3496
13460980771376987028.jpg
  • bendáj17
    Köszönöm gondoltam akkor addig nem is keresem azokat a helyeket. Megyek is kalózkodni, meg hajókat kilőni :D

Igen én is észrevettem, ha pl. csáklyázás során lövők párat majd gyors utazást hajtok végre újra max lőszerem lesz
  • CroftManor
    Eddig 7 dlc jelent meg? Mármint PCre? Mellyek ezek?
  • Shep
    Nem azért de nem is tudom ki kezdett el kötekedni azért mert le mertem írni a véleményemet, szóval... Ja és igen, nem merek megszólalni, itt élem ki magamat.
  • Myselor
    én nekem az AC3hoz nem jött be a dlc.de igazad van a AC4hez sok dlc van singlében is.de igazából story dlc-re gondoltam,az ami engem is érdekelne:) de van 2 nem hivatalos dolog Blackbeard Wrath és Freedom Cry.ezekre kiváncsi leszek:)
  • grebber
    Deluxba ott van a csajos küldetés!
  • MerlinW
    Nem tudom, Revelation és AC3-hoz is volt bőven single tartalom (nekem tetszett a Washington trilógia is). AC4-hez eddig 7 single DLC jelent meg, igaz a 80%-uk "lópáncél", meg "cheat". De a flotta DLC-k hajói jól néznek ki:) A multival pedig elég sokat szoktam játszani, igaz a multi DLC-k nem sokat érnek. A plusz karaktereket mondjuk szeretem:)
  • Myselor
    mondjuk ha azt nézzük te gazdag vagy tudjuk,neked nem sokat számít a dolog
  • Myselor
    te dolgod,a sok multis hülyeség miatt én nem vennék.single tartalom gondolom nem sok lesz megint.de ne legyen igazam:)
  • MerlinW
    Vettem season pass-t:)
  • Myselor
    igazad lehet ,nemtudom.mondjuk fizetni ezért külön nem érdemes szerintem:) fél órás dolog megnézed youtubeon és kész
  • MerlinW
    Azt tudjuk, hogy benne vannak a DLC-k - mindegyik résznél benne voltak-, de előcsalni nem lehet őket, csak a warezzal. Ezért írtam korábban, hogy "Ez csak a warezzal működik".
  • Myselor
    nekem nem uplayes van,úgyhogy nemtudom:)
    és én csak azt mondtam hogy benne van a játékban alapbol.
  • MerlinW
    Lehet aktiválni az Uplay-es verzióban? Hogyan?
    Ha a saves.ini szerkesztésére gondolsz, az nem működik a bolti verzióval.
  • Myselor
    nem csak a warezban van benne
    és amúgy ezért nem kell átküldened oda.de köszönöm tudom hogy van olyan topik is:)
  • MerlinW
    Ez csak a warezzal működik, aminek ugye van saját topikja
  • Myselor
    hát akkor hajrá xd
  • Myselor
    de az lenne.de a pcs-ben már benne van,csak át kell írni valamit:)
  • CroftManor
    Az Aveline dlc az PS3 exkluzív, nem? Boxon csak annyi van irva a letölthető tartalmaknál, hogy hamarosan...
  • JethroHUN
    Észrevettétek, hogy a fast travel újra tölti a teljes lőszerkészleted? Füstbombát, golyót, nyilacskákat is...
  • TomStorm
    Tényleg még azt se kezdtem el,pedig megvan lol
  • TomStorm
    Sztori 40%-nál kb.Majd feketeszakál kalóz kapitánnyal,addig ne keresd:)
  • Myselor
    nem tudom hivatalosan mikor jön.de már most benne van a játékban,de olyan fél órás kb kicsit több:) elő lehet hozni
  • CroftManor
    Aveline Dlc nemcsak jövőre jön? Én úgy tudtam.
  • Myselor
    am letoltam ezt az Aveline-s dlc-t.egész jó a csaj,kiváncsian várom majd jövöre a liberation hd-t:) remélem lesz az is ilyen jó.
  • Myselor
    nincs meg a story 100%ban lehet hogy a dlc fogja kipotolni nekem csak a tengeren maradtak gyüjthető ládák animus töredékek 1-2 kincs amúgy mindent meg csináltam,de azokat máshol számolja amúgyis
  • Hunor1
    no végre! már éppen be akartam írni hogy fejezzék már be ezt a pocskondiázást.
    (ja és gyorsan be kéne tenni a bannerba az off topic linkjét mert sokat kell már visszagörgetni)
  • CroftManor
    Nálam is ilyen 87% a sztori. Nem lehet, hogy nincs meg a sztoriban a 100%? Nálam márcsak azok maradtak, meg egy pár tengeri megbízás.
  • Maximus4
    Tisztelt fórumozók!
    Innentől kezdve mindenk maradjon a topik témájánál és tartózkodjon mindenféle személyeskedéstől!Ellenkező esetben jó pár büntetőpont kerül kiosztásra!
    kastil: ebből a trágár stílúsból vegyél vissza légyszíves,mert nem fórumra való!
    Köszönöm!
  • Myselor
    ezért a szép hozzászólásért meg kaphatnál pontokat de mindegy,egyszerűen ha szar szerinted menj innen és kész,vagy ennyire szórakoztató beírogatni a hülyeségeidet és várod hogy rád ugranak :D ezekszerint
  • Myselor
    még mindig shep .amúgy van ám stílusod xd
  • kastil
    sherp. sry
  • kastil
    hát te meg ki a faszom vagy?
  • kastil
    De nem reagáljátok egy kicsit túl? mintha ez lenne a szájbakurt életetek amit senki sem vehet a szájára. 3 kibaszott mondatot írtam, teljesen szubjektív, hozzátenném, erre 5en bazdmeg nekemrontotok most meg úgy tesztek, mintha 1 hete itt basznám a rezet és teleszarnám ennek az istenkirály játéknak a topikját, holott sokkal nagyobb retkek vagytok, mert lófaszt nem csináltok csak egyből fogyatékos, senkiházi, ésatöbbi szerencsétlen dumát nyomjátok, shred is megkapta a senkiházi jelzőt, aki az életben megszólalni sem mer. rögtön 5 hszen belül meg még neki ugat be hogy ne személyeskedjen. hát agyfasz.

de srácok nem gyanús amugy hogy felőlünk orrba szájba amszturbálhattok erre a szarra? ez egy forum, bassdzátok már meg hogy egy szaros hozzászólást 3 mondattal nem tudtok elviselni egymás faszának(és a játék) szopkodáésa közben csak mert az negatív.
  • JethroHUN
    Még is letöltötted... mégis beléptél a topikba, beírni a faszságaidat... akkor mi is vagy inkább ki is a szar? Mekkora egy szánalom vagy...
  • Myselor
    úgy van én sem jártam még a bf és a cod topikban mert nem érdekel a játék annyira sem hogy olvassak róla:) nem megyek be szarozni
  • MerlinW
    Nincs azzal semmi gond, hogy szerinted szar az AC sorozat, csak akkor mi a büdös francot keresel itt? Én sem járok a COD vagy BF topikokba szarozni a sorozatot. Nem tetszik, jól van, foglalkozz mással.

(A flame on logóddal pedig ne csodálkozz, hogy mindenki a fórumon el fog küldeni a p*csába)
  • bendáj17
    Mikortól lehet majd a víz alá menni vagyis búvárkodni? Köszönöm előre is a választ.
  • Myselor
    ezt már én is szóvá tettem pl nállam nemtudjátok hogy fut a játék csomoszor leesett 20fpsre is de élveztem a játékot,nekem nincs valami erős gépem.de szépen nézett ki a játék és játszható volt nekem és játszottam nem azzal faszoltam hogy leesik a frame meg hány fpsel megy.tényleg játszatok emberek ne grafika buzuljatok meg oksokodjatok xd énis a játékról szeretnék olvasni kinek hogy tetszik:)
  • Newfronter
    Sajnos igazad van, sokkal jobb volt olvasni a topikot, míg nem kezdték a játékot ok nélkül fikázni.(Míg nem jelent meg PC-re.) Én a szaggatással is úgy vagyok, hogy lejjebb veszem, de nem idegeskedem ,majd jön ki hozzá patch vagy sem. De játszható a játék és élvezem.
  • kastil
    Jólvan, kotródj csak a konzol topikba. Mellesleg semmi személyeskedés nem volt tőlem sem, leírtam, hogy szerintem ronda, szarul fut, és hogy szar az AC sorozat. Erre ott vannak a hozzászólásaid 3-al lentebb. Legalább bemutattad magad.