3496
-
Metontour #1093 OFF
Ne haragudjatok az offért de AC-hez kötödő kérdésem lenne és remélem tudtok segíteni.Asszonypajtásnak megvettem a cd galaxisból az ACB ACR közös dobozt. A gond az hogy felrakja peccsel meg minden de a playre nyomás után semmi nem történik egy kis gépi gondolkodáson kívül se hibaüzenet se semmi. Mi lehet a gond?
Előre is köszi a segítséget és bocs az offéer.
-
#1092 Kalózcsajjal még nem találkoztam, na de majd most hétvégén :D Megyek segítek felgyorsítani a hajóidat, reggel 6kor nem igazán volt kedvem bekapcsolni a boxot 10 percre :) -
Hoz_Hun #1091 Tudod mit szeretek még nagyon? A Templar Hunt küldetéseket. Sajna már csak egy van belőle hátra, de azok nagyon jól összerakot kis küldetés sorozatokból állnak. Tetszett amikor a benszültt csajnak segítünk, vagy mikor a kalózcsajt húzzuk ki a bajból az is nagyon jó. :) -
Hoz_Hun #1090 Az is jó. Még bírom a "Drunken Sailor"-t is. -
Hoz_Hun #1089 De meg tudod venni boltba is ami kell, de kb 5x áron, vagy még több. -
#1088 Nekem ez a kedvencem: Lowlands Away -
xido #1087 naa..csak nem végre saját nyersanyag kell fejlesztéshez,nem csak úgy bemész a boltba és csá?:) -
#1086 Persze ahhoz, hogy 4 et lőhess előtte meg kell dolgozni, mert össze kell szedni a pisztolytáskához a nyersanyagot, krokodilbőrt meg nem tudom mi kell a másikhoz. -
#1085 Az hogy 4 -et lehet lőni egyszerre, szerintem a legkirályabb dolog a játékban. Tökre ilyen mátrixos, amikor nem célzol rendszeresen hanem csak nyomkodod a lövésgombot és akkor Edward úgy forog a pisztolyokkal hogy 4 célpontra rálő egymás után, de nem simán hanem ilyen pózokat vesz fel. Egyet jobbra egyet balra egyet előre. Aztán persze töltögetni kell őket az jó sok idő, de 4 lövéssel bármilyen ellenfelet le lehet teríteni. -
#1084 Ez egy összevágott videó. :) Annál a résznél, ahol Edward lövöldözik a hajón, majd újra "Ezio", azzal csak azt akartam bemutatni, hogy egyszerre 4 embert tudunk leteríteni a pisztolyunkkal. Konzolon még acsi is jár érte. -
Gary #1083 Nocsak, 3:00-tól 3:05-ig főhősünk ruhát váltott? Majd 3:25-től megint? :Ð
Ez BUG vagy vágás? -
Gary #1082 Én onnan rendeltem és ezek a cuccok, amiket most is látsz + póló és kulcstartó is volt ígérve.
Most kérdeztem rájuk, és aki akkor rendelte, mikor még póló is volt, az fog is kapni. Mindenesetre, van egy másik pólós előrendelésem is vész esetére :Ð -
Hoz_Hun #1081 Ez a kedvenc kalóz nótám!
Fish in the Sea
Neked melyik? -
Hoz_Hun #1080 Itt egy videóban látszik is érdemes megnézni. Kb 1:41 perctől nézd meg, mert ez egy hosszú videó, de kb ott átvált és mutatják az órát kézben, kinyitják, stb.
Az óra kb 1:41:32-nél. -
ratgab #1079 Húú, ez tényleg komoly! -
#1078 Eddig Konzolok szervízétől akartam rendelni, mert ott póló, kártya, meg poszter volt pluszba. Viszont úgy látom póló már nem jár. Kártya, meg poszter nem ér annyit mint ez az óra. Úgyhogy szerintem bepróbálkozok egy ilyen GS rendeléssel. -
#1077 Van benne Altair, Ezio (Brotherhood-os), és Connor outfit is :DD -
#1076 Állati jóóó!!!!:D Látom még Ezio outfit is lesz benne megint:P Megőrülök, annyira várom már, de még 2 hét:( Szerencsére jövő héten jön a fél éve várt Bioshock DLC, azzal talán kihúzom Nov 22.ig:D -
#1075 Hat nem erdemes hanem muszaj:D sztorimod megkoveteli h fejleszd a hajot ahhoz pedig nyersanyag kell:) a jatek legkivalobb resze szerintem, pedig ac3ban utaltam a hajozast:D -
#1074 Talán a hajós csatákról még annyira nem esett szó. Érdemes az ellenséges hajókat elfoglalni a nyers anyagok miatt (fa, vászon, fém), ami a fejlesztésekhez kellenek, meg az eladható cuccok miatt (cukor, rum) másrészt sok pénzt is zsákmányolhatunk egy-egy szívósabb hajó elfoglalásakor. Felvettem pár hajós csatát. :)
-
xido #1073 az egész nyelvet át lehetett volna állítani olaszra,ha nagyon hiteles akar lenni az ember,csak ott meg a jelenkor is olaszul ment,az vert volna csúfot a hangulatba :) -
#1072 Annak aki multizik: ha gyorsan akartok fejlődni menjetek farkasfalka meccsbe, én 10 perc alatt fejlődtem 5 szintet! (Y) Aztán maxosan lehet menni pár óra játék után a többiek ellen :D -
#1071 persian0077 néven vagyok fenn, és elég aktívan játszok AC4-el :D -
mike01010101 #1070 Az grazie, nem grazia (olyan is van csak az nem köszönöm-öt jelent). Az egész a feeling miatt volt és működött. A játék angol szinkronját angol nyelvterületre készítették és a feeling miatt van az olasz akcentus és néhány olasz kifejezés (fottiti). Eddig még erre soha senkitől nem hallottam kritikát aki játszott a játékkal. De ezek szerint semmi nem lehet tökéletes:) Tényleg jobb lett volna ha kifogástalan oxfordi angolsággal beszél Ezio?? Azt meg, hogy olaszul beszéljen és amerikában feliratot kelljen olvasni te sem gondolod komolyan. Ha meg olaszul beszélne az lenne baj, hogy nem a reneszánsz kori firenzei dialektust használja, szóval ez úgy jó ahogy van. -
mike01010101 #1069 A színésznek, aki Ezio-t megszólaltatja, nagyon jó hangja van, az RE6-ben is szerepel, mint Chris Redfield. -
#1068 Nincs itt olyan aki PS3-on nyomja és felvehetném barátnak?
Ne csináljátok már, PS3-on jobban megéri a game van hozzá 1 órás Aveline mission aki a PS VITA-s assassin creed liberation főhöse.
PS3-as aktív játékost szeretnék barátnak felvenni, a kenways fleethez. -
Hoz_Hun #1067 Viszont ezt nézd!! A GameStar-os megrendelésnél, PCs változathoz EZT adják!! Egy FÉM zsebóra! Szerintem állatjól néz ki. Már most irigylem azokat akinek ilyenje lesz...
-
#1066 Igen a játékhoz adták. Nekem a Special Edition van és ahhoz meg nem járt Jumbo fémdoboz :P -
Hoz_Hun #1065 Neked honnan van ez a térképed? Hozzáadták a játékodhoz? Nekem a Skull Edition van meg és ahoz nem járt térkép sajnos. -
#1064 jaja.mindig jókedvű és barátságos csávó volt ezio én is nagyon bírtam.jó karakter volt,utána edward aki nagyon szimpatikus,igazi kalóz:)) -
Hoz_Hun #1063 Nekem is tetszet, kifejezetten jó szinkron hangja volt. Meg én csíptem Ezio-t, tán őt legjobban. -
#1062 Hát igen :)
Meg mindig olyan jókedvű és barátságos volt a csávó, én azért bírtam :D -
#1061 nekem is nagyon bejött az ál olasz dumája.de szerintem kb mindenkinek csak vannak fanyalgók mindig:) -
#1060 Én nem tudok olaszul, de az az ember úgy szinkronizálta Ezio-t, hogy azért simán megmondhattad, hogy na ez nem angol, hanem olasz. -
#1059 Szerintem marha jó volt az ál-olasz akcentusa, de ez csak az én véleményem. -
#1058 Ha PS3-on játszol, akkor csak azokkal tudsz játszani Flottában, akik szintén PS3-on játszanak. Lényegében annyi a dolog, hogy meg tudod gyorsítani a barátaid flottájának hajóját vagy épp meg tudod javítani azokat ha szükséges a küldetések során. Ugyanezt tudják a Te hajóiddal is megtenni. -
Hoz_Hun #1057 Én Xboxon vagyok és nincs átjárás a két konzol között. Sajna csak PS3-sok közöt tudsz barátot toborozni. Ha tudsz angolul a Gamefaq-n vannak topikok pont emiatt, hogy visszajelöljék egymást. -
#1056 Az oké, csak azt hittem, hogy most kacifántosabb lesz:D -
#1055 Eddig sem tudtál AC-vel játszani anélkül, hogy bejelentkezz UPlay-re...:) -
#1054 Az ilyesmi PC-n hogy lesz megoldva? Be kell mindig jelentkezni majd az Ubi szerverekre?