3496
-
#1335 Persze, a kincses térkép jobb alsó sarkán van a koordináta. Nyisd meg a világtérképet és keresd meg helyét, majd gyors utazás. -
#1334 Egy nagy piros hajó az ikonja a térképen. Nem tudom, hogy mikor jelennek meg, de összesen 4 van belőlük és a térkép 4 sarkán vannak. Ha elfoglalod a "sarki" erődöket, akkor megmutatja a pontos helyét. -
#1333 A legelső kincses térképet még a kezdő szigeten találtam. Közben ugye átmentünk Havannába - vissza lehet még ide térni valahogy a kincsért? -
Gary #1332 Aham, értem! Kösz! Logikus, legyen valami kihívás is :Ð
A legendás hajók koordinátáit is így kell értelmezni?
Az erőd elfoglalása után megmutatja a térségben, hogy hol van. Ha utána odahajózok, keringhetek, de nem találom.
Van valami speciális nap-hold együttállás amikor előkerülnek? Vagy olyan, mint a Street Rod-ban, amatőr kalózokkal nem áll le, így nem is mutatkozik? :Ð
Dry Tortugánál pedig, de megnéztem volna a legerősebbet :Ð -
#1331 nah annak örülök, jövő héten már én is nyomom neki :) -
oozaru #1330 persze, nagyon elégedett vagyok vele :) -
#1329 és jó lett a játék? :) -
oozaru #1328 Én már kijátszottam a játékot 100%-ra. PS3-on van a multiban magyar klán?
és egy kérdés: hogy kell megszerezni a trophy-t aminek a All Rounder a neve. -
#1327 Pontos a koordináta, de az csak a sziget pontos helyét jelzi, nem a kincs pontos helyét. Ha térképen nézed, akkor zoom nélkül nézd, akkor fogod látni, hogy melyik szigeten van elásva. -
Gary #1326 A kincses térképeken mennyire pontos a feltüntetett koordináta? Nekem már 2-ből 2-nél nem stimmelt! Persze nem nagy az eltérés, megtalálható így is. Pláne, hogy a program még külön figyelmeztet is! :Ð
Esetleg, tudjuk be ezt az ISO hiányának? :Ð -
#1325 Srácok! Nektek 100%-ig magyar a játék? Mert nekem csak a story küldetésekben a beszélgetések azok. -
#1324 Onnan, hogy egyrészt látod jobboldalt a portréját, olyan embereket kell keresni akik úgy néznek ki. Ha a közelébe érsz akkor a portré egyre nagyobb lesz, és lüktet, szívdobogást hallani ha a közelben van a célpont. Olyankor még ha vannak körülötte ugyan úgy kinéző NPC-k is megtalálhatod, csak rá kell bökni egyre, próba szerencse :) Ajánlom a Deathmatch-et, abban kis tér van, és elég egyértelmű, hogy ki a célpont. :) -
TomStorm #1323 Ja mondjuk az lehet.Így jóval nehezebb is egyébként mert ugye nem egy adott karakterre kell összpontosítani hanem 4 különbözőre amit megjegyezni nem tudok max akkor ha megyünk tovább a 8 fővel köv.meccsre:-)
Pontozással jól szoktam állni végére de ölésbe nagyon gyenge vagyok.
Nem találom meg a célpontot és igazán még mindig nem is értem,hogy kell.
Közelébe érek és ha nem árulja el magát,nem használ semmi képességet,hogy esetleg észrevegyem akkor honnan tudom,hogy az civil vagy sem? -
TomStorm #1322 Nem gond,közben fejlődök néha.Jobb lesz majd nagyobb szinten csapatban és képességeket kell feloldanom(most van 4K pontom)még gyenge vagyok szinte csak ilyen random meccsekre jó.
Sztorit is végig akarom vinni de amit tudok felfedezek közben így lassan haladok NA és újra is kezdtem már egyszer közben a játékot,bug miatt(azóta semmi gond,több sziget fullos már) -
#1321 Nekem egy GTS250 OC 1Gb -os karim van. Igaz GTX260-at ír minimumnak! DE!
Mondom leszedem, kipróbálom, megézem megy -e? Addig így nem veszem meg, mert gyűjtök a vga-ra. DE!
ÁHhh, HIHETETLEN! 1920x1200, AA off, SSAO-k off, Med-en, simán megy ~30-40 fps-el.
Gyönyörű szép a grafika és a játékélmény is *5-ös!
Nállam 10/10 lett ez a játék. Na most ezért is kell belehúznom egy új VGA vásárlásába. Csak így ünnepek/kari/év vége előtt meg kell húzni magam. De EZ megéri, hogy ezt max grafon, simán lehessen játszani. -
ratgab #1320 Hát azért ez még mindig csak a tört verzió, így lehetnek anomáliák. Ha pénteken nekem is ilyen lesz eredetivel, akkor bosszús leszek az biztos. -
Gary #1319 Persze, tisztában vagyok vele. Ezért kell beiktatni a konfigcserét (meg a Watch Dogs, ha majd megjelenik. Így, idén csak magamnak veszek karácsonyi ajándékot. :Ð)
Ja, ha levettem minimumra és kikapcsoltam amit lehetett, akkor 30 fps a Fraps szerint!
Egyébként, nem volt zavaró a 20 sem, nem is szaggatott. Viszont, második naptól jött az érdekesség itt is: néha 10-15mp-re megáll, és közben diavetítésre vált, utána fut rendesen megint. Egy 2Terás Seagate Green-en van, mert csak ezen volt hely. -
ratgab #1318 Azon a vason az egy tisztességes FPS szám (kártya kb. 3 éves, proci se fiatalabb sajnos). -
#1317 Akkor engeded fel a gombot, ha a célkereszt összeér és akkor tüzel.
A robbanó hordók meg a hajó hátuljában vannak, kétoldalt. Úgy tudod használni őket, hogy menet közben mrgfordítod a kamerát, hogy a hajó hátulját mutassa, majd célzás gomb és tűz. A robbanó hordók igazából csak elterelésre jók, ha kilövöd őket a tengerbe, az ellenséges hajók akik üldöznek irányt váltanak, hogy elkerüljék a robbanást. -
#1316 Utálom amikor marketing okokból különböző időpontokban jön ua game, más, más platformra. Ha valaki nem warezolja le, akkor kénytelen a megjelenés napján kezdeni, míg más, pl. a konzolosok már nyomhatják egy hónapja, a warezosok még több ideje. A steamesek is 21-én már neki is eshetnek. Áh. -
Hunor1 #1315 nem fikázásból írom de:
1 a hajók úgy mennek mintha speed boatok lennének...
értem én hogy akciódús legyen de ez nekem túl gyors.
2. ez a döfőorr iszonyat unhistorikus!
3. miért nem lehet az oldalsó hajóágyúkhoz választani lövedékfajtát?
(vagy csak eddig nem jöttem rá hogyan kell?)
megcsinálhatták volna úgy is hogy opcionálisan be lehetne állítani a csatákhoz egy szimulációs módot amiben sokkal lassabban mozognának a hajók, a szélirány befolyásolná a sebességet, reload idő szintén lassulna, választható lövedékek stb.( utazáshoz persze maradhat a mostani sebesség) így nagyon árkádos a dolog.
mindezek ellenére persze nagyon élvezem a csatákat :) -
Hunor1 #1314 lassan kezdek rájönni a hajós dolgokra ahogy játszom vele. de azért van újra kérdésem. most már lehet upgradelni is a hajót, ez ok. látom hogy lehet vitorla színeket, orrdíszt venni rá. de sehol nem találok olyat hogy hajó festés... mert annyira ütött kopott pórias a törzs hogy fájdalom. :(( -
xido #1313 Nyilván sok számítás lenne a szervernek,de az új résznél még mindig szégyen,hogy a multiba egy köcsög fejes se képes beletenni versenyeket..checkpointos futások a pályákon..neadjisten hajóverseny..akkora ziccerek maradnak ki,mert leragadtak a dedós ölögetésnél,hogy iszonyat... -
Gary #1312 Nem elég csak nyomva tartani, majd akkor fölengedni, mikor fedésbe kerül a hajón/hordón lévő célkereszttel a Tiéd? Automatikusan rámozog a célra, amíg nyomod a gombot.
Én kontrollerrel játszom, és ezt az Y-nnal kell eljátszani. -
#1311 Rajtad kívül egy emberről tudok.. :D Így még kéne 1 ember, és teljes lenne a Farkasfalkánk :D Bocsi ma nem tudtam menni, mert nem voltam itthon. Most meg már nem állok neki, max valami pihentetőnek (AC4 nem az xd) Majd holnap :) -
Hunor1 #1310 jav: de hogyan tüzelek vele? ( bocs az elgépelésekért) -
Hunor1 #1309 megvan a hajóm végre :)
2 kérdésem volna:
1. swiewel gun. az ok hogy a bal shift lenyom és a célkeresztet rávoszem az ellenséges hajó piros célterületére( robbanó hordók?) de mogyan tüzrlrk vele? ( ugye a kormánynál állok) mert a tüzelési gombre az oldalsó ágyúk tüzelnek.
2. menet közben meg tudom -e nézni hogy hogy áll a rakterem, mennyi és milyen árú van benne?
(ja és szerintem elég gáz hogy nem tudok lemenni a fedélközbe, mégiscsak az én hajóm nem?
köszi a segítséget. -
#1308 Nálam rengeteg nyelv választható feliratként, de a magyar nincs köztük. Nem gond, tőlem maradhat angolon is, csak érdekes
Kell a magyar nyelvhez valami külön localization file? -
#1307 Ha 8 különböző karakter van, akkor már nem csapat módban játszol, hanem egymás ellen. Lehet, hogy a meccs végén egy másik módra szavaztak a többiek. -
TomStorm #1306 Próbáltuk de akkor is volt mikor különtett.
Viszont mintha valamit állítottak volna mert most akár 8 különböző karakter lehet egy csapatban.
Eddig 4-4 ugyanolyan volt.
Legegyszerűbb mondjuk Klán-t csinálni mert látom lehet azt is de nincs Cross server más platform-ra sajna így nem tudom mennyi Magyar játékos lehet fennt vagy még korai:) -
Gary #1305 Nekem már megvan! :Ð Igaz, kicsit kalandoztam és kipucoltam Havannát :Ð
Nem is tudom, miért kínoztam magam a ládák meg hangok, stb. összegyűjtésével...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az lesz az utolsó, hogy szerezd meg a hajót, de előtte lesz egy szabadítónak induló küldetésed az ültetvényen , ami kicsit visszájára fordul.
-
#1304 Akkor tudtok egy csapatban játszani, ha meccs keresése előtt az egyikőtök neghívja a másikat. Játék barátokkal - Barát meghívása. Vagy ezt próbáltatok már?
-
Hunor1 #1303 No én is bepróbáltam a "demót" meglepően szépen fut a 2 magos procin, csak 4 giga ramon és egy ATI 4600 series HD-n !
még csak Havannában vagyok és a főszálat csinálom, de mi9kor kapom már meg a hajómat? Már nagyon szeretnék kifutni a tengerre. -
#1302 Azért a Black Flag is olyan , hogy szerintem jóval nagyobb a gépigényi mint ami a kinézete alapján gondolhatnánk..:) -
VikingPingvin #1301 Hajócsata közben hogy használom a swivel ágyúkat? Nyomva tartom a shiftet de semmit nem csinál. -
TomStorm #1300 Azt kellene ja.Nincs több Magyar?Nem ismersz valakit aki fennt szokott lenni.Jó lenne fullos csapat -
#1299 Amúgy furcsa nálam a játék a feladat kezelő szerint max 650-700mb ramot eszik.
Procimat is alig pörgeti és a VGA-t is. Érdekes módom mégis leesik az FPS-em 25 alá... -
#1298 Ahol nem bontja fel az a Farkasfalka. Ott egy csapatban vagyunk végig NPC-k ellen, és baromi gyorsan lehet fejlődni! Egy menet 2-3 szint kb ! -
#1297 Elvileg nem szabadna felbontania, de mindig ezt csinálja. És a balance-olás se az igazi, én is rendre presztízses emberekkel harcolok. Nem tudom mennyi időm lesz este, de próbálok fenn lenni. -
TomStorm #1296 Este szánjunk 1 órát legalább Animus-rs ps.
Egy csapatba legyünk,te 2× olyan szinten vagy és random betesz a nagyobbak közé úgy vettem észre.
Olyan játékmód van ami nem bontja meg a csapatfelállást visszavágókra?