3496
13460980771376987028.jpg
  • bajgunar
    Tényleg elírtad, ez nem a CoD Ghost topic.
    És még hacker is, 9999-es értékeléseivel.
  • bajgunar
    A game elején vagyok, mikor ide-oda kell hajózzak, meg megvettem a hajóra az első páncél-t vagy mit. Na ezen a részen a ~0 "ladikommal" daráltam le egy 27-es szintű (ha jól emlékszem) fregattot!
    Hogy? A sziget körül cirkáltam/tunk, vagyis követett, dobáltam ezerrel a hordókat, és úgy lőttem, hogy a sziget, fák fölött átlőttem és sebeztem a vitorlákat. Ő meg a hordókat kerülgette. Kicsit izzasztó volt, meg tartott vagy 10 percig, de a fél életem megmaradt (a hajónak), így elfogtam a kormnyzót is, vagy mi. Aztán azt választottam, hogy lefizetem a körözés miatt. És még a fém szerzeményt is megcsináltam elsőre, egy harccal.
    Mázli volt, hogy pont ott és úgy botlottam bele a piros keresztbetett kardos ellenségbe.
    Nagyon király a game!
  • TomStorm
    Na most kapni fog.Van több mint 20 ágyúm közepesnél nagyobb tűzerővel meg mozsárra is fejlesztettem és a hajótörzs is Elite alatt van egyel ja és fekete vitorlákat húztam rá:)
    Kiváncsi leszek milyen:)
  • Hunor1
    fejleszd a mozsár ágyút és a hajótörzset. a fregatt mellől 1 mozsár ágyú lövéssel ki lehet szedni a kicsiket, aztán már a fregatt nem lehet akadály! :)
  • MerlinW
    Jól megmondtad, szégyelljük magunkat. Viszlát.
  • kastil
    Na látom hozzátok a formátokat, személyeskedésen kívűl nem sokra futotta.
  • Kongy
    Nem lehet minden világtalan embert trollnak nevezni.. :) Durva mikor az ember ráébred, hogy vannak ilyen idióták, és nem trollkodásból csinálják.. :/
  • MerlinW
    Családneve: Troll
  • Kongy
    Ember.. :D Hogy lehet, hogy te létezel?
  • TomStorm
    Kezd alakulni a flottám.7 Brigg egész jó csak drága a javíttatás.Fregattot kell befogjak most egy kellene de az Kenway-nek még nagy feladat főleg ha védi más a nagy hajót.
    Beletették ezt a flottás,taktikai dolgokat nem semmi.Hozza a pénzt megéri vele foglalkozni!
  • ratgab
    A warez és barkácsverziókkal kapcsolatos tudásoddal úgy sem tudom felvenni a versenyt, ráadásul ebből nem akarok itt flame-t generálni, úgyhogy maradjunk annyiban elhiszem neked...
  • Myselor
    hát te nem vagy normális sajnos:)
  • Krisztiam #1443
    ezt másik topikba akartad írni? mondjuk cod ghosts-ba? :D
  • Hoz_Hun
    Köszönjük szépen a véleményt. Akkor ezt nem neked találták ki.
    Így aztán nem is kell itt tovább időznöd.
  • kastil
    Ez a játék kurva ronda, és röhejesen fut. Még jó, hogy unalmas is már mint a picsa, legalább pont leszarom.
  • Shep
    Sok évre visszamenőleg kb 3-4 eset volt amikor a "demo" rosszabbul futott az eredetinél, egyik sem AC volt :)
  • CroftManor
    Én ma szereztem azt meg, nagyon állat :) De nem csak azért amilyen, hanem azért is amit tud... :D
  • ratgab
    Én nem térítek. Csak korrektnek tartanám előbb megnézni nem buherált verzióban is hogy mi a szitu. Aztán ha tényleg elszarták én fogom a legjobban szidni őket, de addig ne a lopott verzió alapján ítéljünk már.
  • xido
    mondta ezt bárki is ebben a formában?:)
    tudod,hogy aki szeret valamit és telik neki rá,megveszi..
    ne mi legyünk már a keresztes lovagok,akik a pogányokat megtéríccsük :D
  • ratgab
    Igazad van. Mindenki használja a törtet, fölösleges külön letölteni az eredetit is. Minek?... Úgyis ugyanúgy fog futni mindkettő.
  • xido
    el ne kezdjétek már az ezeréves nótát,hogy a tört szarul fut,de az eredeti 4 nap múlva már optimálisabb,mert felröhögök,ahogy korábban is :)
  • ratgab
    Tippem nekem is van sok mindenre, pl. lottószámokra is, aztán vagy bejön vagy nem....
  • TomStorm
    16 ereklye kell a bejutáshoz Maja kincshez te jó ég,végülis 4 már megvan:)
    El ne áruljátok mi lesz az,ha már ennyit küzdök érte de most bejutok akkor is:)
    Itt írtátok páran,hogy 100%-ra kész a game akkor azt is jelentette,hogy mindent megvettetek és ilyeneket mint pl.ez a maja csoda megszereztétek?

• wedge31
    Annak nagyon nem örülnék.
  • Shep
    Jól van, nem kell az álszenteskedés! Ráadásul van egy tippem ,hogy az eredeti sem fog jobban futni.
  • Kongy
    Plusz megjelenés előtt kemény 4 nappal.. de nem baaaj :D
  • ratgab
    Azért nem gondolod, hogy korrektebb lenne ezt az eredeti verzió kipróbálása után így kijelenteni?
  • Kongy
    Érdekes, én is kipróbáltam a warezt, és nálam reccenés mentesen fut High-on FullHD-ben.. :S Közben persze PS3-on megvan a játék eredetiben, szóval csak Havannáig vittem.
  • Shep
    Hát a környezet részletesség elég érdekesen lett "optimalizálva". Nekem ha very low-ról csak low-ra felveszem, vagyis berak 5 szál dudvát akkor fps fix 21 és kész, minden más szinte mindegy mire van állítva 1-2fps különbséget okoz. Elhiszem ,hogy sok fű sok fps de azért más játékokban is sikerült megoldani a dolgot. UBI és az optimalizálás még mindig nem barátok.
  • mgkp
    Én úgy gondolom, ha a III elment maxon, zökkenőmentesen, akkor a IV-nek nem kellene very low-on szaggatni.
  • TomStorm
    Eddig csak elásott kincsekért kaptam öltözéket,megnézem ezt a vadászást is azt hiszem:)
    Közben bejutottam Maja templomba
  • MerlinW
    Mit nevezünk jó konfignak? Nálam 40fps alá nem esett a sebesség 1080p-ben minden beállítás maximumon.
  • Hunor1
    nekem pedig gyenge a konfig és szépen fut...
    csak 2 magos AMD proci, csak 4 GB ram, ATI 4600 HD kártya ( igaz az 1 gigás)
  • ratgab
    De ez érdekes dolog, mert másnál meg a warez is jól fut. Ki érti ezt...
  • mgkp
    Egy ilyen válaszra vártam, köszi!
  • Mathiasse
    Nálam is irdatlan gyenge, jó a konfigom. Release hibája.
  • Hunor1
    igen. a craft menüben kiírja(meg akkor is ha rendelkezésre állnak az anyagok akkor is figyelmeztet) hogy mennyi kell hozzá (bőrök)
  • TomStorm
    A ruhák honnan?Úgy oldod fel ha sokat leölsz állatokat?
  • Hunor1
    én speciel nem vagyok az a gyűjtögetős fajta. pl a szigeteket nem "ürítem" ki csontra. nem ugrálok fölöslegesen a háromszögek után, vagy a nóták után. van hogy ládáért sem mentem el ha túl messze volt. viszont vadászni szeretek. már van is egy cápavadász ruhám és egy pöttyös jaguár ruhám is. :) állati jól néznek ki.
  • mgkp
    Először is nem sírtam, hanem kérdeztem.
    Másodszor pedig azért kérdeztem, hogy meg tudjam, hogy másnál is ilyen-e éppen azért mert majd meg szeretném venni az eredetit. De így azért nem biztos, hogy be merek majd ruházni rá egyből, mert nem tudom, hogy most az én gépem nem bírja vagy a warezzal van most gond.
    Tudom, hogy nehéz olvasni és értelmezni, megértelek.