3496
13460980771376987028.jpg
  • Kongy
    Én gyakorilatilag október 29 óta minden nap előveszem :DD
  • TomStorm
    Én csak a bug miatt adok 9/10 pontot,egyébként nekem olyan 10-es játék,hogy nem is igaz:D
    Benne van sok órám már de egy percet sem volt unalmas na ezt hívják játéknak.

A multi része is eszméletlen izgalmas:)
  • JaSoN HuNTeR #1293
    Nagyon állat ez az AC. Eddig imádom. Nekem magyar :) De nem megy fullba. Élsimítást lejjebb kellet vennem és úgy jól megy. A grafika elképesztően szép.
    10/9
  • TomStorm
    Na estére kb ott fogok tartani ahonnan újrakezdtem ja és 100%-ra fogom most csinálni a főszál melléktörténéseit is!
  • TomStorm
    Enlightened említetted a "shady busines" ami szintén bugos.Az hajós küldetés?
  • TomStorm
    Az új játékkal simán megcsináltam az Assassin küldiket Havannán.
    Lényeg az,hogy minél elöbb ki kell iktatni,ne meneküljön el.Kb 20 perc volt a 6 küldi így,berohantam lecsaptam ennyi:D
  • JaSoN HuNTeR #1289
    Értem, és hogyan varázsolhatom elő belőle?
    5GB vagy a 15GB-osat érdemes leszedni?
    Bocsi hogy ide írom ezeket de nem találok off topicot.
  • Csokis
    Tartalmaz magyar nyelvet.

• JaSoN HuNTeR #1287
    Magyar nyelvet tartalmaz a demo?
  • JaSoN HuNTeR #1286
    Demot honnan töltitek le?
  • CroftManor
    Egyszerűen fantasztikus ez a játék! Ma több órát csak a fosztogatásokkal, a flottával, kincses térképek felkutatásával, maja sztélék begyűjtésével töltöttem el. Még hátra van 1 szekvencia, de eddig minden pillanatát élveztem a játéknak.
    Hoz_Hun: Most van három olyan hajóm, aminek a raktere 70es, és két olyan aminek pedig 90es. :) Amúgy nálam is az van, amit írtál, hogy Anne Bonny nem beszél, csak mutogat ott a kormány mellett :/
  • CroftManor
    Az elfoglalt hajókat felhasználhatod a Csóka javítására, vagy a körözési szint csökkentésére, de akár be is teheted a flottádba. Ami azt jelenti, hogy egy minijátékba kerül a hajó és küldetésekre tudod elküldeni őket vagy épp csatába, ha szükséges megtisztítani az útvonalat.
  • Gary
    A PC-s "demo" egyelőre nem bug-os a bérgyilkos küldetéseknél. Igaz, csak kettőt próbáltam. Az elsőt megcsináltam, a másodiknál egyszer meghaltam, ezután újratöltött és ott volt a célpont, másodszor elmenekült és írta, hogy jöjjek vissza később. Nem kellett keresni, a program jelezte, hogy visszatért, mehetek levadászni.
  • TomStorm
    Korlátozott mód Animus-ra már vagy 1 órája,péntek éjjel nemár:)
    Lehet update készülődik!:D
  • Gary
    Semmiről, csak virágboltban már kapható a PC-s (apropó, még nincs OFF Topic-ja?) és azt hívom én is (Merlin után szabadon) "demo"-nak. Megjelenés előtti, kipróbálható, de nem teljes verzió (nincs benne multi :Ð), stb.
  • TomStorm
    Lehet újra kellene kezdenem.Hétvégén tuti nem lesz patch utána esetleg jövőhéten.Azt nem biztos,hogy megvárnám.
    Csinálok egy save back-up,aztán az új játékban először azt csinálom amelyik bugos volt.Ha akkor is az lesz visszateszem a mentést
  • Hunor1
    hopp akkor ezek szerint ha foglalunk hajót akkor azt ha nem adjuk el akkor valamiféle "raktárba" tehetjük és választhatóak lesznek csatázni?

csak azért mert a múltkor kérdeztem hogy lecserélhető-e az alap hajónk, és azt válaszolták hogy nem.
    de gondolom ha mondjuk egy elfoglalt hajóba ülünk akkor az nem upgradelhető csak az alap?
  • Zero Hero
    Ööö...milyen demo? Lemaradtam valamiről?
  • Gary
    Hmm...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az eagle eye is ruhához jár? Vagy ez is a vérében van, csak eddig nem nyomták meg neki a megfelelő gombot? :Ð
  • Gary
    Most próbálom én is a "demo"-t és eddig (Core2Duo E7500@2,93GHz + 8GB Ram + HD5770) csak a térképnél van 30fps, átlag a 20! Viszont, még nem értem Havannába. :Ð

Grafikai beállításoknál minden high vagy on, a god rays low, az AA FXAA és az ambient SSAO.

Piros pont a játéknak, hogy már végre nem kell menüből váltani, ha kontrollerrel vagy billentyű + egérrel akarsz játszani!

Megyek vissza Bonavista-ra, hogy legyen motiváció az új konfig összeállításához :Ð
  • Kongy
    Most értem haza, mindjárt megyek. :D de nem maradok sokáig mert ki akarom próbálni a Ratchet and Clank Nexust is :D
  • TomStorm
    Megpróbáltam bálnát vadászni,szétverte a csónakot.Szigonyozom de nem akarja feladni,nehéz ez így nem fog menni:)

A többjátékos módba nyílt vizek de jó lenne,hatalmas csaták lehetnének.
    Igaz így is el lehet lenni,most beindult a kalózkodás.Gyakorlatilag egész nap kinnt vagyok a tengeren.

Kongy lassan kezdhetjük Animus-t,meg aki tud jöjjön!
  • MerlinW
    Nálam fix 60fps-el ment a "demo", illetve a régi gépemen (2500K, HD6950) is 40-50 volt - minden beállítás maximumon. Nincs olyan vészes gépigénye.
  • Hoz_Hun
    Nem, nincs. A több dokk arra jó, hogy több hajód van amit egyszerre elindíthatsz kiküldetésre. Én pl egy dokkot mindig üressen hagyok, ha netalántán egy nagyon jó hajó szép névvel a hálómba esne, akkor megtartom. De amúgy semmi értelme nincs. Ám nagyon gyűjtögetni sem érdemes a drágakőt(flotta pénz), mert nekem már jó ideje 9999 van a mutatóm. Annál többet nem ír be, szóval nem tudum elkölteni.
  • grebber
    Ennyi az oka miért tolom majd ps4-en és miért nem fejlesztek gépet miatta pc-n!
  • Hoz_Hun
    Hú, jót kérdeztél. Asszem a 11-ik szekvenciában, de nem vagyok benne biztos.
  • CroftManor
    Lehet, hogy egy szkúner volt már nem tudom, de 70 volt a sebessége és marha gyorsan tüzelt. A fregatt hajóknak átlagban 45 a sebessége, a brignek meg 50-60. Most három van belőle, azokkal nyomulok csatában.

Egyébként van értelme az összes dokkot megvenni? Még kettő hiányzik, de sok értelmét nem látom, azon kívül, hogy ráköltenék 3 ezer drágakövet. Ha akarom és kell a hely, el tudom bontani az egyik hajómat, ha éppen van egy jobb tőle.
  • enlightened
    Hányadik sequenceben kapunk új fedélzetmestert? Legutsó?
  • enlightened
    Hehe, még nem tartok ott a sztoriban, de sejtem ki lesz a második fedélzetmester mert az adatbázisban elolvastam. Ez tök jó :) Remélem fog beszélni mert ha nem tényleg kihajítom most már ezt a *****-t. Nem igaz, hogy nem lehet egy normális végigjátszást nyomni, ha nem figyelni kell nehogy elronts valamit a hülye bugok miatt. Aztán ha a ruhát nem kapom meg, én is zabos leszek.

Egyet nem értek. AC3 ugyanigy tele volt buggal a kiadáskor 2 honap mulva patchelték normálisra. Most ha nem tudják idore megcsinálni normálisan, akkor ne dobják ki oktoberben hanem dobják ki januárban. De ha már kiadták a játékot, és kifizettem ne kelljen még honapokat várnom hogy játszható legyen, ez az agyamara megy. És most itt nem kis bugokrol van szó, mert ha mondjuk beszorulnék valahova, de ujrainditom azt jó akkor oké, de ezek olyan bugok amik lerontják a játékélményt és lehetetlenné teszik, hogy megszerezz egy csomo mindent ami járna.
  • Csokis
  • Hoz_Hun
    Az egy 11. szintű Schooner lehetett. Ne azt használd minicsatákhoz hanem egy 25. szintű Briget. Jóval erősebb és a legtöbb ágyunasszádot is megelőzi sebességben.
    Ha jó hajó kell a flottába akkor itt egy tipp, a körözöttségedet emeld fel!! Az elfogóhajók mindig az adott típus legmagasabbszintű hajói, tehát pl az előbb említett Briget is simán bekaszálhatod így. 3 körözésnél már jön egy fregatt (38. szintű) és 4-ik (legmagasabb) körözési szintnél egy fregatt és egy 60.-as szintű Man O' War! Ez a legmagasabb, legelitebb hajó, amit csak elfoghatsz. Asszem belefuthatsz ilyenbe délen is talán, de a tuti dolog az a fullos körözésre küldött csatahajó. Nekem van pár olyanom érdemes begyűjteni. (sebesség: 30; tűzerő: 70; raktér 90). Várni sem kell. Ha megvan a full körözési szint csak gyorsutazz valahova és 2 másodperc múlva rajtad vannak. Ha kell még belőle és nem lőtek rongyá gyorsutazz újra és megint lesz rögtön elfogóhajók.
  • Hoz_Hun
    Nincs tuti megoldás. Én is olvastam, hogy sokaknak bugozik. Nekem mákom volt vagy nemtudom, de meglett mind. De én sem vagyok bug free. Pl nem kaptam meg a közösségi event dijját a felfedező ruhát. Írtam is nekik, elvileg intézkednek, de olvastam a forumon, hogy rohadt sokan ugyan így jártak. Aztán ott van az, hogy a második fedélzetmesterem (nevet nem mondok) nem beszél mióta befejeztem a játékot. Gesztikulál, muttogat, de nincs hangja, holott, amig a sztori folyamatban volt dumált rendesen mint Adewale. Ez is van rengeteg embernek.
  • enlightened
    Persze van kivétel, mert egyet én is hibáztam az elején havannában, de azonnal kiléptem és vissza és szerencsére visszakerült a célpontom a helyére és meg tudtam ölni. De pl a shady businessnél ha nem veszed egyből uldozobe a hajot és szeded le a juan garciat, és elmenekül akkor az nem megoldható többé mert garcia sose jön vissza. Ez a legbugosabb mint közül. Sajnos a tengerészeti megbízásoknál is előfordulhat, hogy eltűnik egy idő után a contractot adó npc csak úgy spontán és sose kerül elő, hasonlók. Nagyon rika, hogy valaki 100%-ot megcsinálja ezt a gamet és nem a nehézsége miatt, hanem a bugok miatt.
  • enlightened
    Mondom az egyetlen tuti megoldás jelen pillanatban, ha elsőre megcsinálod az asszasszin kontraktokat, tehát nem hibázol, nem menekül el a célpont stb... stb... akkor jók. Ha hibázol egyiknál is akkor már nagy az esélye hogy bebugzik.
  • TomStorm
    Mondjuk nem igazán áll szándékomban elölről kezdeni,főleg most megvan a kalózkapitány ruha és elköltöttem vagy 6K real-t:/
  • TomStorm
    Ha újrakezdeném akkor is meglenne az esély rá,hogy bug lesz nem?
    Vagy ez tuti megoldás lehet?
  • enlightened
    Hát igen. Sajna nagyon könnyen bebugzik a játék, és utána az egész játék újrakezdése az egyetlen megoldás. Készítik a patchet állítólag, de hát a szokásos tetűlassússággal, jó hogy decemberben lesz belőle valami.
  • CroftManor
    Még nem, most jön a 11. küldetés. Elég sok időt fordítok most a flottára, fregattokat foglalok el és eladom őket 645 drágakőért, mivel bazi lassúak, inkább túladok rajtuk de így legalább mindig van "pénz" javításra. Volt egy nagyon gyors tüzelésű hajóm: HMS Trinity volt a neve és 70 volt a sebessége, sorra nyertem meg vele a minicsatákat de végül sajnos elvesztettem :/ Most megint egy ilyen gyors hajót próbálnék becserkészni.
    A Csókán még van mit fejleszteni - elit mozsárágyú meg a többi.

Közbe csinálom a templar hunt küldiket is, meg az erődökből eddig csak 3at vettem be, szóval még van mit csinálni. :)
  • TomStorm
    Akkor nálam is bug van pont az utolsónál Havannán.Jó,hogy írtad egyébként és köszönöm is mert órákat vacakoltam vele.Sőt még felkerestem(amiket már megcsináltam)a küldetést adó helyeket de egyikkel se lehet már kommunikálni,ez bukta akkor ja:)
  • Hoz_Hun
    Amúgy hogy állsz a játékkal? Végigvitted? Melléklüdik?