Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Én sem bírtam végignézni 😄

Holnap hajózni fognak, az talán informatívabb lesz.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát ez a két csávó valami eszméletlen unalmas volt. 15. percnél ébredtem föl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ProGabe
Új gameplay

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe

Krisztiam
jelenjen már meg, nem tudok várni nov 22-ig 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

NagyiBMX
Persze ez érthetõ, de gondolom, ha fél óra helyett 1 óra lenne áthajózni akkor abba a területbe még több activity-t, szigetet vagy valamit raknának bele, ami azért csak foglalja a helyet 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Inkább 3x, mint 1x se! :Ð
Ja, természetesen köszönet az infóért és elérhetõségért!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

van benne érdekes a zenében..egyik címe The ends of the earth..és a kalózos western témától eltérõen modern rockos..
MerlinW
Egy játék méretét a modellek és textúrák határozzák meg. Az hogy 1 vagy 10 ezer négyzetkilométernyi tenger van alattad az nem befolyásolja a méretet, az csupán egy szám😊

[merlinw.org]

baszki..csak töltött..töltött..és nem akarta elfogadni..bocs a tripláért😄
NagyiBMX
Bocsi a dupláért 😞

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

szép a mai este 😊

AC 4 ost
NagyiBMX
Ezt csak te döntöd el, hogy most akarsz-e támadni vagy activityket csinálni. Ha te csak úgy menni akarsz a tengeren, akkor a pár felbukkanó hajó (amit nem szándékozol megtámadni) és felugró bálnán kívül szerintem mással nem fogsz találkozni. Jó lehet, hogy erõdök meg kis szigetek elõbukkannak, de azokra olyan jó rátalálni 😄 Amikor nem céltudatosan keresed õket csak úgy mész és "bakker itt egy erõd, bekéne venni" feeling.

NagyiBMX
Ezt csak te döntöd el, hogy most akarsz-e támadni vagy activityket csinálni. Ha te csak úgy menni akarsz a tengeren, akkor a pár felbukkanó hajó (amit nem szándékozol megtámadni) és felugró bálnán kívül szerintem mással nem fogsz találkozni. Jó lehet, hogy erõdök meg kis szigetek elõbukkannak, de azokra olyan jó rátalálni 😄 Amikor nem céltudatosan keresed õket csak úgy mész és "bakker itt egy erõd, bekéne venni" feeling.

hát, amiket videókat én néztem (és néztem egy párat 😄😄😄), abból az jött le, hogy nem lesz igazán jó ez a sand box. mármint tényleg szabadon mozoghatsz meg minden, csak úton útfélen belebotlasz mindig valamibe a tengeren. egy csatába, egy hajóba, egy szigetbe, egy anyámtyúkjába.

szóval nem nagyon lesz az az üres tenger életérzés benne, hogy mész a naplementébe, mert mindig lesz valami más a képernyõn

Láttam, de még skeptikus vagyok kicsit.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ProGabe
Úgy néz ki nem csak játékban kapunk kalózosdit!

a.carkey
Nincs baj ezzel. Én örülök neki, meg a FT pontoknak is. 😊

A medve nem játék.

NagyiBMX
Ha ez itt is ilyen nagy terület lenne, mármint ilyen sokáig tartana behajózni, akkor már kb. 50GB szabad hely kéne a játéknak meg egy komolyabb gépezet is. Arról nem is beszélve, hogy mondjuk csak úgy freeroamozok a mapon, gondolok egyet és akkor elmegyek küldizni. Na most a küldetés adó emberke a map másik felén van akkor nem biztos, hogy szeretnék 1 órát menni , hogy elkezdõdjön a küldetés. Ami aztán egy olyan küldetés lenne, hogy menj a térkép másik felébe és öld meg ezt meg azt. <#idiota> Szerintem ez a 30 perc áthajózása a térképnek teljesen elfogadható, nem rövid és nem is nagyon hosszú.

a.carkey
POTBS
Campeche-Chayenne volt 1 óra 10 perc lassabb hajóval egy ekkora térképen. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Pirates of the Burning Sea 😊

A medve nem játék.

NagyiBMX
Ezt a videót, ha még nem láttad akkor muszáj megnézned, mert olyan, hogy leesik az állad, de 7:15-nél észrevesz egy hajót ahol eldöntheti, hogy megtámadja vagy nem vagy mit csináljon. Adatokat is kap a hajóról, hogy mit szállít, milyen nehézségû stb.

Ha ez igaz, akkor... nagyon boldog gémer leszek! Gyakorlatilag ilyen hangulatú hajózás még nem volt ekkora területen szórakoztató módon megvalósítva. Most a hajószimulátoroktól tekintsünk el.

Nov 22-én jön azért. Nincs már messze.

NagyiBMX
Igen ezt tudjuk már régóta, a konzolosok október 31-november 1. kaphatják kézhez, míg a PC-sek csak november 22.-én.

ratgab: Már vannak képek a neten, hogy elvileg milyen lesz a map. Marha nagy és open-world az egész, tehát a csaták is cutscene nélkül, loading nélkül kellenének, hogy lejátszódjanak. Ezen a képen látszik is a map, és a csomó activity/küldetés amit lehet csinálni. Ez pedig a teljes map. Azt mondják, hogy kb. 30 perc lesz áthajózni a mapot, úgy, hogy nem állsz meg sehol sem, nem csinálsz semmit sem csak a térkép másik végébe akarsz eljutni.

Forrest Tomee
Ez nagyon jól hangzik, a Sid Meyer féle Pirates óta nem találkoztam jó kis kalózkodós játékkal. Sajnos azt olvasom a PC-s verzió csúszni fog :o/

Tényleg el is felejtettem, hogy kalózkodni is lehet majd benne. Ehhez viszont kell, hogy szabadon tudjunk a hajóval mozogni. Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy ez úgy fog mûködni, mint a Sid Meier\'s Piratesben. Ott egy kis hajóval mentünk és ha összetalálkoztunk egy másik hajóval akkor lehetett dönteni a megtámadásról.

Az igazi az lenne ha ez realtime mûködni valós AC-s hajózásban, de én erre nem sok esélyt látok. Csupán reménykedek benne.

Könnyebb ugyanis kis csatatereket lemodellezni, mint az egész karib tengert.

NagyiBMX
A legnagyobb feeling lesz egy kis Karib-sziget után felsétálni a Jackdaw fedélzetére és menni csak úgy a szabadban a tengeren. Egy-két ellenséges hajót kifosztani, legénységet átállítani a mi oldalunkra, bevenni egy két erõdöt, esetleg halászni, vagy mélytengeri búvárkodni 😄 Szóval igen, lehet majd a hajónkkal freeroamozni a tengeren. 😊

ProGabe
Igen, ezt olyan szintre fejlesztették, hogy ha összeütközik két hajó, megszállunk egy ellenséget, akkor dinamikusan létrejön egy bejárható objektum (nem tudom jobban megfogalmazni).

Van levegõharang merüléshez, lehet vadászni a vizet is (cápát, delfint ,bálnát, meg még ki tudja mit) és természetesen van egy csomó kis sziget meg víz alatti barlang.

KollerN
Annyi videót adoot már ki a Ubisoft a játékról és egyet sem néztél meg?
Szégyeld magad 😊
Azt szajkózzák az összesben hogy orrba-szájba hajózhatsz, szinte az egész errõl szól, szabad hajózásról. Kalózok leszünk benne bakker.

Ámen! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Tudod mit? Úgy legyen...XD

Lottó ötösöd legyen, ne igazad! :Ð

Tipphopp: Szerintem nem lehet majd.

Forrest Tomee
Van valami infó róla, hogy ebben a részben lehet sandbox módra szabadon hajózgatni? Sajnos a 3-ban nagy csalódás volt, hogy csak a küldik idejére lehetett vitorlát bontani.

Muttley
ügyes, kifejezetten ügyes 😊

Just do it :)

köszi szépen. a hangokra pedig most külön figyeltem, és próbáltam pár új ötletet belevinni, amiket eddig nem csináltam, örülök, hogy sikerült, ezek szerint 😊

NagyiBMX
Ma akartam elõrendelni gameshoptól a Buccaneer Editiont, beírtam a keresõbe, erre "Elõrendelésben elfogyott"...

Krisztiam
cd galaxistól megrendelve 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

NagyiBMX
Ez barátom, kurva jó! <#eljen> Ezeknek a trailereknek/gameplayeknek felét nem is láttam, és a zenével nagyon egybe voltak az epic részek. Ja és végre egy olyan munka ahol, a zene mellett lehet normálisan hallani amit mond az illetõ a videóban. Nagyon jó lett!

folytatódik a nabazmeg..
a következõ elem egy olcsó csomag dlc-vel és választható póló vagy kártyapakli 😊

ProGabe
Nem néztem sok trailert, így nem tudom, hogy mennyi ebbõl a saját munkád és ezt mindenképpen dicséretnek fogd fel! 😊
Szóval én nem tudok ebbe belekötni.

helló. csináltam egy fan trailert a játéknak, gondoltam megkérdem, hogy mi a véleményetek róla ^^

remélem bírni fogjátok:

a.carkey
Íme.

A medve nem játék.

"A Ubisoft lerántotta a leplet az Assassin's Creed 4: Black Flag megjelenés utáni letölthetõ tartalmakról, amikhez egy Season Pass-t és a Freedom Cry DLC-t is hozzácsapta.

Az Assassin's Creed 4: Black Flag letölthetõ tartalmai még több egyjátékos küldetést fognak tartalmazni, csak a Freedom Cry DLC összesen 9 új misszióval kecsegtet, amiben Edward Kenway elsõ tisztjének, Adewale bõrébe bújhatunk.

Az alább felsorolt DLC-k mindegyike még 2014 márciusa elõtt meg fog jelenni PC, PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One platformokra.

A Season Pass a megjelenés napjától lesz megvásárolható és a következõ letölthetõ tartalmakat kapjuk meg vele:

Freedom Cry: A rabszolgaként felnõtt Adewale a Jackdaw kalózhajón talál rá a szabadságra Edward Kenway kapitány helyetteseként. 15 év múltán Adewale-bõl képzett orgyilkos válik és hajótörést szenved Saint-Domingue partjain fegyver és legénység nélkül. Kalandjai pedig csak itt kezdõdnek. (több, mint 3 órás játékidõ garantált)

The Exclusive Kraken Ship Pack: Ez a pakk további személyre szabási lehetõségeket ad a Jackdaw hajóhoz. Csak Season Pass tulajdonosoknak.

További egyjátékos küldetések, fegyverek, karakter-kinézetek és gyûjthetõ tárgyak.

Még több multiplayer tartalom, új feloldható karakterekkel.

Ha a Season Pass-t vesszük meg 20%-ot spórolhatunk meg, ha pedig elõrendeljük a Uplay Digital Deluxe Editiont a Uplay Shopból, további 5%-os kedvezményben részesülünk.

Az Assassin's Creed 4: Black Flag november 1-jén jelenik meg Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra, november 22-én pedig PC-re, Wii U-ra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re."

Forrás sg.hu
Muttley

Just do it :)

Jaja, ezt értem! Csak kifejtettem a mostani variációkat lerohanás esetén :Ð

Talán majd a Game Lab megoldás lesz erre.
Bár, a játék mindig nyújtott egyéb lehetõségeket, csak ki kell tapasztalni, illetve megfigyelni (vagy fordítva).
Pl.: AC:R-ben a drop stun, mikor messzire ugrasz egy magasabb tetõrõl és az üldözõd utánad ugrik, akkor visszafordulva le tudod ütni mindenféle eszköz használata nélkül. Az AC:B-ben ilyen nem volt, az üldözõ ekkor simán megölt.
Az AC3-ban már nem nagyon jön be, de ebben vannak ezek a függeszkedõs, falra felfutó, majd lepottyanós leütések. Valamint, magasabb helyrõl (picit magasabbról, mint az üldözõd van) leütések.

Az assassinate-ben meg a lock-oláson múlik minden. Az dönti el ki az üldözõ, ki a célpont. AC:B-ben a célpont eldobása trükkre emléxik még valaki?