3496
13460980771376987028.jpg
  • Hunor1
    ok, köszi én is ezt gondoltam.

a "demo" változatban akkor nem orvosolható az a probléma hogy a kapitányi kabinban a térképen nem lehet a flotta menüt(?) elérni mert szerverhez akar kapcsolódni, és ugye az nem elérhető?

amúgy miről maradunk le ebben az esetben?
  • Gary
    Szerintem, csak utóbbi. Rögtön az elején is talál(hat)sz egy Maja "kisplasztikát", de sehol sem jelenik meg a tárgyak listájában.
  • Kongy
    Húha, akkor gyorsan pótold, mert olyan szinten EPIC, hogy besza-behu :D
  • Hunor1
    a kis kincseládákból szerzett tárgyak eladhatóak? vagy az csak mint numerikus érték adódik hozzá a pénzünkhöz?
  • TomStorm
    Úristen ezt meg kell vegyem,durva még nem is láttam:)
  • Kongy
    Kedvenc játékom! All Time Favorit nálam! :D Nálam így vannak a játékok: van a God of War 3 és

Itt van minden más játék.
  • JaSoN HuNTeR #1369
    GW-ok unalmas hengergetős játék.
  • TomStorm
    Kezdem feladni a multit.Most is volt egy meccs ahol semmit nem tudtam csinálni csak sétálni.Még leütni se.Ennek így mi az értelme?Az ellen lőtt,leütött mindent.
    Néztem menüben,hogy az én csapatomnál szinte minden ki volt kapcsolva.
    Ilyenkor ki állítja be ezeket a dolgokat?Fura ez így nekem
  • DarkSector
    Uh nekem a 4 + Ascension van vissza, a 3-ba mentem 2-3 órát, hát az eleje eléggé felkorbácsol hogy lekössön a képernyő elé, és brutális ahogy a videóban is mondják.
    Nem nagyon láttam olyan pontot a játékban amiről azt láttam volna hogy elhanyagolták volna.
  • ratgab
    Itten figyel a polcon, még nem jutottam hozzá. De majd jól kielemezzük ám egyszer...
  • DarkSector
    Tény hogy nehéz belekötni.
  • ratgab
    Na ezt speciel nem láttam...
  • DarkSector
    Most kapásból mindet nem tudom fejből de a kedvencem pl annyi kritikát kapott hogy csak 9 órás, persze ez is szubjektív.
    God of War 3
  • ratgab
    Lehet rossz a memóriám, de én nemigen emlékszem ilyenre.
  • DarkSector
    Dícsért hát, sokat csak azok ritkán multiplatformok.
  • Myselor
    tök más mint a többi AC volt eddig.főként a kalózos téma miatt,ami a legeslegjobb benne persze.én nagyon oda vagyok érte:) már nagyon sokat toltam én is ^^
  • ratgab
    Az otherworld dícsér valamit, írjuk fel a naptárba gyerekek. Ezek szerint tényleg jóféle lesz ez az AC4, remélhetőleg pc-n is.
  • Maxtreme
    bocsi, elkerülte a figyelmem! :)

Amúgy ja.
    Jöhetnek a kövek, de engem eddig egyik AC sem kötött le, pedig adtam nekik esélyt többször is.
    Ez viszont tényleg piszok jónak tűnik így kb 2 óra gameplay után.
    Nem tudodm ki kitől lopott, de van egy "enyhe" fc3 utánérzete a dolognak :)
    Mondjuk mind2 bubiszoft szal :)
  • Krisztiam #1357
    azt a rohadt ez pc-s kép? :O
    omg
  • MerlinW
  • Maxtreme
  • Gary
    Nah, assz'em én kijátszottam magam a "demo"-val.
    Úgy értem, hogy a kíváncsiságom csillapítva, most már inkább a teljes verziósba tolnám bele a százalékokat :Ð

Hajó fejlesztés csak a sztori továbbvitelével lehetséges, így szégyen, hogy egy 3 hajóból álló konvoj hogy elkeni a számat! :Ð
    Több nekifutás után a két kis vacak ladikot csont nélkül pihentetem, de a fő hajó egyetlen lövéssel a mélybe küld, pedig több, mint a fele "életerejét" lelövöldöztem. o/
  • ratgab
    Reál
  • xido
    az R itt most milyen pénznemet takar?
  • xido
    üdítő színkavalkád,kicsit Konstantinápoly jut eszembe...
    felüdülés a szürke indiános kitérő után :)
  • rage

ködös naplemente :)
  • scomcomputers
    Nagyon jó és szép.olyan mint ha fotó lenne...
  • rage
  • rage

Kifejezetten szép lett PC-n, szerintem
  • TomStorm
    Na majd Pc-s képekre kiváncsi vagyok.Sajna én nem tudok készíteni képet de nagyon szép a graf,pedig konzol.FPS drop minimálisan van néha de tényleg csak nagyon ritkán,folyamatosan fut a játék lehet ezt állítani.
  • grebber
    Kár hogy Uplayen nincs ilyen előtöltés.Remélem az 5-ös verzióba belerakják
  • ratgab
    Pénteken ugrik a majom a vízbe, hogy megy-e majd a steames verzióm. Egyelőre még csak 260 mb-ot töltött előtöltés formájában és vészesen közeledik a megjelenés.
  • TomStorm
    Lehetne kerülni esetleg a Warez-t itt?Legyen inkább a játékról szó,ennyit megérdemel.
    Valaki indítson egy warez topikot ha kérhetném
  • TomStorm
    Szerintem jó a többjátékos mód csak tényleg rá kell jönni mit hogy kell és kipróbálni minden játékmódot.Semmivel nem rosszabb mint bármelyik ilyen stílust képviselő Multiplayer,annyi,hogy ez nem lövőlde.

Egyébként nagyon jó kis bemutató lett ismét tőlük,kissé rövidre sikerült.
  • xido
    olyat keress,aminek a neve tartalmazza a multi 16 megjelölést
  • rage
    Ja ok, azt hittem, az ott lesz ahol a térképet találtam.
    Akkor az még odébb lesz, még nincs hajóm sem. :)
  • janik
    hol lehet találni magyar feliratú tört verziót ??
  • CroftManor
    Most olvastam el pontosan mit is irtál. A kincs nem ott van, ahol a térképet találtad. :) Keresd meg a koordináta alapján azt a szigetet és fedezd fel!
  • rage
    A világtérképen nekem csupa felfedezetlen terület van, s ezt a Cape Bonavistat sem látom rajta, sem az adott koordinátát...:)

Előbb nem kell ehhez hajót szerezni?
  • TBTPumpa