Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy ez tuti megoldás lehet?
A Csókán még van mit fejleszteni - elit mozsárágyú meg a többi.
Közbe csinálom a templar hunt küldiket is, meg az erõdökbõl eddig csak 3at vettem be, szóval még van mit csinálni. 😊
Nothing is True, Everything is Permitted
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De azt nem tudom miért nem enged a kikötõben hajót javítani.
Akkor nem tudsz gyorsutazni, ha valami nagyon közeli event van. Konkrétan nekem akkor nem engedte, ha Legendary Ship volt a közelben (annak ellenére se, hogy nem léptem vele csatába).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Gyorsutazás a már meglátogatott helyszinekre lehetséges, valamelyiknél csak akkor ha szinkronizáltál már egy magas helyrõl. Akkor sem tudsz gyorsutazni,ha éppen támadás alatt vagy, vagy viharban
PSN ID.: Beegabor
Gyors utazást nekem akkor adta meg elõször mikor kikötöttem 1-2 városnál.Utána oda tudsz utazni ahol már jártál de jelzi is.
Nálam ilyen egyszer se fordult elõ mióta játszok konzolon.
A másik meg az, hogy miért van az, hogy nem mindig tudom hssználni a gyors utazást. Kiírja, hogy gyors utazás nem lehetséges. Pedig nem vagyok a fõküldetésben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ja igen. Van egy ilyen abstergo kihívás, hogy simogass meg 5 kutyát. Én 5x megsimogattam egymás után ugyan azt az ebet és kész is volt. 😊
Most már szépen alakul az Multi is a sok side quest-el
Kis Havana-n egy Assassin küldetés kell még és minden más kész de nem találok egyet se pedig szinkronizáltam is a falut teljes egészében.
Ez random jön elõ idõvel?Mert eddig mindig volt "halálfejes ikon"
Az ábrából meg rá nem jövök hol lehet.Ha leszûkíteném egy adott helyre akkor nem lenne gond(RDR-be is simán megtaláltam rajz alapján) de csak akkor ha a környéken lennék.
Hol a GPS??😄D
Most komolyan,hogy van ez a része,hogy jutok el az adott koordinátára?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ott vehetsz egy pár dolgot. Kardot, öltözéket ilyesmit.
De ha azokkal is mind megvagyok is lehet még hajókázni, mert még mindig szórakoztató. 😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Nemsokára megvan onnan minden,már nem igazán mutatja mi-hol van.
1-2 titok van vissza 2 láda meg pár dolog
Látom különben lehet ingyen kapni de azért van követelmény.
Folytatom sztorit,azért is jár
Néztem már vannak kiegészítõk 'szinte készen a játékhoz,csak még nem oldották fel.
Remélem lesz közte ami free lesz.
Amiket kaptam SE kódokat és fel is használtam azok hol vannak?Csak az Avelin DLC-t látom mást nem
Azért meglátszik a szintkülönbség.Most feloldok pár dolgot így L6-on adott párat
Most még kicsit sztorizok aztán mehet a multi
Na jó tudni,kösz!
Vegyél majd fel légyszi listába,én nem tudom,hogy kell.Most is online vagyok
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Becsületesnek lenni side quest-ek miatt NEM éri meg csak szólok😊
Ja és mindig olvasni kell küldiket mert legtöbbször örülök ha 80%-ra viszem a "chapter"-t.
Ez a játék simán megérte a pénzt.Grafika ahoz képest,hogy konzol ami még nem is next-gen hát k...a szép az biztos.Hangok is brutál jóra sikerültek meg úgy összeségében nagyon szórakoztató az egész és hangulatos!
Ubisoft Entertainment
Assassin's CreedŸ IV Black Flag v1.01
################################################## ##############################
Added 4k monitors support
The "Reload" option and the "R" key is now available in the controls menu
Major performance increase in Multiplayer
Improved multi-GPU support
Improved multi-monitor support
Render bug fixes and optimization
Fixed various minor UI issues
Fixed various minor input issues
Fixed various minor freezes