Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja 5 figuráig bejelöli neked a sas szemmel. Vadászatnál marha jól jön.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
Igen, ez így van. plusz ha köröznek le lehet fizetni bármelyik szigeten egy embert, és akkor már megint nyugodtan lehet hajózni. Nincs ebben semmi átgondolatlanság, csak mindenbe bele kell kötni. Mondjuk akkor nem értem mi értelme van ezzel játszani....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Csak hogy ez nem igaz!!
Vannak forgalmasabb útvonalak és van ahol hosszan hajózhatsz anélkül, hogy egyet is látnál. Kapásból meg csak ott lõnek rád ahol tiltott helyen hajózól és meglátnak. Ahogy errõl informált téged a játék!! Na meg persze ha köröznek, akkor is rádlõ az elfogóhajó kérdés nélkül és errõl SZINTÉN informált a játék. Másegyébként nem támad meg senki (talán csak kalózok, bár azoka kalózok engem nem támadtak meg akikkel én eddig találkoztam a vizen).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
Végre van értelme az eagle vision-nek! 😄 Majd hálás leszel még érte pár egész összetett lopakodós résznél. Elég sok helyen van már normális vegetáció, amibe el lehet bújni, és onnan kiirtani mindenkit. Kifejezetten hangulatosak a dzsungelek, vagy az ültetvények.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Ugyanazzal a játékkal játszunk?? Tényleg van jópár hajó, de alapból NEM lõnek rá, ha meg restricted területen vagy, akkor és csak akkor lõnek ha belekerülsz a látószögükbe, DE még itt is van egy kis jel amiben felmegy a piros cucc, mielõtt elkezdene lõni a gyengeelméjûek számára... -.-

CroftManor
Hát a sinlge-rõl még nem tudok sokat mondani. Megcsináltam az 1. sequencet aztán multiztam. Elsõre kissé szokatlan, de az alap az ugyanaz mint az eddigi részekben. Katonák üldöznek a városban, bújkálni kell, vannak most is kurtizánok akik most éppen táncosok. A hajózás továbbfejlõdött, most már lehet szabályozni, hogy milyen messzire vagy éppen közelre tüzeljen az ágyú. Meg ugye most már 2 kardunk van. Aminek egyébként sok értelmét nem látom, mert ugye eddig is szinte halhatatlanok voltunk egy karddal is.
Bár még csak az elejen járok, de Edward már most egy sokkal jobban szerehetõ karakternek tûnik, mint Connor volt. Viszont van egy újítás a játékban, ami nekem annyira nem tetszik: ha sas szemmel kijelölsz egy célpontot és visszaváltasz normál nézetbe, akkor a kijelölt célpont akkor is látszik, ha befordul a sarkon! Tehát lehet látni a falon keresztül is, kicsit olyan mintha a levegõben járkálna.

Nothing is True, Everything is Permitted

sziasztok!
nem tudja valaki hogy lehet egy assasination kuldit abortalni..
ki kellene nyirni egy ultetvenyes fickot de egyszeruen nincs a megadott helyen es barmilyen mas kuldit vallalok el nem tunik el a jelzo poty.. szekvencia valtasnal sem tunt el.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Nem én vagyok a megcélzott, ráadásul csak a #895 utolsó mondatát tudom most is hangoztatni!

Akkor most az én kapcsolatrendszeremben, a Te önkéntes mérvadóságod:

szar -> légy -> döglégy (zolee) -> sokan szeretik -> szar -> légy... :Ð

S, most ugorhatunk a hozzászólásom elejére (vagy a #895 végére) :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Én is PC-re várom, így sajnos nem t'om. Csak a multi részét néztem, a single-t nem.

Bár, ha szépen kérjük és sikerül elszakadnia a játéktól, akkor CroftManor esetleg csöpögtethetne némi szubjektívet! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
Legalább nem unalmas van akció.
Inkább ez mint 3 óráig menni a semmibe és semmi senki nincs körülötted!

Next PC upgrade: 2022

Ennyi kibaszott hajó a világ óceánjain nincs összesen, mint ebben a játékban. Akármerre mész, tucatszám hajó van körülötted (marha életszerû), össze vissza mennek, bucskáznak, kapásból lõnek rád, még azt sem tudják, ki vagy. 😊

A kevesebb néha több, kedves Ubi!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ganxta Zollee is megmondta: "Sokan szeretik a szart". 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

a.carkey
Van valami újítás benne? Pl. hajós csata egymás ellen?

A medve nem játék.

Mintha beigazolódna ebben a multiban a minõségi kivitelezés fontossága! :Ð
Nézegettem jó pár videót és nem ritkán 75 és 100 pontot kapott egy contested kill-ért!

Assassinate példa:

Csatlakozom a multi védelméhez! Semmi baj nem volt vele!
A BH óta meg több lehetõséget kapott a célpont a túléléshez.

Persze, megint ízlésekrõl pofozkodunk...

MerlinW
Annyira szar volt, hogy már csak daccból beleöltem ~400 órát az eddigi AC multikba😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ez nem az a játék😊 Nincs olyan, hogy "autoaim nélkül". Befogod a célpontot (lock), lenyomod az egérgombot, kivárod a célzás idejét és felengeded a gombot. AC multiban a lényeg sosem a gyilkolás volt, hanem annak a kivitelezése.

[merlinw.org]

CroftManor
Ezt ma vettem fel. Azt elfelejtettem írni, hogy simán letudod ütni az üldözõidet feltéve ha közben nem lõnek le. De gondolom ez a videóból kiderült... 😄

Kongy
Simán. Pont, hogy PC-n lesz majd könnyebb a célzás.

NagyiBMX
Ez nagyon jól hangzik, kíváncsi vagyok, hogy PC-n mûködne-e a dolog auto aim nélkül.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

CroftManor
Passz, én még nem mélyültem el annyira a single-ben mint Te 😄 Láttam ma, hogy játszottál vele. Én most még multizok kicsit, aztán folytatom Én is. Multiból most a Pistolier mód tetszik a legjobban, nem tudnak megölni az üldözõid, csak lelõni. Ugyanúgy te sem tudsz ölni, csak lõni. A lövések ellen animus pajzzsal tudsz védekezni, illetve alakváltással.

embereid fejleszthetõk,mint a korábbi részekben az assassinjaid?
Vettem 5 rugóért (játékban persze) egy fekete ruhát Edwardnak. Nagyon állatul néz ki benne. Jó a "deafult" ruha is de ez még jobb. 😊
Most már nagyon keményen kalózkodok. A baj, hogy alig szállítanak fémet, ami viszont kéne. Így én azt csinálom, hogy fosztogatok egy sort és akkor rámküldenek egy kalózvadászt. A kalózvadászt elég könnyen leteszem már és azon mindig van fém. De a legjobb fogásom volt eddig egy Brit frigat vagy mi. Voltak kisérõ hajói is és nagyon derekasan küzdött. Azon volt 80 fém meg vagy 50 fa. Vagy 8 emberem eleset mikor megcsákjáztam, de tölük meg beállt 5 közénk szóval egész jól sikerült.

Awww, hát jó. Vajon mennyi kell ahoz az orrdíszhez?

Kezditek rendesen meghozni a negyedik részhez a kedvem. Továbbra is jöhet az élménybeszámoló. Élvezettel olvasom és nyálcsorgatva....:-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CroftManor
Közösségi kihívások a multiban vannak, a 3ban is volt. Lehet, hogy mégiscsak érdemes lenne benézned multiba 😊

Tényleg rohadt jó a hajózás benne, csak nem számítottam rá, hogy az elején papírhajóm van, így nagy vagányan megtámadtam kajak hajókat. Úgy elkenték a számat, hogy még a roncsbúvárok sem találják a nyomaimat.
Viszont mostanra már egész jól megtanultam menekülni.
Ám az a trükk nagyon jó, hogy ha több hajóval ütközök meg egyszerre és csata közben megcsákjázom az egyiket, a közelharc idejére a többi hajó nem támad. Utánna meg KI LEHET JAVÍTANI A HAJÓT...MUHAHAHA!!! Aztán folytatni a csatát.
Végre megvettem a sellõ orrdíszt. Mire össze kalózkodtam a 150 fát... pfff. Igazándiból az a másik nõalak kéne, mert az eszméletlen jól néz ki, de ahhoz valami "közösségi kihívásokat" kell teljesítenem ami lövésem sincs mi!!!. Ja és a halottak feket vitorlája rohadt jól mutat a kis drágaságomon, na meg a csontkormány. 😊

De ha jól láttam a videódból, a multi bugos meg lagos mint állat.

A Brotherhoodsban meglepõen jó volt a multi. Azt nagyon szerettem. De a többi AC-ben... minek is tagadjam, elég tré.

Kongy
Nem teljesen idegen, csak a szaros xbox dvd-re nem fért rá 😄DDD

Na, ha valami igazán szar az összes AC-ben, az a multi! Ettõl a játéktól teljesen idegen a többjátékos mód.

Be sem teszem a második lemezt egy percre sem..

CroftManor
Konzolon sokan játszanak a multival egész évben, talán jobban is várták a multi miatt a folytatást. Sok AC fannak van youtubeon csatornája és igyekeznek minél elõbb újabb és újabb videókat feltölteni belõle a nézettség miatt. Ezzel én is így vagyok, de engem érdekel a single is, tegnap el is kezdtem azt is és eddig tetszik.

Kongy
Aveline egy idõben él Conorral, mert volt közös küldetésük a Liberation-ben, ez tuti. De akkor nem élhetett egy idõben Edward-al, mert akkor még nem élt Haytham sem? Vagy nem tudom milyen rokoni szálak vannak itt :S

A játékról kicsit: a hajózás, és a csaták meglepõen jóra sikeredtek a 3-hoz képest, a fosztogatást imádom 😄 Tényleg jól össze lett rakva.
Nem értem am minek kezdenek el az emberek multizni, miért nem a sztorit nyomják elõször?

De Avelin nem Connoral élt egy idõben? Edward meg a nagyfaterja. Hogy aplikálták bele a sztoriba? Vagy teljesen külön idítható az Absztergótól?
Lehet PS3-ra kellet volna megvennem. Mondjuk csak 1 óra. Na mindegy majd játszok a csajjal januárban.

Elnézést a kifakadásomért de: fogd azt a tetves DVD lemezt, és dobd ki a picsába. Szar az egész. utálod,. fos, szar fos fos fos! A francnak kínzod magad vele! Mazochista vagy? Ha ennyire rossz, vágd már ki a bánatba!

Lehet utálni egy játékot, lehet igazad is van, ha majd ki jön PC-re lehet nekem is ez lesz a véleményem, de elmondom egyszer, és letörlöm. Nem azt csinálom, hogy nap mint nap bosszantom vele magam, ha egyszer szar, és sportot ûzök abból, hogy feljövök ide, és folyamatosan szidom!

Igazad van, jogos, elnézést!

CroftManor
Sztem az ilyet inkább spoilerbe írd, a pc-sek még nem tudnak játszani vele.

Újabb érdekes tapasztalás a tegnapi játékból.

Edward, aki egy részeges kalóz, attól mitõl lesz assassin, hogy ellopja valakirõl az assassin ruhát? Egybõl tud ettõl tornyot mászni, lopakodni, pengét használni, ugyanolyan képességekkel bírni, mint egy assassin? De hát õ csak egy rosszarcú kalóz, nem több!

Az emberiség több ezer éve használ természetes hallucinogén és pszichoaktív anyagokat, gombák, állatok mérge, bogyók, stb.

Hogy jön ide az 1700-as év?

CroftManor
ÖÖö..bocsi szóval... 😄

CroftManor
Mégcsak tegnap jelent meg a game konzolokra, a multiplayer máris szinte játszhatatlan. Tegnap este olyan szinten lagolt az egész, hogy nem lehet rendesen játszani. Fel is vettem egy kis részletet.

Kongy
Tök jó, van a városban elvétve malac, kutya meg ilyenek 😄D A tengerparton meg teknõsök, a tengerben meg bálnát láttam, de sajnos scriptelve ugrott elõ eddig csak...

Hát ha kint van az ember a susnyásban és tele van jó esetben a környék állatokkal,akkor én szeretem a természet hangját is hallani,sok játéknál a zenét is ki szoktam kapcsolni,mert jobban átjön a környék hangulata 😊
Kongy
Igen ez nekem feltûnt... bezzeg AC2-ben... Továbbra is az az etalon nekem. Mondjuk a Black Flag-ben is nagyon jó a zene, csak ritkábban hallani :S

enlightened
Eddig nekem is bejon a game ma kezdtem el, a +1 óra Avelinnel nagy örömmel tölt el hisz PS Vitan végigtoltam a Liberationt így Aveline a szívemhez nõtt.

A játék jó, kicsit hiányzik valami belõle, valami cél, ez hogy egy abstergos emberke vagyok a jelenben ez nem annyira motiváló mint Desmond volt meg a többiek, reméljuk lesz valami még.

Amit nem sikerült megtanulniuk a 3 óta, még mindig egy csomoszor nincs zene, csak néha csend. AZ 1-ben meg a 2ben végig ment a hangulatos zene, miért nem lehet betenni egy háttérzenét ami állandoan szól mindig a helyhez illõen? Néha megszólal, de van hogy 15 percig néma csondben járom a várost, ez lehangolo kicsit.

De jó azért végre pozitívumokat is olvasni. Egyre jobban várom már.

nagykispeter
Én most játszok vele és nekem is tetszik

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Kongy
oho, dehogynem. árcsökkenés biztosan lesz.

Hatalmas fail, hogy nem a fater volt a fõszereplõ. Bírtam a karaktert!

Laza 100 órát elvoltam vele én is. Nem mondom, hogy nem volt már jobb AC a kezeim között, de ennek ellenére élveztem.