Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
off
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Nothing is True, Everything is Permitted
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Én mindig a pólós verziót választottam, ez az én perverzióm, de ez a viselet tényleg tetszetõs!
ratgab: Kösz a konfig infót (#727)!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Én magamnak hiszek ,nekem nagyon tetszik.
Next PC upgrade: 2022
Kotaku Yes
GameTrailers 9.2/10
Edge 9/10
Eurogamer 9/10
GameSpot 9/10
CVG 9/10
God is a Geek 9/10
Gamereactor 9/10
OXM 9/10
IGN 8.5/10
Game Informer 8.25/10
Polygon 7.5/10
GamesRadar 4.5/5
Game Revolution 4.5/5
Shacknews 8/10
Now Gamer 8/10
OPM 8/10
Digital Spy 4/5
Joystiq 4/5
Videogamer 7/10
CG Magazine 3.5/5
Next PC upgrade: 2022
Most egy ilyenen gondolkodom: AC4 Special Edition
Szerintem most beérem a -4.000-es verzióval is. Ráadásul a póló még tetszik is. 😄
[merlinw.org]
[merlinw.org]
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
[merlinw.org]
Sajnos el kell fogadni, hogy ha valaki AAA kategóriás játékkal akar játszani, akkor ne várjon semmiféle innovációt.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Csak egy példa, mivel lehetne a követõs küldetést kiváltani. Tegyük fel, hogy a követés célja az, hogy megszerezz egy embernél levõ térképet. Az egyik verzió ez: kövesd egy ideig, majd üsd le, vedd el.
A kreatív: menj el abba a kocsmába, ahol a célszemély szeretõje csapos. Csípd fel a nõt, hálj vele, majd a reggel felszolgált teájába tegyél bele valamilyen port, amitõl a csajt befolyásolni tudod. Az elmegy, s felcsalja a lakásra a szeretõjét, s amíg azok dugnak, a kabátja zsebébõl ellopod a térképet.
Ennyi. És ez csak egy zsenge ötlet volt, amin nem is gondolkodtam. Máris nem kellene követõs küldetés.
Ha csillió dollárt fizetne nekem az Ubisoft, hogy ilyeneken agyaljak egész nap, jobbnál jobbakat lehetne kitalálni...
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
X idõ nem rossz ötlet, de most akkor képzeld el ezt a játékban. Minden helyzetben el tudnál menekülni, semmi értelme nem lenne a körözésnek. Amúgy gondolom ment a futár, vagy ordítottak az õrök, tûzzel jeleztek, de valahogy megoldották tuti a valóságban is.
Azért gyanakodnak ránk, mert azét nem sok kapucnis járkál AC játékokban, ergó nem nehéz kiszúrni a megfelelõt. Emellett, azért ha valaki mászkál a tetõn az is elég gyanús.
Követõs küldetés: Lehet unalmas, ez tiszta sor, nem is fûznék ehhez más gondolatot. Talán csak annyit, hogy azért, ha valakit ki akarsz lesni (megtalálni a búvóhelyét, vagy megtalálni a kapcsolatát ,mint például korábbi AC-kben ahol ugye hierarchikus felépítése volt a templomosoknak és ügyeltek a rejtettségükre) akkor nagyon nincs más mód csak ezek a követõs küldetések.
Nehéz a mai játékvilágban már újat kitalálni. Gyakorlatilag már mindent kitaláltak, amit ki lehetett. Küldetésekben már nemigen lehet újat mutatni szerintem. Vannak témák és vannak a témáknak megfelelõ küldetések. Más már nem illene a témába. Bele lehet eröltetni, csak az már egy nagy katyvasz lesz a végén.
Ha újat, kreatívat vársz játékmenetben, akkor ajánlom az indie játékokat. Jelenleg ott találhatsz kreatív ötleteket.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Senki másra nem gyanakodnak a katonák, csak mindig rád. A követõs küldetéseknél senki más nem gyanús abban a kibaszott városban, csak mindig te!
Eleve hagyják már abba a követõs küldetéseket, mert UNOM, fantáziaszegény, ötödjére már kínszenvedés! Találjanak ki új típusú küldetéseket.
A GTA5-ben is rakat szar volt a küldetések fele, ugyanaz, amit évek óta erõltetnek benne, sablonos, kiszámítható.
Ha dolgoznak 600-am egy játékon, akkor valaki legyen már kreatív, az isten verje meg! Pláne ennyi pénzért cserébe!
-Lopakodás: Sose értem, hogy mit szeretnétek milyen legyen a lopakodás? Be tudsz bújni fal mögé, onnan le tudod õrni a közelben lévõ õrt, akit füttyel odacsalogatsz, vagy megmérgezheted távolról, vagy ráereszted az assassinjaidat (egyik esetben sem vesznek észre).
"Ha meglátnak véged van" Szar a lopakodás, de ha meglátnak véged van.... Logikus...XD Viccet félretéve ne lássanak meg, leírtam néhány módszert, hogy hogy csináld (akár szalmásszekérbõl is megcsinálhatod ugyanezt). Tervezni kell és akkor nem lesz vérfürdõ. De be tudsz venni erõdöket, csak mint mondtam tervezni kell és jól idõzíteni, ha meg észrevesznek ne csodálkozz, hogy vérfürdõ van.
Egyértelmûen nehezebb lopakodva játszani az AC-ket, de aki vérengzõ alkat az is megtalálja a számítását a harcrendszerben.
Ha meg már kitört a káosz, ne a tetõn próbálj meglépni, hanem váltogasd a helyszínt. Tetõrõl hirtelen leugorva és bevágódva egy rejtõzködõ helyre biztosan megoldja az üldözési problémát, de csak akkor ha éppen nem látott senki mikor elrejtõztél elõlük.
Amúgy az AC sosem volt lopakodós játék. Már az elsõ részben is úgy volt, hogy a cserkészést kellett csöndben megoldani, ha már elkaptad a célpontot mindig rohanás vagy harc volt a menetrend.
Ez nem Splinter Cell és soha nem is volt az.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
szóval ami nagyon nem tetszett:
-az irányítás egy katasztrófa, kb. egy egérrel meg pár billentyûzet gombbal simán meg lehetett volna oldani az egészet, ehelyett egy gombbal válaszd ki a fegyverd, egy másikkal célozz rá, egy harmadikkal lõj, de lõni csak akkor tudsz ha már kiválasztottad a célt, stb. Használj 23 különbözõ gonbot egy sima lövéshez. Borzalom.
-A másik pedig a lopakodás, ami egy nagy nulla (egy lopakodós játékban...) Ha meglátnak akkor kb. véged van, mert a katonák követnek a háztetõkön keresztül is. Nem tudsz pl. egy erõdöt bevenni lopakodva, egyenként végezve a katonákkal, mindenképp vérfürdõ a vége (legalábbis én nem tudtam, lehet hogy én vagyok a béna).
De a hajós részek kifejezetten tetszettek, emiatt várom ezt a részt.
GOOBY, pls
Játékmenetbeli kompromisszum egyébként. Most ha soha nem lennél körözve akkor meg rohadt unalmas lenne az egész.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Pont így voltam vele, pláne, hogy Edward-ot ki nem állhattam. De hát a hajózás annyira király lett a 3-ban, hogy muszáj beszereznem. Csak azt a részt többször is végigjátszottam a 3-ban.
Sajna azt nem ígérem, hogy a multiban találkozunk, mert gyakorlatilag a Brotherhoods óta nem játszom a multijával. Az eszméletlen király volt, de a többi részé negyon nem tetszet, valószínûleg ennek a muliját is kihagyom.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem lesz itt világmegváltó sztori sem. Karibi környezetbe, hajózunk, kicsit kalózkodunk és az AC3 játékmenetét kapjuk a szárazföldön. Ennyit remélek tõle, na meg még a búvárkodás is egy érdekes kis apró elem lesz.