3497
13460980771376987028.jpg
  • Shep
    Ok, pénteken meg majd várjuk tőled a beszámolót, hogyan fut nálad az eredeti!
  • bajgunar
    Tényleg elírtad, ez nem a CoD Ghost topic.
    És még hacker is, 9999-es értékeléseivel.
  • bajgunar
    A game elején vagyok, mikor ide-oda kell hajózzak, meg megvettem a hajóra az első páncél-t vagy mit. Na ezen a részen a ~0 "ladikommal" daráltam le egy 27-es szintű (ha jól emlékszem) fregattot!
    Hogy? A sziget körül cirkáltam/tunk, vagyis követett, dobáltam ezerrel a hordókat, és úgy lőttem, hogy a sziget, fák fölött átlőttem és sebeztem a vitorlákat. Ő meg a hordókat kerülgette. Kicsit izzasztó volt, meg tartott vagy 10 percig, de a fél életem megmaradt (a hajónak), így elfogtam a kormnyzót is, vagy mi. Aztán azt választottam, hogy lefizetem a körözés miatt. És még a fém szerzeményt is megcsináltam elsőre, egy harccal.
    Mázli volt, hogy pont ott és úgy botlottam bele a piros keresztbetett kardos ellenségbe.
    Nagyon király a game!
  • TomStorm
    Na most kapni fog.Van több mint 20 ágyúm közepesnél nagyobb tűzerővel meg mozsárra is fejlesztettem és a hajótörzs is Elite alatt van egyel ja és fekete vitorlákat húztam rá:)
    Kiváncsi leszek milyen:)
  • Hunor1
    fejleszd a mozsár ágyút és a hajótörzset. a fregatt mellől 1 mozsár ágyú lövéssel ki lehet szedni a kicsiket, aztán már a fregatt nem lehet akadály! :)
  • MerlinW
    Jól megmondtad, szégyelljük magunkat. Viszlát.
  • kastil
    Na látom hozzátok a formátokat, személyeskedésen kívűl nem sokra futotta.
  • Kongy
    Nem lehet minden világtalan embert trollnak nevezni.. :) Durva mikor az ember ráébred, hogy vannak ilyen idióták, és nem trollkodásból csinálják.. :/
  • MerlinW
    Családneve: Troll
  • Kongy
    Ember.. :D Hogy lehet, hogy te létezel?
  • TomStorm
    Kezd alakulni a flottám.7 Brigg egész jó csak drága a javíttatás.Fregattot kell befogjak most egy kellene de az Kenway-nek még nagy feladat főleg ha védi más a nagy hajót.
    Beletették ezt a flottás,taktikai dolgokat nem semmi.Hozza a pénzt megéri vele foglalkozni!
  • ratgab
    A warez és barkácsverziókkal kapcsolatos tudásoddal úgy sem tudom felvenni a versenyt, ráadásul ebből nem akarok itt flame-t generálni, úgyhogy maradjunk annyiban elhiszem neked...
  • Myselor
    hát te nem vagy normális sajnos:)
  • Krisztiam #1443
    ezt másik topikba akartad írni? mondjuk cod ghosts-ba? :D
  • Hoz_Hun
    Köszönjük szépen a véleményt. Akkor ezt nem neked találták ki.
    Így aztán nem is kell itt tovább időznöd.
  • kastil
    Ez a játék kurva ronda, és röhejesen fut. Még jó, hogy unalmas is már mint a picsa, legalább pont leszarom.
  • Shep
    Sok évre visszamenőleg kb 3-4 eset volt amikor a "demo" rosszabbul futott az eredetinél, egyik sem AC volt :)
  • CroftManor
    Én ma szereztem azt meg, nagyon állat :) De nem csak azért amilyen, hanem azért is amit tud... :D
  • ratgab
    Én nem térítek. Csak korrektnek tartanám előbb megnézni nem buherált verzióban is hogy mi a szitu. Aztán ha tényleg elszarták én fogom a legjobban szidni őket, de addig ne a lopott verzió alapján ítéljünk már.
  • xido
    mondta ezt bárki is ebben a formában?:)
    tudod,hogy aki szeret valamit és telik neki rá,megveszi..
    ne mi legyünk már a keresztes lovagok,akik a pogányokat megtéríccsük :D
  • ratgab
    Igazad van. Mindenki használja a törtet, fölösleges külön letölteni az eredetit is. Minek?... Úgyis ugyanúgy fog futni mindkettő.
  • xido
    el ne kezdjétek már az ezeréves nótát,hogy a tört szarul fut,de az eredeti 4 nap múlva már optimálisabb,mert felröhögök,ahogy korábban is :)
  • ratgab
    Tippem nekem is van sok mindenre, pl. lottószámokra is, aztán vagy bejön vagy nem....
  • TomStorm
    16 ereklye kell a bejutáshoz Maja kincshez te jó ég,végülis 4 már megvan:)
    El ne áruljátok mi lesz az,ha már ennyit küzdök érte de most bejutok akkor is:)
    Itt írtátok páran,hogy 100%-ra kész a game akkor azt is jelentette,hogy mindent megvettetek és ilyeneket mint pl.ez a maja csoda megszereztétek?

• wedge31
    Annak nagyon nem örülnék.
  • Shep
    Jól van, nem kell az álszenteskedés! Ráadásul van egy tippem ,hogy az eredeti sem fog jobban futni.
  • Kongy
    Plusz megjelenés előtt kemény 4 nappal.. de nem baaaj :D
  • ratgab
    Azért nem gondolod, hogy korrektebb lenne ezt az eredeti verzió kipróbálása után így kijelenteni?
  • Kongy
    Érdekes, én is kipróbáltam a warezt, és nálam reccenés mentesen fut High-on FullHD-ben.. :S Közben persze PS3-on megvan a játék eredetiben, szóval csak Havannáig vittem.
  • Shep
    Hát a környezet részletesség elég érdekesen lett "optimalizálva". Nekem ha very low-ról csak low-ra felveszem, vagyis berak 5 szál dudvát akkor fps fix 21 és kész, minden más szinte mindegy mire van állítva 1-2fps különbséget okoz. Elhiszem ,hogy sok fű sok fps de azért más játékokban is sikerült megoldani a dolgot. UBI és az optimalizálás még mindig nem barátok.
  • mgkp
    Én úgy gondolom, ha a III elment maxon, zökkenőmentesen, akkor a IV-nek nem kellene very low-on szaggatni.
  • TomStorm
    Eddig csak elásott kincsekért kaptam öltözéket,megnézem ezt a vadászást is azt hiszem:)
    Közben bejutottam Maja templomba
  • MerlinW
    Mit nevezünk jó konfignak? Nálam 40fps alá nem esett a sebesség 1080p-ben minden beállítás maximumon.
  • Hunor1
    nekem pedig gyenge a konfig és szépen fut...
    csak 2 magos AMD proci, csak 4 GB ram, ATI 4600 HD kártya ( igaz az 1 gigás)
  • ratgab
    De ez érdekes dolog, mert másnál meg a warez is jól fut. Ki érti ezt...
  • mgkp
    Egy ilyen válaszra vártam, köszi!
  • Mathiasse
    Nálam is irdatlan gyenge, jó a konfigom. Release hibája.
  • Hunor1
    igen. a craft menüben kiírja(meg akkor is ha rendelkezésre állnak az anyagok akkor is figyelmeztet) hogy mennyi kell hozzá (bőrök)
  • TomStorm
    A ruhák honnan?Úgy oldod fel ha sokat leölsz állatokat?
  • Hunor1
    én speciel nem vagyok az a gyűjtögetős fajta. pl a szigeteket nem "ürítem" ki csontra. nem ugrálok fölöslegesen a háromszögek után, vagy a nóták után. van hogy ládáért sem mentem el ha túl messze volt. viszont vadászni szeretek. már van is egy cápavadász ruhám és egy pöttyös jaguár ruhám is. :) állati jól néznek ki.