3497
-
mgkp #1416 Először is nem sírtam, hanem kérdeztem.
Másodszor pedig azért kérdeztem, hogy meg tudjam, hogy másnál is ilyen-e éppen azért mert majd meg szeretném venni az eredetit. De így azért nem biztos, hogy be merek majd ruházni rá egyből, mert nem tudom, hogy most az én gépem nem bírja vagy a warezzal van most gond.
Tudom, hogy nehéz olvasni és értelmezni, megértelek. -
TomStorm #1415 Ott tartok én is,jó nehéz az biztos:)
Most kicsit besokaltam a mellék küldetésekből és egyebekből a sztori kimondottan jól jön.
10 szigetet minimum megcsináltam fullra meg vagy 7 kincset is szereztem,nyílt vizeken meg franc se tudja mit csináltam annyi minden van:D -
TomStorm #1414 Minden ami warez szar,ennyi ezt kell elfogadni.Ha nem tetszik vagy nem megy jól nem játszik vele,kit érdekel.Sírás meg menjen máshol -
ratgab #1413 Majd meglátjuk eredeti verzióban hogy fog futni, addig ez még mindig lehet warez anomália. -
mgkp #1412 Létezne olyan, hogy az Assassin's Creed III max beállításon simán futott, ez meg very low-on is néha szaggat? Animációknál meg késik a kép a hanghoz képest? Valami ötlet, vagy ez tényleg ilyen? -
Hunor1 #1411 huhh most6tegnap beleszaladtam egy nehéz küldibe. találkozni kéne a kiskölök kalőzzal a szigeten, de az tei van őrködő aszaszinnal! persze észrevétlen kell maradjak és harc nélkül. 2 ponton már átjutottam - persze rengeteg újrapróbálás miatt- most a 3.nál tartok, ott is az utolsó embert kellett volna valahogy levadásznom de elvétettem az ugrást, most kezdhetem előről(ezt a szakaszt )
REMÉLEM MÁR NEM KELL EGY 4. PONTOT IS ELÉRNEM A KÜLDETÉSHEZ!(BOCS CAPSLOCK) -
TomStorm #1410 A viharokra kitérve nálam sehol sincs,komolyan még az elején volt egy és azóta semmi:(
Ez miért van,nálatok van sok vihar a nyílt tengeren?
Másik,hogy Andreas szigetén megint nincs 1 assassin megbizatás és tényleg csak egyet csináltam meg azt is kb.20 perce mert most jöttem a szigetre -
#1397-es hsz. Pont tegnap raktam fel egy erődös videót. Nézd meg ha még nem láttad :)
Fejleszd a mozsárágyúkat, meg az oldalsó ágyúkat. Igen, viharban elég szívás, mert ott az utazási sebességet nem engedi, így nehezebbem tudsz kitérni a golyózápor elől. -
Én 65%-os Jackdaw fejlesztéssel nem mertem még nekiállni a nehéz erődöknek :D Bár a közepeseket is egész simán lenyomtam, viszont van ahol egy vihar nehezíti a dolgokat. -
TomStorm #1407 Lesz mikor erődöket kell elfoglalni,hogy szinkronizáld a környéket.Ott azért már van kihívás.Főleg ha betámad közben akár csak egy Brigg is:)
Vannak úgynevezett közösségi ládák,vadászatok stb.ami nem látható CSAK akkor ha felfedezted és ezt a barátlistádba lévő emberek játékba való belépésnél megmutatja.Ezek már több 1000 Real-t is adhatnak de ez csak online működik.
Szerencsére egyik fórumtársunk Kongy juttatott már ilyen dolgokhoz de sz.tem én is őt:) -
xido #1406 legyen negatívum is
sok az előny már az elején..sima kilátó szinkronizálás láthatóvá teszi az összes gyűjteni valót,amit ráadásul feltörni sem kell.. -
xido #1405 Havanna se szaggat semennyit sem... -
mester1987 #1404
-
xido #1403 első benyomások
4890es kártyám van..minden automatikusan magas,igaz csak 1680*1050
még csak első helyszín,de az akadás mentesen,gyönyörű optimalizálás..bár még akkor derül ki,ha városba jutok majd:)
ami pozitivum...rögtön lootolható kezdés..a nyúzás nem az általam utált vakító fehér villanás,hanem fekete képernyő..jóval szembarátabb,főleg sötétben játszva:)
a susnyásba bújás tényleg bújás,elsőre én se tudtam hol vagyok:)
a hangok gyönyörűek,a színek mesések,a növények tényleg mozognak
a warez noha teljesen magyarrá váltható a menüvel együtt,aki AC fan,úgyis megveszi:) -
TomStorm #1402 Zsír ez kell:) -
mester1987 #1401 *Csak lestem volna, mit meg nem engednek maguknak. -
mester1987 #1400 JA azt hittem hogy minden elérhető meg minden..."azért néztem volna jobban". -
Az warez AC3-ban is lehetett játszani offline a multis módokkal. Nem értem mi ebben a nagy dolog. Egyszerűen csak csináltak egy törést a multiplayer exe-hez is, ennyi. A szerverek továbbra sem lehet használni, másokkal nem játszhatsz. -
mester1987 #1398 Bebaszna azért ha leszedném.Ehhez már kell egy pofa is alapból is, hogy kiadták. -
Végre betörtem az utolsó erődbe is, hangulatosak ezek a részek és még acsi is járt érte :D King of the Castle -
Offline játszatsz a training-el és a Wolpack-el. Értelemszerűen nem fogsz online játszani vele. -
mester1987 #1395 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez a nem semmi, biztos lesz is belőle kisebb botrány.
Assassins.Creed.IV.Black.Flag.Cracked.MultiPlayer-ALI213
-
Most ugye csak viccelsz!?
Nézd meg a videómat, mire számíthatsz! :D
GoW 3 EPIC trailer -
TomStorm #1393 Engem annyira ez nem zavar,hogy nem mozog a növényzet.Talán egy update segíthet majd ezen vagy a PS4-es beváltó kupon,ez utóbbi biztos megoldja:D -
xido #1392 poén kérdés azokhoz,akik már végig játszották a főszálat,ahogy olvastam volt ilyen...eljutunk időben Haytham születéséig?:) -
mester1987 #1391 Köszi mindenkinek!
A videoteszt után Prince Of Persia: The Sands of Time feelingem volt. Csakmert sokak szerint az sikerült a legjobban - de a reboot is 90 fölötti értékelést kapott mondjuk :) -
Igen, konkrétan a 2. rész óta nem voltam ennyire elégedett :) -
Nem szükséges :) -
ratgab #1388 Szerintem nem igazán. Ez már egy külön sztori, már nem Desmond a főszereplője sem. Nyugodtan vágjál bele én csak azt tudom tanácsolni. Szerencsére eddig kevesen csalódtak, sőt sok régi rajongó is elégedetten tért vissza a 4. részhez.
Én meg tűkön ülve várom a pénteket, amikor végre én is belefogok. -
Vannak kisebb utalások, ilyen tisztelgések inkább a régi rajongóknak, de maximálisan élvezhető ezek ismerete nélkül is. -
Abszolút nem. -
mester1987 #1385 Aha és a II. rész, a Brotherhood és a Revelations ismerete végülis szükséges ehhez vajon? -
Kinek másnak lehet ilyennel "menőzni"?
Mi az új vas?
-
Gary #1383 OFF
Ja, t'om, hogy a kutyát se, de megrendeltem a zújgépem darabkáit :Ð -
Gary #1382 Kongy-t kiegészítve: az AC3-ban, amíg Haytam áll az irányításunk alatt, valahogy élvezetesebb volt a sztori, később csak a hajókázás, amivel össze tudnád hasonlítani. Mintha, ebben a részben nehezebb lenne. Persze ez nem baj! Érezhetően, az AC3-ban egyszerűbb volt a tengeri élet! :Ð -
mester1987 #1381 Aha, értem. Csak azért kérdeztem, mert 2007-ben volt utoljára nálam gépen az első rész :)
Az is veszettül jól nézett ki akkor.
No majd még meggondolom, köszi szépen. -
Esetleg a 3. rész ismerete szükséges lehet, mivel az abban szereplő Haytham Kenway apjával vagyunk. -
mester1987 #1379 Örömmel látom, hogy a The Otherworld mennyi pozitívumot mondott a játékról. Lehet ki is próbálom.
Kérdés, hátha tud ebben segíteni: kell a játékhoz az eddigi részek ismerete vagy önmagában foglalja?
Az a hajós rész baszottul tetszett a videotesztben mellesleg oltárian néz is ki. -
Na, én is kipróbáltam a virágbolti demót.. :D PS3 után kicsit élesebb minden, plusz a növényzet MOZOG. Valljuk be azért PS3-on kicsit gázul néz ki, hogy lopakodás közben abszolút nem mozog a növényzet, és a szél sem fújja. De ettől eltekintve nagyjából ugyanaz a látvány. Elégedett vagyok az optimalizálással is. -
Hunor1 #1377 huhh, akkor nem veszítek sokat vele... köszi.