3496
-
#1253 Műr többször említettem hogy bugos az asszasszinküldetések és javítják. Elsőre semmi gond sincs, de ha elsőre nem tudod megoldani a küldetést tehát elmenekül a célpont vagy megölnek, akkor nagy eséllyel bebugzik. Eltűnik a térképen stb stb..... Egy egész topic van erről a hivatalos fórumon, hányszor hány heéyen bugzott be. Addig semmi gond, amig elsore teljesited oket. De elofordulhat hogy elstzurtad azt a kuldit, csak már nem emlékszel rá, még az elején és már nem fog vissza fog jönni. Havannában kb az összes bebugzik ha elsőre nem tudod megcsinálni őket. -
#1252 Seth, ha a javítást választottam volna, akkor miért akarnám még megjavítani a hajómat? XD -
#1251 Talán a gyors utazásra választ kaptam magamtól, épp egy olyan hajós mellékküldetésben vagyok, amiben az a cél, hogy növeld a körözési szintedet, hogy az elfogóhajók eljöjjenek érted. Csak közben a partra akartam szállni, hogy feltöltsem a hajót lőszerrel, de nem enged gyorsutazni, vélhetően a mellékküldi miatt.
De azt nem tudom miért nem enged a kikötőben hajót javítani. -
Hoz_Hun #1250 Nem tudom nálam ilyen sose volt. Bár viszonylag ritkán javítottam a kikötőben.
Akkor nem tudsz gyorsutazni, ha valami nagyon közeli event van. Konkrétan nekem akkor nem engedte, ha Legendary Ship volt a közelben (annak ellenére se, hogy nem léptem vele csatába). -
#1249 Gyerekek! Nem ma kezdtem a játékot, hanem október 29.én. Nem a javítást választottam elfoglaláskor és nem is olyan helyre akarok utazni, amit még nem jártam be, sőt mégcsak támadás alatt sem vagyok, de még viharban sem! :) -
#1248 Jaja ezeken nekem is megakadt a szemem -
#1247 Mikor elfoglalsz egy hajót, akkor felajánlja,hogy megjavítod belőle a te hajódat, vagy csökkented a körözési szinted, valószínű az elsőre nyomtál.
Gyorsutazás a már meglátogatott helyszinekre lehetséges, valamelyiknél csak akkor ha szinkronizáltál már egy magas helyről. Akkor sem tudsz gyorsutazni,ha éppen támadás alatt vagy, vagy viharban -
TomStorm #1246 Lehet elötte választottad a javítás lehetőséget máshol,mert fel szokta ajánlani,most nem emlékszem pontosan mikor de volt már olyan,hogy bolt nélkül is javítattam a Csókát
Gyors utazást nekem akkor adta meg először mikor kikötöttem 1-2 városnál.Utána oda tudsz utazni ahol már jártál de jelzi is.
-
TomStorm #1245 Érdekes AI ebben a Pc-s verzióban.Meglát az őr és elfut keresni máshol?Aztán kalóz kiszabadításnál senki nem támadt rá egy ideig.
Nálam ilyen egyszer se fordult elő mióta játszok konzolon. -
#1244 Két kérdésem lenne. Tegnap egy nagyobb hajós csata és elfoglalás után gondoltam megjavítatom a Csókát, de mikor odamentem a kikötőfelügyelőhöz, ott a hajó javítása menün belül kiírja, hogy nincs mit javítanod! WTF! Pedig a 3 életerő csíkból kettőt lebombáztak.
A másik meg az, hogy miért van az, hogy nem mindig tudom hssználni a gyors utazást. Kiírja, hogy gyors utazás nem lehetséges. Pedig nem vagyok a főküldetésben. -
#1243 Egy kis PC Gameplay magyar feliratosan :) -
TomStorm #1242 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincs sajnos. ezt az egyet nem találom.Egy főküldetés van csak a kis faluban(megvédeni a templomos urat).Ezt csináljam végig hátha ebben lesz benne az assassin megbizatás a kis faluban? -
#1241 PS3-on játszik.. :D -
#1240 Nem úgy volt, hogy PCre nov 22.én jön? -
Hoz_Hun #1239 Nekem 100% az assassin küldik és mindhez volt ikon a térképen. Egyedül a Tengerészeti küldetések utolsóját nem jelöl a térkép, amig az összes többi meg nincsen.
Ja igen. Van egy ilyen abstergo kihívás, hogy simogass meg 5 kutyát. Én 5x megsimogattam egymás után ugyan azt az ebet és kész is volt. :) -
TomStorm #1238 Az elöbb meg pl.többszöri kutyasimogatással oldottam fel pvp tartalmat:D
Most már szépen alakul az Multi is a sok side quest-el -
TomStorm #1237 Igaz tényleg így van,thx.
Kis Havana-n egy Assassin küldetés kell még és minden más kész de nem találok egyet se pedig szinkronizáltam is a falut teljes egészében.
Ez random jön elő idővel?Mert eddig mindig volt "halálfejes ikon" -
Hoz_Hun #1236 Nem tudom. Elvileg igen. Én anno a Brotherhodsnál megcsináltam azt a facebookos játékot és össze volt linkelve az Xboxommal. Így az ott összeszedett pontok átmentek az Xboxra is. Tehát elvileg univerzális a pontrendszer. -
Hoz_Hun #1235 Van két szám, hosszúság és szélesség. Ez beazonosít egy helyet (nagytérképen írja a koordinátát). Odamész és a rajz alapján megkeresed a pontos helyét. -
TomStorm #1234 Most ezt nem értem.A 7 titokból kis faluban szereztem egy kincses térképet ami szól egy adott tárgyhoz és leír koordinátát de world mapon nem írja a fokokat(vagyis nem találtam ilyet)így nem tudom merre kell menni.
Az ábrából meg rá nem jövök hol lehet.Ha leszűkíteném egy adott helyre akkor nem lenne gond(RDR-be is simán megtaláltam rajz alapján) de csak akkor ha a környéken lennék.
Hol a GPS??:DD
Most komolyan,hogy van ez a része,hogy jutok el az adott koordinátára? -
#1233 De van ez PC-n is vagy csak konzolon? :D Mármint a PS3-as account-omhoz hozzáférhetek PC-ről is? -
Hoz_Hun #1232 Az Ushop-ban. :)
Ott vehetsz egy pár dolgot. Kardot, öltözéket ilyesmit. -
#1231 Nem vágom ezt a Uplay pontrendszert. Szerintem még előző játékokból van annyi pontom, csak nem tudom hol lehet elkölteni. -
Hoz_Hun #1230 Tegnap kiszinkronizáltam a sztorit 100%-ra. Már csak pár merülős roncs van hátra, jópár kincsesláda, meg a világban a kis noném szigeteken elszort ilyen-olyan töredék, meg láda. Azon kívül minden 100%-már.
De ha azokkal is mind megvagyok is lehet még hajókázni, mert még mindig szórakoztató. :) -
#1229 Igaz, utána már rájöttem:) Azért köszi a válaszokat:) -
TomStorm #1228 Ezt komolyan gondolták,hogy ekkora a térkép?Kivettem nagyítást és bődületes mekkorának látszik így:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én meg a kis kezdő faluban gyűjtögetek,fosztogatok és segítek is rabokon-kalózokon ha úgy van kedvem.
Nemsokára megvan onnan minden,már nem igazán mutatja mi-hol van.
1-2 titok van vissza 2 láda meg pár dolog -
TomStorm #1227 Mondjuk hamar el lehet azt is költeni,én tudnám mire:)
Látom különben lehet ingyen kapni de azért van követelmény.
Folytatom sztorit,azért is jár -
TomStorm #1226 Honnan van neked ilyen sok Uplay pontod?Vásárlások vagy ingame oldod fel? -
#1225 Na az jó kérdés, én sem tudom. -
TomStorm #1224 Egyszer sem volt lag eddig és nagyon jó map-ok vannak.
Néztem már vannak kiegészítők 'szinte készen a játékhoz,csak még nem oldották fel.
Remélem lesz közte ami free lesz.
Amiket kaptam SE kódokat és fel is használtam azok hol vannak?Csak az Avelin DLC-t látom mást nem -
#1223 Igen, bár én a képességekkel nem foglalkozok annyit :D Amennyi előnyöm volt veled szemben az a késdobás, ami nagyon is hasznos :D Az a Presztízs 1-es szintű emberke alázott, meg hekkelgette az Animus-t szval durva arc volt.. :D -
TomStorm #1222 Igen egész jó volt:)
Azért meglátszik a szintkülönbség.Most feloldok pár dolgot így L6-on adott párat -
#1221 Jó menetek voltak :D Azaz utolsó "mezőnyfölény" nagy mák volt részünkről :DD -
TomStorm #1220 Ja megvan,látom journey-zel:)
Most még kicsit sztorizok aztán mehet a multi -
#1219 Felvettelek, de vissza kell igazolnod üziknél dashboardon. -
#1218 Okés. Felveszlek :D Majd mehetünk Farkasfalkába, az is online mód, de coop, ott lehet tanulgatni a sok pontot érő öléseket NPC-ken. -
#1217 A hivatalos megjelenés az lesz. -
TomStorm #1216 Akkor ezért haltam sorban vagy 6× mert ott maradtam mindig leütés után ki akartam végezni:D
Na jó tudni,kösz!
Vegyél majd fel légyszi listába,én nem tudom,hogy kell.Most is online vagyok -
Skyline #1215 Hülye kérdés de nem úgy volt hogy nov22 a pc?:) -
#1214 Nem XD Pont ez a lényege. Csak leütni tudod. Területfoglalásnál is. Ha a ti térfeleteken vagytok akkor nem ölhetnek meg, de ha az övéken vagy akkor csak leütni tudod őket. De ezt az Animus-hang mondja is.