Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/watch?v=tXA8q73QTRs
Úgy néz ki az új epizódban egy-egy szekvencia teljesítéséért nem festményeket kapunk majd, hanem valamilyen új tetoválást Edward testére. Érdekesnek ígérkezik.
Everything is true, nothing is permitted.
Én azt mondom, hogy maximum 100 pont rohanásért és olyankor ne legyen aktív semmilyen bónusz.
[merlinw.org]
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Mókás, mikor egy ilyen lerohanás után azt látom, hogy nem 100 pontért, hanem kb. 800 pontért ölt meg (strike + bónuszok).
Viszont, pont az assassinate az, amikor nem kapsz célpontot, így nem is tudod igazán lerohanni, ám a bónuszokat kilehet használni. Ha nem kapok valakit a hátamba, aki levadássza a leütött célpontom, meg engem is.
A BF Game Lab-je érdekes újítás lesz!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Az AC:R és az AC3 multijában már alapból voltak képességeid, nem nulláról indultál.
Az AC3-ban meg valós pénzért megvehetted az összes olyan képességet és minden egyéb dolgot, ami egyébként csak szintekhez volt kötve. Így, már kezdõk is használhattak mindent.
Én az AC:B-t nem megjelenéskor vettem meg, így a multi teljes káosz volt, míg bele nem jöttem. Most sem vagyok egy kimagasló játékos, de ahhoz elég, hogy én öljem meg a kezdõket és a játékélményüket. :Ð
Bár, a játék iszonyatosan tud szívatni, ha úgy van kedve! :Ð
Amúgy, most már szinte mindegyik játékmódban a rohanás van mûsoron. Egy példa assassinate-re (is):
www.youtube.com/user/GeloCool97
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A medve nem játék.
Egyelõre nincs jele steamen, hogy lenne magyar, de az elõzõ rész alapján ítélve biztosra veszem.
Tavaly is ilyen verziót vettem AC3-ból és régiónak megfelelõen kapásból magyarul indította magát a játék. AC4-et is a Playon adja ki és magyar felirat is elérhetõ lesz.
Én még nem döntöttem melyik kiadás legyen, de tény, hogy a játékbéli tartalom nálam magasabb prioritást élvez.
Vajh' a Digital Delux-ban is lesz választható magyar nyelv?
Mindegy AC whore vagyok, kellett az is.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
PC-n se igen szoktam mással multizni és szingle párti vagyok. Szõkõévente kis BF3 azt annyi (Most meg hogy jön a 4 majd az)
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Más a célközönség is, nem lesz ezzel gond. Aki meg szereti az Ubi cuccokat az meg lehet egyszerûen megveszi mindkettõt. AC-t nem féltem, WD meg az újdonság hatása miatt lesz nagy dobás szerintem.
Ha valaki meglátja, rögtön: húúdejó, ezmiez? :Ð
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Még ha nem ua cég lenne, de ua. 1xûen nem értem!
A medve nem játék.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Sztem még ez is nagyon jó:
Vagy ez:
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Pont akkor jelenik meg, mint a Watch Dogs???
Egyrészt jó, mert nem kell külön szabadságot kivenni, másrészt meg hogyan osszam meg magam a két játék között? :Ð
Esetleg, a Watch Dogs is késik majd?! :Ð
Minimum:
CPU: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6GHz vagy AMD Athlon II X4 620 @ 2.6GHz
RAM: 2GB memória
VGA: Nvidia GeForce GTX 260 vagy AMD Radeon HD 4870 - 512MB memóriával és Shader Model 4.0 támogatással
HDD: 30GB szabad hely a merevlemezen
Ajánlott:
CPU: Intel Core i5 2400S @ 2.5GHz vagy AMD Phenom II x4 940 @ 3.0GHz vagy erõsebb
RAM: 4GB memória, vagy több
VGA: vidia GeForce GTX 470 vagy AMD Radeon HD 5850 - 1024MB memóriával és Shader Model 5.0 támogatással
Source
Itt a kép.