Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azzal teljesen egyetértek, hogy iszonyú mennyiségû plusz munkát igényelne a rombolható környezet, és brutális méretû adatbázist. Vegyünk csak egy egyszerû álló pálmafát. Rongálod a törzsét, ok, de mivel? Belelõsz, kardal, baltával megcsapod, eltöröd . . . Ez mind-mind más-más textúrát igényelne, aminek a fa törzsén ott kellene megjelenni, ahol a behatás érte, ráadásul biztos elvárnánk, hogy egy kés ne ugyanakkora sebet ejtsen rajta, mint egy balta. Aztán a fatörzs a roncsolódás miatt ledõl. Erre külön animációt kellene csinálni, meg kellene oldani a földön a lombkorona deformációját is. Ez extrém plusz munka, és ez még csak egy pálmafa. Ráadásul a játékosok nagy része lehet, hogy egy ilyet sem rombolna le az egész játék alatt. Mert valaki inkább füvet várna, valaki egy ház oldalát károsítaná, valaki egy sátrat rombolna le, valaki követ bányászna, hajóköteleket vágna el . . . Ha ezekre direkt szükség van megcsinálják, de belegondolni is nehéz, hogy mennyi plusz munkát jelentene, ha szinte mindent rombolhatóvá akarnának tenni.
A tenger változott iszonyat sokat a 3. részhez képest. Mondjuk nem véletlenül, már a téma miatt sem, szóval le a kalappal.
A medve nem játék.
Next PC upgrade: 2022
Majd, ha a hardverek képesek lesznek olyat számolni valós idõben. Térjünk rá vissza a témára ismét ~10 év múlva.
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ha a különbözõ világítási és légköreffekteket leveszed, akkor kapod a legélesebb grafikát, de nem a legélesebb a legélethûbb
Pl AC-be beleültetve szarrá zúzod az ellenséges flottát a part közelében és a hullákat hajó maradványokat mossa a partra a víz stb.
Amit szétlõsz az ott is marad nem tûnik el 1 sec múlva.
Kardozásból származó sérülések látszanak a testen/ruhán stb.
Tudom nagyon de nagyon sok idõ lenne mindent megcsinálni ,de 1db -ot legalább alkothatna valaki.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kérdés,hogy vajon x szériától ad ilyen fícsöröket vagy mindegyikkel?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Core 2 Quad 2,4 gbz, AMD 5770-rõl váltottam I5 3,2 ghz 3470 +AMD7850 kombóra.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Továbbá, a ház, táp, alaplap is érdekelne. VGA (HD5770) és memória (8GB DDR3) egyelõre van.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
a régi konfigod h nézett ki?
Ha az anyagiak is számítanak a jelenlegi konzolok a jobb választás. Szerintem.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aztán elõzõ hónapban meglett az új gép, a DLC-ket már azon nyomtam végig. Tükörsimán futott városban. Bizony ennyit jelent a modernebb hardver, merthogy ez nem a teljesítményen múlott elsõsorban szerintem.
Játékok hol fognak kezdõdni next gen kapcsán árban? Van már használt piac? Milyen játékok is jönnek next gen-re?
Ezeket megválaszolod rájössz, hogy nincs igazad.
Aki nextgen-t vesz az nagyon sokat fog rákölteni, szemben aki most vesz currentgen-t az olcsóbban kijön.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha már toljuk akkor kiderül mi is a dörgés.És mivel szebb mint az AC3 biztos hogy brutálabb gép kell majd neki!
Azonkívül azért az ubi fórumon jópár többszázezres gépen is jelentkeztek a tünetek
Sajnos elavult vasakon a rosszul futás várható szerintem most is.
a mostani rész elõhype-ját meg a 3 utáni csalódás miatt nemigazán követtem
Jelgen konzolra jön október 31-én, PC-re és ngenre november 22-én. Nem értem a PC onlys megjegyzést. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Majd a megjelenés napján amikor már tolja mindenki megkapod ezt az infot elõtte semmiképpen sem.
ha vkinek errõl van vmi infója akkor szívesen venném, mert látatlanba nem akarom berendelni
(tudom-tudom, 4magosakat írnak hozzá stb, de az AC3-ból kiindulva, ahol felsõ kategóriás gépeken is jelentkezett az fps-drop, nemhiszem h a gépemmel lett volna a fõ gond, igaz már nem egy mai csirke)
Lehet én is most beleszaladtam, de majd még kiderül. Ubiék már vizsgálják az ügyet!
Aki konzolos és csúnyáskodik már vele..és van youtube lehetõsége..a fõcímig szívesen megnéznék valami videót róla,persze ha lehet,nem kommentálva és tévérõl felvéve kamerával 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)