Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként ma veszem a gamet és PS3-mam van szal örülök ennek, csak nem értem, a SONY pénzeli az Ubit, vagy miért kapnak a PS3-sok alapból ugyanazért az árért egy + DLC-t az XBOX meg nem???
ÉS melyiken jobb a grafika PS3 vagy X360?
A fõszereplõ elvileg kalóz, hogy a viharba ne ismernék az ábrázatát?
Kicsit elvonatkoztatsz mindjárt más megvilágításba helyezhetõ a dolog.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én szeretem kétkedve szemlélni a világot, a játékokat. Bennem felmerül a kérdés, hogy egy olyan területen, ahol elõször járok, ahol senki nem ismer, honnan tudja az összes katona már ránézésre, hogy én vagyok én, engem kell üldöznie. Ne ezzel akarjanak egy játékon nehezíteni. Ez a recept nekem nem jön be. Milliókat mindez nem érdekel, nem jutnak el idáig. Én nem ilyen vagyok.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Most olyam dolgokat hozol fel amit bármire el lehet sütni.
Egy 5 évados orozatbam se õlik me a fõszererplõt még ha az ineverzum.sorsa is mulik a halálán akkor sem.
Van egy jól bevált alap (ami bármikor millios eladásokat produkál), miért pont most írnának egy újat a nullaról?
Hajózás nagy rajság mindenki várta ,kaptuk is.
Nekem semmi bajom vele élveztem végig.
Next PC upgrade: 2022
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Nothing is True, Everything is Permitted
Mindig bízom benne, hogy az Ubisoft észbe kap, és elindul a minõség felé. De azt gyártja, amire a népnek igénye van, amit megvesznek: a szart. 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ettõl féltem én is hogy az irányítás ugyanolyan rossz lesz mint a 3-ban
mindegy, egy próbát megér aztán meglátjuk...
GOOBY, pls
Ez ugyanaz a szar, amit lenyomtak a torkunkon már egy évvel ezelõtt is. Ilyen laposan játék még nem kezdõdött soha, mint ez. Nem tudom, az Ubisoftnál senki nem mondja a döntéshozóknak, hogy hé, a kövesd-hallgasd ki küldetések rém unalmasak, ráadásul életszerûtlenek?
Ugyanazok a hibák, gyerekbetegségek, mint eddig, az egész játék egy nagy kopi-pészt. Annyi, hogy most a kurvákat táncosoknak hívják, s az embereken nem amerikai, hanem karibi ruha van. Az animációk, a játékmechanika, a küldetések, az egész struktúra ugyanaz a megfáradt szar, mint az elõzõ részben.
Az irányítás botrányos. Bemegyek egy városba, az összes katona tudja, hogy engem kell üldözni. Honnan? Ki mondja meg nekik egy másodperc alatt. Ugyanúgy villog az az idegesítõ piros háromszög a fejükön, ugyanazok a szar dumák (you can't hide stb.). Mindenki assassin, mert az összes katona ugyanolyan jól fut, mint te, jól mászik a tetõkön.
A követõs küldetések BOTRÁNYOSak! Követsz valakit, aki idõnként megfordul, megáll, mint a szaró galamb, rogyaszt, és a fején villog a háromszög. Majd megfordul, és megy tovább. Ki idõ múlva megint megáll, hátranéz.. Könyörgöm, ezt a második rész óta erõltetik, de már olyan szánalmas és nevetséges, hogy elképesztõ. Arról nem beszélve, hogy ki az a barom, aki így megy az utcán, és ezt csinálja?
X360 verzió, szutyok szarul néz ki, az átvezetõ videók nagyon rondák, amúgy az egész játék.
Teljesen fantáziátlan, unalmas az egész, nulla újítás, a sokadik rókabõr. Nem kéne ezt már erõltetni..
A második rész volt a csúcs, azóta csak hanyatlik a sorozat.
@Myselor
X360-ra is vehetném, de HD AV kábel nem ad olyan szép képet + nincs Live elõfizum és akarok multizni..... 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A 3-mal voltak gondjaim, AMD user lévén, és az nem is fogott meg annyira. Igaz, jól jártam vele, mert az ultimate collectors edition a CDGalaxis féláron adta, 10 ropiért megvolt, és ahogy ma látom, csak a Connor-szobrot árulják 15 ezerért.
Ez viszont érdekel, mert a kalózos témák nagyon bejönnek, és tetszik az új irány.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
November 22-e nekem pont ideális.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Nothing is True, Everything is Permitted
nemnagyon vagyok otthon már mostanában ezekben a hw dolgokban, így csak hallomásból tudom, h az Intelek jobban kezelik a dolgokat, ha csak 1 magra vannak szorítva, ahogy a játék is rejtélyes módon jobban szereti..
ebbõl kiindulva ugye az ember maradna az Inteles dolgoknál, nem lutriznék, viszont ugye nemkevés plusz költség, ami egy olyan konfig összeállításával jár..mert ugye meg már ha vesz az ember, akkor nem egy i3-at fog beszerezni, hanem legalább egy i5öt..ebbõl a szempontból ha veszem, akkor egy használt box ára lenne csak maga a proci, és nincs akadás meg fog-e menni, nem fog-e menni stb..
ettõl függetlenül a tavalyi kiadás optimalizálás szempontjából tragédia volt, gyakorlatilag leszarták a PC-sek igényeit, kaptunk 3féle graf opció választékot aztán jónapot.. a régiek se voltak túlzottan eleresztve configolhatóság terén, de azért jóval testreszabhatóbb volt a dolog..
értem én h új gépet vegyen az ember, de azért az mégiscsak pofátlanság volt..
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Más kérdés, hogy mennyire hasznos ez a tapasztalat, lévén az Assassin’s Creed 3-mal egyáltalán nem alkottak túl maradandót a srácok, lévén a port számtalan programozási, de leginkább optimalizálási hibától szenvedett, így sem a processzorok, sem a grafikus kártyák képességeit nem tudta maradéktalanul kihasználni a végeredmény.
és maxon ment minden javitás után de akkor is miért adják anak a portálást akki elrontota az elözöt
A Havoc ugyebár mind a mai napit a legfaszább fizikai motor, ezt kb. mindenki tudja, hallott róla. Az Euphoria engine pedig az, ami a Rockstar játékokban van és az emberi test fizikájáért felel.
Mindkettõt egy kicsi cég csinálta, beépíthetõ modulként. A Havoc úgy-ahogy elterjedt, a másikról azt hittem, hogy a GTA IV után el fog, valamiért mégsem érzik úgy a játékkészítõk, hogy ez nekik kéne. Hülyék, na 😄
Van egy jócsomó ilyen kísérleti cucc, ruha/haj/víz meg különbözõ anyagszimulációk, meg még egy csomó minden persze. Siggraph-on mutogatják ezeket:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Pénzéhes köcsögök és nem fejlesztenek fizikát ez az ami idegesít.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.