Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Felvehetnék pár embert barátnak? Mert annak elvileg sok elõnye van a Kenway flottájában és szeretném hasznosítani, bár nem tudom konkrétan milyen elõnyökkel jár. Én PS3-on tolom a gamet. Fel tudok venni XBOXOsokat is? Vagy ez hogy van hol tudok felvenni a játékba barátot? Megadjátok az azonosítotok hogy felvehesselek és jobban menjen a flotta menedzselés, meg az ilyen bálnavadászat ilyesmi?
Köszi.
Altairnál legalább ez nem volt. De késõbb persze, ott is arabosítani kellett és lecserélni a Revelationsbe az eredeti szinront egy arabosabbra.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
1. Ezio
2. Edward
3. Altair
.
.
.
.
Connor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Eddigi karakter sorrend:
1. Altair (legbadassebb)
2. Edward (elég badass)
3. Connor (siránkozó kisgyerek)
4. Ezio (bárgyú idealista mûolasz ficsúr)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A játék igazi szépségét mégis a sandbox kalózkodás adja, mert az olyan élvezetes, hogy volt, hogy napokig nem is folytattam a sztorit, hanem, csak kalózkodtam, hajókat csáklyáztam, erõdöket vettem be, és kincseket kerestem 😄 Higgyétek el, ha rákattantok, nehéz lesz otthagyni a gépet! Ja, és akkor még ott van a szigonyozás. Nagyon addiktív, élvezetes, és persze pénzt is lehet vele keresni jócskán! 😊
A grafika nagyon szép. Már-már PS3-on is nextgen hatást kelt. A trópusi környezet nagyon fekszik a játék engine-jének, és a víz is kifejezetten élethû lett. Szóval ezen a téren is minden rendben. Ja, és nem szaggat a játék, nekem sosem volt olyan, hogy élvezhetetlenül futott volna, talán picit frame-esés volt Havannában, de nem vészes.
Egy szó mint száz, az AC4 nagyon jó játék lett, az elsõ AC-játék, amit NEM a sztorija, a fõszál tesz királlyá, hanem maga a sandbox játékmenet, és az óriási bejárható terület a rengeteg szigettel!
Színvonalban nekem az AC2 után van nem sokkal!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Annyit még a jelenkorhoz, hogy ugyan idegesítõ, de ez így még mindig jobb szerintem mint Desmond. Én õt ki nem állhattam.
Néha belefut az ember és olyat vesz, ami végül nem jön be neki. Sajnos van ilyen.
Ízlések meg különbözõek hálistennek, de így kerek a világ.
Én ennek ellenére nagyon várom és ahogy olvasom a régebbi AC-kbõl ismert kollégáknak bizony igen bejön. Pedig azért sokuk igen mérges volt még AC3 idején (Kongy), de most sikerült megint nagyot alkotni a leírásaik alapján. Ha nem is AC2 szint, de igen élvezetes lesz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az nekem se tetszik, hogy névtelen a fõhös a jelenben, de a jelen szál tetszik és jó újra látni egy két régi arcot is. Ráadásul a feltört gépekbõl nagyon sok mindent kiderül, pl subject 1-rõl is akirõl eddig nem sok szó volt hogy pl 18.századi Magyarországon is kalandozott, gondolom ezt se nézted meg, szóval nagyon érdekesnek találom ezeket a kiegészítõ infokat a jelenben adnak egy részletesebb magyarázatot az eddigi dolgokra.
Nem végig rohanni kell a játékon hanem, kiélvezni, elmerülni a részletekben odafigyelni mi történtik a jelenben és a múltban és ezek hogy függnek össze, sokkal érdekesebb lenne, ha jobban odafigyelnél...
Ráadásul itt, egy arctalan, névtelen faszkalappal vagyunk, azt sem tudjuk, miért, GYALÁZAT!
Amúgy a játék rettentõ ratyadék lett, most, hogy végeztem vele, tényleg ez a véleményem. Az a játék, amiben kizárólag követõs és hallgatózós küldetések vannak, az max 6 pontot érdemel. Unalmas, sekélyes, nulla sztori, teljesen fantáziátlan a játék. A flottázás teljesen öncélú és értelmetlen, a hajó egy ratyadék bárka marad, akárhogy fejleszted. Olyan gyönyörû hajók vannak a játékban, miért nem lehet olyanná fejleszteni ezt a szar JackDawt?
Aki a víz alatt baromkodást kitalálta, meg kéne égetni, a cápák és murénák nevetségesek. Borzasztó, na. A leggyengébb AC, ami valaha készült.
Az biztos, hogy amíg nem helyezik teljesen új alapokra a sorozatot, én többet nem veszek belõle.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Szóval várni kell, remélem a patch után nem kell újrakezdeni a gamet, hanem meghagyja a mentést.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Végül is mindegy, mert ki akarom maxolni a hajómat az utolsó küldetés elõtt, nem azért mert szükséges hozzá, csak azért mert élvezem.. ja meg be akarok venni minden egyes erõdöt 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
@Carkely, nem az orrdíszre mondtam hogy döfõorr.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy lehet-e folyamatban lévõ mellékküldetést törölni? Beleszaladtam egy bug-ba, és most eltûnt a célpontom.
Meglátjuk. Tuti biztos megtapasztalom majd aztán jól leírom a véleményem. :-)
Szúrós kígyó halak= Tipphopp! Muréna? Mondjuk az inkább harapós.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.