Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Melyik játékmód?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Én a forradalom kijelentéssel is várnék még, tényleg túl nagy a csend és nem hiszem hogy nvidiáék ne nyomnának már most extra akciókat és ne sipákolnának...Kíváncsian várom.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Miért csak leütök játékost és nem végzem ki??
Civilt se ölök pedig,arra se lehet fogni.Van amikor 2-vel is verekszek de csak ütni tudok.
Így megy már régóta.Az elején még öltem én is de már meccsek óta semmi
wedge31
A mantle forradalmat fog csinálni csak kár, hogy ez palotaforradalom lesz egyelöre...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A helyedben megvárnám a Mantle mit tud valóban (a kósza híreknek hisz aki hisz, nvidia annyira nyugodtan kezeli az egészet, szerintem a durranás elmarad különben már menne a rinya), és azután:
i5 3570K felpattintva 4.5-re, 8gb ram (a lehetõ legrosszabkor akarod, az egekben a ram árak és drágul tovább), és mantle függõen vagy gtx 770 vagy r9 280X...

wedge31
Ha erõs gépet akarsz sokkal olcsóbban most se fogod megúszni mert a jelenlegi konfigodból minden mehet a bontóba és az alaplaptól kell gépet épitened.

Zegi Norbi HUN
Az eddigieket olvasva akkor, egy erõs gépen simán kellene futnia.
Gépfejlesztés elõtt állok és kíváncsi vagyok, ti mit ajánlanátok, ami megint jó pár évig jó lesz és nem méregdrága? Jelenleg Intel Q6600 2.40 GHz , ATI 3800 512MB, 4GB DDR3 RAM, ezek szerintem a fontosabbak. Ez a gépem egyébként már 7 éves, 230 000 ezer volt összesen és csak a gyári procihûtõ és a memória lett cserélve. Ilyen sokat azért most nem szeretnék költeni:/

Elõre is kösz a véleményeket😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Õ lehet Pakson játszott vele az erõmûben😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Kongy
Mintha nem ezzel lett volna tele minden fórum.. na mind1.

HeadHunter86
Amúgy a nextgenek közeledtével egyre inkább az a véleményem, hogy ez maximum azoknak újdonság akik nem játszanak PC-n, egy PC-snek ezek a grafikák amiket mutogatnak nem egy hasra-dobós dolog.

HeadHunter86
Kipróbáltam a virágbolti verziót. De már le is töröltem és várom az eredetim. Csak azért próbáltam ki, hogy lássam jól fog e futni. És azt kell mondjam, hogy az aláírásomban lévõ géppel. FullHD-ban, FXAA-val, High-on gyönyörûen fut. Sajnos városba nem tudtam bemenni, mert amint jött volna a jelenkor kifagyott. Mentés meg nincs benne. Sõt, minden egyes menübe lépéskor is fagy. Gondolom szar a crack.

Amúgy így fél óra után azt mondom jó lesz ez. A grafika kicsivel szebb mint a 3-ban, furcsa ez a környezet egyelõre. Viszont egetrengetõ változás nincsen.

Bár még hagyom kibontakozni a sztorit de pár meccset már lenyomtam lvl 4-ig😊
Még húzok pár szintet,megyünk este Farkasfalkában?
scomcomputers
<#eljen><#wave>

* Scomcomputers the future of computing!*

Shep
Hát ha olyan rosszul fut az jó, mert az nekem gond nélkül ment.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én továbbra is megvárnám az eredetit vagy rendes release-t rendes crackel mielött leírnám, és ezekre a szutyok verziót próbálgató marhákra hagyatkoznék.😊

grebber
"No fucking way this runs as bad as AC3. Get yer shite together Bootysoft."

Next PC upgrade: 2022

jarlaxxe
Nekem ilyen nem volt...<#nemtudom>

5 éves gépen nekem is szaggatott. Vettem új gépet és nem szaggatott Bostonban az AC3. Pedig sokkal nem lett erõsebb a vas, csak korszerûbb.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
ehhem ehhem.. AC3 ? Bostonba mikor beléptem játszhatatlanul elkezdett szaggatni... Eredeti játék, az aláírásomban látható i5-tel.. Érdekes ugyanennek a gépnek meg sem kottyant azelõtt egyik AC sem.. 😄

jarlaxxe
Ez az összes eddig megjelent AC-re igaz mégis mindegyik tökéletesen ment pc-n. Szerintem várjanak még a pc-sek a rinyával.

Az eddig látottak alapján pedig 120-140k egy pc ami úgy elviszi a multiplatform címeket mint konzolon (Bf4- Cod, stb)...😊

Mindenesetre amíg egy korai warezváltozat szar crackje mögül érkezõ játéksebességrõl irogatnak, addig még tényként nem kezelném hogy maxolva ilyen izom gép kell neki.😊
Eléggé kiverné a biztosítékot ha nagyobb gépigénye lenne mint a Crysis3-nak BF4-nek amik gyakorlatilag jóval szebbek.😊

ProGabe
Nem is rád gondoltam!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wedge31
Ez a játékok 90%-ra igaz, ettöl még nem kell szart tálalni pc-re szvsz.

grebber
Konzolnál sosem az érdekel senkit (max a pcs vérpistákat) hogy papíron hányszor erõsebb a pc.
Mert baszhatod az erõs pc-det ha a lõtéri kutya se optimalizál rá és egy "lesajnált sokkal gyengébb" konzol meg faszán futtatja azt!

Kongy
Megmondták világosan, hogy a PC csak másodlagos. 😄 Célplatform a current és next gen 😄

ja csak ahogy a nextgen jelen pillanatban ott tart 120-140ezerér annyit tud mint az árban hasonló pc nem többet....<#nyes>

grebber
Én nem hittem semmit.Én next genre warezolom majd ott fut rendesen maxon és nem kell 200+ ezres gép hozzá.<#eplus2>

Valaki épp azon van kiakadva hogy 1080p-ben i7 és gtx 770 mellett alig 40 fps... Az nem egy hasítás..😄

wedge31
Az igazság szerint muszáj neki hasitani mivel jóval a megadott gépigény felett vagyok, ha mégse igy lesz buktam az elsõ AC játékomat...<#rinya>

ProGabe
Valahogy azt hitte, hogy most, a NG konzolok megjelenése elõtt optimalizlják PC-re? 😊
El kõ' adni az új porfogókat, vazze!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kongy
Nekem már 2 és fél hete hasít PS3-on 😛

NagyiBMX
Nem vagy szerény, de szerintem az enyémen is hasítani fog. <#ravasz1>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

wedge31
Nekem hasitani fog és csak ez a lényeg...<#nyes>

Kongy
Hát a kép szar, nem a grafika szerintem. Látszik, hogy a PC-s graf sokkal élesebb.

grebber
Egyébként nem olyan hüde jó a látvány ez pl elég ronda

grebber
Changed Godray's to Off instead of High - No real performance gain.
Changed Volumetric Fog to Off instead of On - No real performance gain either.
Changed Ambient Occlusion from HBAO+ to Off - Again no real performance gain. (strange.)

Still testing the other settings, running around on the beach after the ship battle.

EDIT: Disabled Motion Blur but it didn't alter framerate either but that was kinda expected.

Reflection Quality from High to Off had a noticeable boost though, some six to eight FPS gain.

Shadows from (Soft) High to Low had another noticeable boost, around some seven FPS gained.

Anti-Aliasing from EQAA (2x 4x) to Off only got about four FPS gained.

EDIT:

SSAO Off
Reflection Quality Off
Shadows Low
AA Off

Framerate is now between 42 up to 62 which seems to be a capped maximum.
(EDIT: Re-enabled HBAO+ again since it only makes a one - two FPS difference from where I'm testing performance.)

Environmental Quality from V.High to Low only had a minor FPS difference too.

That kinda leaves reflection quality (Water looks worse with this off but performance is improved decently.) and shadows (soft-shadows are nice but seem to give a noticeable hit to performance.)
(FXAA or SMAA can be used aside from MSAA for a small gain too, depending on GPU model.)

grebber
Én megvettem pc-re mert olcsó volt meg szeretem a szériát ,de az xbox 360-on fogom szarrá játszani a warezt ott legalább nem akad<#eplus2>

Aztán majd 2-3 év múlva ha lesz hozzá gépem vagy next gen konzolom tolom ott maxon<#idiota>

HeadHunter86
Akkor lehet lekapom a P2P verziót , hogy ránézzek hogy fut. Nem ám megveszem drága pénzért aztán tehetem félre...

HeadHunter86
Ahogy elnézem a képeket szebb. De ennek így is kell lennie. PC-n tûéles textúrák, nem az a mosott dolog mint a konzolokon. Pár új DX11-es effekt ahogy hallom, meg ahogy a feature-ös videóban is volt.

grebber
NFOhumpon írják ,hogy ehhez a látványhoz nem értik ezt a hatalmas gépigényt.Sajnos nagyon szarul fut ez is.

Zegi Norbi HUN
Tényleg olyan szép PC-n is, mint ahogy hangoztatták? Látszik a next-gen?

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Prága simán megér ennyit!

Ha autópályán mentek és még nem volt útépítés, akkor pláne felejthetetlen lesz! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber

HeadHunter86
Én majd csak 25.-én tudok nekiállni 😞 Mivel jövõ hét végén 4 napra megyek Prágába. Fene vigye el, erre még itt a warez is. Kíváncsi vagyok rá nagyon, de most már kibírom.

MerlinW
A Crysis roppant intelligens sztoriját ismerve jobb is, hogy nem lett belõle semmi😊

[merlinw.org]

Myselor
én is úgy tudtam de már itt van😊)
És itt is van!De cép még kalózos kártyát is kaptam,térképet posztert mindent😊
Na kaja sok-sok koffein és semmi alvás😛
Hát azt mindenképpen.Nyiss egyet gyorsan😊