3496
-
#1695 Ez még az Ubisoft által nyáron kiadott bemutató a tengeri csatákról. Na mindegy, lehet, hogy azóta kivették belőle ezt az effektet, vagy tényleg ps4es effekt. -
#1694 Mondjuk lehet, hogy a physx patch hozza majd :D -
#1693 Egyáltalán PC-n ez lehetséges, vagy csak ps4 effekt? -
#1692 Gondolom ez nextgen :D -
#1691 Kár, hogy nekem nem így füstölnek az ágyúk lövés után, mint ebben a videóban. Legalábbis nem ennyire látványosan. -
#1690 Na hajóztam kicsit Nassauba, közben benyomták ezt a tákoljál magadnak fegyvertartót, mert a kalózok ezt már annak idején is biztosan így csinálták ,hogy ocelotokat öltek, majd hosszú hetekig készítették ki a bőrét, hogy végül fegyvertartóvá varrhassák össze. Ez amúgy mégis mi a frásznak kellett bele? FC3-ban ok volt, indián barátunknak az előző részben ok, de egy KALÓZNAK??????????????? -
#1689 úgy úgy.ugyanezt érzem :D -
#1688 az meg a másik szarság.bár még mindig jobb egy fokkal.de azokat nem biztos hogy megcsinálom mindet xd -
Hunor1 #1687 az animus töredékek mire jók? mi van ha nem gyűjtögetem őket?
-
#1686 Nekem a víz alatti részek sem jöttek be mindig annyira, némelyik kincs meg animus töredék úgy el van dugva, hogy nehezen jössz rá, hogy merre is kell lavírozni a vízben, hogy megtaláld. Mellesleg figyelni kell a levegődre is, meg a cápákra (már ahol van), de szerencsére nem mindenhol van cápa, van ahol csak medúza van meg tengeri sün. -
#1685 jaja, nekem meg az megy az agyamra, hogy a karakterünk meg se szólal, és egy abszolút antipatikus ember irányít meg zsarol gyakorlatilag végig... legszivesebben arconköptem volna... -
#1684 hát de komolyan bazdmeg,ez amúgy az egyetlen minusz a játékkal kapcsolatban nekem.maradtak volna inkább annál az elméletnél hogy nem kötelező és kihagyható a jövöbeli rész.akinek meg ez bejön no comment.kibaszott erőltetett az egész főleg a jopofáskodások az agyamra mennek -
#1683 +1
Kevés kellett ahhoz, hogy a kontroller a tv-ben landoljon, a blu-ray lemez meg a kukában :D -
#1682 majd nem fog tetszeni az abstergos rész amikor a faszfej hacker faszi csicskáztat meg jönnek az eröltetett poénok.agyon verném és elásnám aki mindezt kitalálta :| -
#1681 Ez pont nem derül ki :D -
Zero Hero #1680 Gyorstalpalót? Inkább egy 3 hónapos OKJ-s képzést assasin szakon! -
#1679 Na kb. fél órányi játék után annyit tudok mondani, hogy ez nagyon hangulatos. Nem is, ez HANGULAT-os, így, nagybetűvel!
Még az Abstergo iroda is tetszik, jó nagy mindfuck az egész. Főhős polcán az AC játékok, mi folyik itt, kérem szépen? :)
Annyi gondom van, hogy az rendben, hogy a DNS memória végett tudnak az Assassinok és a Templárok úgy futkározni, harcolni ahogy, de valami kiképzés azért kéne, nem? Szóval főhősünk hogyan tud? Kapott valami gyorstalpalót valahol? Azért ez remélem kiderül. -
#1678 Leeresztő csónak nincs, viszont visszafelé már tudod használni a parton lévő csónakokat, hogy ne kelljen visszaúszni a hajóhoz. -
#1677 komolyan emberek játszatok már,ez a sok grafikai szarság már kicsit sok :| -
#1676 Az FX-6100 az csak elméletben jobb. Az összes FX-x100 elég vacakul sikerült széria. A játék meg nem éppen egyenletesen használja ki a magokat, így hiába van neked 6, ha azok egyenként kevesebbet számolnak mint a phenomé.
Majd teszek fel screenshotokat akkor. Élsimítást vedd le FXAA-ra. Az jobban eszi az fps-t mint AO - HBAO-n -
#1675 amúgy tényleg kicsit túl sok lett ez a kövesd ezt azt dolog.és a story gyengébb mint vártam,mivel mindent összegyüjtöttem szinte elkedztem végighaladni,nem rossz de jobbra számítottam:) lassan végére érek -
#1674 amúgy nem lehet megnézni hány órát játszottam vele?nem steames meg ilyenek,játékon belül -
ratgab #1673 A játék tegnap steamen és uplay-en is megjelent drága kolléga. -
ratgab #1672 Ott a hiba, hogy élsimítást közepesre raktad. Az baromira fogja az egész játékot.
Lentebb le vannak írva, hogy kinek mi hogyan fut élvezhetően. -
#1671 OFF TOPIC
A játék még meg sem jelent, szóval szerintem OFF TOPICba írjatok. :) -
#1670 Nem hiszem el, milyen felbontáson és beállításokon játszol mert nekem erősebb konfingom van és sokszor leesik 24FPS alá.
Én 1440x900 és Ultra de az élsimítást csak közepesen bírja.. -
#1669 Köszönjük a jókívánságokat! -
#1668 Megjött a mail a ksz-től pénteken hozzák a játékot, remélhetöleg L méretü polóval... -
ratgab #1667 Kilépsz a hajókorlátra és hab testeddel beleereszkedvén a vízbe manuális vízijárművé változol. Rövid válasz, nincs. -
#1666 ...elfelejtettem, leírni amit kérdezni akartam: a hajóról hogy lehet kijutni pl egy kis szigetre? (azon kívül, hogy vízbe ugrom és oda úszok) Nincs valami leereszthető csónak? -
#1665 Ennyi, szopjatok az nVidia kártyákkal, végre ez is bekövetkezett. Pedig a főmenü előtt nagyon reklámozza a játék. Nekem 32 fps alá még nem ment(szarfos phenom X4em van meg egy 7850), pedig amikor megkapjuk a hajót ott aztán elég sok effekt van, jó pár kis hajó. 3 tornádó, szökőár. Akkora vihar volt, hogy csak 10-jére sikerült elmenekülnöm.
Na viccet félre téve, AC játékként csalódás... DE ha szimplán Black Flag néven elejétől fogva sandbox kalózos játéknak készült volna, valami tök jó fősztorival akkor az mondom, szupermegakirály. -
#1664 Nem szaggatott csak lassabb volt. A kettő nem ugyanaz- -
#1663 Nálam nem szaggatott be semennyire sem, pedig 1 gigás a kártya. -
#1662 Fasza... -
#1661 1-2 fps-t, többet nem, legalábbis nálam. -
ratgab #1660 Azt írja Shep, hogy nála csak 1-2 fps a javulás. -
#1659 Most látom, hogy már van új NV driver lehet az is dob majd az fps-en. -
ratgab #1658 Könnyen lehetséges. -
#1657 Egyébként lehet, hogy a növényzethez kell a 2 giga memória, az 1 gigás kevés neki ha sok van belőlük, pl. a szigeten. -
#1656 Ja, megvan ok, csak a rövidítésből nem kapcsoltam. Nekem jó így ahogy most van, városban nincs gondom, máshol meg még nem is voltam :)