3496
-
TomStorm #1415 Ott tartok én is,jó nehéz az biztos:)
Most kicsit besokaltam a mellék küldetésekből és egyebekből a sztori kimondottan jól jön.
10 szigetet minimum megcsináltam fullra meg vagy 7 kincset is szereztem,nyílt vizeken meg franc se tudja mit csináltam annyi minden van:D -
TomStorm #1414 Minden ami warez szar,ennyi ezt kell elfogadni.Ha nem tetszik vagy nem megy jól nem játszik vele,kit érdekel.Sírás meg menjen máshol -
ratgab #1413 Majd meglátjuk eredeti verzióban hogy fog futni, addig ez még mindig lehet warez anomália. -
mgkp #1412 Létezne olyan, hogy az Assassin's Creed III max beállításon simán futott, ez meg very low-on is néha szaggat? Animációknál meg késik a kép a hanghoz képest? Valami ötlet, vagy ez tényleg ilyen? -
Hunor1 #1411 huhh most6tegnap beleszaladtam egy nehéz küldibe. találkozni kéne a kiskölök kalőzzal a szigeten, de az tei van őrködő aszaszinnal! persze észrevétlen kell maradjak és harc nélkül. 2 ponton már átjutottam - persze rengeteg újrapróbálás miatt- most a 3.nál tartok, ott is az utolsó embert kellett volna valahogy levadásznom de elvétettem az ugrást, most kezdhetem előről(ezt a szakaszt )
REMÉLEM MÁR NEM KELL EGY 4. PONTOT IS ELÉRNEM A KÜLDETÉSHEZ!(BOCS CAPSLOCK) -
TomStorm #1410 A viharokra kitérve nálam sehol sincs,komolyan még az elején volt egy és azóta semmi:(
Ez miért van,nálatok van sok vihar a nyílt tengeren?
Másik,hogy Andreas szigetén megint nincs 1 assassin megbizatás és tényleg csak egyet csináltam meg azt is kb.20 perce mert most jöttem a szigetre -
#1409 #1397-es hsz. Pont tegnap raktam fel egy erődös videót. Nézd meg ha még nem láttad :)
Fejleszd a mozsárágyúkat, meg az oldalsó ágyúkat. Igen, viharban elég szívás, mert ott az utazási sebességet nem engedi, így nehezebbem tudsz kitérni a golyózápor elől. -
#1408 Én 65%-os Jackdaw fejlesztéssel nem mertem még nekiállni a nehéz erődöknek :D Bár a közepeseket is egész simán lenyomtam, viszont van ahol egy vihar nehezíti a dolgokat. -
TomStorm #1407 Lesz mikor erődöket kell elfoglalni,hogy szinkronizáld a környéket.Ott azért már van kihívás.Főleg ha betámad közben akár csak egy Brigg is:)
Vannak úgynevezett közösségi ládák,vadászatok stb.ami nem látható CSAK akkor ha felfedezted és ezt a barátlistádba lévő emberek játékba való belépésnél megmutatja.Ezek már több 1000 Real-t is adhatnak de ez csak online működik.
Szerencsére egyik fórumtársunk Kongy juttatott már ilyen dolgokhoz de sz.tem én is őt:) -
xido #1406 legyen negatívum is
sok az előny már az elején..sima kilátó szinkronizálás láthatóvá teszi az összes gyűjteni valót,amit ráadásul feltörni sem kell.. -
xido #1405 Havanna se szaggat semennyit sem... -
mester1987 #1404 -
xido #1403 első benyomások
4890es kártyám van..minden automatikusan magas,igaz csak 1680*1050
még csak első helyszín,de az akadás mentesen,gyönyörű optimalizálás..bár még akkor derül ki,ha városba jutok majd:)
ami pozitivum...rögtön lootolható kezdés..a nyúzás nem az általam utált vakító fehér villanás,hanem fekete képernyő..jóval szembarátabb,főleg sötétben játszva:)
a susnyásba bújás tényleg bújás,elsőre én se tudtam hol vagyok:)
a hangok gyönyörűek,a színek mesések,a növények tényleg mozognak
a warez noha teljesen magyarrá váltható a menüvel együtt,aki AC fan,úgyis megveszi:) -
TomStorm #1402 Zsír ez kell:) -
mester1987 #1401 *Csak lestem volna, mit meg nem engednek maguknak. -
mester1987 #1400 JA azt hittem hogy minden elérhető meg minden..."azért néztem volna jobban". -
#1399 Az warez AC3-ban is lehetett játszani offline a multis módokkal. Nem értem mi ebben a nagy dolog. Egyszerűen csak csináltak egy törést a multiplayer exe-hez is, ennyi. A szerverek továbbra sem lehet használni, másokkal nem játszhatsz. -
mester1987 #1398 Bebaszna azért ha leszedném.Ehhez már kell egy pofa is alapból is, hogy kiadták. -
#1397 Végre betörtem az utolsó erődbe is, hangulatosak ezek a részek és még acsi is járt érte :D King of the Castle -
#1396 Offline játszatsz a training-el és a Wolpack-el. Értelemszerűen nem fogsz online játszani vele. -
mester1987 #1395 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez a nem semmi, biztos lesz is belőle kisebb botrány.
Assassins.Creed.IV.Black.Flag.Cracked.MultiPlayer-ALI213
-
#1394 Most ugye csak viccelsz!?
Nézd meg a videómat, mire számíthatsz! :D
GoW 3 EPIC trailer -
TomStorm #1393 Engem annyira ez nem zavar,hogy nem mozog a növényzet.Talán egy update segíthet majd ezen vagy a PS4-es beváltó kupon,ez utóbbi biztos megoldja:D -
xido #1392 poén kérdés azokhoz,akik már végig játszották a főszálat,ahogy olvastam volt ilyen...eljutunk időben Haytham születéséig?:) -
mester1987 #1391 Köszi mindenkinek!
A videoteszt után Prince Of Persia: The Sands of Time feelingem volt. Csakmert sokak szerint az sikerült a legjobban - de a reboot is 90 fölötti értékelést kapott mondjuk :) -
#1390 Igen, konkrétan a 2. rész óta nem voltam ennyire elégedett :) -
#1389 Nem szükséges :) -
ratgab #1388 Szerintem nem igazán. Ez már egy külön sztori, már nem Desmond a főszereplője sem. Nyugodtan vágjál bele én csak azt tudom tanácsolni. Szerencsére eddig kevesen csalódtak, sőt sok régi rajongó is elégedetten tért vissza a 4. részhez.
Én meg tűkön ülve várom a pénteket, amikor végre én is belefogok. -
#1387 Vannak kisebb utalások, ilyen tisztelgések inkább a régi rajongóknak, de maximálisan élvezhető ezek ismerete nélkül is. -
#1386 Abszolút nem. -
mester1987 #1385 Aha és a II. rész, a Brotherhood és a Revelations ismerete végülis szükséges ehhez vajon? -
#1384 Kinek másnak lehet ilyennel "menőzni"? Mi az új vas? -
Gary #1383 OFF
Ja, t'om, hogy a kutyát se, de megrendeltem a zújgépem darabkáit :Ð -
Gary #1382 Kongy-t kiegészítve: az AC3-ban, amíg Haytam áll az irányításunk alatt, valahogy élvezetesebb volt a sztori, később csak a hajókázás, amivel össze tudnád hasonlítani. Mintha, ebben a részben nehezebb lenne. Persze ez nem baj! Érezhetően, az AC3-ban egyszerűbb volt a tengeri élet! :Ð -
mester1987 #1381 Aha, értem. Csak azért kérdeztem, mert 2007-ben volt utoljára nálam gépen az első rész :)
Az is veszettül jól nézett ki akkor.
No majd még meggondolom, köszi szépen. -
#1380 Esetleg a 3. rész ismerete szükséges lehet, mivel az abban szereplő Haytham Kenway apjával vagyunk. -
mester1987 #1379 Örömmel látom, hogy a The Otherworld mennyi pozitívumot mondott a játékról. Lehet ki is próbálom.
Kérdés, hátha tud ebben segíteni: kell a játékhoz az eddigi részek ismerete vagy önmagában foglalja?
Az a hajós rész baszottul tetszett a videotesztben mellesleg oltárian néz is ki. -
#1378 Na, én is kipróbáltam a virágbolti demót.. :D PS3 után kicsit élesebb minden, plusz a növényzet MOZOG. Valljuk be azért PS3-on kicsit gázul néz ki, hogy lopakodás közben abszolút nem mozog a növényzet, és a szél sem fújja. De ettől eltekintve nagyjából ugyanaz a látvány. Elégedett vagyok az optimalizálással is. -
Hunor1 #1377 huhh, akkor nem veszítek sokat vele... köszi. -
#1376 Csekély pénzszerzési lehetőség, mint anno mikor az assassinjaidat küldhetted különböző küldetésekre, csak most hajókkal, és ilyen gagyi gif-animációs hajócsatákkal.