Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Scomcomputers the future of computing!*
<#vigyor2>#vigyor2>
* Scomcomputers the future of computing!*
Nekem még nem hozták meg,futár eltévedhetett de mindjárt felhívom szerintem-.-
Bárcsak a beígért Crysis mozifilmmel is így haladtak volna:/
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ami kicsit zavart a játékban az a tény, hogy Edward semmiféle kiképzést nem kapott assassin-kedésbõl,de úgy nyomja,mintha rejtett pengékkel született volna 😄(oké, kalózkodásból volt tapasztalat) Bár ezen sem kéne fennakadnom,mert az AC világában még a sima katona is parkour király
PSN ID.: Beegabor
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Na jó azért túlélem valahogy.DLC-be amik jönnek majd reméljük nem lesz benne.
Meg gondolom side quest-nél nincs benne ez.Meg ha vége sztorinak és kalandozni akarok,akkor se lesz sõt multiba sem,jól gondolom?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Holnap itt is lesz addig csinálok Uplay acc.-ot
Most tartok a 11. küldetésnél, sztem is a kalózkodäs meg a szigetek bejárása a legjobb benne. A flottás minijátékot már kezdem unni, de a mini tengeri csatákban a hajód gyorsasága a legfontosabb, hogy milyen gyorsan tud tüzelni. Nekem most a HMS Trinity nevû hajóm a legjobb ilyen szempontból. Tegnap volt, hogy olyan csatába kezdtem a Trinitivel meg egy lassabb hajóval, aminek a nyerési esélye csupán 2% volt, de még ígyis megnyertem a hajó gyorsaságának köszönhetõen, meg a robbanó hordóknak. Mire az ellenséges brigg hajók célkeresztje körbeért, addig én kétszer tudtam tüzelni 😊
Nothing is True, Everything is Permitted
A jelenkort is letudtam, meghekkeltem az összes gépet, csakhogy meglegyenek az infók. Hogy azt a falabda szerû marhaságot mennyire rühelltem. Persze a fõjátékban, még van egy csomó tennivaló.
Ami negatívum a sztoriban (nekem), hogy 80-90%-ban a feladatok abból állnak, hogy kövesd xy-t vagy hallgasd ki õket. De tényleg. Egyszerûen eszméletlen túlsúlyba került ez. Szerintem annyi volt benne, mint az összes többi AC-ben együttvéve.
Speckó edition jó lenne ha van olcsón de 12 ezernél ne legyen drágább:/
Jó a sima is,menjen a multi az nagyon lényeg meg persze Magyarul legyen!
Tud valaki tippet?
Amúgy igen ps ahogy elsõ hozzászólásnál is írtam 😊
Min játszol Xbox vagy PS ? Ha PS akkor tudnánk együtt nyomulni farkasfalkában.
Amúgy bárki felvehet: a nevem oozaru1988 , jó lenne multit tolni farkasfalkában. Elegem van sok külföldi játékos nem tudja rendesen megcsinálni a feladatot.
VGA vásálás után kaptam promotional kódot, amivel az Uplayemre "aktiváltam/megvettem" a Splinter Cell BL és az Assassins Creed BF (digitális játék verziókról van szó). A SPBL szépen be is került a játékaim közé, de az Assassins Creed nem, viszont a rendelési listámon(Order History) meg lehet találni a tranzakciót "Order Submitted" státuszban.
Mivel még sosem vettem semmit Uplayen nem igazán tudom, hogy most akkor mi történik. Egyedül arra tudok gondolni, hogy mivel a játék még nem jelent meg nem tudják a profilomra továbbítani a játékot.
Amennyiben valaki jártasabb nálam az Uplayes tranzakciókkal kapcsolatban kiokosíthatna egy kicsit hogy most mire is kell számítanom.
Elõre is köszi a segítséget.
Hogy kell megcsinálni Abstergo kihívásoknál a "Gyõzz le korábban 5 megjelölt hajót?" És a 7-es ölési sorozatot hogy kell megcsinálni?
Elég szarul oldották meg a régiekhez képest, ahol újra lehetett játszani ezeket a missionoket ha elszurta az ember, itt nem veheted fel ujra a galambnál soha többet, ha elrontottad akkor sem.