez a tendencia, akkor a Watch Dogs is csúszik pár hetet, akkor meg már ünnepek tájéka, így nem kell plusz szabadságot beáldozni (az a rész már be van tervezve :Ð).

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

egyébként most nagyon bátrak UBIék..így lett volna 1 hónap elõnye AC4nek a Watch dogs-al szemben..ugye az is UBI..most kíváncsi leszek egy idõben kiadva melyiket viszik jobban:)
MerlinW
Assassin’s Creed IV: Black Flag PC release will be a few weeks behind consoles

"Assassin’s Creed IV comes out Oct. 29 on current-gen consoles, so we’ll probably see a PC release on Nov. 19 or 26, as games typically come out on Tuesdays. Assassin’s Creed III originally released on Oct. 30 last year, and arrived on the PC on Nov. 20."

PCGamer.com

[merlinw.org]

gs oldalára felkerült a hír...ezzel egyetemben:)

http://www.youtube.com/v/_ys73CIthE8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
NagyiBMX
Ahogy látom tényleg igazad van, olyan fél óra Google után ezt találtam:

"Unfortunately, it seems that the team responsible for developing the Assassin's Creed IV PC build has hit a few snags, and Ismail says the Assassin's Creed IV: Black Flag PC release date is likely to arrive "a few weeks after" the current-gen launch of the game."

De tényleg, xido-nak is igaza van, hogy akkor legalább a GameShop vagy 576 vagy valakik a dátumot a PC-nél írják már át, vagy lehet, hogy õk sem tudnak róla?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

öö...akkor kicsit módosítanák már a dátumot a hazai oldalakon,nem?:)
Zegi Norbi HUN
Október 31.-én xbox360, ps3 és WiiU. A PC és nextgen konzolos verzió pár héttel késõbb jön:)

NagyiBMX
PC-re ugyanakkor jön mint konzolra, október 31 vagy november 1.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Myselor
hát azt nemtudom,reméljük.akkor nem biztos hogy egybõl megvenném:)
Zegi Norbi HUN
Azért remélem nem annyit kell várni, mint a GTA V PC-re :D

Zegi Norbi HUN
Úgy tudom valószínûleg csak pár héttel késõbb:)

Myselor
arra még ráérsz pc-re csak késõbb jön:)
Zegi Norbi HUN
A grafika is nagyon jó lesz:O A zene is, mint mindig, van érzékük hozzá a srácoknak:)
Muszáj lesz a költenem a gépre, mert ezt a játékot maximálisan ki akarom élvezni :P

NagyiBMX
Óóó hogy az a... és még bõ 50 nap :(

na várj,akkor még egy kínzás,amit ma láttam és még nem volt itt talán:)

http://www.youtube.com/v/NOsuN3B7kTA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
NagyiBMX
Ajj de meghoztad most a kedvem a Black Flag-hez! <#rinya>

hátha valakit hozzám hasonlóan a zene is érdekel:)

http://www.youtube.com/v/jFJ8i8hBwJU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Zegi Norbi HUN
Legalább minden napra jut egy kis Black Flag :D

Amúgy ezeket én sem tudtam, mert a játékból nem derült ki, Animus-ban sincs írva.
Wikin olvastam utána a szereplõknek, aztán ott bukkantam rá ezekre.

Például azt sem tudtam, hogy amikor Connor-t ki akarják végezni és a fejére húzzák a zsákot, akkor elvileg jelt adsz az Assassinoknak és elszakítják a kötelet. De valójában Hayhtam Kenway, Connor apja szakítja el a kötelet egy dobókéssel. Szóval az apai szeretet ott van benne, meg az Assassin vér:)

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

NagyiBMX
Énis imádom az AC sorozatot de ennek a sztorinak a felét nem is tudtam :D Ja egyébként ittvan a nap számláló, hogy legyen mit megnézni mindennap :D

Zegi Norbi HUN
Egy örökkévalóságnak fog tûnni:/ De egy AC rajongónak ez nem jelenthet gondot:D

Egyébként kíváncsi leszek, Juno mit csinált, miután kiszabadult és megmenekült a világ. Mert ebben a részben már jóval utána játszódik a történet és elvileg Juno uralomra akart törni(Minerva is ezt mondta). Edward Kenway szerepében meg gondolom a haláláig leszünk, amikor betörnek hozzá és megölik.(amit Birch tervelt ki és így a fiatal Haytham mellette templomos lett.Bár késõbb Haytham bosszút áll az AC3-ban a templomos mesteren emiatt:P )

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

NagyiBMX
Ha minden igaz akkor már csak 58 nap. <#taps>

Zegi Norbi HUN
Állati jó lesz:P Kár hogy még sokat kell várni rá:/

http://www.youtube.com/v/bLx8LiVbtsQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Ez a rókabõr vita teljesen felesleges, hisz mindenki látja h az évrõl-évre toldozgatással, pár újítással..

Nekem ezzel h teljesen õszinte legyek, az égvilágon semmi problémám.

Nálam mindig is a sztori és a hangulat adta a játék sava-borsát, a 2-ben és a BH-ban látott reneszánszkori Itália telitalálat volt, ahogy a megvalósítása is. (az 1-et ugye a monoton gameplay erõsen lehúzta, de a feeling azért ott is megvan)

A Revelations nekem már kínlódásnak tûnt inkább sztori szempontjából, kb "zárjuk le vhogy az Ezio szálat", a 3 meg totálisan alulmúlta az addig felépített brandet a bugyuta és jellegtelen Connorral, a Desmond szál és rejtély röhejes lezárásával, a grafikai bugokkal (röhej, h a játékosok zöme panaszkodott a városok fps dropjára, aztán sz*rtak bele ubiék magasról).

A BF-el kapcsolatban is szkeptikus vagyok, bár a kalózos hangulat és karibi környék nekem is bejön, remélem azért optimalizálni nem felejtik el a nagy pénzhajhászásban.

1-2év pihenõ szerintem nem ártana nekik, kicsit újragondolni az egészet.

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

http://www.youtube.com/v/yUJPtR5FyEY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/0kWPmqm8xmM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Kandurex
nekem is, nem ezen múlt, hasraütés

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
Ott nekem mint szemlélõdönek, a legnagyobb bajom nem a kép mivoltával volt, hogy egyszerû vagy bonyolult, hanem hogy méretezés gondok voltak, és nem azért hogy igényesség, de eléggé szemcsés-pixeles volt, ha picit élesebb képbõl vágták volna, már más lett volna.
De ez saját vélemény.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nekem az elsõ is tetszett.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Jah oks, nemgond, csak baromkodunk itt, maradhat nyugodtan. :)

Itt elég ha fent van, a másik elõnye hogy az ember, probálgat, gyakorolja.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Logo, nekem nem emelkedik ki, vagy lehet nem vettem észre. :D
Jah megértelek, a több kép ötvözése, csak annyiból érdekes, számomra pl, hogy akkor úgymond te csinálod, nem egy background van kint. :D
Mondjuk úgy egyedi, máshol google-ban nem megtalálható.
Sötét részek egyrészt így adnak keretet, másrészt a kollekciómba csak SÖTÉT cucc mehet. :DDDDDD

Kandurex
egyelõre kicseréltem az elõbbire

DarkSector
Amúgy nem megint nagyképûség, de a fenti banner-t látszik hogy nem csinálták meg jól, rossz alapon a méret, jobbra kilóg a banner.

Ha valaki szerkesztget, a Szélesség: 780 pixel, magasság, álltalában 350 pixel, vagy 330 pixel ha vékonyabb kell.

Myselor
méretre vágtam,odaraktam a logot szépen,akkor még vágtam belõle.sõt az még kiemelkedik a logo olyan kemény nem?xd én nem nagyon szeretek több képet egybe vágni olyan furán néznek ki sokszor,tiéd jó de olyan sötét lett megint:D
DarkSector
Most télleg nem geci, nagyképû akarok lenni, meghogy az enyém jobb (pedig tudjuk hogy az :D ), de pontosan még mit. :D

Amúgy szeretlek ne vedd sértésnek. :D

Myselor
:DDD
tényleg jó kedvedbe vagy,nem is baj
de am ne mcsak méretre vágtam xd
DarkSector
:D

nem baj csak jókedvemben vagyok. :D
Azért más csinálni, meg méretre vágni. <#puszi>

Myselor
nem baj ha baj akkor se xdd
Kandurex
na, cseréljük a mostanit? az utóbbi kettõ mindenképpen jobb, mint ez

DarkSector
De baj. :D

(csak viccelek)

.... vagy mégse?

(vagy mégis. :D )

Ez is jóféle....<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
én is csináltam egyet ha nem baj :D
<#eljen>

DarkSector
Érdekességképpen, nem kell berakni csak hogy lássátok. :)

Assassins Creed IV: Black Flag

Már ott sántít az okfejtésed, hogy NEM a Brotherhood volt a legjobb rész szerintem. Ergó erõsen szubjektív az érvelésed, ergó nincs mirõl beszélgetnünk ezen témában. Ugyanis ízlésrõl semmi értelme vitatkozni (mielõtt belekötnél direkt rákérdeztem, hogy szerinted mi a baj a sorozattal, amire nem tudtál alátámasztott érveket felhozni, csak szubjektív dolgokat).

Ha lesz olyan rész, amire azt mondom nem fejlõdött semmit és rókabõr lett, akkor ígérem közölni fogom ( 3. résszel nem vagyok én sem maximálisan elégedett, mert sok ponton visszalépés, viszont a hatalmas terület, a vadászat, a hajózás nekem annyi plusz-t jelent, hogy még így is jó játéknak tudom mondani a 3. részt). Nem isten az AC, de amíg fejlõdik, addig egy szavam sincs.

A nüansznyi változások meg valakinek bejönnek, másoknak nem. Én azt mondom az ördög a részletekben lakozik és ha a részletekben vannak gyökeres változások, akkor én már örülök. Kalózos és westen téma meg közel áll a szívemhez. Ami valamelyiket elém tárja megfelelõ hangualttal az méltán élvezi a bizalmam. És úgy érzem a 4. rész nagyon jó kis kalóz történet lesz. AC-ként meg majd meg látjuk hogy fog szerepelni. Ezt majd a hangulat és a történet, valamint a fõszereplõ alakítása dönti el számomra.

1. Ez már nem AC.

2. Egy feszes vonalvezetésû történet orientált játékot ezzel gallyra vágsz 2 perc alatt, ergó totál idegen az AC-tõl. El tudom képzelni, de valami spin-off-ban maximum. Egyébként érdekes koncepció lenne, de eszméletlen mennyiségû melóval járna. Sok meló means sok befektetett pénz, ami nem valószínû, hogy megtérülne ( így is viszik, mint a cukrot).

3. Hát azért 2-3 eddig is ledarált ha nem voltál ügyes.... Igazából ha már nehezítés, akkor az elsõ rész rendszere kéne, hogy nem töltõdik fel olyan hamar az az életerõ csík (meg ugye nem tudott assassinunk mindent alapból, hanem volt némi fejlõdési lehetõség, ahogy egyre ügyesebbé és tapasztaltabbakká váltunk). Mindjárt kockázatosabb lenne a harc.

4. Mérgek eddig is voltak. Amit te írsz érdekes koncepció, de azért ez erõsen korfüggõ dolog. Meg ehhez egy külön fõszereplõt is ki kéne találni. Tudod nem mindenki kémikus ám. Bombák meg csak akkor és ott jelentek meg, ahol és amikor volt létjogosultságuk (törökök használtak ilyen eszközöket, ezért volt a Revelations-ben is bomba).

5. Gyakorlatilag eszméletlen mennyiségû munka lenne (és itt kanyarodunk vissza a 2-es ponthoz, nem biztos, hogy megérné a befektetett energiát és pénzt). Mint említettem Shepnek is az ötlet nem rossz, csak hogy ebbõl a közeljövõben nem sok fog megvalósulni (azért a nagyobb épületek némelyikébe már eddig is volt idõnként bejárásunk.)

2-es és 5-ös pontot emelném ki, mint érdemleges fejlõdési irány, de sokkal nagyobb költséggel járna, mint amennyi rajongót nyernének, szóval szerintem esélytelen. Azért mozogjunk a realitás talaján, ez még mindig profit orientált ipar.

3. részre is kaptunk jó pár olyan dolgot, ami az elõzõ részekben nem volt és ha sejtéseim nem csalnak a 4. részben is lesznek ilyenek.