Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha újrakezdeném akkor is meglenne az esély rá,hogy bug lesz nem?
Vagy ez tuti megoldás lehet?
enlightened
Hát igen. Sajna nagyon könnyen bebugzik a játék, és utána az egész játék újrakezdése az egyetlen megoldás. Készítik a patchet állítólag, de hát a szokásos tetûlassússággal, jó hogy decemberben lesz belõle valami.

CroftManor
Még nem, most jön a 11. küldetés. Elég sok idõt fordítok most a flottára, fregattokat foglalok el és eladom õket 645 drágakõért, mivel bazi lassúak, inkább túladok rajtuk de így legalább mindig van "pénz" javításra. Volt egy nagyon gyors tüzelésû hajóm: HMS Trinity volt a neve és 70 volt a sebessége, sorra nyertem meg vele a minicsatákat de végül sajnos elvesztettem :/ Most megint egy ilyen gyors hajót próbálnék becserkészni.
A Csókán még van mit fejleszteni - elit mozsárágyú meg a többi.

Közbe csinálom a templar hunt küldiket is, meg az erõdökbõl eddig csak 3at vettem be, szóval még van mit csinálni. 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Akkor nálam is bug van pont az utolsónál Havannán.Jó,hogy írtad egyébként és köszönöm is mert órákat vacakoltam vele.Sõt még felkerestem(amiket már megcsináltam)a küldetést adó helyeket de egyikkel se lehet már kommunikálni,ez bukta akkor ja😊
Amúgy hogy állsz a játékkal? Végigvitted? Melléklüdik?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

enlightened
Mûr többször említettem hogy bugos az asszasszinküldetések és javítják. Elsõre semmi gond sincs, de ha elsõre nem tudod megoldani a küldetést tehát elmenekül a célpont vagy megölnek, akkor nagy eséllyel bebugzik. Eltûnik a térképen stb stb..... Egy egész topic van errõl a hivatalos fórumon, hányszor hány heéyen bugzott be. Addig semmi gond, amig elsore teljesited oket. De elofordulhat hogy elstzurtad azt a kuldit, csak már nem emlékszel rá, még az elején és már nem fog vissza fog jönni. Havannában kb az összes bebugzik ha elsõre nem tudod megcsinálni õket.

CroftManor
Seth, ha a javítást választottam volna, akkor miért akarnám még megjavítani a hajómat? XD

CroftManor
Talán a gyors utazásra választ kaptam magamtól, épp egy olyan hajós mellékküldetésben vagyok, amiben az a cél, hogy növeld a körözési szintedet, hogy az elfogóhajók eljöjjenek érted. Csak közben a partra akartam szállni, hogy feltöltsem a hajót lõszerrel, de nem enged gyorsutazni, vélhetõen a mellékküldi miatt.

De azt nem tudom miért nem enged a kikötõben hajót javítani.

Nem tudom nálam ilyen sose volt. Bár viszonylag ritkán javítottam a kikötõben.
Akkor nem tudsz gyorsutazni, ha valami nagyon közeli event van. Konkrétan nekem akkor nem engedte, ha Legendary Ship volt a közelben (annak ellenére se, hogy nem léptem vele csatába).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Gyerekek! Nem ma kezdtem a játékot, hanem október 29.én. Nem a javítást választottam elfoglaláskor és nem is olyan helyre akarok utazni, amit még nem jártam be, sõt mégcsak támadás alatt sem vagyok, de még viharban sem! 😊

kill3r21
Jaja ezeken nekem is megakadt a szemem
Seth
Mikor elfoglalsz egy hajót, akkor felajánlja,hogy megjavítod belõle a te hajódat, vagy csökkented a körözési szinted, valószínû az elsõre nyomtál.
Gyorsutazás a már meglátogatott helyszinekre lehetséges, valamelyiknél csak akkor ha szinkronizáltál már egy magas helyrõl. Akkor sem tudsz gyorsutazni,ha éppen támadás alatt vagy, vagy viharban

PSN ID.: Beegabor

Lehet elötte választottad a javítás lehetõséget máshol,mert fel szokta ajánlani,most nem emlékszem pontosan mikor de volt már olyan,hogy bolt nélkül is javítattam a Csókát

Gyors utazást nekem akkor adta meg elõször mikor kikötöttem 1-2 városnál.Utána oda tudsz utazni ahol már jártál de jelzi is.

Érdekes AI ebben a Pc-s verzióban.Meglát az õr és elfut keresni máshol?Aztán kalóz kiszabadításnál senki nem támadt rá egy ideig.
Nálam ilyen egyszer se fordult elõ mióta játszok konzolon.
CroftManor
Két kérdésem lenne. Tegnap egy nagyobb hajós csata és elfoglalás után gondoltam megjavítatom a Csókát, de mikor odamentem a kikötõfelügyelõhöz, ott a hajó javítása menün belül kiírja, hogy nincs mit javítanod! WTF! Pedig a 3 életerõ csíkból kettõt lebombáztak.

A másik meg az, hogy miért van az, hogy nem mindig tudom hssználni a gyors utazást. Kiírja, hogy gyors utazás nem lehetséges. Pedig nem vagyok a fõküldetésben.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs sajnos. ezt az egyet nem találom.Egy fõküldetés van csak a kis faluban(megvédeni a templomos urat).Ezt csináljam végig hátha ebben lesz benne az assassin megbizatás a kis faluban?
Kongy
PS3-on játszik.. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Nem úgy volt, hogy PCre nov 22.én jön?

Nekem 100% az assassin küldik és mindhez volt ikon a térképen. Egyedül a Tengerészeti küldetések utolsóját nem jelöl a térkép, amig az összes többi meg nincsen.

Ja igen. Van egy ilyen abstergo kihívás, hogy simogass meg 5 kutyát. Én 5x megsimogattam egymás után ugyan azt az ebet és kész is volt. 😊

Az elöbb meg pl.többszöri kutyasimogatással oldottam fel pvp tartalmat😄
Most már szépen alakul az Multi is a sok side quest-el
Igaz tényleg így van,thx.

Kis Havana-n egy Assassin küldetés kell még és minden más kész de nem találok egyet se pedig szinkronizáltam is a falut teljes egészében.
Ez random jön elõ idõvel?Mert eddig mindig volt "halálfejes ikon"
Nem tudom. Elvileg igen. Én anno a Brotherhodsnál megcsináltam azt a facebookos játékot és össze volt linkelve az Xboxommal. Így az ott összeszedett pontok átmentek az Xboxra is. Tehát elvileg univerzális a pontrendszer.

Van két szám, hosszúság és szélesség. Ez beazonosít egy helyet (nagytérképen írja a koordinátát). Odamész és a rajz alapján megkeresed a pontos helyét.

Most ezt nem értem.A 7 titokból kis faluban szereztem egy kincses térképet ami szól egy adott tárgyhoz és leír koordinátát de world mapon nem írja a fokokat(vagyis nem találtam ilyet)így nem tudom merre kell menni.
Az ábrából meg rá nem jövök hol lehet.Ha leszûkíteném egy adott helyre akkor nem lenne gond(RDR-be is simán megtaláltam rajz alapján) de csak akkor ha a környéken lennék.
Hol a GPS??😄D
Most komolyan,hogy van ez a része,hogy jutok el az adott koordinátára?
Kongy
De van ez PC-n is vagy csak konzolon? 😄 Mármint a PS3-as account-omhoz hozzáférhetek PC-rõl is?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az Ushop-ban. 😊
Ott vehetsz egy pár dolgot. Kardot, öltözéket ilyesmit.

Kongy
Nem vágom ezt a Uplay pontrendszert. Szerintem még elõzõ játékokból van annyi pontom, csak nem tudom hol lehet elkölteni.

Tegnap kiszinkronizáltam a sztorit 100%-ra. Már csak pár merülõs roncs van hátra, jópár kincsesláda, meg a világban a kis noném szigeteken elszort ilyen-olyan töredék, meg láda. Azon kívül minden 100%-már.
De ha azokkal is mind megvagyok is lehet még hajókázni, mert még mindig szórakoztató. 😊

Zegi Norbi HUN
Igaz, utána már rájöttem😊 Azért köszi a válaszokat😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Ezt komolyan gondolták,hogy ekkora a térkép?Kivettem nagyítást és bõdületes mekkorának látszik így😄
Én meg a kis kezdõ faluban gyûjtögetek,fosztogatok és segítek is rabokon-kalózokon ha úgy van kedvem.
Nemsokára megvan onnan minden,már nem igazán mutatja mi-hol van.
1-2 titok van vissza 2 láda meg pár dolog
Mondjuk hamar el lehet azt is költeni,én tudnám mire😊
Látom különben lehet ingyen kapni de azért van követelmény.
Folytatom sztorit,azért is jár
Honnan van neked ilyen sok Uplay pontod?Vásárlások vagy ingame oldod fel?
Kongy
Na az jó kérdés, én sem tudom.

Egyszer sem volt lag eddig és nagyon jó map-ok vannak.
Néztem már vannak kiegészítõk 'szinte készen a játékhoz,csak még nem oldották fel.
Remélem lesz közte ami free lesz.

Amiket kaptam SE kódokat és fel is használtam azok hol vannak?Csak az Avelin DLC-t látom mást nem
Kongy
Igen, bár én a képességekkel nem foglalkozok annyit 😄 Amennyi elõnyöm volt veled szemben az a késdobás, ami nagyon is hasznos 😄 Az a Presztízs 1-es szintû emberke alázott, meg hekkelgette az Animus-t szval durva arc volt.. 😄

Igen egész jó volt😊
Azért meglátszik a szintkülönbség.Most feloldok pár dolgot így L6-on adott párat
Kongy
Jó menetek voltak 😄 Azaz utolsó "mezõnyfölény" nagy mák volt részünkrõl 😄D

Ja megvan,látom journey-zel😊

Most még kicsit sztorizok aztán mehet a multi
Kongy
Felvettelek, de vissza kell igazolnod üziknél dashboardon.

Kongy
Okés. Felveszlek 😄 Majd mehetünk Farkasfalkába, az is online mód, de coop, ott lehet tanulgatni a sok pontot érõ öléseket NPC-ken.

wedge31
A hivatalos megjelenés az lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Akkor ezért haltam sorban vagy 6× mert ott maradtam mindig leütés után ki akartam végezni😄
Na jó tudni,kösz!

Vegyél majd fel légyszi listába,én nem tudom,hogy kell.Most is online vagyok
Hülye kérdés de nem úgy volt hogy nov22 a pc?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Kongy
Nem XD Pont ez a lényege. Csak leütni tudod. Területfoglalásnál is. Ha a ti térfeleteken vagytok akkor nem ölhetnek meg, de ha az övéken vagy akkor csak leütni tudod õket. De ezt az Animus-hang mondja is.

A préda nem ölhet egyáltalán mikor az vagyok?
Kongy
Hát a Quick match az 20 féle játékmódba bedobhat... olyanba is ahol épp nem te vagy az üldözõ...

Amúgy nagyon tetszik a game.Ez a világ elragadó.

Becsületesnek lenni side quest-ek miatt NEM éri meg csak szólok😊
Ja és mindig olvasni kell küldiket mert legtöbbször örülök ha 80%-ra viszem a "chapter"-t.
Ez a játék simán megérte a pénzt.Grafika ahoz képest,hogy konzol ami még nem is next-gen hát k...a szép az biztos.Hangok is brutál jóra sikerültek meg úgy összeségében nagyon szórakoztató az egész és hangulatos!
Sima quick match,most csak szintezek még.Úgyis tele van lvl 1-5 játékosokkal de ölni nem tudok
Már ki is jött az elsõ patch a játékhoz.

################################################## ##############################
Ubisoft Entertainment
Assassin's CreedŸ IV Black Flag v1.01
################################################## ##############################
Added 4k monitors support
The "Reload" option and the "R" key is now available in the controls menu
Major performance increase in Multiplayer
Improved multi-GPU support
Improved multi-monitor support
Render bug fixes and optimization
Fixed various minor UI issues
Fixed various minor input issues
Fixed various minor freezes