3496
-
#1173 Hát a kép szar, nem a grafika szerintem. Látszik, hogy a PC-s graf sokkal élesebb. -
#1172 Egyébként nem olyan hüde jó a látvány ez pl elég ronda -
#1171 Changed Godray's to Off instead of High - No real performance gain.
Changed Volumetric Fog to Off instead of On - No real performance gain either.
Changed Ambient Occlusion from HBAO+ to Off - Again no real performance gain. (strange.)
Still testing the other settings, running around on the beach after the ship battle.
EDIT: Disabled Motion Blur but it didn't alter framerate either but that was kinda expected.
Reflection Quality from High to Off had a noticeable boost though, some six to eight FPS gain.
Shadows from (Soft) High to Low had another noticeable boost, around some seven FPS gained.
Anti-Aliasing from EQAA (2x 4x) to Off only got about four FPS gained.
EDIT:
SSAO Off
Reflection Quality Off
Shadows Low
AA Off
Framerate is now between 42 up to 62 which seems to be a capped maximum.
(EDIT: Re-enabled HBAO+ again since it only makes a one - two FPS difference from where I'm testing performance.)
Environmental Quality from V.High to Low only had a minor FPS difference too.
That kinda leaves reflection quality (Water looks worse with this off but performance is improved decently.) and shadows (soft-shadows are nice but seem to give a noticeable hit to performance.)
(FXAA or SMAA can be used aside from MSAA for a small gain too, depending on GPU model.) -
#1170 Én megvettem pc-re mert olcsó volt meg szeretem a szériát ,de az xbox 360-on fogom szarrá játszani a warezt ott legalább nem akad
Aztán majd 2-3 év múlva ha lesz hozzá gépem vagy next gen konzolom tolom ott maxon -
#1169 Akkor lehet lekapom a P2P verziót , hogy ránézzek hogy fut. Nem ám megveszem drága pénzért aztán tehetem félre... -
#1168 Ahogy elnézem a képeket szebb. De ennek így is kell lennie. PC-n tűéles textúrák, nem az a mosott dolog mint a konzolokon. Pár új DX11-es effekt ahogy hallom, meg ahogy a feature-ös videóban is volt. -
#1167 NFOhumpon írják ,hogy ehhez a látványhoz nem értik ezt a hatalmas gépigényt.Sajnos nagyon szarul fut ez is.
-
#1166 Tényleg olyan szép PC-n is, mint ahogy hangoztatták? Látszik a next-gen? -
Gary #1165 Prága simán megér ennyit!
Ha autópályán mentek és még nem volt útépítés, akkor pláne felejthetetlen lesz! :Ð -
#1164 Raklap PC-s kép -
#1163 Én majd csak 25.-én tudok nekiállni :( Mivel jövő hét végén 4 napra megyek Prágába. Fene vigye el, erre még itt a warez is. Kíváncsi vagyok rá nagyon, de most már kibírom. -
#1162 A Crysis roppant intelligens sztoriját ismerve jobb is, hogy nem lett belőle semmi:) -
#1161 én is úgy tudtam de már itt van:)) -
TomStorm #1160 És itt is van!De cép még kalózos kártyát is kaptam,térképet posztert mindent:)
Na kaja sok-sok koffein és semmi alvás:P -
TomStorm #1159 Hát azt mindenképpen.Nyiss egyet gyorsan:) -
#1158 Most már magam sem tudom!
-
#1157 nem 22.én jön a PC verza? -
#1156 Én is várom már nagyon....de kellene lassan egy warez topik,mert elszabadul a pokol!
-
TomStorm #1155 Akkor mindjárt beindul a topik:)
Nekem még nem hozták meg,futár eltévedhetett de mindjárt felhívom szerintem-.- -
#1154 Ma már láttam a virágboltban kinn van!
-
#1153 Remélem jó lesz és a filmvilágban is tovább terjedhet a franchise:)
Bárcsak a beígért Crysis mozifilmmel is így haladtak volna:/ -
#1152 2015-ben jon az Assassin's Creed mozivaltozata -
#1151 Igazad van, és a grafika is jobban kidolgozott talán.. -
xido #1150 valamint a premier után 1 évvel a teljes értékű újra kiadásban,ami mindent tartalmazni fog -
#1149 Elérhető lesz pár hónap után fizetős (~10 euro) DLC formájában. -
Armisael #1148 Tudtok valamit arról, hogy a Buccaneer Editon +3 pályája elérhető lesz-e (letölthető DLC formájában pénzért) azok számára akik nem ezt a verziót rendelik elő? Mi volt a tapasztalat a korábbi AC kiadásoknál? -
Hoz_Hun #1147 Én azt azzal magyarázom, hogy a "vérében" volt. Elvégre Altair meg Ezio leszármazottja. -
#1146 Engem abszolut nem zavart. A kötelező dolgok hamar lezavarhatóak voltak, a többi szgépet meg megcsinálja,aki kíváncsi a részletekre. Egyeltalán nem találtam tolakodónak ezeket a részeket. 3. részben gázabb volt ,hogy minden második szekvencia után vissza a Desmond-os templomba, felmászni ugyanoda,majd fejezetenként kicsit tovább, feljebb lehetett menni.
Ami kicsit zavart a játékban az a tény, hogy Edward semmiféle kiképzést nem kapott assassin-kedésből,de úgy nyomja,mintha rejtett pengékkel született volna :D(oké, kalózkodásból volt tapasztalat) Bár ezen sem kéne fennakadnom,mert az AC világában még a sima katona is parkour király -
Hoz_Hun #1145 Ilyen FPS-ben kell mászkálni egy irodában (bár az S nem is kéne mert nincs "lövöldözés"). Arctalan, hangtalan figurát irányítunk. Azért idegesítő mert szokás szerint kizökkent a múlt izgalmas eseményei közül. Mint mikor film közben bevágják a hülye reklámokat. Továbbá vannak pár kötelezően elvégzendő "hekkelés", ami gyakorlatilag pár bugyuta "logikai" minijátékban kimerül. Amúgy csak mászkálás. Szerencsére rövidek. -
Hoz_Hun #1144 Ezzel együtt szerintem jobb lett a jelenkor mint volt. Először is RÖVIDEBB. :) NINCS Desmond!!! (ez hatalmas pont). Nem kell bohockodni, mászkálni, késezni az atomkorban. Viszonylag nyugis sétálgatás. Sajnos kényszerítve van, de legalább rövid. -
TomStorm #1143 pff nubok,már nem is kell:D
Na jó azért túlélem valahogy.DLC-be amik jönnek majd reméljük nem lesz benne.
Meg gondolom side quest-nél nincs benne ez.Meg ha vége sztorinak és kalandozni akarok,akkor se lesz sőt multiba sem,jól gondolom? -
#1142 Sajnos lett, de még nagyobb baj, hogy kötelező, és ez még nem a jéghegy csúcsa. :D Irritáló is lett bizonyos pontokon. -
TomStorm #1141 Mert nem vették ki?Pár hónapja itt arról volt szó,hogy nem lesz jelenkor -
#1140 Ha már Desmond, ennél a résznél a jelenkori dolgok NAGYON erőltetettnek hatnak, és szerintem itt kis visszafejlődés van a 3-hoz képest. Nem kéne ezt erőltetni szerintem, úgy ahogy van ki kéne venni a játékból. -
#1139 Nem mondhatni, csak annyiban, hogy Desmond-ot ne keresd :D -
#1138 Csak a PS3 magyar cimkét szokták elqurni. Az sosincs jó helyen. -
TomStorm #1137 Máshol olcsóbb is volt,így azt ráfordítom 2-3 energia italra:-D -
#1136 E miatt rendeled máshonnan??? Jézus maris! amúgy általában ezek a címkék a külső fólián vannak. De ha mégis a belső fólián onnan is le lehet szedni, ha nagyon zavar. -
TomStorm #1135 Kapcsolódik egyébként a sztori vagy bármi más a 3.részhez?Mert azt én nem játszottam sajna az kimaradt de a többi megvolt:-) -
TomStorm #1134 Itt láttam dobozra ragasztva cimkét.Ez kicsit zavart (bár lehet a fólián van) és megrendeltem máshonnan pár100-al olcsóbban és ott nincs cimke rajta,legalábbis a képen:)
Holnap itt is lesz addig csinálok Uplay acc.-ot