3496
13460980771376987028.jpg
  • CroftManor
    Tegnap hogy felfedeztem azt a víz alatti helyet az őrökkel, kedvet kaptam a többi víz alatti búvárkodáshoz. :) Ezek szerint nemcsak cápás részek vannak benne.

Most tartok a 11. küldetésnél, sztem is a kalózkodäs meg a szigetek bejárása a legjobb benne. A flottás minijátékot már kezdem unni, de a mini tengeri csatákban a hajód gyorsasága a legfontosabb, hogy milyen gyorsan tud tüzelni. Nekem most a HMS Trinity nevű hajóm a legjobb ilyen szempontból. Tegnap volt, hogy olyan csatába kezdtem a Trinitivel meg egy lassabb hajóval, aminek a nyerési esélye csupán 2% volt, de még ígyis megnyertem a hajó gyorsaságának köszönhetően, meg a robbanó hordóknak. Mire az ellenséges brigg hajók célkeresztje körbeért, addig én kétszer tudtam tüzelni :)
  • Kongy
    Igen, szinte folyamatosan ezt nyomatta. Meg a lopakodást. Nagyon nem is volt darálós küldetés, leszámítva pár hajós csatát, meg 1-2 szárazföldi akciózást..
  • Hoz_Hun
    Tegnap én is végigvittem a játékot. A sztori maga olyan semmilyen, nem rossz, de nem is kiemelkedő. Szerintem nem is ez a jó a játékban, hanem a szabad kalózkodás és a terület felderítése vízen és szárazon.
    A jelenkort is letudtam, meghekkeltem az összes gépet, csakhogy meglegyenek az infók. Hogy azt a falabda szerű marhaságot mennyire rühelltem. Persze a főjátékban, még van egy csomó tennivaló.
    Ami negatívum a sztoriban (nekem), hogy 80-90%-ban a feladatok abból állnak, hogy kövesd xy-t vagy hallgasd ki őket. De tényleg. Egyszerűen eszméletlen túlsúlyba került ez. Szerintem annyi volt benne, mint az összes többi AC-ben együttvéve.
  • Kongy
    Esetleg ez
  • TomStorm
    PS-re jövök én is azaz most adom le a rendelést csak hol a legolcsóbb szállítással együtt?Úgy akarom,hogy holnapra itt legyen.
    Speckó edition jó lenne ha van olcsón de 12 ezernél ne legyen drágább:/
    Jó a sima is,menjen a multi az nagyon lényeg meg persze Magyarul legyen!
    Tud valaki tippet?
  • Hoz_Hun
    Kicsit jobban remeg a kezük a ravaszon, de csodákra nem kell számítani.
  • CroftManor
    Igazából ez már az első rész óta így van.
  • Nos
    Na ez szépen mutatja, hogy mit utáltam ebben a részben. A város közepén sorra jönnek egymás után a katonák PUSKÁVAL!!!, és látják, hogy egy halom hullán ülsz, mégis a szuronyt akarják használni ellened, ahelyett, hogy lenőnének. Ráadásul szépen sorban megvárják, míg végzel valakivel, és általában csak érkezési sorrendben támadnak. És miután a nyílt utcán kinyírtál egy kisebb hadsereget, eltűnsz, majd nemsokára nyugodtan sétálgathatsz az utcán. Mindezt egy XVIII. századi amerikai városban. NEEEEEE. Ami elment egy késő középkori, kora újkori részben, ahol a tűzfegyverek nem voltak túlzottan elterjedve, az itt nagyon bénán hat. Pedig épp itt lehetett volna igazi assassin az assassin. Értelme lett volna annak, hogy ne leplezzenek le, mert akkor ha elegen vannak simán lelőnek. Ehelyett kaptunk egy új supermant. Nem játszottam még a 4-el, de ugye nem ennyire ilyen????????????????????????????????????????????
  • CroftManor
    Igen valóban a deathmatch a legjobb, de tudod miért? Mert nincs iránytű és így nem tudnak rusholni a majmok.
  • Kongy
    Igen mert fejlesztettek valamelyest a harcrendszeren:) a black flag sok jo otletet visszahoz Ezio kalandjaibol am:)
  • xido
    Az a ciki,hogy én gyakorlatilag a 3.részben tudtam csak ezt a láncölést kivitelezni,pedig Ezio-s részeknél kellett volna igazán,meg a szimulációs gyakorlatban a Brotherhoodban :)
  • oozaru
    és sikerült a 7-es ölési sorozat, köszönöm nektek.
  • Kongy
    Rájöttem melyik a jó mód multiban! Deathmatch! Kis tér, sok NPC, el kell bújni a tömegben és onnan ölni. :D Itt a rusholás mit sem ér. Első lettem 4 killel, a második helyezettnek 10 killje volt, de gondolom 100 pontosak. :D
  • oozaru
    nekem megy a multi, elöbb néztem meg
  • Kongy
    Igen, nem szabad, hogy hozzád érjenek :D Felveszlek, csak amint látom most nem megy a multi :(
  • oozaru
    Pont ezt csináltam, de az számít ha meglök egy katona, és akkor megszakad az ölési sorozat?

Amúgy igen ps ahogy első hozzászólásnál is írtam :)
  • CroftManor
    Ebben a videóban láthatsz kill streaket, a lényeg, hogy láncban ölj anélkül, hogy megütnének. 7 Kill Streak
  • Kongy
    Ebben akad pár killstreak, igaz hogy 3. rész, de a rendszer ugyanaz. :D Pl egy hajó elfoglalása közben próbáld, hogy nem engeded, hogy megüssenek, és láncban tudod őket ölni

Min játszol Xbox vagy PS ? Ha PS akkor tudnánk együtt nyomulni farkasfalkában.
  • oozaru
    A hajós sikerült köszönöm, csak az ölési sorozatos nem, tudsz róla küldeni videót?

Amúgy bárki felvehet: a nevem oozaru1988 , jó lenne multit tolni farkasfalkában. Elegem van sok külföldi játékos nem tudja rendesen megcsinálni a feladatot.
  • Kongy
    Ugye a hajókat távcsővel tudod kijelölni, és aztán oda kell menned elsüllyeszteni. Ölési sorozatot úgy tudsz csinálni, hogy sikeresen megcsinálsz 1 countert, és aztán a következő ellenséget automatikusan megölöd, és ha nem ütnek meg ezt tudod folytatni x számú emberrel.
  • BoyleSilva
    Hali mindenki.

VGA vásálás után kaptam promotional kódot, amivel az Uplayemre "aktiváltam/megvettem" a Splinter Cell BL és az Assassins Creed BF (digitális játék verziókról van szó). A SPBL szépen be is került a játékaim közé, de az Assassins Creed nem, viszont a rendelési listámon(Order History) meg lehet találni a tranzakciót "Order Submitted" státuszban.

Mivel még sosem vettem semmit Uplayen nem igazán tudom, hogy most akkor mi történik. Egyedül arra tudok gondolni, hogy mivel a játék még nem jelent meg nem tudják a profilomra továbbítani a játékot.

Amennyiben valaki jártasabb nálam az Uplayes tranzakciókkal kapcsolatban kiokosíthatna egy kicsit hogy most mire is kell számítanom.

Előre is köszi a segítséget.
  • oozaru
    Hali, úk vagyok itt, nekem megvan ps3-on az AC4. Lenne néhány kérdésem.
    Hogy kell megcsinálni Abstergo kihívásoknál a "Győzz le korábban 5 megjelölt hajót?" És a 7-es ölési sorozatot hogy kell megcsinálni?

• Hoz_Hun
    És a menüből sem lehet újraélni az emléket?
  • enlightened
    ha elsőre meg tudod őket csinálni akkor nincs probléma velük, ha elrontod az egyiket ott kezdődik a baj, mert utána nagy eséllyel bebugzik, eltűnik a célpont, sose tér vissza, ott marad a piros pötty hogy öld meg, de nincs ott stb...

Elég szarul oldották meg a régiekhez képest, ahol újra lehetett játszani ezeket a missionoket ha elszurta az ember, itt nem veheted fel ujra a galambnál soha többet, ha elrontottad akkor sem.
  • Pluskast
    Nekem meg ez :)

• Kongy
    Én már végigvittem a játékot pár napja, de visszajárok fosztogatni, erődöket elfoglalni :) Még nagyon sok tennivalóm van. Közben multizok is, jelenleg 14-es szintű vagyok.
  • Hoz_Hun
    Én asszem 11. fejezetnél járok, szóval nem sokkal előbbréb. Mindig van mit tenni. :)
    A flottát már kezdem nagyon unni. Mire biztonságossá teszem az összes utat kinő a "fekete"szakállam. Mondjuk még mindig hozzák vissza semmire sem jó csecsebecséket.
  • CroftManor
    Már most sokan presztizs 3-4 szintűek multiban. A legbosszantóbb az egészben az, hogy sokszor aránytalanul osztja el a játékosokat pl manhuntban, dominationban, így meg elég kevés esély van rá, hogy nyerj. Tegnap is 3 presztizs szintű ellen játszottam jómagam meg egy kezdő játékossal...

Nekem most jött össze 100.000 R. Most tartok a 10. szekvenciánál de péntek óta nem haladtam vele, hajókat foglaltam el, zsákmányoltam, szigeteket fedeztem fel. Ma ránézek a flottára is.
  • Hoz_Hun
    Ha még neked is ez a véleményed a multiról akkor tuti hanyagolom. Azaz orrdísz szerintem úgy is azokért a közösségi eventekért jár mint ami most megy éppen.
    Amúgy országos szinten a 3. legsikeresebb kalóznak jelölt (tegnap még). Nem tudom hogy kalózkodtam össze azt a rakás mennyiségű lét amit kiír, de lehet benne valami, mert most majdnem 300.000R-rem van és már mindent, de mindent megvettem, az öltözékektől kezdve a fegyvereken át az összes Csóka fejlesztésig.
    Közben megszereztem a Templar meg a Maja öltözéket is.
  • Hoz_Hun
    Én erőt vettem magamon és nekiáltam a bugos Assassin küldetésnek és szerencsére nekem nem lett bugos. Most már csak pár van hátra és eddig még rendben vannak.
  • enlightened
    Engem csak az zavar, hogy még mindig bugos a legtöbb assassin contract és ha elcseszed elsőre akkor nem jelenik többet meg a célpont... Állitólag javítják, de holnap van a PS4-es kiadás és semmi hír. Kiadják simán PS4-re is a buggal együtt, amikor tudják hogy benne van. Szemét egy bagázs...ez az Ubi. Így nem lehet a 100% syncet elérni semmiképp a buggal pedig nekem kell az a pistolblade ami jár érte.
  • a.carkey
    Assassins Creed Heritage Collection PC-re. Nem egy Anthology, de legalább PC-re is kiadtak valamit ami tartalmazza az összes eddigi részt.
  • Kongy
    Hát igen! A csapatmunka hiányzik :D Ha sikerül is ellopnom az ereklyét akkor is a többiek valahol a pálya másik részén szarakodnak, így csak a becsukódó ajtókra hagyatkozhatok... Manhunt-ban ugyanez :D Nem együtt bújunk el, rohan a gyerek az ellenfél elől, ellefél meg rushol és megöl 100 pontért... EZ NEM COD BASSZUS, és ezt még mindig nem értik meg. Itt nem a bodycount a lényeg... Egyetlen normális mód a Wanted meg az Assasinate, bár ott is a hülyék gyakran rohangálnak, de utóbbiban ritkább. És igen, ez ugyanaz a multi csak új pályákkal, karakterekkel. Nekem a BH jobban tetszett, mert ott fel lehetett oldani fejlődéssel minden perket, itt meg még nem elég, hogy feloldod, aztán meg is kell venni... Persze ez kellett a mikrotranzakció miatt, de nekem baromira nem tetszik..

Mindegy, el lehet vele lenni ideig-óráig, de a single sokkal jobb időtöltés.
  • CroftManor
    Sajnos az AC4-ben a teleport szinte csillog, mikor használod. A 3ban nem volt annyira feltűnő a láthatatlan kombóval. Próbáltam azzal is itt, de egyből kiszúrták. Én most AA-ban láthatatlan+firecrakckert használok, meg csali+időtörést. Az utóbbi az egész jó, lelassítja az időt körülötted egy rövid időre, így el tudsz menekülni, viszont arra nem mindig jó, hogy leüsd az üldöződet, mert attól még a kill gombot tudja nyomogatni, hogy le van lassítva.

Nagy nehézségek árán, ma feltudtam venni egy AA meccset
    ..de korántsem ment túl jól.
  • ratgab
    Multi Brotherhood óta haldoklik sajnos ez van. Pisztoly és a dobóeszközök betétele hatalmas hiba volt. Ki kéne venni, akkor lenne értelmes multi az AC-kben.

Addig amíg futkosó majmok játsszák, akik 50 Ft-ért is megölnek, addig ebből nem lesz értelmes játékmód.

Brotherhoodba még beletoltam 60 órát. Revelationsben még kevesebbet, AC3-ban meg már az 50-es szintet se értem el. Eluntam. AC4 multira ezek után lehet rá se nézek.
  • Gary
    Hmm... pedig az AC3 topikban nem is rég mutattál be egy AA trükköt. Láthatatlanság + teleport. Itt már nem jön be?
  • CroftManor
    Tegnap szinte egész délután a multival játszottam, és azt kell mondjam, hogy egy nagy szar! Arról szól mint eddig: rohangálnak a tetőn a majmok, üldöznek 100 pontért, kést dobálnak 50-75 pontos killért. Az egész multi csak a game labor móddal egészült ki, de az legalább jó. Minden más ugyanaz, csak most éppen kalóz karakterekkel játszhatunk. Az Artifact Assault meccsekről már nem is beszélve, ott aztán mindenki nagyon védi a területét, előszeretettel használják itt is a pisztolyt, szinte lehetetlenség elrabolni az ereklyét. Sokszor inkább csak védő vagyok, minek ölessem meg magam 10x...
  • RatBaG #1096
  • grebber
    Jön a könyv is!
  • Kongy
    Nekem ez a kedvenc dalom: