3496
13460980771376987028.jpg
  • Kongy
    Hát a kép szar, nem a grafika szerintem. Látszik, hogy a PC-s graf sokkal élesebb.
  • grebber
    Egyébként nem olyan hüde jó a látvány ez pl elég ronda
  • grebber
    Changed Godray's to Off instead of High - No real performance gain.
    Changed Volumetric Fog to Off instead of On - No real performance gain either.
    Changed Ambient Occlusion from HBAO+ to Off - Again no real performance gain. (strange.)

Still testing the other settings, running around on the beach after the ship battle.

EDIT: Disabled Motion Blur but it didn't alter framerate either but that was kinda expected.

Reflection Quality from High to Off had a noticeable boost though, some six to eight FPS gain.

Shadows from (Soft) High to Low had another noticeable boost, around some seven FPS gained.

Anti-Aliasing from EQAA (2x 4x) to Off only got about four FPS gained.

EDIT:

SSAO Off
    Reflection Quality Off
    Shadows Low
    AA Off

Framerate is now between 42 up to 62 which seems to be a capped maximum.
    (EDIT: Re-enabled HBAO+ again since it only makes a one - two FPS difference from where I'm testing performance.)

Environmental Quality from V.High to Low only had a minor FPS difference too.

That kinda leaves reflection quality (Water looks worse with this off but performance is improved decently.) and shadows (soft-shadows are nice but seem to give a noticeable hit to performance.)
    (FXAA or SMAA can be used aside from MSAA for a small gain too, depending on GPU model.)
  • grebber
    Én megvettem pc-re mert olcsó volt meg szeretem a szériát ,de az xbox 360-on fogom szarrá játszani a warezt ott legalább nem akad

Aztán majd 2-3 év múlva ha lesz hozzá gépem vagy next gen konzolom tolom ott maxon
  • HeadHunter86
    Akkor lehet lekapom a P2P verziót , hogy ránézzek hogy fut. Nem ám megveszem drága pénzért aztán tehetem félre...
  • HeadHunter86
    Ahogy elnézem a képeket szebb. De ennek így is kell lennie. PC-n tűéles textúrák, nem az a mosott dolog mint a konzolokon. Pár új DX11-es effekt ahogy hallom, meg ahogy a feature-ös videóban is volt.
  • grebber
    NFOhumpon írják ,hogy ehhez a látványhoz nem értik ezt a hatalmas gépigényt.Sajnos nagyon szarul fut ez is.
  • Zegi Norbi HUN
    Tényleg olyan szép PC-n is, mint ahogy hangoztatták? Látszik a next-gen?
  • Gary
    Prága simán megér ennyit!

Ha autópályán mentek és még nem volt útépítés, akkor pláne felejthetetlen lesz! :Ð
  • grebber
    Raklap PC-s kép
  • HeadHunter86
    Én majd csak 25.-én tudok nekiállni :( Mivel jövő hét végén 4 napra megyek Prágába. Fene vigye el, erre még itt a warez is. Kíváncsi vagyok rá nagyon, de most már kibírom.
  • MerlinW
    A Crysis roppant intelligens sztoriját ismerve jobb is, hogy nem lett belőle semmi:)
  • Myselor
    én is úgy tudtam de már itt van:))
  • TomStorm
    És itt is van!De cép még kalózos kártyát is kaptam,térképet posztert mindent:)
    Na kaja sok-sok koffein és semmi alvás:P
  • TomStorm
    Hát azt mindenképpen.Nyiss egyet gyorsan:)
  • scomcomputers
    Most már magam sem tudom!

• kill3r21
    nem 22.én jön a PC verza?
  • scomcomputers
    Én is várom már nagyon....de kellene lassan egy warez topik,mert elszabadul a pokol!
  • TomStorm
    Akkor mindjárt beindul a topik:)

Nekem még nem hozták meg,futár eltévedhetett de mindjárt felhívom szerintem-.-
  • scomcomputers
    Ma már láttam a virágboltban kinn van!
  • Zegi Norbi HUN
    Remélem jó lesz és a filmvilágban is tovább terjedhet a franchise:)

Bárcsak a beígért Crysis mozifilmmel is így haladtak volna:/
  • HeadHunter86
    2015-ben jon az Assassin's Creed mozivaltozata
  • Kongy
    Igazad van, és a grafika is jobban kidolgozott talán..
  • xido
    valamint a premier után 1 évvel a teljes értékű újra kiadásban,ami mindent tartalmazni fog
  • MerlinW
    Elérhető lesz pár hónap után fizetős (~10 euro) DLC formájában.
  • Armisael
    Tudtok valamit arról, hogy a Buccaneer Editon +3 pályája elérhető lesz-e (letölthető DLC formájában pénzért) azok számára akik nem ezt a verziót rendelik elő? Mi volt a tapasztalat a korábbi AC kiadásoknál?
  • Hoz_Hun
    Én azt azzal magyarázom, hogy a "vérében" volt. Elvégre Altair meg Ezio leszármazottja.
  • Seth
    Engem abszolut nem zavart. A kötelező dolgok hamar lezavarhatóak voltak, a többi szgépet meg megcsinálja,aki kíváncsi a részletekre. Egyeltalán nem találtam tolakodónak ezeket a részeket. 3. részben gázabb volt ,hogy minden második szekvencia után vissza a Desmond-os templomba, felmászni ugyanoda,majd fejezetenként kicsit tovább, feljebb lehetett menni.
    Ami kicsit zavart a játékban az a tény, hogy Edward semmiféle kiképzést nem kapott assassin-kedésből,de úgy nyomja,mintha rejtett pengékkel született volna :D(oké, kalózkodásból volt tapasztalat) Bár ezen sem kéne fennakadnom,mert az AC világában még a sima katona is parkour király
  • Hoz_Hun
    Ilyen FPS-ben kell mászkálni egy irodában (bár az S nem is kéne mert nincs "lövöldözés"). Arctalan, hangtalan figurát irányítunk. Azért idegesítő mert szokás szerint kizökkent a múlt izgalmas eseményei közül. Mint mikor film közben bevágják a hülye reklámokat. Továbbá vannak pár kötelezően elvégzendő "hekkelés", ami gyakorlatilag pár bugyuta "logikai" minijátékban kimerül. Amúgy csak mászkálás. Szerencsére rövidek.
  • Hoz_Hun
    Ezzel együtt szerintem jobb lett a jelenkor mint volt. Először is RÖVIDEBB. :) NINCS Desmond!!! (ez hatalmas pont). Nem kell bohockodni, mászkálni, késezni az atomkorban. Viszonylag nyugis sétálgatás. Sajnos kényszerítve van, de legalább rövid.
  • TomStorm
    pff nubok,már nem is kell:D
    Na jó azért túlélem valahogy.DLC-be amik jönnek majd reméljük nem lesz benne.
    Meg gondolom side quest-nél nincs benne ez.Meg ha vége sztorinak és kalandozni akarok,akkor se lesz sőt multiba sem,jól gondolom?
  • Kongy
    Sajnos lett, de még nagyobb baj, hogy kötelező, és ez még nem a jéghegy csúcsa. :D Irritáló is lett bizonyos pontokon.
  • TomStorm
    Mert nem vették ki?Pár hónapja itt arról volt szó,hogy nem lesz jelenkor
  • Kongy
    Ha már Desmond, ennél a résznél a jelenkori dolgok NAGYON erőltetettnek hatnak, és szerintem itt kis visszafejlődés van a 3-hoz képest. Nem kéne ezt erőltetni szerintem, úgy ahogy van ki kéne venni a játékból.
  • Kongy
    Nem mondhatni, csak annyiban, hogy Desmond-ot ne keresd :D
  • a.carkey
    Csak a PS3 magyar cimkét szokták elqurni. Az sosincs jó helyen.
  • TomStorm
    Máshol olcsóbb is volt,így azt ráfordítom 2-3 energia italra:-D
  • HeadHunter86
    E miatt rendeled máshonnan??? Jézus maris! amúgy általában ezek a címkék a külső fólián vannak. De ha mégis a belső fólián onnan is le lehet szedni, ha nagyon zavar.
  • TomStorm
    Kapcsolódik egyébként a sztori vagy bármi más a 3.részhez?Mert azt én nem játszottam sajna az kimaradt de a többi megvolt:-)
  • TomStorm
    Itt láttam dobozra ragasztva cimkét.Ez kicsit zavart (bár lehet a fólián van) és megrendeltem máshonnan pár100-al olcsóbban és ott nincs cimke rajta,legalábbis a képen:)
    Holnap itt is lesz addig csinálok Uplay acc.-ot