Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Na, már megy a game! 😄 Kipróbáltam, eddig nagyon tetszik. A grafika szép, Havanna jól néz ki, bár ennek néha meg is van az ára, azért van hogy lemegy a frame rendesen.. de amúgy rendben van 😄 A jövõbeli rész is ötletes, gyakorlatilag olyan mintha a Ubisoft székházában játszanál a Black Flaggel. Edward meg eddig szimpatikus. Szóval kellemes csalódás.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Azt tudja valaki, hogy az nvidias uplayes ac4-ben van magyar nyelv? Egy szot se talalok semmilyen nyelvrol.

off

NagyiBMX
Jó csak mert mint írtam, múltkor egy teljesen más pólót adtak a megjelenés napján, mint ami a weboldalukon volt... Amúgy köszi 😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

CroftManor
Ilyen <#vigyor0>

Nothing is True, Everything is Permitted

NagyiBMX
Mázlista, nekem még van 1 hónap a PC megjelenésig, addigra remélem lesz valami utánpótlás. 😄 Amúgy a póló ugyanúgy néz ki, mint a képen?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

CroftManor
Most jövök a Gameshopból. A beígért pólóból már csak L-es meg XL-es volt a megjelenés napján! Mivan, mondom mindeni S-es meg M-es méretet hord? 😄 Akkor kértem egy L-est. Lassan izzítom a gammát. 😊

NagyiBMX
Igazából csak a pólótól félek, Gameshop az AC3 megjelenésekor ugyanazt a képet rakta fel, mint a Konzolok szervize. Aztán egy teljesen más pólót kaptam mint ami a képen volt, azt nem tudom, hogy a Konzolok szervizénél ez most hogy lesz 😄

HeadHunter86
Én most már elég régóta Konzolok szervizétõl rendelek. Kb. ez a 10. dobozos játékom tõlük. Eddig nem volt velük gond.

NagyiBMX
Én is gondolkozom, hogy inkább tõlük rendelem, a kulcstartó meg kártyapakli már csak plusz, de olcsóbb mint a Gameshop-nál. 😄

Kösz a tippet! Több cuccot adnak, mint a CDGalaxisnál, viszont olcsóbb! :Ð
Én mindig a pólós verziót választottam, ez az én perverzióm, de ez a viselet tényleg tetszetõs!

ratgab: Kösz a konfig infót (#727)!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
Nem emlékszem már. De engem nem különösebben izgatnak ezek,mert mindenkinek más tetszik.
Én magamnak hiszek ,nekem nagyon tetszik.

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
Nem rossz. Kb. 3 is ilyeneket kapott, jól emlékszem?

grebber
Értékelések:

Kotaku Yes
GameTrailers 9.2/10
Edge 9/10
Eurogamer 9/10
GameSpot 9/10
CVG 9/10
God is a Geek 9/10
Gamereactor 9/10
OXM 9/10
IGN 8.5/10
Game Informer 8.25/10
Polygon 7.5/10
GamesRadar 4.5/5
Game Revolution 4.5/5
Shacknews 8/10
Now Gamer 8/10
OPM 8/10
Digital Spy 4/5
Joystiq 4/5
Videogamer 7/10
CG Magazine 3.5/5

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
Én a 3-ból rendeltem ilyen csomagot. Abban az érme fasza volt. Ebben semmi kézzelfogható extra tárgy nincs.
Most egy ilyenen gondolkodom: AC4 Special Edition
Szerintem most beérem a -4.000-es verzióval is. Ráadásul a póló még tetszik is. 😄

HeadHunter86
Ahogy nézegetem a Review-okat, maradt a 3. rész színvonala, kis változtatások, új helyszín, világ. De a hibái is megmaradtak sajnos. Mondjuk nekem tetszett a 3. rész. Csak a sok mellékmisszióval és az unalmasságukkal van bajom. Fõleg, hogy egyféle mellékmisszióból van vagy 10-20.

NagyiBMX
Érdekes, hogy mennyire különbözünk. Én megvagyok halva a látványért, még akkor is ha csak én látom, hogy egy ilyen szobor ott díszelegjen az asztalomon. A zenés részrõl annyit, hogy ha érdekel valamelyik zene akkor meghallgatom a youtubon, a kis könyvecskét meg átlapozom/elolvasom egy nap alatt és kész. No offense, mások vagyunk. 😊

MerlinW
Én inkább lapozgatom a könyvet, hallgatom az OST-t, a porfogó helyett😊 Személy szerint mindig gyûlöltem a szobrokat, nem is nagyon vettem olyan kiadásokat, illetve azokból is elajándékoztam, kidobtam a szobrot a szemétbe. Fõleg hogy az esetek többségében géppel festett mûanyag-aluminium igénytelen sz*rokat adnak szobor címen.

[merlinw.org]

NagyiBMX
Hát én nem tudom, akkor már inkább a Buccaneer, pár ezer forintal drágább de legalább van hozzá egy szobor is. 😄 Ezeket a CD-ket meg "mûvészi nyomatokat" nem tudom hova tenni, nincs hasznuk. Az in-game content se akkora durranás ezekkel a multiplayer dolgokkal. Én inkább rendeltem egy Special Editiont, póló, dlc, poszter meg az in-game content jár hozzá.

MerlinW
Rendeltem egy ilyet:

[merlinw.org]

enlightened
A +60 minutes of gameplay exclusively on PlayStation nem azt jelenti, hogy tavasszal mindenki megkapja. Hanem hogy most azonnal megkapod ha PS3-ra veszed, ezért exclusively on Playstation. Ugyanúgy mint az AC3-ban a Benedict Arnold, azonnal megvételkor nyomhattad, a többiek meg nem. Most is ez a helyzet.

MerlinW
Az eleje nem tetszett, de miután Connor felnõtt és elkezdõdtek az események, egész jó lett, megszerettem. Ha Connor faterja lett volna a fõhõs, akkor viszont imádtam volna. Az öreg fekete pajtás is szuper karakter volt, rég láttam olyan jól kivitelezett drámát, mint a halála.

[merlinw.org]

Zegi Norbi HUN
Csatizom hozzád, én is jól elvoltam vele, mint a többi részével is😊 Bár az tény, hogy (legalábbis nálam) Ezio-t eddig nem tudta felülmúlni senki😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

NagyiBMX
Egyébként én vagyok az egyetlen aki élvezte a 3-at? Mindenki mondja, hogy mekkorát csalódott, én meg úgy el voltam vele mint az állat. 😄

Szerintem Ps3-asok kapnak season pass kódot,de nekik se hamarabb unlockolják a dlc-t tavasznál
Egy játék, mely valós, korhû helyszíneken játszódik, korhû, valós szereplõkkel, mint Leonardo, ami a történelmet rekonstruálja, az legyen már élethû, bameg!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

gibson9
Xboxosok is megkapják, csak fél évvel késõbb. Az okát viszont nem tudom.

Jaj gyerekek..egybõl felismernek..megmondtam már korábban is..ha egy rejtõzködõ társaság direkt szpesõl,senki más által nem hordott csuklyás,mindenféle fegyverrel teleaggatott maskarát hord,még szép,hogy kiszúrják egybõl a mezei öltözködésû tömegbõl 😊)
MerlinW
Mert ez egy kib*szott játék és nem a discovery channel dokumentumfilmje. Komolyan már...

[merlinw.org]

ProGabe
Játékoknál is ugyanaz megy, mint a filmeknél: túl sokba kerülnek, nem mernek kellõképpen újítani. Hozzáteszem azért, mert a közönség jelenleg nem is kívánja ezt. Mondjuk én már látok egy kis fényt az alagút végén, lsd. a sok bukott nyári szart a filmeknél, vagy a fikaáradatot, amit az új Batman kap a rókabõr mivolta miatt.

Sajnos el kell fogadni, hogy ha valaki AAA kategóriás játékkal akar játszani, akkor ne várjon semmiféle innovációt.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ezek szerint ki lehet találni újat, ha az inddie fejlesztõknek ez megy. 😊

Csak egy példa, mivel lehetne a követõs küldetést kiváltani. Tegyük fel, hogy a követés célja az, hogy megszerezz egy embernél levõ térképet. Az egyik verzió ez: kövesd egy ideig, majd üsd le, vedd el.

A kreatív: menj el abba a kocsmába, ahol a célszemély szeretõje csapos. Csípd fel a nõt, hálj vele, majd a reggel felszolgált teájába tegyél bele valamilyen port, amitõl a csajt befolyásolni tudod. Az elmegy, s felcsalja a lakásra a szeretõjét, s amíg azok dugnak, a kabátja zsebébõl ellopod a térképet.

Ennyi. És ez csak egy zsenge ötlet volt, amin nem is gondolkodtam. Máris nem kellene követõs küldetés.

Ha csillió dollárt fizetne nekem az Ubisoft, hogy ilyeneken agyaljak egész nap, jobbnál jobbakat lehetne kitalálni...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kongy
Ha a GTA5 küldetéseinek fele neked szar volt, akkor én már magamban kezdeném keresni a hibát. Én egyik GTA5 sztori küldetést sem untam. Hol sablonos az, hogy a hülye fiad után mész, akit elraboltak a yachtoddal együtt, és akkor oda kell átugrani leverni a rosszfiúkat, majd a gyereket kell a kocsival elkapni....? de mondhatnám a jógás baromságot is, vagy akármelyik Trevor-os mészárlást... Maradjunk annyiban, hogy a fõ küldetések nem fulladnak unalomba

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Új részekben már van körözési gyûrû. Körözési szinttõl függõen tudják adott területen, hogy kit kell keresni.

X idõ nem rossz ötlet, de most akkor képzeld el ezt a játékban. Minden helyzetben el tudnál menekülni, semmi értelme nem lenne a körözésnek. Amúgy gondolom ment a futár, vagy ordítottak az õrök, tûzzel jeleztek, de valahogy megoldották tuti a valóságban is.

Azért gyanakodnak ránk, mert azét nem sok kapucnis járkál AC játékokban, ergó nem nehéz kiszúrni a megfelelõt. Emellett, azért ha valaki mászkál a tetõn az is elég gyanús.

Követõs küldetés: Lehet unalmas, ez tiszta sor, nem is fûznék ehhez más gondolatot. Talán csak annyit, hogy azért, ha valakit ki akarsz lesni (megtalálni a búvóhelyét, vagy megtalálni a kapcsolatát ,mint például korábbi AC-kben ahol ugye hierarchikus felépítése volt a templomosoknak és ügyeltek a rejtettségükre) akkor nagyon nincs más mód csak ezek a követõs küldetések.

Nehéz a mai játékvilágban már újat kitalálni. Gyakorlatilag már mindent kitaláltak, amit ki lehetett. Küldetésekben már nemigen lehet újat mutatni szerintem. Vannak témák és vannak a témáknak megfelelõ küldetések. Más már nem illene a témába. Bele lehet eröltetni, csak az már egy nagy katyvasz lesz a végén.

Ha újat, kreatívat vársz játékmenetben, akkor ajánlom az indie játékokat. Jelenleg ott találhatsz kreatív ötleteket.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Legyen körözés, de legyen logikus, életszerû. Teljen el x idõ, míg a körözés kialakul, ne egybõl, azonnal. Egy város két különbözõ szegletében ne tudja már minden katona, hogy köröznek, se rádió, se semmi nem volt akkor, hogy kommunikálnak ilyen gyorsan?

Senki másra nem gyanakodnak a katonák, csak mindig rád. A követõs küldetéseknél senki más nem gyanús abban a kibaszott városban, csak mindig te!

Eleve hagyják már abba a követõs küldetéseket, mert UNOM, fantáziaszegény, ötödjére már kínszenvedés! Találjanak ki új típusú küldetéseket.

A GTA5-ben is rakat szar volt a küldetések fele, ugyanaz, amit évek óta erõltetnek benne, sablonos, kiszámítható.

Ha dolgoznak 600-am egy játékon, akkor valaki legyen már kreatív, az isten verje meg! Pláne ennyi pénzért cserébe!

Az ördög a részletekben lakozik.

- Irányítás: Tényleg problémás volt a lövés, de azért ennyire nem volt katasztrófális mint ahogy leírod.

-Lopakodás: Sose értem, hogy mit szeretnétek milyen legyen a lopakodás? Be tudsz bújni fal mögé, onnan le tudod õrni a közelben lévõ õrt, akit füttyel odacsalogatsz, vagy megmérgezheted távolról, vagy ráereszted az assassinjaidat (egyik esetben sem vesznek észre).

"Ha meglátnak véged van" Szar a lopakodás, de ha meglátnak véged van.... Logikus...XD Viccet félretéve ne lássanak meg, leírtam néhány módszert, hogy hogy csináld (akár szalmásszekérbõl is megcsinálhatod ugyanezt). Tervezni kell és akkor nem lesz vérfürdõ. De be tudsz venni erõdöket, csak mint mondtam tervezni kell és jól idõzíteni, ha meg észrevesznek ne csodálkozz, hogy vérfürdõ van.

Egyértelmûen nehezebb lopakodva játszani az AC-ket, de aki vérengzõ alkat az is megtalálja a számítását a harcrendszerben.

Ha meg már kitört a káosz, ne a tetõn próbálj meglépni, hanem váltogasd a helyszínt. Tetõrõl hirtelen leugorva és bevágódva egy rejtõzködõ helyre biztosan megoldja az üldözési problémát, de csak akkor ha éppen nem látott senki mikor elrejtõztél elõlük.

Amúgy az AC sosem volt lopakodós játék. Már az elsõ részben is úgy volt, hogy a cserkészést kellett csöndben megoldani, ha már elkaptad a célpontot mindig rohanás vagy harc volt a menetrend.

Ez nem Splinter Cell és soha nem is volt az.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

PhantomAss
nekem speciel 2 dolog nem tetszett a 3. részben (a többit nem is játszottam végig mert unaémasnak találtam. A harmadik résznek is kb. ötször álltam neki mert annyira nem kötött le, de úgy voltam vele hogy megnézem már ha bele döglök is hogy mit esznek ezen annyira a népek)
szóval ami nagyon nem tetszett:
-az irányítás egy katasztrófa, kb. egy egérrel meg pár billentyûzet gombbal simán meg lehetett volna oldani az egészet, ehelyett egy gombbal válaszd ki a fegyverd, egy másikkal célozz rá, egy harmadikkal lõj, de lõni csak akkor tudsz ha már kiválasztottad a célt, stb. Használj 23 különbözõ gonbot egy sima lövéshez. Borzalom.
-A másik pedig a lopakodás, ami egy nagy nulla (egy lopakodós játékban...) Ha meglátnak akkor kb. véged van, mert a katonák követnek a háztetõkön keresztül is. Nem tudsz pl. egy erõdöt bevenni lopakodva, egyenként végezve a katonákkal, mindenképp vérfürdõ a vége (legalábbis én nem tudtam, lehet hogy én vagyok a béna).
De a hajós részek kifejezetten tetszettek, emiatt várom ezt a részt.

GOOBY, pls

Én is így vagyok vele a multi kapcsán.

Amúgy meg pár másodperc alatt minden probléma nélkül el tudsz tûnni az üldözõk elõl. Nyilván nem a tetõn rohangálva (úgy is lehet, de úgy nehezebb), de hamar ki lehet õket cselezni.

Hát ha tömegben csináltál dolgokat bárki leadhatta a drótot.

Játékmenetbeli kompromisszum egyébként. Most ha soha nem lennél körözve akkor meg rohadt unalmas lenne az egész.

Miért a kincsesládikók a hülyébbnél hülyébb helyeken. Meg a tollak mindenfele, meg lehetne sorolni. De ezek szerintem nem törik meg a játékmenetet. Ott van az Istenített GTA V. Abban is rögtön ránkrepülnek a rendõrök, meg az is tele van ilyan marhaságokkal pl UFO alkatrészeket keresni. Még sem mondom hogy rombolja a játszhatóságot (ellenben a repülõvezetéssel, ami borzasztó tré lett a GTA V-ben).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

NagyiBMX
Jaj most ilyen apróságokon miért kell fennakadni? Ez engem annyira nem érdekelt, sõt eddig igazán bele se gondoltam, hogy ilyen gyorsan hogy lehetne tele a város a plakátokkal. Egyszerûen csak élvezetes mászkálni, felmászni ide-oda és "hé itt egy plakát" már lejjebb is ment a körözés.

Örömmel hallom. 😊
Pont így voltam vele, pláne, hogy Edward-ot ki nem állhattam. De hát a hajózás annyira király lett a 3-ban, hogy muszáj beszereznem. Csak azt a részt többször is végigjátszottam a 3-ban.
Sajna azt nem ígérem, hogy a multiban találkozunk, mert gyakorlatilag a Brotherhoods óta nem játszom a multijával. Az eszméletlen király volt, de a többi részé negyon nem tetszet, valószínûleg ennek a muliját is kihagyom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ez ALAP AC-hiba! Nem csak ennél a résznél, az elõzõben is így volt, meg mindig. Az összes katona tudta, hogy te vagy, akit üldözni kell, egy másodperc alatt. Honnan? Ki adta le a drótot ilyen gyorsan? Már Firenzében is rögtön tele volt plakátolva a város az arcképeddel, azok után másodpercekkel, hogy elkövettél valamit. Ráadásul, az emeleten, erkélyeken voltak a plakátok sokszor. Ki az, aki ott nézi/látja????

Kongy
Dzsungel sztem egy lineáris szkripthalmaz lesz.. 😄 0 lopakodással is végig lehet majd vinni.

CroftManor
Eleinte sok reményt nem fûztem ehhez a részhez, fõleg miután a 3. rész végén kiírták Desmondot a sorozatból, illetve Edward sem volt túl szimpatikus a számomra. De mivel AC fan vagyok, ezt a részt is meg fogom venni. Engem igazából a dzsungeles részek fogtak meg az eddig látottak alapján, meg persze a tengeri csaták. Meg aztán en a multi miatt is vártam 😊 Ma kiderül milyen is lett valójában.

Én is csak ennyit várok tõle, semmi mást!

Nem lesz itt világmegváltó sztori sem. Karibi környezetbe, hajózunk, kicsit kalózkodunk és az AC3 játékmenetét kapjuk a szárazföldön. Ennyit remélek tõle, na meg még a búvárkodás is egy érdekes kis apró elem lesz.

Kongy
Azt mindenki tudja, hogy sok változás nem lesz, én is csak abban reménykedek, hogy a sztori legalább jó lesz 😄

Én abban a hitben voltam, hogy csak meglovagolják a hajózás sikerét, ami a 3-ban debütált (és ami amúgy tényelg rohadt jó volt a 3-ban).

Seth
Állítólag párhuzamosan készült a 3. résszel, egy másik csapatnál szóval nem 1 év az az 1 év, tovább készült,mint a 3.rész

PSN ID.: Beegabor