3496
13460980771376987028.jpg
  • Shep
    Csak olyan helyeken lassú ahol sok a növény, pl Havannában semmi akadás pedig minden maxon és még sweetfx-et is raktam rá.
  • ratgab
    A nagy büdös helyzet az gyerekek, hogy az orosz deluxe verzióm nem indul. VAlami okos megcserélte a run restriction bejegyzést a sima és a deluxe között, így a sima most fut mindenkinek, én meg itt ülök a deluxe előtt és nem indul.

Valószínű valami hiba lehet és majd megoldják ,de eddig csak szívok ezzel a játékkal... Talán péntekre, amikor meg kellett volna jelennie már sikerül is vele játszani. Amúgy kezd felmenni bennem a pumpa mostmár.
  • rage
    Az Aveline DLC nem úgy volt, hogy csak PS exkluzív lesz?
  • mgkp
    Nekem is csak az a kérdésem, hogy így érdemes-e megvenni az első részt, hogy a próbaverzió szarul fut?
    Arra válaszoljon valaki, hogy az normális-e, hogy az AC III maxon futott hibátlanul, ez meg very low-on is szaggat néha és a hang siet?
  • Armagedown
    Milyen lett az optimalizálás ?Jobban sikerült mint az előző résznél ?
  • kjhun
    OFF

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

PC-Spiel 19.11.13 20:41 Uhr Assassins.Creed.IV.Black.Flag-RELOADED
    19070 MB
  • Myselor
    megnézem majd köszi xd de am voltam bent, malacok vannak meg ilyenek igaz?
  • enlightened
    Az elso sziget a legegyszerubb be kell menni leghátra a barlangba és ott van.
  • Myselor
    csak nem jelenik meg,de annyira nem érdekel majd lesz patch:)
  • Myselor
    érdekes pedig megcsináltam mindet elsőre:) amit nem az újra jó volt.1 volt ilyen
  • Myselor
    hát gondolom az indulási pont xd passz.igazából arrol a szigetről van szó ahol kezdünk.ott van a kincs:) egyszerüen annyit mutat hogy valami patakba bemegyek és van ilyen hosszúrész benne és a végén az x,de hát én az összes vizet végigjártam .na mindegy majd próbálom értelmezni még.
  • enlightened
    Egyébként meg tudod csinálni. Én is végigcsináltam őket, persze harmadszori ujrajátszásra. Az a lényeg, hogy elsőre meg kell csinálnod mindet, ha elrontod bármelyik asszasszinküldetést az bebugol nagy eséllyel és utána már nem tudod megcsinálni. De ha elsőre letolod mind a 30 at akkor nincs gáz, csak ha elrontod és elmenekul a célpont mert akkor fujhatod örökre ngy eséllyel.
  • enlightened
    A hajódat miért mutatná a rajzolt térkép??? Általában mindig mutat valami jellegezetes dolgot amiről megtalálni, amiből csak egy van a szigeten. Elég jol megvannak csinálva.
  • Myselor
    hehe,én azért nem vagyok tök mérges csak jólett volna a kard amit kapnék érte,de így nemtudom megcsinálni még,na mindegy tudok várni:)
  • enlightened
    Nem tudjátok mikor lesz legközelebb community challenge? Utoljára volt ez hogy meg kellett ölni kollektíve 20,000,000 embert és aki 20 at megölt az megkapta a felfedezői öltözéket, de lemaradtam pont és most nincs community challenge épp, szal nem tudom megszerezni azt a ruhát, most már hirdethetnének mégegyet mert csomó embernek még csak most jött ki a játék azoknak esélyük sincs megszerezni így.
  • Myselor
    hát de figyi addig tényleg nincs gáz hogy melyik sziget,de a térkép van amikor nem egészen értelmezhető,sőt ebben az esetben totál nem mutatja a hajómat,hogy vonalak a szigeten,és egy kis vízet ami végén van az x ,na most az egész rohatt szigetet bejártam és eddig semmi, a többi megvolt,de van amikor tök máshogy mutatja vagy én nem nézem jól nemtudom.nem pontos az fix:)
  • enlightened
    A legendás hajót azt még fullra fejlesztett hajóval se könnyű lenyomni nem hogy kettőt. Olyan mozsárágyú sorozatot kaptam tőlük meg nehéz löveget oldalról, hogy fél percig bírta kb a fullra fejlesztett hajó. :S
  • enlightened
    Még mindig nincs hivatalos info a patchrol csak hogy jon! Múltkor eléggé berágtam kaptam is egy figyelmeztetés az uibosft moderátortol hogy ki leszek tiltva ha káromkodok a hivatalos fórumon pedig kicsillagoztam na mindegy :D
  • enlightened
    Kiírja a térkép alul a koordinátákat hogy melyik szigeten kell keresni, azon belül meg nagyon könnyű megtalálni őket.
  • enlightened
    Miért ne lenne? Kimész a főmenübe kilépés->kilépés az emlékből és ennyi. Úgy kezeli ezeket a tengerész küldiket mint a main missionoket ugyanugy kilehet lépni beloluk és később visszamehetsz és felveheted újra amikor akarod.

Csak az asssasszinküldetések vannak elcseszve de azok nagy eséllyel be is bugolnak ha elsőre nem sikerül megcsinálnod őket
  • Gubberx
    Uplay-en is megjelent már töltöm :D
  • ratgab
    Elméletileg steamen kijött az AC4, sokaknak már megy is.
  • bendáj17
    A legendás hajókat nem mindig mutatja a térkép? Csak azután láttam hogy elfoglaltam az erődöt, utána már keresni kell?
  • CroftManor
    Mi a koordináta?
  • Myselor
    amúgy ezek a térképes kincskeresések tudnak elég nehezek lenni.eddig mind megtaláltam de most van olyan aminél lövésem sincs a térkép olyan mintha a falat nézném,0 segítséget nyújt.na mindegy majd csak meglesz a többi is meglesz:)
  • Hunor1
    nno alakul ez! már a 2. man-o-wart foglaltam el! itt már azért kemény a fedélzeti harc!+ több a célpont is.
    közben beleakadtam a nagy fehér cápába... no gondoltam ez nem lehet gond mivel a többi cápát már könnyen levadászom... no ez egy kicsikét más műfaj! :)) de nem spoilerezem le...
  • Hunor1
    igen ezeket én is tapasztaltam. az a "baj" ezekkel a tengerész küldikkel hogy pl kiváncsiságból interact lettem az egyikkel és beadta a küldetést(30 vásznat szerezni) ezenközben hiába akartam mást csinálni nem engedett mert ez a küldi volt akkor aktív. kár hogy nincs opció arra hogy vissza utasítsam ha nem tetszik.
  • kastil
    az
  • Myselor
    pc-n is bugos az assasin küldetés sorozat az utolsó 2-t nem adja be.2 kis halászfaluban lenne,amúgy az összes város és falu teljesen kész:)
  • Hoz_Hun
    Az a két hajó nagyon összedolgozik, vigyáz velük. Általában köröznek egymással ellentétes irányba. Ha az egyiket kilövöd a másik bedurvul. Nagyon... bedurvul. Ezzel együtt én az El Impoluto (Sir Legyúrlak A Tenger Mélyére) legendás hajót találtam a legnehezebbnek.
  • Hoz_Hun
    Onnantól fogva kiköthetsz ott és vannak tengerészeti küldetések is általában. Ja meg lövig az arra járó hajókat, úgy hogy ha jót akarsz ne ott kalózkodj mert kilövik a célpontjaidat.
  • ratgab
    Minden egyes alkalommal vigyorgok, amikor leírjátok, hogy vannak nehéz elemek a játékban. Ilyen még egy AC-ben se volt talán.
  • Hoz_Hun
    A "nehéz" szinonímájaként akartam használni, de valószínüleg nem jól. :)
  • Hunor1
    ha elfoglalunk 1 erődöt az a pénzen kívül mit ad? ok azt látom a térképen hogy más lesz az area + bemutat még nem szereplő ládákat. de nincs olyan hogy akkor ezen a területen nem számít a körözés?
  • TomStorm
    Nem volt video.Sz.tem még kellő távolságból kiszúrtuk őket így sikerült lehagyni.Nem támadtak be olyan volt a szitu,hogy csak rámilyeszteni akarnak vagy elkergetni.
    Nagyon szabályosan mozogtak együtt nem is bontották a formációt.

Visszamegyek hozzájuk:D
    Azt hiszem arra voltak ahol írtad de nem biztos

• Hunor1
    mókás? mit értesz ez alatt?
  • Hoz_Hun
    Elindult a videó és utánna el tudtál menekülni előlük? Szép. Had tippeljek, jobb felső sarokban találkoztál velük. Amúgy elég mókás velük megküzdeni. :)
  • TomStorm
    Másod tiszt mutogatott imént meg kiabált,hogy felénk jönnek.Nem tudtam mit lát,oldara néztem és megláttam 2 Legendary hajót.Te jó ég de szépek voltak.
    Mondanom se kell menekültem előlük nagyon gyorsan:)
    Az a látvány és a zene mellé ahogy bemutatta ezt a 2 hajót nem volt semmi
  • ratgab
    Majd legfeljebb dühöngök itt neked egy sort...XD
  • Shep
    Ok, pénteken meg majd várjuk tőled a beszámolót, hogyan fut nálad az eredeti!