3496
-
TomStorm #1213 A préda nem ölhet egyáltalán mikor az vagyok? -
#1212 Hát a Quick match az 20 féle játékmódba bedobhat... olyanba is ahol épp nem te vagy az üldöző... -
TomStorm #1211 Amúgy nagyon tetszik a game.Ez a világ elragadó.
Becsületesnek lenni side quest-ek miatt NEM éri meg csak szólok:)
Ja és mindig olvasni kell küldiket mert legtöbbször örülök ha 80%-ra viszem a "chapter"-t.
Ez a játék simán megérte a pénzt.Grafika ahoz képest,hogy konzol ami még nem is next-gen hát k...a szép az biztos.Hangok is brutál jóra sikerültek meg úgy összeségében nagyon szórakoztató az egész és hangulatos! -
TomStorm #1210 Sima quick match,most csak szintezek még.Úgyis tele van lvl 1-5 játékosokkal de ölni nem tudok -
Csokis #1209 Már ki is jött az első patch a játékhoz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!################################################## ##############################
Ubisoft Entertainment
Assassin's CreedŸ IV Black Flag v1.01
################################################## ##############################
Added 4k monitors support
The "Reload" option and the "R" key is now available in the controls menu
Major performance increase in Multiplayer
Improved multi-GPU support
Improved multi-monitor support
Render bug fixes and optimization
Fixed various minor UI issues
Fixed various minor input issues
Fixed various minor freezes -
#1208 Melyik játékmód? -
Skyline #1207 Én a forradalom kijelentéssel is várnék még, tényleg túl nagy a csend és nem hiszem hogy nvidiáék ne nyomnának már most extra akciókat és ne sipákolnának...Kíváncsian várom. -
TomStorm #1206 Miért csak leütök játékost és nem végzem ki??
Civilt se ölök pedig,arra se lehet fogni.Van amikor 2-vel is verekszek de csak ütni tudok.
Így megy már régóta.Az elején még öltem én is de már meccsek óta semmi -
#1205 A mantle forradalmat fog csinálni csak kár, hogy ez palotaforradalom lesz egyelöre... -
#1204 Rossz topik -
Skyline #1203 A helyedben megvárnám a Mantle mit tud valóban (a kósza híreknek hisz aki hisz, nvidia annyira nyugodtan kezeli az egészet, szerintem a durranás elmarad különben már menne a rinya), és azután:
i5 3570K felpattintva 4.5-re, 8gb ram (a lehető legrosszabkor akarod, az egekben a ram árak és drágul tovább), és mantle függően vagy gtx 770 vagy r9 280X... -
#1202 Ha erős gépet akarsz sokkal olcsóbban most se fogod megúszni mert a jelenlegi konfigodból minden mehet a bontóba és az alaplaptól kell gépet épitened. -
#1201 Az eddigieket olvasva akkor, egy erős gépen simán kellene futnia.
Gépfejlesztés előtt állok és kíváncsi vagyok, ti mit ajánlanátok, ami megint jó pár évig jó lesz és nem méregdrága? Jelenleg Intel Q6600 2.40 GHz , ATI 3800 512MB, 4GB DDR3 RAM, ezek szerintem a fontosabbak. Ez a gépem egyébként már 7 éves, 230 000 ezer volt összesen és csak a gyári procihűtő és a memória lett cserélve. Ilyen sokat azért most nem szeretnék költeni:/
Előre is kösz a véleményeket:) -
#1200 Ő lehet Pakson játszott vele az erőműben:D -
#1199 Mintha nem ezzel lett volna tele minden fórum.. na mind1. -
#1198 Amúgy a nextgenek közeledtével egyre inkább az a véleményem, hogy ez maximum azoknak újdonság akik nem játszanak PC-n, egy PC-snek ezek a grafikák amiket mutogatnak nem egy hasra-dobós dolog. -
#1197 Kipróbáltam a virágbolti verziót. De már le is töröltem és várom az eredetim. Csak azért próbáltam ki, hogy lássam jól fog e futni. És azt kell mondjam, hogy az aláírásomban lévő géppel. FullHD-ban, FXAA-val, High-on gyönyörűen fut. Sajnos városba nem tudtam bemenni, mert amint jött volna a jelenkor kifagyott. Mentés meg nincs benne. Sőt, minden egyes menübe lépéskor is fagy. Gondolom szar a crack.
Amúgy így fél óra után azt mondom jó lesz ez. A grafika kicsivel szebb mint a 3-ban, furcsa ez a környezet egyelőre. Viszont egetrengető változás nincsen. -
TomStorm #1196 Bár még hagyom kibontakozni a sztorit de pár meccset már lenyomtam lvl 4-ig:) -
TomStorm #1195 Még húzok pár szintet,megyünk este Farkasfalkában? -
#1194 -
#1193 Hát ha olyan rosszul fut az jó, mert az nekem gond nélkül ment. -
Skyline #1192 Én továbbra is megvárnám az eredetit vagy rendes release-t rendes crackel mielött leírnám, és ezekre a szutyok verziót próbálgató marhákra hagyatkoznék.:) -
#1191 "No fucking way this runs as bad as AC3. Get yer shite together Bootysoft."
-
#1190 Nekem ilyen nem volt... -
ratgab #1189 5 éves gépen nekem is szaggatott. Vettem új gépet és nem szaggatott Bostonban az AC3. Pedig sokkal nem lett erősebb a vas, csak korszerűbb. -
#1188 ehhem ehhem.. AC3 ? Bostonba mikor beléptem játszhatatlanul elkezdett szaggatni... Eredeti játék, az aláírásomban látható i5-tel.. Érdekes ugyanennek a gépnek meg sem kottyant azelőtt egyik AC sem.. :D
-
#1187 Ez az összes eddig megjelent AC-re igaz mégis mindegyik tökéletesen ment pc-n. Szerintem várjanak még a pc-sek a rinyával. -
Skyline #1186 Az eddig látottak alapján pedig 120-140k egy pc ami úgy elviszi a multiplatform címeket mint konzolon (Bf4- Cod, stb)...:)
Mindenesetre amíg egy korai warezváltozat szar crackje mögül érkező játéksebességről irogatnak, addig még tényként nem kezelném hogy maxolva ilyen izom gép kell neki.:)
Eléggé kiverné a biztosítékot ha nagyobb gépigénye lenne mint a Crysis3-nak BF4-nek amik gyakorlatilag jóval szebbek.:) -
#1185 Nem is rád gondoltam! -
#1184 Ez a játékok 90%-ra igaz, ettöl még nem kell szart tálalni pc-re szvsz. -
#1183 Konzolnál sosem az érdekel senkit (max a pcs vérpistákat) hogy papíron hányszor erősebb a pc.
Mert baszhatod az erős pc-det ha a lőtéri kutya se optimalizál rá és egy "lesajnált sokkal gyengébb" konzol meg faszán futtatja azt! -
#1182 Megmondták világosan, hogy a PC csak másodlagos. :D Célplatform a current és next gen :D -
Skyline #1181 ja csak ahogy a nextgen jelen pillanatban ott tart 120-140ezerér annyit tud mint az árban hasonló pc nem többet.... -
#1180 Én nem hittem semmit.Én next genre warezolom majd ott fut rendesen maxon és nem kell 200+ ezres gép hozzá. -
Skyline #1179 Valaki épp azon van kiakadva hogy 1080p-ben i7 és gtx 770 mellett alig 40 fps... Az nem egy hasítás..:D -
#1178 Az igazság szerint muszáj neki hasitani mivel jóval a megadott gépigény felett vagyok, ha mégse igy lesz buktam az első AC játékomat... -
#1177 Valahogy azt hitte, hogy most, a NG konzolok megjelenése előtt optimalizlják PC-re? :)
El kő' adni az új porfogókat, vazze! -
#1176 Nekem már 2 és fél hete hasít PS3-on :P -
#1175 Nem vagy szerény, de szerintem az enyémen is hasítani fog. -
#1174 Nekem hasitani fog és csak ez a lényeg...