3496
13460980771376987028.jpg
  • MerlinW
    1. A reloaded verzióban van magyar felirat.
    2. Valaki nyisson egy offtopikot.
  • nfrequency
    nincs magyar...
  • MerlinW
    Nincs.
  • MerlinW
    5 éves VGA az azért mégiscsak 5 éves VGA:)
  • JaSoN HuNTeR #1611
    Nekem van a legjobb demo verzióm mert a állandóan készítenek hozzá frissítést, a játékhoz járt hozzá ilyen külön update|launcher :)
  • Shep
    Azt kell low-ra venned ami a dudvákat pakolja, ki asszem a legfelső opció. Egyébként fura, mert nálam meg a szigeten volt gond Havannában már nem.
  • grebber
    Az elején a kis szigeten kezdtem örülni,hogy wtf ilyen jól megy mert ott simán játszható volt.Havannában 10-20 fps között fut.
    A nem akadáshoz való megfelelő beállítások felderítése folyamatban...
  • Fox44
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A RELOADED verzióban van magyar és angol nyelv?
  • Shep
    Egyébként van külön lopakodás gomb?
  • Shep
    Mert még él bennük, hogy az 1vs1 az nagyobb tiszteletet érdemel :)
  • JethroHUN
    Hol van a fegyver és eszköz választó tárcsa? Nekem sehogy nem jön elő.
  • enlightened
    Ha egyszerre jönnének akkor már esélyed nem lenne. Szerintem sokat javult a harc a 3 óta, pl ott az élő pajzs amikor magad elé rántottál egy embert és abba lőttek elég nehezen kivitelezhető volt. Itt ha harcolsz valakivel és egy másik éppen rád céloz akkor automatikusan felajánlja az élő pajzsot, ha megnyomod az X-et(PS3) és be is rántja maga elé az embert. Ez tökre tetszik pl. A másik jó dolog hogy 4 et lőhetsz egymás után ezzel lekaszálhatsz 4 embert egyszerre és közben még ilyen mátrixosan be is mozog Edward.
  • JethroHUN
    Jah persze biztos.... ugyan az a "lopakodás" mint eddig. Végig sétálsz az őrök mögött. Ami a splinter cell-be van az lopakodás, ami itt az semmi.

De az a 2 kardos harc ez valami rettentesen béna...
  • oozaru
    Hidden Trophy-t hogy kell meg csinálni? Már csak ez az egy van.
  • Ndre77
    bocs, de evés közben még rosszabbul gépelek :)
  • Ndre77
    Szerintem az a legjobb, amikor 4en körülvesznek, de szépen megvárják, amíg leölöd őket egyesével. tisztára, mint a régi verekedős filmekben. 5 emberke a háttérben himbálózik jobbra-bal, amíg a társuk egyedül egyedül küzd a főhőssel. :-D
  • enlightened
    Akkor te leszel az aki nem fogja tudni kijátszani 100%osra, mert az összes asszasszinküldetés bebuggol majd, miután elmenekült a célpont. :D
  • JaSoN HuNTeR #1598
    Fektessenek :D Én az vagyok aki odarohan és levágok mindenkit
  • nfrequency
    Elvileg azt mondták a fejlesztők, hogy megint nagyobb hangsúlyt fektettek a lopakodásra mint a nyílt harcra.
  • Shep
    Na akkor nem csak nekem tűnt fel ,hogy még árkádabb lett a harc, ráadásul sokszor csak úgy egymásba suhintanak ,meg mellé szúr de mégis talál meg ilyenek. Kicsit olyan fércmunkának tűnik.
  • Ndre77
    Tengeri csata közben több hajóval, viharban v. csak sétálgattál egy közepes szigeten a bozótosban?
  • JethroHUN
    Nálam minden highon van (kivéve az árnyék, mert az normál) Meg szimpla FXAA élsímás van beállítva. Normálisan fut 32 fps volt a legalja.

Amúgy mi a franc ez az abstergo entertainment? azt a ez a animus keretsztori. (majd kiderül)

Csak szerintem lett lebutítva a kardozás? AC3ban még lehetett, elugrani, védeni, parry+counter attackot használni. Itt csak az előbbi van.
  • Shep
    Igen, arra gondoltam, tehát akkor ezek szerint tök nyolc melyik verzióval próbálkozik az ember.
  • nfrequency
    Ezt hogy érted? írtam lent, hogy még virágbolti..pont a lowFPS miatt szenvedek, hogy megvegyem-e. De ha erre gondolsz: reloaded.
  • Shep
    Játék melyik verziója?
  • nfrequency
    Semmi változás az új driver után.
  • ratgab
    Ez ilyen grafikabuzi szleng lehet akkor. Azt tényleg nem tudom értelmezni...
  • Shep
    Tegnap amúgy jött ki új NV driver ami elvileg jobb futást biztosít az AC meg az NFS esetében. Ja, és nem béta.
  • TomStorm
    Medium,nem kell ilyen:)
  • nfrequency
    szerintem is: ma már mindenki kicsit túlszámolja a tápot, szóval azt viheted át, jobb esetben a ház is adott, HDD is. Ha nyáron veszed akkor: i5 proci 60ezer.VGA 60-65. Új alaplap:30. 8GB ram 15-20. Megvagy :)
  • Shep
    Biztos kell majd neki 2 GTX690 SLI-ben :)
  • Shep
    Mondom ,hogy nem érted miről beszélek. DS-től veszel órákat? :)
  • bajgunar
    ~150k-ből elég korrekt gépet össze lehet már tenni. Ami 48x-os AA, meg SSAO, meg HBAO ultra/megha/hyper high beállítás nélkül simán viszi akadásmentesen ~40-60 fps-el max/high beállítások mellet full hd-ban egy monitoron a mai játékok ~80%-át. (de merem rá azt is mondani, hogy 98%-át)
  • grebber
    Remélem lesz erről videó miben lesznek másabban a dolgok!
  • nfrequency
    Amíg normálisan csinálja az ember nincs ezzel gond :)

Egyébként meg pécét lehet ésszel fejleszteni. Ha anyu megveszi 13 éves csemetéjének az Nvidia Titant csak azért, hogy aztán széttrollkodja a fórumot..hát olyan is van. Aztán van aki azért köcsögözik mindenkit mert az ő ZX Spectrumán csak 10 FPS-sel fut a játék, viszont szerinte ez fullmaxon bőven elég és mindenki elmehet a picsába, ilyen is van.

Az én konfigomat 110-ért vettem úgy, hogy mindent cseréltem csak a VGA jött át az előző AMD Phenom X3 procis konfigból. Most egy 660Ti3Gb szerintem tökéletesen elég lesz a következő generációra, még ha némi - egyébként szemmel nem látható - kompromisszumokra kell majd hajlani.

ON: amúgy azt nézem, hogy mezei 660Ti már nagyon szépen viszi a gamét ugyanazon procival ami nekem van.

• Csokis
    Assassins Creed IV: Black Flag - Incoming Patch Will Add PhysX Effects
  • TomStorm
    Én is kedvelem a Pc-t mindig is kedveltem.Viszont olyan Atom gépek kellenek a jó graf-hoz,hogy nem egyszerű azt megvenni manapság.
    Ilyen Medium Pc meg nekem többet nem kell,volt már egy rakattal.
    Most levegyem a grafikát akkor kb.ugyanott lennék mint konzolon.

Jönnek az új konzolok és döntsem el mit veszek.Őszintén még nem tudom,ha lesz 300 ezrem mondjuk februárra(erre az időre tervezek új v.mi masinát) akkor PC-t veszek HA abból tudok venni tényleg egy jó gépet.
    Ha nem akkor egyértelmű,hogy next-gen konzolt veszek 120-ért.

Amúgy jó kis pc vs konzol témát generáltunk:D
  • ratgab
    Hát ha neked az a szórakoztató, hogy látod minél magasabb az FPS szám az nem az én gondom. Az a te gondod.

Én játszom inkább és ha nem szaggat, akkor egy rossz szavam nincs akkor sem ha 120 az fps és akkor sem ha 30 vagy 21 (tudtommal 30-ig láthat az emberi szem szaggatást fölötte meg nem is érzékeli a különbséget).
  • grebber
    Nem sértődök be nem vagyok 3 éves!Szóba kerül szóba hozom ennyi.
    De ha olvasol SG-n mindenki ugyanazokat szajkozza mindenhol minden témában évek óta.Mivel szóba kerül 867ezredszerre is le fogom majd írni.
  • nfrequency
    Azért a most megjelenő konzolok teljesen pc architektúrára épültek. Ezen túl a pc gaming nagyot ugrott az utóbbi években, szóval szerintem pár exclusive-on kívül minden jön pc-re is. Ami nem, azért fájni fog a szívem, de ez van. Nézd meg az új Killzone-t: Nem kapott kiugró értékeléseket.

Egyedül az új Killer Instinct miatt sírok nagyon.

De, hogy kicsit ON legyek:
    Itt ez az nvidia tech demo a játékhoz, ami akkora szemfényvesztés, hogy az eszem megáll. De az olyan hülyék mint én simán ráfeszülnek. Pl a God Ray effekt kapcsán, élő ember nem lát különbséget az On meg az Off között.