Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy ja.
Jöhetnek a kövek, de engem eddig egyik AC sem kötött le, pedig adtam nekik esélyt többször is.
Ez viszont tényleg piszok jónak tûnik így kb 2 óra gameplay után.
Nem tudodm ki kitõl lopott, de van egy "enyhe" fc3 utánérzete a dolognak 😊
Mondjuk mind2 bubiszoft szal 😊
omg
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Úgy értem, hogy a kíváncsiságom csillapítva, most már inkább a teljes verziósba tolnám bele a százalékokat :Ð
Hajó fejlesztés csak a sztori továbbvitelével lehetséges, így szégyen, hogy egy 3 hajóból álló konvoj hogy elkeni a számat! :Ð
Több nekifutás után a két kis vacak ladikot csont nélkül pihentetem, de a fõ hajó egyetlen lövéssel a mélybe küld, pedig több, mint a fele "életerejét" lelövöldöztem. o/
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
felüdülés a szürke indiános kitérõ után 😊
ködös naplemente 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
<#wow1>#wow1>
* Scomcomputers the future of computing!*
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kifejezetten szép lett PC-n, szerintem
Next PC upgrade: 2022
Valaki indítson egy warez topikot ha kérhetném
Egyébként nagyon jó kis bemutató lett ismét tõlük,kissé rövidre sikerült.
Akkor az még odébb lesz, még nincs hajóm sem. 😊
Nothing is True, Everything is Permitted
Elõbb nem kell ehhez hajót szerezni?
A legendás hajók koordinátáit is így kell értelmezni?
Az erõd elfoglalása után megmutatja a térségben, hogy hol van. Ha utána odahajózok, keringhetek, de nem találom.
Van valami speciális nap-hold együttállás amikor elõkerülnek? Vagy olyan, mint a Street Rod-ban, amatõr kalózokkal nem áll le, így nem is mutatkozik? :Ð
Dry Tortugánál pedig, de megnéztem volna a legerõsebbet :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
és egy kérdés: hogy kell megszerezni a trophy-t aminek a All Rounder a neve.
Esetleg, tudjuk be ezt az ISO hiányának? :Ð
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Pontozással jól szoktam állni végére de ölésbe nagyon gyenge vagyok.
Nem találom meg a célpontot és igazán még mindig nem is értem,hogy kell.
Közelébe érek és ha nem árulja el magát,nem használ semmi képességet,hogy esetleg észrevegyem akkor honnan tudom,hogy az civil vagy sem?
Sztorit is végig akarom vinni de amit tudok felfedezek közben így lassan haladok NA és újra is kezdtem már egyszer közben a játékot,bug miatt(azóta semmi gond,több sziget fullos már)
Mondom leszedem, kipróbálom, megézem megy -e? Addig így nem veszem meg, mert gyûjtök a vga-ra. DE!
ÁHhh, HIHETETLEN! 1920x1200, AA off, SSAO-k off, Med-en, simán megy ~30-40 fps-el.
Gyönyörû szép a grafika és a játékélmény is *5-ös!
Nállam 10/10 lett ez a játék. Na most ezért is kell belehúznom egy új VGA vásárlásába. Csak így ünnepek/kari/év vége elõtt meg kell húzni magam. De EZ megéri, hogy ezt max grafon, simán lehessen játszani. <#eljen>#eljen>
Ja, ha levettem minimumra és kikapcsoltam amit lehetett, akkor 30 fps a Fraps szerint!
Egyébként, nem volt zavaró a 20 sem, nem is szaggatott. Viszont, második naptól jött az érdekesség itt is: néha 10-15mp-re megáll, és közben diavetítésre vált, utána fut rendesen megint. Egy 2Terás Seagate Green-en van, mert csak ezen volt hely.
A robbanó hordók meg a hajó hátuljában vannak, kétoldalt. Úgy tudod használni õket, hogy menet közben mrgfordítod a kamerát, hogy a hajó hátulját mutassa, majd célzás gomb és tûz. A robbanó hordók igazából csak elterelésre jók, ha kilövöd õket a tengerbe, az ellenséges hajók akik üldöznek irányt váltanak, hogy elkerüljék a robbanást.
A medve nem játék.
1 a hajók úgy mennek mintha speed boatok lennének...
értem én hogy akciódús legyen de ez nekem túl gyors.
2. ez a döfõorr iszonyat unhistorikus!
3. miért nem lehet az oldalsó hajóágyúkhoz választani lövedékfajtát?
(vagy csak eddig nem jöttem rá hogyan kell?)
megcsinálhatták volna úgy is hogy opcionálisan be lehetne állítani a csatákhoz egy szimulációs módot amiben sokkal lassabban mozognának a hajók, a szélirány befolyásolná a sebességet, reload idõ szintén lassulna, választható lövedékek stb.( utazáshoz persze maradhat a mostani sebesség) így nagyon árkádos a dolog.
mindezek ellenére persze nagyon élvezem a csatákat 😊
Én kontrollerrel játszom, és ezt az Y-nnal kell eljátszani.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson