3496
-
ratgab #1535 Gigabyte 7850 OC 2 gb-s -
xido #1534 már én is kiváncsi vagyok
meg hogy mi a vga -
ratgab #1533 Holnap letesztelem és leírom ide nektek a tapasztalatokat. -
ratgab #1532 0 day vettem azt is. Borzalmasan szaggatott Bostonban. Nekem csak a gépcsere oldotta meg a szaggatást. -
xido #1531 azt tudom,hogy nekem ugye magas minden 4890-el..na feltoltam maxra,még a menü is szakadozott :) -
#1530 Az AC3 nem futott jól - eleinte, míg ki nem jött hozzá egy patch, majd egy driver. Utána tökéletes volt. Warezzel próbáltam ki, majd megvettem, nem volt különbség.
A 4. már alapból tökéletesen fut, ezt is meg fogom venni újság előfizetéshez csatolva.
-
ratgab #1529 Még nem sokat toltam kb. 10 perc, eddig nem volt gond. Holnap folyt köv.(feltolom maxra és megnézem úgy is) Ma már nem merülök inkább bele. -
#1528 Nekem azzal semmi gondom nem volt. -
#1527 Ja, ok, nekem is jó fut de ettől még volt lassulás a kezdő szigeten. -
ratgab #1526 Emlékszem AC3-ban Bostonban hogy futott. Ez közel sem fut úgy. -
ratgab #1525 Nem nézek, jól fut és kész. -
#1524 Hát akkor lehet, hogy csak az uplayes a gáz, a steames meg jó. Mindegy mert nagy gond ezzel sincs. -
#1523 FPS-t nézzél, ne szemre beszélgessünk érzésekről. -
ratgab #1522 Jah és driver fene se tudja már mikor. Minimum 2 hónapos. -
xido #1521 aztán nvidia logóval reklámozzák..valami nem smakkol -
ratgab #1520 Én meg még feljebb fogom venni, mert bírja ez a vas, fullra feldobom a beállításokat és megnézzük mennyire viszi. Amúgy itt AMD kártya mozgatja a játékot. -
xido #1519 de ez hogy,hogy ennyire változó?
nekem kaki 4890-en minden magas és futott mint a nyúl -
#1518 meglett az a szar,de nem a térkép segítségével xd -
Newfronter #1517 Ja, és az optimalizálás gáz lett. Elég sok akadás van fullon az én konfigommal(Legalábbis zavar, nem tudok elmenni mellette.). Azért szégyen, hogy a BF4 pl. gond nélkül megy, ez a játék meg nem. Lentebb veszem a grafikát és akkor jó lesz, de azért már...
Nvidia driver persze a mai legfrissebb és Win8.1 . -
#1516 na tök jó.örülök hogy végülis megoldották:) -
ratgab #1515 Működik, pöccre indult és gyönyörű gyerekek, gyönyörű.
Kb. High beállításokon van Full HD felbontáson (1920x1080) egy pisszenés nem sok annyit sem lassul be.
Mit is írt Shep? Eddig vagy nem találkoztam olyan hellyel, ahol sok a növény, vagy eredetinél ez a probléma nem áll fent. -
#1514 reméljük hogy menni fog:) -
Newfronter #1513 Lehet játszani ma este is már, akár Steam-es verzió van meg, akár Uplay-es. ;) Csak előrehozták a megjelenést mára EU-ban is.
Nvidia kupon Limited Edition helyett DELUXE lett!! Ez nem tudom baki-e vagy meglepetésnek szánták, de mindenképpen pozitívum! -
#1512 Most szimplán a játék mappájába kell 2 filet másolni, nem barmolódik szét az uplay. -
ratgab #1511 Update. Úgy néz ki módosították a run restrictions bejegyzést és most installál a játékom. Meglátjuk futni is fog-e. -
#1510 értelek nos így tényleg para a dolog.megértelek -
#1509 Assassins Creed IV Black Flag-RELOADED -
#1508 Nem tudom. Ami korábban kiszivárgott az a kóreai Uplay verzió volt (ALI + 3DM), a scene változat pedig a Steam-es amerikai (náluk a mai napon megjelent) változatból készült. Nem tudom mennyi eltérés lehet a két "változat" között. -
ratgab #1507 Viccen kívül a crack általában az uplay-t szétbarmolja, így akinek van eredeti uplayes játéka annak ez eléggé gázos dolog. Nekem ennyit nem ér egy játék sem, hogy a meglévő eredetiekkel is bűvészkedjek.
Jövő hétig nem oldódik meg a dolog, akkor megveszem dobozosban, de legközelebb Ubi letehet a pénzemről. Ezt a kalózos témát egyszerűen nem tudom kihagyni. -
#1506 rendben van,te tudod.:) -
ratgab #1505 Nem kínzás, kibírom. Ha már ennyit vártam. -
#1504 van gentle push,a harc meg néha fura,de nem lett szarabb.:) -
#1503 nem mész a büszkeséggel sokra pajti,ne kínozd magad,kapd le és teszteld le :) basszál ki az ubival akkor is -
#1502 Ja amúgy a játék kezd érdekesedni de a harc mintha bénább lenne, nem? Meg a gentle push, gyors séta meg ilyenek már nincsenek ,vagy csak én bambáskodtam? -
ratgab #1501 Nem, most bojkott van.
Ha most rendberaknák se indítanám el se. Büszkeség is van a világon -
#1500 Hát ha a crack-et elég cserélni akkor ok, de ha nem akkor marad ez, nem szedek le azért 23 gigát :) -
#1499 próbáld ki addig a reloaded verziót:) -
ratgab #1498 Majd írd már le, hogy az Uplay-es megy-e már. Előre is köszönöm! -
#1497 Már van belőle Scene wrz verzió is. Nézd meg azzal. Ez már nem orosz/japán (3DM) tákolt cucc lesz.
Reméljük, hogy csak a béna crack miatt futott rosszul a játék nálad! -
#1496 de úgy volt.de nekem is megvan:)