Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Komolyan nem tartanak fegyvert a fejedhez, hogy játssz vele.
Ekkora baromságot... Már ne is haragudj.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
hát úgyis megjelenik önállóan 😊
off
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Nothing is True, Everything is Permitted
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Nothing is True, Everything is Permitted
Én mindig a pólós verziót választottam, ez az én perverzióm, de ez a viselet tényleg tetszetõs!
ratgab: Kösz a konfig infót (#727)!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Én magamnak hiszek ,nekem nagyon tetszik.
Next PC upgrade: 2022
Kotaku Yes
GameTrailers 9.2/10
Edge 9/10
Eurogamer 9/10
GameSpot 9/10
CVG 9/10
God is a Geek 9/10
Gamereactor 9/10
OXM 9/10
IGN 8.5/10
Game Informer 8.25/10
Polygon 7.5/10
GamesRadar 4.5/5
Game Revolution 4.5/5
Shacknews 8/10
Now Gamer 8/10
OPM 8/10
Digital Spy 4/5
Joystiq 4/5
Videogamer 7/10
CG Magazine 3.5/5
Next PC upgrade: 2022
Most egy ilyenen gondolkodom: AC4 Special Edition
Szerintem most beérem a -4.000-es verzióval is. Ráadásul a póló még tetszik is. 😄
[merlinw.org]
[merlinw.org]
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
[merlinw.org]
Sajnos el kell fogadni, hogy ha valaki AAA kategóriás játékkal akar játszani, akkor ne várjon semmiféle innovációt.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Csak egy példa, mivel lehetne a követõs küldetést kiváltani. Tegyük fel, hogy a követés célja az, hogy megszerezz egy embernél levõ térképet. Az egyik verzió ez: kövesd egy ideig, majd üsd le, vedd el.
A kreatív: menj el abba a kocsmába, ahol a célszemély szeretõje csapos. Csípd fel a nõt, hálj vele, majd a reggel felszolgált teájába tegyél bele valamilyen port, amitõl a csajt befolyásolni tudod. Az elmegy, s felcsalja a lakásra a szeretõjét, s amíg azok dugnak, a kabátja zsebébõl ellopod a térképet.
Ennyi. És ez csak egy zsenge ötlet volt, amin nem is gondolkodtam. Máris nem kellene követõs küldetés.
Ha csillió dollárt fizetne nekem az Ubisoft, hogy ilyeneken agyaljak egész nap, jobbnál jobbakat lehetne kitalálni...
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch