Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Vannak forgalmasabb útvonalak és van ahol hosszan hajózhatsz anélkül, hogy egyet is látnál. Kapásból meg csak ott lõnek rád ahol tiltott helyen hajózól és meglátnak. Ahogy errõl informált téged a játék!! Na meg persze ha köröznek, akkor is rádlõ az elfogóhajó kérdés nélkül és errõl SZINTÉN informált a játék. Másegyébként nem támad meg senki (talán csak kalózok, bár azoka kalózok engem nem támadtak meg akikkel én eddig találkoztam a vizen).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Bár még csak az elejen járok, de Edward már most egy sokkal jobban szerehetõ karakternek tûnik, mint Connor volt. Viszont van egy újítás a játékban, ami nekem annyira nem tetszik: ha sas szemmel kijelölsz egy célpontot és visszaváltasz normál nézetbe, akkor a kijelölt célpont akkor is látszik, ha befordul a sarkon! Tehát lehet látni a falon keresztül is, kicsit olyan mintha a levegõben járkálna.
Nothing is True, Everything is Permitted
nem tudja valaki hogy lehet egy assasination kuldit abortalni..
ki kellene nyirni egy ultetvenyes fickot de egyszeruen nincs a megadott helyen es barmilyen mas kuldit vallalok el nem tunik el a jelzo poty.. szekvencia valtasnal sem tunt el.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Akkor most az én kapcsolatrendszeremben, a Te önkéntes mérvadóságod:
szar -> légy -> döglégy (zolee) -> sokan szeretik -> szar -> légy... :Ð
S, most ugorhatunk a hozzászólásom elejére (vagy a #895 végére) :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Bár, ha szépen kérjük és sikerül elszakadnia a játéktól, akkor CroftManor esetleg csöpögtethetne némi szubjektívet! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Inkább ez mint 3 óráig menni a semmibe és semmi senki nincs körülötted!
Next PC upgrade: 2022
A kevesebb néha több, kedves Ubi!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Nézegettem jó pár videót és nem ritkán 75 és 100 pontot kapott egy contested kill-ért!
Assassinate példa:
Csatlakozom a multi védelméhez! Semmi baj nem volt vele!
A BH óta meg több lehetõséget kapott a célpont a túléléshez.
Persze, megint ízlésekrõl pofozkodunk...
[merlinw.org]
[merlinw.org]
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Most már nagyon keményen kalózkodok. A baj, hogy alig szállítanak fémet, ami viszont kéne. Így én azt csinálom, hogy fosztogatok egy sort és akkor rámküldenek egy kalózvadászt. A kalózvadászt elég könnyen leteszem már és azon mindig van fém. De a legjobb fogásom volt eddig egy Brit frigat vagy mi. Voltak kisérõ hajói is és nagyon derekasan küzdött. Azon volt 80 fém meg vagy 50 fa. Vagy 8 emberem eleset mikor megcsákjáztam, de tölük meg beállt 5 közénk szóval egész jól sikerült.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Viszont mostanra már egész jól megtanultam menekülni.
Ám az a trükk nagyon jó, hogy ha több hajóval ütközök meg egyszerre és csata közben megcsákjázom az egyiket, a közelharc idejére a többi hajó nem támad. Utánna meg KI LEHET JAVÍTANI A HAJÓT...MUHAHAHA!!! Aztán folytatni a csatát.
Végre megvettem a sellõ orrdíszt. Mire össze kalózkodtam a 150 fát... pfff. Igazándiból az a másik nõalak kéne, mert az eszméletlen jól néz ki, de ahhoz valami "közösségi kihívásokat" kell teljesítenem ami lövésem sincs mi!!!. Ja és a halottak feket vitorlája rohadt jól mutat a kis drágaságomon, na meg a csontkormány. 😊
Be sem teszem a második lemezt egy percre sem..
A játékról kicsit: a hajózás, és a csaták meglepõen jóra sikeredtek a 3-hoz képest, a fosztogatást imádom 😄 Tényleg jól össze lett rakva.
Nem értem am minek kezdenek el az emberek multizni, miért nem a sztorit nyomják elõször?
Lehet PS3-ra kellet volna megvennem. Mondjuk csak 1 óra. Na mindegy majd játszok a csajjal januárban.
Lehet utálni egy játékot, lehet igazad is van, ha majd ki jön PC-re lehet nekem is ez lesz a véleményem, de elmondom egyszer, és letörlöm. Nem azt csinálom, hogy nap mint nap bosszantom vele magam, ha egyszer szar, és sportot ûzök abból, hogy feljövök ide, és folyamatosan szidom!
Edward, aki egy részeges kalóz, attól mitõl lesz assassin, hogy ellopja valakirõl az assassin ruhát? Egybõl tud ettõl tornyot mászni, lopakodni, pengét használni, ugyanolyan képességekkel bírni, mint egy assassin? De hát õ csak egy rosszarcú kalóz, nem több!
Hogy jön ide az 1700-as év?
A játék jó, kicsit hiányzik valami belõle, valami cél, ez hogy egy abstergos emberke vagyok a jelenben ez nem annyira motiváló mint Desmond volt meg a többiek, reméljuk lesz valami még.
Amit nem sikerült megtanulniuk a 3 óta, még mindig egy csomoszor nincs zene, csak néha csend. AZ 1-ben meg a 2ben végig ment a hangulatos zene, miért nem lehet betenni egy háttérzenét ami állandoan szól mindig a helyhez illõen? Néha megszólal, de van hogy 15 percig néma csondben járom a várost, ez lehangolo kicsit.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,