Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ahab kapitány is tengeren van? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azok a csaták kötve vannak, ha elkezdõdött már nem lehet belõle kiszálni. Gyõzõl vagy meghalsz. Ha egy bizonos távolságre közelítesz videóval beadja a csatát, szóval nem lehet õket "meglepni". Ha gyõzöl akkor elsüllyed és csak egy kis árú lebeg utánna vizen. De ebben csak a fejpénz van benne a 20.000R, ami jár érte. Csak pénzjutalom van, na meg a dicsõség (magadnak 😊). Amióta letettem iszonyú bátor vagyok a vizeken. Tegnap egy órát vadkalózkodtam nehéz vizeken. Egyszerre tettem le két hadihajót meg egy fregattot. A briggeket már nem is számolom, azokra már át se szállok, csak ha nincs jobb dolgom. Mire végeztem volt kb 80.000R-rem, kb 1200 fa és ugyanennyi fém a rakterembe. Na meg rum és cukor, ami darabonként további 12.000R-t ért. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Myselor
akkor mit lehet a legendás hajókkal?elfoglalni sem?én még nemjátszottam vele komolyan kérdezem xd
Ja és a Legendás hajó, amit tegnap említettem (El Impoluto) az ITT van. Ez mutatja a helyét is a térképen, meg ennyire erõs. 😊 érdemes ezt a kb 2 perces videót megnézni. Nekem majdnem fullos volt a hajóm mikor letettem, 75-80% hajó upgrade nélkül MEG SE PRÓBÁLD! Videóból szépen kiderül miért. 😊
Nem spoiler, nincs köze a sztorihoz. Ez kábé mint a bálnavadászat, csak olyan 100000x nehezebb.

Na nekem ennek kéne az orrdísze. Reméltem ha elsüllyesztem megkapom, de nem. Ja és Legendás hajókat nem lehet megcsákjázni. Legalább is nekem nem engedte.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hol van a fehér cápa?
Én már találtam vagy három fehér bálna lelõhelyet, kifogtam már ötöt!!!, de egy darab fehércápát sem láttam. Pöröjfejû és bikafejû cápa már megvan többször is, de fehéret nem. Elvileg a fehér bálnának kéne a legritkábban lennie, mert az a legdrágább cucc 4000R ér a boltban venni meg csak 20000R lehet.

Kongy
Ha érdekel valakit van egy felesleges PS3-as AC4-em. 10 ezerért megválok tõle.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Cápát vadászni hogyan kell? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
A cápásat nyugodtan megnézheted, abban nincs semmi spoiler 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

NagyiBMX
Elhiszed, hogy nagyon szívesen megnézném, de a spoiler miatt egyszerûen nem tehetem 😞 És még mindig 19 nap a PC-s megjelenésig...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

CroftManor
Hogy ne csak a multiból tegyek fel videókat, a hétvégén volt idõm játszani a single-vel is.

És egy kis cápa vadászat 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Ez uram egy kiváló munka! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
780-at vett az illetõ itt SG-n és ez járt hozzá + Splinter Cell Blacklist!
Rendes volt és 4k-ért elhozhattam az AC4 Specialt!

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Hú, na megint játszottam jópár órát a játékkal 😄 És továbbra is nagyon tetszik. Ezek a lopakodós küldetések nagyon jók, fõleg miután megkapjuk a fúvócsõt 😊 Jól megoldották, hogy ténylegesen lehet lopakodni mindig, de akkor se büntet a játék sokszor ha csak úgy elkezded mészárolni az embereket. A hallgatózásokat is izgalmasabbá tették, pl több útvonalon lehet követni embereket, és azok sokszor ellenséges területre sétálgatnak be, ahol csakis rajtad áll, hogy hogy vonod el az õrök figyelmét.. elég vicces szituk születnek ebbõl 😊 Szintén izgalmas dolog hajóval erõdök bevétele. Elõször a tornyokat lebombázod, aztán szépen be kell mászni, és benn is kiirtani mindenkit 😊 Nagyon feelinges tud lenni.

NagyiBMX
Na jó, ezek annyira ütõsek, hogy kénytelen voltam csinálni egy új hátteret a mostani helyett. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

melyikhez vga-hoz jár?..itthon is vajon?
a.carkey
Pont linkelni akartam nagyobban. 😊

Mindegy. Itt az összes PCsnek mondott kép nagyobb felbontásban:

A medve nem játék.

a.carkey
Ne nekem mondjad! Nem én voltam miniszerelnök. 😊

A medve nem játék.

Ettõl még ez egy értelmetlen szó.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elsõ az marha jól néz ki!

grebber

a.carkey
"Ócsítani kell a forintot!" by Medgyessy Péter

A medve nem játék.

Mit csinálni?

a.carkey
a.carkey
Nem szoktam ócsítani. 😊

A medve nem játék.

De van para steamen is, mivel ha oroszt veszel az neked szépen nem fog futni megjelenéskor.

a.carkey
A Steamen nincs para, mert ugye azonnal aktív. UPlayen ha jött visszaigazoló mail, nem lesz gond. Nekem 1x volt velük problémám, amikor a GRFuture Soldierhez egy DLChez nem jött kód. Írtam nekik, két napon belül pótolták. Nem lesz gond szerintem.

A medve nem játék.

grebber
Uplay, nvidia vga mellé járt a kód!

a.carkey
Steamen vetted meg vagy UPlayen?

A medve nem játék.

grebber
Az ok,de legalább a vásárlásnál mivel az végbement mert megkaptam email is van róla nem zárták le.Vagy azt is csak megjelenéskor fogják?
Bár lényegtelen ha nem jelenik meg feljelentek mindenkit<#banplz>

MerlinW
Uplay-nél mikor preorder DLC-ket vettem, mindig a megjelenés napján kaptam egy e-mail-t a kulccsal és (ha kellett) letöltõ linkkel. Tehát megjelenésig elvileg nem fog történni semmi.

[merlinw.org]

grebber
Ez Uplayes ott kellett aktiválni. De még a "vásárlást" se dolgozták fel!
Nem is értem mit tököl ennyit a rendszerük.

MerlinW
A nem Steamworks-ös játékok nem mindig kerülnek be a lib.-be megjelenés elõtt. Az Ubi játékok pl. többnyire nem, hiszen szinte egyiknek sincs steamworks támogatása.

[merlinw.org]

Myselor
értem.hát nem tudom én nemszoktam ilyen dolgokat venni😊 csak boxon eredetizek
grebber
Steam-en is lehet venni elõre dolgokat és az be is rakja a játék listámba!
Nem játszani akarok vele még (warezzal tolom más másodszorra) csak legalább jelenjen meg az uplayen!

Myselor
biztosan tök jó lehet😊
Na ma nem sokat haladtam a fõszállal. Nagyon kajakra kalózkodtam magam és már a szigonyozás is jól megy. Ma kifogtam két nagy fehér bálnát (vásárlási érték 20.000R, eladási érték 4.000R /db, jó húzós ára van). Nem adta könnyen magát.
Ha látjátok a nagy fehér bálnát, mindenki csak kiáltsa... MAN THE...

Nem spoiler csak kép. 😊

Myselor
én is várom,de még azért nem remegek érte.bár az elsõ 1 órát megnéztem youtubeon mert nem bírtam ki,de legalább így már tudom hogy nem fogok csalódni😊 én amúgysem vagyok spoiler fóbiás.
nem hibáztatom,hogy várja már..lassan naponta hallgatom a zenéjét és hálistennek a 3-at se maxoltam ki 😊
Myselor
hát úgynézki öregszik xd
ezen csodálkoztam én is...pedig õ is elég penge a megjelenésekben
Myselor
megvenni megveheti a kódot elõre,de nem értem mi a felháborodás mivel 22én jön majd novemberben pcre nem?mármint grebber nemtudom mit akar
grebber
Nyilván!

ööö..a 4.részt vetted meg pc-re?
grebber
Megvettem én is pc-re a Special Edition-t egy fórumozo jóvoltából itt is köszönömm neki!4k volt csupán!

De ez az ubisoft elég lassú még mindig Order Submitted van és nem jelenik meg a game 😞

Kongy
Köszönöm 😊
PS3-ra vettem, mert szeretnék multizni, és XBLive elõfizetésem nincsen. 😄

Hát ennek igazán örülök. Jó szórakozást kívánok hozzá.

Amúgy milyen platformra vetted? Box vagy PS?

Egész funnak néz ki ez a mód! Na majd kipróbáljuk jól!

Kongy
Igen, kellemeset csalódtam benne. Jobb, mint a 3, sokkal hangulatosabb, és nálam ez egy nagyon fontos szempont.

Jól értelmezem, hogy eléggé bejön neked ez az új AC rész.

MerlinW
Yeah, nem ártana kicsit utánaolvasnod a történelem ezen idõszakának.

[merlinw.org]