3496
13460980771376987028.jpg
  • enlightened
    Műr többször említettem hogy bugos az asszasszinküldetések és javítják. Elsőre semmi gond sincs, de ha elsőre nem tudod megoldani a küldetést tehát elmenekül a célpont vagy megölnek, akkor nagy eséllyel bebugzik. Eltűnik a térképen stb stb..... Egy egész topic van erről a hivatalos fórumon, hányszor hány heéyen bugzott be. Addig semmi gond, amig elsore teljesited oket. De elofordulhat hogy elstzurtad azt a kuldit, csak már nem emlékszel rá, még az elején és már nem fog vissza fog jönni. Havannában kb az összes bebugzik ha elsőre nem tudod megcsinálni őket.
  • CroftManor
    Seth, ha a javítást választottam volna, akkor miért akarnám még megjavítani a hajómat? XD
  • CroftManor
    Talán a gyors utazásra választ kaptam magamtól, épp egy olyan hajós mellékküldetésben vagyok, amiben az a cél, hogy növeld a körözési szintedet, hogy az elfogóhajók eljöjjenek érted. Csak közben a partra akartam szállni, hogy feltöltsem a hajót lőszerrel, de nem enged gyorsutazni, vélhetően a mellékküldi miatt.

De azt nem tudom miért nem enged a kikötőben hajót javítani.
  • Hoz_Hun
    Nem tudom nálam ilyen sose volt. Bár viszonylag ritkán javítottam a kikötőben.
    Akkor nem tudsz gyorsutazni, ha valami nagyon közeli event van. Konkrétan nekem akkor nem engedte, ha Legendary Ship volt a közelben (annak ellenére se, hogy nem léptem vele csatába).
  • CroftManor
    Gyerekek! Nem ma kezdtem a játékot, hanem október 29.én. Nem a javítást választottam elfoglaláskor és nem is olyan helyre akarok utazni, amit még nem jártam be, sőt mégcsak támadás alatt sem vagyok, de még viharban sem! :)
  • kill3r21
    Jaja ezeken nekem is megakadt a szemem
  • Seth
    Mikor elfoglalsz egy hajót, akkor felajánlja,hogy megjavítod belőle a te hajódat, vagy csökkented a körözési szinted, valószínű az elsőre nyomtál.
    Gyorsutazás a már meglátogatott helyszinekre lehetséges, valamelyiknél csak akkor ha szinkronizáltál már egy magas helyről. Akkor sem tudsz gyorsutazni,ha éppen támadás alatt vagy, vagy viharban
  • TomStorm
    Lehet elötte választottad a javítás lehetőséget máshol,mert fel szokta ajánlani,most nem emlékszem pontosan mikor de volt már olyan,hogy bolt nélkül is javítattam a Csókát

Gyors utazást nekem akkor adta meg először mikor kikötöttem 1-2 városnál.Utána oda tudsz utazni ahol már jártál de jelzi is.

• TomStorm
    Érdekes AI ebben a Pc-s verzióban.Meglát az őr és elfut keresni máshol?Aztán kalóz kiszabadításnál senki nem támadt rá egy ideig.
    Nálam ilyen egyszer se fordult elő mióta játszok konzolon.
  • CroftManor
    Két kérdésem lenne. Tegnap egy nagyobb hajós csata és elfoglalás után gondoltam megjavítatom a Csókát, de mikor odamentem a kikötőfelügyelőhöz, ott a hajó javítása menün belül kiírja, hogy nincs mit javítanod! WTF! Pedig a 3 életerő csíkból kettőt lebombáztak.

A másik meg az, hogy miért van az, hogy nem mindig tudom hssználni a gyors utazást. Kiírja, hogy gyors utazás nem lehetséges. Pedig nem vagyok a főküldetésben.
  • kill3r21
    Egy kis PC Gameplay magyar feliratosan :)
  • TomStorm
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nincs sajnos. ezt az egyet nem találom.Egy főküldetés van csak a kis faluban(megvédeni a templomos urat).Ezt csináljam végig hátha ebben lesz benne az assassin megbizatás a kis faluban?
  • Kongy
    PS3-on játszik.. :D
  • CroftManor
    Nem úgy volt, hogy PCre nov 22.én jön?
  • Hoz_Hun
    Nekem 100% az assassin küldik és mindhez volt ikon a térképen. Egyedül a Tengerészeti küldetések utolsóját nem jelöl a térkép, amig az összes többi meg nincsen.

Ja igen. Van egy ilyen abstergo kihívás, hogy simogass meg 5 kutyát. Én 5x megsimogattam egymás után ugyan azt az ebet és kész is volt. :)
  • TomStorm
    Az elöbb meg pl.többszöri kutyasimogatással oldottam fel pvp tartalmat:D
    Most már szépen alakul az Multi is a sok side quest-el
  • TomStorm
    Igaz tényleg így van,thx.

Kis Havana-n egy Assassin küldetés kell még és minden más kész de nem találok egyet se pedig szinkronizáltam is a falut teljes egészében.
    Ez random jön elő idővel?Mert eddig mindig volt "halálfejes ikon"
  • Hoz_Hun
    Nem tudom. Elvileg igen. Én anno a Brotherhodsnál megcsináltam azt a facebookos játékot és össze volt linkelve az Xboxommal. Így az ott összeszedett pontok átmentek az Xboxra is. Tehát elvileg univerzális a pontrendszer.
  • Hoz_Hun
    Van két szám, hosszúság és szélesség. Ez beazonosít egy helyet (nagytérképen írja a koordinátát). Odamész és a rajz alapján megkeresed a pontos helyét.
  • TomStorm
    Most ezt nem értem.A 7 titokból kis faluban szereztem egy kincses térképet ami szól egy adott tárgyhoz és leír koordinátát de world mapon nem írja a fokokat(vagyis nem találtam ilyet)így nem tudom merre kell menni.
    Az ábrából meg rá nem jövök hol lehet.Ha leszűkíteném egy adott helyre akkor nem lenne gond(RDR-be is simán megtaláltam rajz alapján) de csak akkor ha a környéken lennék.
    Hol a GPS??:DD
    Most komolyan,hogy van ez a része,hogy jutok el az adott koordinátára?
  • Kongy
    De van ez PC-n is vagy csak konzolon? :D Mármint a PS3-as account-omhoz hozzáférhetek PC-ről is?
  • Hoz_Hun
    Az Ushop-ban. :)
    Ott vehetsz egy pár dolgot. Kardot, öltözéket ilyesmit.
  • Kongy
    Nem vágom ezt a Uplay pontrendszert. Szerintem még előző játékokból van annyi pontom, csak nem tudom hol lehet elkölteni.
  • Hoz_Hun
    Tegnap kiszinkronizáltam a sztorit 100%-ra. Már csak pár merülős roncs van hátra, jópár kincsesláda, meg a világban a kis noném szigeteken elszort ilyen-olyan töredék, meg láda. Azon kívül minden 100%-már.
    De ha azokkal is mind megvagyok is lehet még hajókázni, mert még mindig szórakoztató. :)
  • Zegi Norbi HUN
    Igaz, utána már rájöttem:) Azért köszi a válaszokat:)
  • TomStorm
    Ezt komolyan gondolták,hogy ekkora a térkép?Kivettem nagyítást és bődületes mekkorának látszik így:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én meg a kis kezdő faluban gyűjtögetek,fosztogatok és segítek is rabokon-kalózokon ha úgy van kedvem.
    Nemsokára megvan onnan minden,már nem igazán mutatja mi-hol van.
    1-2 titok van vissza 2 láda meg pár dolog
  • TomStorm
    Mondjuk hamar el lehet azt is költeni,én tudnám mire:)
    Látom különben lehet ingyen kapni de azért van követelmény.
    Folytatom sztorit,azért is jár
  • TomStorm
    Honnan van neked ilyen sok Uplay pontod?Vásárlások vagy ingame oldod fel?
  • Kongy
    Na az jó kérdés, én sem tudom.
  • TomStorm
    Egyszer sem volt lag eddig és nagyon jó map-ok vannak.
    Néztem már vannak kiegészítők 'szinte készen a játékhoz,csak még nem oldották fel.
    Remélem lesz közte ami free lesz.

Amiket kaptam SE kódokat és fel is használtam azok hol vannak?Csak az Avelin DLC-t látom mást nem
  • Kongy
    Igen, bár én a képességekkel nem foglalkozok annyit :D Amennyi előnyöm volt veled szemben az a késdobás, ami nagyon is hasznos :D Az a Presztízs 1-es szintű emberke alázott, meg hekkelgette az Animus-t szval durva arc volt.. :D
  • TomStorm
    Igen egész jó volt:)
    Azért meglátszik a szintkülönbség.Most feloldok pár dolgot így L6-on adott párat
  • Kongy
    Jó menetek voltak :D Azaz utolsó "mezőnyfölény" nagy mák volt részünkről :DD
  • TomStorm
    Ja megvan,látom journey-zel:)

Most még kicsit sztorizok aztán mehet a multi
  • Kongy
    Felvettelek, de vissza kell igazolnod üziknél dashboardon.
  • Kongy
    Okés. Felveszlek :D Majd mehetünk Farkasfalkába, az is online mód, de coop, ott lehet tanulgatni a sok pontot érő öléseket NPC-ken.
  • wedge31
    A hivatalos megjelenés az lesz.
  • TomStorm
    Akkor ezért haltam sorban vagy 6× mert ott maradtam mindig leütés után ki akartam végezni:D
    Na jó tudni,kösz!

Vegyél majd fel légyszi listába,én nem tudom,hogy kell.Most is online vagyok
  • Skyline
    Hülye kérdés de nem úgy volt hogy nov22 a pc?:)
  • Kongy
    Nem XD Pont ez a lényege. Csak leütni tudod. Területfoglalásnál is. Ha a ti térfeleteken vagytok akkor nem ölhetnek meg, de ha az övéken vagy akkor csak leütni tudod őket. De ezt az Animus-hang mondja is.