3496
-
#1735 Na már csak te kellettél.. :D
Tipikusan az PC-s warezoló hulladék nép vagytok :D Amíg csak konzolon volt kinn a játék, és nem toltátok ide a kötekedő pofátokat (hozzáteszem kötekedtek egy olyan játékkal, amiért SZART SE FIZETTETEK)addig mi konzolosok itt szépen, békésen beszélgettünk CSAK A JÁTÉKRÓL. Nem volt itt buzi framerate vita, meg semmi személyeskedés.
Úgyhogy köszönöm szépen, hogy idetoltátok a mocskos pofátokat, a topikot ezennel -fav-olom. -
#1734 én a mellék küldetéseket 100% letoltam,és a gyüjthető dolgok és 80% körül vannak,a story 88% amit nem teljesen értek,így a végeredmény 88% lett.érdekes mivel már nincs semmi lement a bő fél órás credits is,már a világ egyetemen gondolkodtam hogy keletkeztek az emberek kb,annyi idő alatt minden végigfutott az agyamon xd komolyan csinálhatnának valami skip gombot,de mivel én végigvárom mindig mert van valami meglepi ezért ott ülök egy darabig.bár itt most közben volt és nem a végén de megérte seggelni :) -
#1733 #1449
de kibaszott okosak vagy/tok megint, csak jó lenne már ha kezdenétek is vmit magatokkal mert ez a személyiség zavar kurva tré. -
TomStorm #1732 Most nekem is bele kell húzzak mert hétfőn veszik meg a játékot addigra muszáj a végére érnem.
Most 40% de innentől kezdve csakis sztori van,remélem láthatom azért a végét mert nem minden nap tudok addig játszani:() -
#1731 Kis látvány farigcsálás. sweetfx-el -
#1730 Akkor csak engem szopat:-( -
#1729 Na ennyit a PC-s optimalizálásról :D -
#1728 Szánalmas, hogy itt éled ki magad mások b.sztatásával, való életben tuti meg sem mersz szólalni mások előtt. -
#1727 Igen, nyilván ezért élveztem a problémák ellenére is a Batman,t vagy előtte sokadjára is a Spec Ops-ot. Szerintem te ezt élvezed, hogy velem szívózol, meg a másik topicban is hőbörögsz, talán nem velem van a gond. -
ratgab #1726 Negatív dolgokat lehet írni, csak baromságokat érdemes kerülni. -
ratgab #1725 Előző részen is éreztem, hogy nincs minden rendben.
Leírom mégegyszer, ha elkerülte volna a figyelmed. Ez egy játék, szórakozásra való nem hibakeresésre.
De hiába próbálom nem első ízben megértetni veled, hogy a játékok szórakozásra valók egyszerűen nem fogod fel. Ha nem szórakoztat akkor töröld annyit nem ér. Ennek ellenére te az n+1-edik játékot is lewarezolod iparszerűen, mintha muszáj volna. Ezért nem élvezel te már szinte semmit sem és ezért fikázod még e kedvenceidet is. Szórakozni meg szépen már elfelejtettél.
Tudom, hogy tagadni fogod mintha kettős gyilkosság volna, ettől még ez lesz rólad a véleményem (és ezt nem AC kapcsán fejtettem ki már korábban is). Innentől fogva nekünk játékmenetről vagy játékélményről beszélgetni nincs értelme. Én játszom te meg tesztelsz. Nem vagyok én a papod, hogy térítselek. Néha azonban a hülyeségeidet (kraft témakör) nem bírom elviselni és akkor születnek az ilyen viták.
De megint én vagyok a hülye, hogy szóba hoztam. Csak koptatom itt feleslegesen a kezem ezzel a vitával. -
#1724 Te, ide ne írjál negatív hangvételben, mert jönnek a rajongók és porig aláznak! -
#1723 Sajnos, én csak holnap kapom meg, nem rendeltem elő steamen, mint a harmadik részt, de nálam a World Without End Godwyn perjeljénél kezdődik az idegesítő karakter, ahol szinte felszabadultam amikor egy keresztet vágtak a nyakába. Ez hozzá képest ezek szerint még idegesítőbb lesz.
Amúgy meg fasza, hogy holnap jelenik meg itthon, és lassan itt már mindenki végignyomja PCn is. :D -
#1722 1347-es, 1348-as hozzászólásba tettem képeket, amik Fraps-szel készültek, azok szerintem jók lettek. -
xido #1721 ha igazán érdekel,akkor AC1-AC3 megjelenési sorrend..úgy kerek a történet..
ha csak a hangulat,akkor ezzel is rögtön..de akkor nem lesznek meg a jó érzést okozó reflexből jövő dolgok -
#1720 dxtory esetleg? -
Konci #1719 Üdv!
Ha ki akarom próbálni a játékot(csak olvastam róla ,elkezdett érdekelni milyen lehet),akkor szerintetek melyik résszel érdemes kezdeni? -
ggbuffon #1718 ubiéknál annyira lustává váltak idénre, h gyakorlatilag nem is nagyon palástolták, h kapunk egy átcimkézett FarCry 3at..
ennek a játéknak már köze nincs az AC-k alapkoncepcióihoz, ami a sorozatot naggyá tette, felesleges, idióta küldetések és játékelemek, a sztoriszál vérgyenge, a harcrendszer talán még tovább lett butítva (bár igazából azt már nem lehet hova butítani), emellé még megint összekókányolt portolás, amivel az AMD-seket gyakorlatilag megint meglőtték (továbbra is egymagot használ a játék 2013 végén..)
Imádtam ezt a sorozatot, a reneszánsz Itália nálam az no1(a történetével,hangulatával,soundtrackjaivel), de hát ezt teszi a pénz, amikor minden évben agyatlanul kikell dobálni egy újabbat..ráférne a sorozatra 1-2 év pihi, h normálisan átgondolhossák merre tovább -
#1717 Van valami értelmes képlopó a játékhoz ami müködik is?
Fraps az olyen mintha utálná a játékot, mert olyan képeket csinál mintha full lowon lenne a grafika fakó pixeles ocsmány:-(
Tegnap lőttem fasza képeket és visszanézve égett a pofém hogy ez mi a szar:-( -
Hunor1 #1716 na igen a roncstól kell elindulni mint egy búváros keresésnél. -
Hunor1 #1715 próbáltam de nem találtam víz alatti bejáratot. igaz van egy hajóroncs a közelben, lehet ha ott lemegyek akkor lesz valami átjáró a víz alatt. -
#1714 lehet hogy az a víz alatt van,merülj le van 2 ilyen assassin küldi:) -
Hunor1 #1713 gratula.
abban tud valaki segíteni hogy: van egy assasin küldim amiben a célpontom egy sziklafalban lévő barlangban van. ez a sziklafal ugye a sziget partja és kb 20 m magason van. (amúgy az a sziget ahol Kingston van, de a várostól jó messze)
tehát a szárazföldről nincs oda vezető út. viszont a tenger felől sehol nem látom hogy hol lehetne bejutni a barlangba. úszkáltam már minden felé, és a vízből sehol nincs felfelé kapaszkodó. próbáltam mellé kormányozni a hajót hogy esetleg az árbócról átugorjak de túl messze áll meg a hajó! help. valaki találkozott már ezzel? -
#1712 most értem a végére srácok ez volt nekem eddig a legjobb AC-m a 2 és a brotherhood után.ez erősen ott van a 2rész mellett minden téren.a történet is kialakult szépen nekem tetszett,csak kicsit kevés volt feketeszakállból és a többiekből.viszont kárpótol az hogy tényleg szépen be lett fejezve.imádom:) -
#1711 Akkor te nem tartod magad okosnak? :D -
#1710 Az hatalmas lenne, kövéren rohangálni a háztetökön... -
xido #1709 őszintén szólva én a craft mellé betenném azt,hogy enned is kelljen,aludnod is,gyógyitalokkal gyógyulhass meg ilyenek:)
de ha akarom,el is hízhassak,hogy még a félemeletig se tudjak felmászni a súlyom végett :)) -
#1708 Személyeskedés helyett inkább játsszál. -
#1707 Van off topik... -
Hunor1 #1706 bocs az off-ért de a reloaded verzió hova rakja a save fájlokat? -
#1705 Mert leírtam ,hogy nem tetszik a craft benne, aha, értem. Mennyi okos jár ide is! -
#1704 Hallod te hülye vagy, attól még élvezem, hogy leírom ,hogy szerintem nem kellett volna bele. A te elvakultságod az AC iránt meg már-már beteges, neked ha egy darab követ adnának amire AC van írva azért is odáig lennél. Kíváncsi leszek melyik lesz majd az a rész amikor majd leírod, hogy hát igen, itt azért már nincsen minden rendben. -
#1703 Otherworld Zoly nem kritizálta ennyit, pedig néha elveti a sulykot :D -
ratgab #1702 Te nem élvezel semmit nekem meg ez a véleményem. Most komolyan ki gondolkodik ilyen apróságokon. Neked ismét semmi sem jó.
Nem tökéletes a játék, de nem is kell annak lennie. Játék baszod és kész. Semmi más. Nem történelemszimulátor.
De keresgéld nyugodtan az általad hibának vélt dolgokat, csak már marha unalmas mindenhol ezt olvasni. Önjelölt teszter vagy ne is taggad. Ki kéne adnod magadból ezeket a dolgokat nehogy felemésszen. Lehetőleg egyben írásos formában, hátha kiírnád magadból ezt a sok frusztrációt. -
#1701 Elnézést, hogy megint le mertem írni a véleményemet a te tökéletes játékodról! -
ratgab #1700 Egyébként a kalózoknak meg bűzlő szadista alkoholistáknak kéne lenniük, aki minden városban kurvázik mindenkit halomra öl. Egyszóval szar ez az egész játék, ne is játssz vele, mert nem történészek készítették és amúgy is hol van a főhős falába kampója meg beszélő papagája... -
ratgab #1699 Hogy te minden szarba bele tudsz kötni az már-már hihetetlen számomra.
Nézzél inkább dokumentumfilmeket az való neked.
Komolyan miért olyan nagy gond ez, hogy van benne craft? Játékmenetbeli döntés, ha ne csak pénzen tudj mindent megvenni, hanem aki akar meg is dolgozhasson érte. Tudod változatosság. -
#1698 Azért vicces, hogy még mindig van mikor 2m-el előttem rakja ki az embereket, meg 10m-el a házfalat :) Na meg a pont akkor ülnek le a padra dolgot is mókás még mindig látni. -
#1697 Na sőt PC-sben is, akkor már csak arra kell rájönni ,hogy mit kell hozzá bekapcsolni :) -
#1696 Most nézem, xboneon is van olyan effekt