Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újabb trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=tXA8q73QTRs

Úgy néz ki az új epizódban egy-egy szekvencia teljesítéséért nem festményeket kapunk majd, hanem valamilyen új tetoválást Edward testére. Érdekesnek ígérkezik.

Everything is true, nothing is permitted.

MerlinW
Ha rohanok utánad, majd a levegõbõl/falról ugorva öllek meg, továbbá ha te vagy az 5. gyilkosságom, akkor kapsz 100 pontot, kapsz acrobatic bónuszt, kapsz streak abilitért és máris van 2000+ pontod plusz az esetleges variety bónusz csak mert lerohantál 5 játékost.

Én azt mondom, hogy maximum 100 pont rohanásért és olyankor ne legyen aktív semmilyen bónusz.

[merlinw.org]

NagyiBMX
Ezt az egyet nem én csináltam, a PC Guru honlapján találtam, csak átméreteztem és kiváncsi voltam úgy tetszik-e 😊 Abban igazad van, hogy hamár open world, Karib-tenger epicness lesz itt akkor ne egy fekete képet rakjunk be háttérnek. 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Vannak szép világos, tegneri képek. Én azokat használnám a helyedben. Ez így túl sötét.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerintem ilyen hamar lesznek ilyen módok. Akik kicsit is komolyan veszik az értelmes játék fogalmát, azoknak be fognak jönni az ilyen szabályok, mint amilyeneket az imént te is taglaltál.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sajnos a rohanás Revelationsben csúcsosodott ki. Brotherhoodban még az Assassinate volt az a mód, amiben lehetett tényleg igazi assassinként játszani, cserkészni az ellenfelet és levadászni.

Myselor
kicsit sötét de amúgy jó 😊
NagyiBMX
Ez szerintetek milyen lenne hátérnek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Most is így van, ha lerohan, csak a 100 pontot kapja. Ha pofán is vered közben, neked is jön a 100 pont.
Mókás, mikor egy ilyen lerohanás után azt látom, hogy nem 100 pontért, hanem kb. 800 pontért ölt meg (strike + bónuszok).

Viszont, pont az assassinate az, amikor nem kapsz célpontot, így nem is tudod igazán lerohanni, ám a bónuszokat kilehet használni. Ha nem kapok valakit a hátamba, aki levadássza a leütött célpontom, meg engem is.

A BF Game Lab-je érdekes újítás lesz!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

MerlinW
A BF-ben egyébként már lesz erre beállítás, azaz készíthetünk majd játékszabályokat, amelyekben többek között a pontozást is mi szabályozhatjuk. Ha a szabály népszerû, az Ubi beteszi a ranked játékmódok közé.

[merlinw.org]

MerlinW
Pedig annyira egyszerû lenne megoldani ezt a rohanós dolgot. Nem kapna semmilyen bónuszt, és nem számolná bele a streak-ekbe sem. Így egy nem csendes ölést hajt végre, maximum 100 pontot (vagy annyit sem) kapna érte, esetleg nullázhatná a streak és egyéb számlálókat is. Máris értelmetlen lenne rohanni, mert nem érné meg.

[merlinw.org]

Kösz az infót!

Az AC:R és az AC3 multijában már alapból voltak képességeid, nem nulláról indultál.

Az AC3-ban meg valós pénzért megvehetted az összes olyan képességet és minden egyéb dolgot, ami egyébként csak szintekhez volt kötve. Így, már kezdõk is használhattak mindent.

Én az AC:B-t nem megjelenéskor vettem meg, így a multi teljes káosz volt, míg bele nem jöttem. Most sem vagyok egy kimagasló játékos, de ahhoz elég, hogy én öljem meg a kezdõket és a játékélményüket. :Ð
Bár, a játék iszonyatosan tud szívatni, ha úgy van kedve! :Ð

Amúgy, most már szinte mindegyik játékmódban a rohanás van mûsoron. Egy példa assassinate-re (is):
www.youtube.com/user/GeloCool97

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

a.carkey
Nov. 22 elõtt biztos lesz AC leértékelés steamen. Aki még nem vette meg, max. akkor megveszi a dlcket az AC3hoz is.

A medve nem játék.

Én utoljára huzamosabb idõt a Brotherhood multijában töltöttem. Utána következõ multikban alig-alig töltöttem idõt. Sajnos már kezdetekkor is voltak olyan kockák, akik füstbombával és méreggel rendelkeztek, így megölve a kezdõk élményét.

Egyelõre nincs jele steamen, hogy lenne magyar, de az elõzõ rész alapján ítélve biztosra veszem.

Tavaly is ilyen verziót vettem AC3-ból és régiónak megfelelõen kapásból magyarul indította magát a játék. AC4-et is a Playon adja ki és magyar felirat is elérhetõ lesz.

Az AC 3 Season Pass-t nem bántam meg, bár kétségtelen, hogy a multis plusz pályákon csak a megjelenés után volt forgalom, mostanra már... a fene tudja, feléjük sem nézek. Ez persze sejthetõ volt, az AC:R-nél is ez történt, bár ott mintha tovább húzták volna a DLC-s multis pályák.

Én még nem döntöttem melyik kiadás legyen, de tény, hogy a játékbéli tartalom nálam magasabb prioritást élvez.

Vajh' a Digital Delux-ban is lesz választható magyar nyelv?

olyasmire gondolhatott,mint a Washington edition az ac3 esetében pl
Kivéve azt a 3 szigetet, amit a preorder bónuszok tartalmaznak. Kérdés az, hogy azok mekkorák lesznek. Tipphopp: Nem valami nagyok... :-)

Mindegy AC whore vagyok, kellett az is.

MerlinW
A multi DLC-k mindig teljesen el voltak szeparálva az alapjátéktól, tehát semmilyen hátrányt nem szenved az aki nem veszi meg õket. Sõt, emiatt a DLC pályákon szinte soha nem játszott senki egyik részben sem, így gyakorlatilag felesleges megvenni õket. A többi tartalom pedig csak a szokásos "XP boost" meg skinek, amelyek szintén nem befolyásolják a játékélményt.

[merlinw.org]

MerlinW
Ubi sosem adott ki olyan pakkot, ami tartalmazza a DLC-ket, így arra felesleges várnod.

[merlinw.org]

grebber
Soha egyik AC-el sem toltam a multit így most sem érdekel!
PC-n se igen szoktam mással multizni és szingle párti vagyok. Szõkõévente kis BF3 azt annyi (Most meg hogy jön a 4 majd az)

Next PC upgrade: 2022

Multi nekem pont mellékzönge csupán. Csak a Singlebe beledobtam 90 órát és még a DLC-khez hozzá se értem AC3 esetében.

várni õ se fog addig,csak mellõzi a multit..amit meg tudok érteni,tekintve,hogy aztán meg dlc dlc hátán..
Én nem tudok addig várni...

grebber
Én majd megveszem akkor ha már fullos pakkot dobálják.

Shep
Igazából a szobor az ami ér valamit, ha az nem kell, akkor tényleg jó döntés volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez Digital Deluxe kiadás. Legbõvebb gyûjtõi. Szilárd ketyerék meg kellenek a fenének úgy döntöttem.

grebber
Én CE-t terveztem,de inkább nem vettem meg!

Legjobb döntésem idén, legalábbis anyagilag. Mert, hogy bizony nem dobozost vettem.

grebber
Én letettem róla gyõzött a spúr oldalam!

Kész, ennyi nem bírtam tovább. AC4 Digital Deluxe behúzva. Várjuk a megjelenést!

vótmá?

Mindkettõ biztos vétel, de a Watch Dogs kétesélyes. Van nagyon jó lesz vagy ordas bukta. Az AC4 nem okozhat csalódást.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

NagyiBMX
Énis, must buy mindkettõ, nov. 22-én pénteken én szerintem beülök a gép elé és megszûnök létezni hétfõig... 😄

Én a két halmaz metszetébe tartozom :Ð

Biztos jó lesz a WD, de tényleg totál más kategória. Futurisztikus Sci-fi téma vs Karib Tengeri kalózos assasinkodás.

Más a célközönség is, nem lesz ezzel gond. Aki meg szereti az Ubi cuccokat az meg lehet egyszerûen megveszi mindkettõt. AC-t nem féltem, WD meg az újdonság hatása miatt lesz nagy dobás szerintem.

Nekem munkahelyen még BH-s hátterem van. A multi karakterei elõtt keresztbe tett karral (pengék természetesen kint) pózoló Ezio.
Ha valaki meglátja, rögtön: húúdejó, ezmiez? :Ð

Zegi Norbi HUN
Szívesen😄 Nekem a fórum banner képe a hátterem😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

a.carkey
Nem játszottam még vele, de ezzel sem. Az ACból mindegyik rész meg van, a WDt meg remeknek tartom az elsõ videó óta.

A medve nem játék.

a.carkey
Ha nem ugyanarról a cégrõl lenne szó, totál megérteném, de így nagyon valemelyik Baldrick zseniális ötletének tûnik a dolog.

A medve nem játék.

Myselor
a wd szerintem nagyon üres játék lesz azon kívül hogy van az a kütyü,nem állja meg a helyét mint sandbox játék szerintem.én se fizetnék érte.max kipróbálom.de ez megéri a pénzt😊
Krisztiam
én ezt megveszem, a WD meg virágbolti lesz 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Myselor
miért?teljesen más mindkettõ játék van akit ez érdekel van akit az,engem pl a WD tök hidegen hagy😊
a.carkey
Nagy állatság a WDvel egy napon ...

Még ha nem ua cég lenne, de ua. 1xûen nem értem!

A medve nem játék.

Kongy
köszi, új hátterem van az asztalon 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Zegi Norbi HUN
Jól néz ki😊
Sztem még ez is nagyon jó:

Vagy ez:

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Oh, átsiklottam a dátum felett...
Pont akkor jelenik meg, mint a Watch Dogs???
Egyrészt jó, mert nem kell külön szabadságot kivenni, másrészt meg hogyan osszam meg magam a két játék között? :Ð
Esetleg, a Watch Dogs is késik majd?! :Ð

AC 4 gépigény:

Minimum:

CPU: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6GHz vagy AMD Athlon II X4 620 @ 2.6GHz
RAM: 2GB memória
VGA: Nvidia GeForce GTX 260 vagy AMD Radeon HD 4870 - 512MB memóriával és Shader Model 4.0 támogatással
HDD: 30GB szabad hely a merevlemezen

Ajánlott:

CPU: Intel Core i5 2400S @ 2.5GHz vagy AMD Phenom II x4 940 @ 3.0GHz vagy erõsebb
RAM: 4GB memória, vagy több
VGA: vidia GeForce GTX 470 vagy AMD Radeon HD 5850 - 1024MB memóriával és Shader Model 5.0 támogatással

Source

a.carkey
Nov. 22?

A medve nem játék.

NagyiBMX
Úgy látom, hogy nem akar visszaváltozni ez az SG háttér az eredetijére, úgy , hogy csináltam egy újat a mostani méretekkel, berakhatnánk ha tetszik 😊
Itt a kép.

Szeptember 11 tényleg barooooommiiiii régen volt.... Facepalm.