Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scomcomputers
Most már magam sem tudom!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#wow3>

* Scomcomputers the future of computing!*

kill3r21
nem 22.én jön a PC verza?
scomcomputers
Én is várom már nagyon....de kellene lassan egy warez topik,mert elszabadul a pokol!
<#vigyor2>

Akkor mindjárt beindul a topik😊

Nekem még nem hozták meg,futár eltévedhetett de mindjárt felhívom szerintem-.-
scomcomputers
Ma már láttam a virágboltban kinn van!
<#kuss>

Zegi Norbi HUN
Remélem jó lesz és a filmvilágban is tovább terjedhet a franchise😊

Bárcsak a beígért Crysis mozifilmmel is így haladtak volna:/

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Kongy
Igazad van, és a grafika is jobban kidolgozott talán..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

valamint a premier után 1 évvel a teljes értékû újra kiadásban,ami mindent tartalmazni fog
MerlinW
Elérhetõ lesz pár hónap után fizetõs (~10 euro) DLC formájában.

[merlinw.org]

Tudtok valamit arról, hogy a Buccaneer Editon +3 pályája elérhetõ lesz-e (letölthetõ DLC formájában pénzért) azok számára akik nem ezt a verziót rendelik elõ? Mi volt a tapasztalat a korábbi AC kiadásoknál?
Én azt azzal magyarázom, hogy a "vérében" volt. Elvégre Altair meg Ezio leszármazottja.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Seth
Engem abszolut nem zavart. A kötelezõ dolgok hamar lezavarhatóak voltak, a többi szgépet meg megcsinálja,aki kíváncsi a részletekre. Egyeltalán nem találtam tolakodónak ezeket a részeket. 3. részben gázabb volt ,hogy minden második szekvencia után vissza a Desmond-os templomba, felmászni ugyanoda,majd fejezetenként kicsit tovább, feljebb lehetett menni.
Ami kicsit zavart a játékban az a tény, hogy Edward semmiféle kiképzést nem kapott assassin-kedésbõl,de úgy nyomja,mintha rejtett pengékkel született volna 😄(oké, kalózkodásból volt tapasztalat) Bár ezen sem kéne fennakadnom,mert az AC világában még a sima katona is parkour király

PSN ID.: Beegabor

Ilyen FPS-ben kell mászkálni egy irodában (bár az S nem is kéne mert nincs "lövöldözés"). Arctalan, hangtalan figurát irányítunk. Azért idegesítõ mert szokás szerint kizökkent a múlt izgalmas eseményei közül. Mint mikor film közben bevágják a hülye reklámokat. Továbbá vannak pár kötelezõen elvégzendõ "hekkelés", ami gyakorlatilag pár bugyuta "logikai" minijátékban kimerül. Amúgy csak mászkálás. Szerencsére rövidek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ezzel együtt szerintem jobb lett a jelenkor mint volt. Elõször is RÖVIDEBB. 😊 NINCS Desmond!!! (ez hatalmas pont). Nem kell bohockodni, mászkálni, késezni az atomkorban. Viszonylag nyugis sétálgatás. Sajnos kényszerítve van, de legalább rövid.

pff nubok,már nem is kell😄
Na jó azért túlélem valahogy.DLC-be amik jönnek majd reméljük nem lesz benne.
Meg gondolom side quest-nél nincs benne ez.Meg ha vége sztorinak és kalandozni akarok,akkor se lesz sõt multiba sem,jól gondolom?
Kongy
Sajnos lett, de még nagyobb baj, hogy kötelezõ, és ez még nem a jéghegy csúcsa. 😄 Irritáló is lett bizonyos pontokon.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Mert nem vették ki?Pár hónapja itt arról volt szó,hogy nem lesz jelenkor
Kongy
Ha már Desmond, ennél a résznél a jelenkori dolgok NAGYON erõltetettnek hatnak, és szerintem itt kis visszafejlõdés van a 3-hoz képest. Nem kéne ezt erõltetni szerintem, úgy ahogy van ki kéne venni a játékból.

Kongy
Nem mondhatni, csak annyiban, hogy Desmond-ot ne keresd 😄

a.carkey
Csak a PS3 magyar cimkét szokták elqurni. Az sosincs jó helyen.

A medve nem játék.

Máshol olcsóbb is volt,így azt ráfordítom 2-3 energia italra:-D
HeadHunter86
E miatt rendeled máshonnan??? Jézus maris! amúgy általában ezek a címkék a külsõ fólián vannak. De ha mégis a belsõ fólián onnan is le lehet szedni, ha nagyon zavar.

Kapcsolódik egyébként a sztori vagy bármi más a 3.részhez?Mert azt én nem játszottam sajna az kimaradt de a többi megvolt:-)
Itt láttam dobozra ragasztva cimkét.Ez kicsit zavart (bár lehet a fólián van) és megrendeltem máshonnan pár100-al olcsóbban és ott nincs cimke rajta,legalábbis a képen😊
Holnap itt is lesz addig csinálok Uplay acc.-ot
CroftManor
Tegnap hogy felfedeztem azt a víz alatti helyet az õrökkel, kedvet kaptam a többi víz alatti búvárkodáshoz. 😊 Ezek szerint nemcsak cápás részek vannak benne.

Most tartok a 11. küldetésnél, sztem is a kalózkodäs meg a szigetek bejárása a legjobb benne. A flottás minijátékot már kezdem unni, de a mini tengeri csatákban a hajód gyorsasága a legfontosabb, hogy milyen gyorsan tud tüzelni. Nekem most a HMS Trinity nevû hajóm a legjobb ilyen szempontból. Tegnap volt, hogy olyan csatába kezdtem a Trinitivel meg egy lassabb hajóval, aminek a nyerési esélye csupán 2% volt, de még ígyis megnyertem a hajó gyorsaságának köszönhetõen, meg a robbanó hordóknak. Mire az ellenséges brigg hajók célkeresztje körbeért, addig én kétszer tudtam tüzelni 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy
Igen, szinte folyamatosan ezt nyomatta. Meg a lopakodást. Nagyon nem is volt darálós küldetés, leszámítva pár hajós csatát, meg 1-2 szárazföldi akciózást..

Tegnap én is végigvittem a játékot. A sztori maga olyan semmilyen, nem rossz, de nem is kiemelkedõ. Szerintem nem is ez a jó a játékban, hanem a szabad kalózkodás és a terület felderítése vízen és szárazon.
A jelenkort is letudtam, meghekkeltem az összes gépet, csakhogy meglegyenek az infók. Hogy azt a falabda szerû marhaságot mennyire rühelltem. Persze a fõjátékban, még van egy csomó tennivaló.
Ami negatívum a sztoriban (nekem), hogy 80-90%-ban a feladatok abból állnak, hogy kövesd xy-t vagy hallgasd ki õket. De tényleg. Egyszerûen eszméletlen túlsúlyba került ez. Szerintem annyi volt benne, mint az összes többi AC-ben együttvéve.

Kongy

PS-re jövök én is azaz most adom le a rendelést csak hol a legolcsóbb szállítással együtt?Úgy akarom,hogy holnapra itt legyen.
Speckó edition jó lenne ha van olcsón de 12 ezernél ne legyen drágább:/
Jó a sima is,menjen a multi az nagyon lényeg meg persze Magyarul legyen!
Tud valaki tippet?
Kicsit jobban remeg a kezük a ravaszon, de csodákra nem kell számítani.

CroftManor
Igazából ez már az elsõ rész óta így van.

Na ez szépen mutatja, hogy mit utáltam ebben a részben. A város közepén sorra jönnek egymás után a katonák PUSKÁVAL!!!, és látják, hogy egy halom hullán ülsz, mégis a szuronyt akarják használni ellened, ahelyett, hogy lenõnének. Ráadásul szépen sorban megvárják, míg végzel valakivel, és általában csak érkezési sorrendben támadnak. És miután a nyílt utcán kinyírtál egy kisebb hadsereget, eltûnsz, majd nemsokára nyugodtan sétálgathatsz az utcán. Mindezt egy XVIII. századi amerikai városban. NEEEEEE. Ami elment egy késõ középkori, kora újkori részben, ahol a tûzfegyverek nem voltak túlzottan elterjedve, az itt nagyon bénán hat. Pedig épp itt lehetett volna igazi assassin az assassin. Értelme lett volna annak, hogy ne leplezzenek le, mert akkor ha elegen vannak simán lelõnek. Ehelyett kaptunk egy új supermant. Nem játszottam még a 4-el, de ugye nem ennyire ilyen????????????????????????????????????????????
CroftManor
Igen valóban a deathmatch a legjobb, de tudod miért? Mert nincs iránytû és így nem tudnak rusholni a majmok.

Kongy
Igen mert fejlesztettek valamelyest a harcrendszeren😊 a black flag sok jo otletet visszahoz Ezio kalandjaibol am😊

Az a ciki,hogy én gyakorlatilag a 3.részben tudtam csak ezt a láncölést kivitelezni,pedig Ezio-s részeknél kellett volna igazán,meg a szimulációs gyakorlatban a Brotherhoodban 😊
és sikerült a 7-es ölési sorozat, köszönöm nektek.
Kongy
Rájöttem melyik a jó mód multiban! Deathmatch! Kis tér, sok NPC, el kell bújni a tömegben és onnan ölni. 😄 Itt a rusholás mit sem ér. Elsõ lettem 4 killel, a második helyezettnek 10 killje volt, de gondolom 100 pontosak. 😄

nekem megy a multi, elöbb néztem meg
Kongy
Igen, nem szabad, hogy hozzád érjenek 😄 Felveszlek, csak amint látom most nem megy a multi 😞

Pont ezt csináltam, de az számít ha meglök egy katona, és akkor megszakad az ölési sorozat?

Amúgy igen ps ahogy elsõ hozzászólásnál is írtam 😊
CroftManor
Ebben a videóban láthatsz kill streaket, a lényeg, hogy láncban ölj anélkül, hogy megütnének. 7 Kill Streak

Kongy
Ebben akad pár killstreak, igaz hogy 3. rész, de a rendszer ugyanaz. 😄 Pl egy hajó elfoglalása közben próbáld, hogy nem engeded, hogy megüssenek, és láncban tudod õket ölni

Min játszol Xbox vagy PS ? Ha PS akkor tudnánk együtt nyomulni farkasfalkában.

A hajós sikerült köszönöm, csak az ölési sorozatos nem, tudsz róla küldeni videót?

Amúgy bárki felvehet: a nevem oozaru1988 , jó lenne multit tolni farkasfalkában. Elegem van sok külföldi játékos nem tudja rendesen megcsinálni a feladatot.
Kongy
Ugye a hajókat távcsõvel tudod kijelölni, és aztán oda kell menned elsüllyeszteni. Ölési sorozatot úgy tudsz csinálni, hogy sikeresen megcsinálsz 1 countert, és aztán a következõ ellenséget automatikusan megölöd, és ha nem ütnek meg ezt tudod folytatni x számú emberrel.

Hali mindenki.

VGA vásálás után kaptam promotional kódot, amivel az Uplayemre "aktiváltam/megvettem" a Splinter Cell BL és az Assassins Creed BF (digitális játék verziókról van szó). A SPBL szépen be is került a játékaim közé, de az Assassins Creed nem, viszont a rendelési listámon(Order History) meg lehet találni a tranzakciót "Order Submitted" státuszban.

Mivel még sosem vettem semmit Uplayen nem igazán tudom, hogy most akkor mi történik. Egyedül arra tudok gondolni, hogy mivel a játék még nem jelent meg nem tudják a profilomra továbbítani a játékot.

Amennyiben valaki jártasabb nálam az Uplayes tranzakciókkal kapcsolatban kiokosíthatna egy kicsit hogy most mire is kell számítanom.

Elõre is köszi a segítséget.
Hali, úk vagyok itt, nekem megvan ps3-on az AC4. Lenne néhány kérdésem.
Hogy kell megcsinálni Abstergo kihívásoknál a "Gyõzz le korábban 5 megjelölt hajót?" És a 7-es ölési sorozatot hogy kell megcsinálni?

És a menübõl sem lehet újraélni az emléket?

enlightened
ha elsõre meg tudod õket csinálni akkor nincs probléma velük, ha elrontod az egyiket ott kezdõdik a baj, mert utána nagy eséllyel bebugzik, eltûnik a célpont, sose tér vissza, ott marad a piros pötty hogy öld meg, de nincs ott stb...

Elég szarul oldották meg a régiekhez képest, ahol újra lehetett játszani ezeket a missionoket ha elszurta az ember, itt nem veheted fel ujra a galambnál soha többet, ha elrontottad akkor sem.

Pluskast
Nekem meg ez 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”