Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
tök más mint a többi AC volt eddig.fõként a kalózos téma miatt,ami a legeslegjobb benne persze.én nagyon oda vagyok érte😊 már nagyon sokat toltam én is ^^
Az otherworld dícsér valamit, írjuk fel a naptárba gyerekek. Ezek szerint tényleg jóféle lesz ez az AC4, remélhetõleg pc-n is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maxtreme
bocsi, elkerülte a figyelmem! 😊

Amúgy ja.
Jöhetnek a kövek, de engem eddig egyik AC sem kötött le, pedig adtam nekik esélyt többször is.
Ez viszont tényleg piszok jónak tûnik így kb 2 óra gameplay után.
Nem tudodm ki kitõl lopott, de van egy "enyhe" fc3 utánérzete a dolognak 😊
Mondjuk mind2 bubiszoft szal 😊

Krisztiam
azt a rohadt ez pc-s kép? 😮
omg

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

MerlinW

[merlinw.org]

Maxtreme

Nah, assz'em én kijátszottam magam a "demo"-val.
Úgy értem, hogy a kíváncsiságom csillapítva, most már inkább a teljes verziósba tolnám bele a százalékokat :Ð

Hajó fejlesztés csak a sztori továbbvitelével lehetséges, így szégyen, hogy egy 3 hajóból álló konvoj hogy elkeni a számat! :Ð
Több nekifutás után a két kis vacak ladikot csont nélkül pihentetem, de a fõ hajó egyetlen lövéssel a mélybe küld, pedig több, mint a fele "életerejét" lelövöldöztem. o/

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Reál

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

az R itt most milyen pénznemet takar?
üdítõ színkavalkád,kicsit Konstantinápoly jut eszembe...
felüdülés a szürke indiános kitérõ után 😊
rage

ködös naplemente 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

scomcomputers
Nagyon jó és szép.olyan mint ha fotó lenne...
<#wow1>

* Scomcomputers the future of computing!*

rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage

Kifejezetten szép lett PC-n, szerintem

Na majd Pc-s képekre kiváncsi vagyok.Sajna én nem tudok készíteni képet de nagyon szép a graf,pedig konzol.FPS drop minimálisan van néha de tényleg csak nagyon ritkán,folyamatosan fut a játék lehet ezt állítani.
grebber
Kár hogy Uplayen nincs ilyen elõtöltés.Remélem az 5-ös verzióba belerakják<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Pénteken ugrik a majom a vízbe, hogy megy-e majd a steames verzióm. Egyelõre még csak 260 mb-ot töltött elõtöltés formájában és vészesen közeledik a megjelenés.

Lehetne kerülni esetleg a Warez-t itt?Legyen inkább a játékról szó,ennyit megérdemel.
Valaki indítson egy warez topikot ha kérhetném
Szerintem jó a többjátékos mód csak tényleg rá kell jönni mit hogy kell és kipróbálni minden játékmódot.Semmivel nem rosszabb mint bármelyik ilyen stílust képviselõ Multiplayer,annyi,hogy ez nem lövõlde.

Egyébként nagyon jó kis bemutató lett ismét tõlük,kissé rövidre sikerült.
olyat keress,aminek a neve tartalmazza a multi 16 megjelölést
rage
Ja ok, azt hittem, az ott lesz ahol a térképet találtam.
Akkor az még odébb lesz, még nincs hajóm sem. 😊

hol lehet találni magyar feliratú tört verziót ??

CroftManor
Most olvastam el pontosan mit is irtál. A kincs nem ott van, ahol a térképet találtad. 😊 Keresd meg a koordináta alapján azt a szigetet és fedezd fel!

Nothing is True, Everything is Permitted

rage
A világtérképen nekem csupa felfedezetlen terület van, s ezt a Cape Bonavistat sem látom rajta, sem az adott koordinátát...😊

Elõbb nem kell ehhez hajót szerezni?

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

CroftManor
Persze, a kincses térkép jobb alsó sarkán van a koordináta. Nyisd meg a világtérképet és keresd meg helyét, majd gyors utazás.

CroftManor
Egy nagy piros hajó az ikonja a térképen. Nem tudom, hogy mikor jelennek meg, de összesen 4 van belõlük és a térkép 4 sarkán vannak. Ha elfoglalod a "sarki" erõdöket, akkor megmutatja a pontos helyét.

rage
A legelsõ kincses térképet még a kezdõ szigeten találtam. Közben ugye átmentünk Havannába - vissza lehet még ide térni valahogy a kincsért?

Aham, értem! Kösz! Logikus, legyen valami kihívás is :Ð
A legendás hajók koordinátáit is így kell értelmezni?
Az erõd elfoglalása után megmutatja a térségben, hogy hol van. Ha utána odahajózok, keringhetek, de nem találom.
Van valami speciális nap-hold együttállás amikor elõkerülnek? Vagy olyan, mint a Street Rod-ban, amatõr kalózokkal nem áll le, így nem is mutatkozik? :Ð
Dry Tortugánál pedig, de megnéztem volna a legerõsebbet :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Krisztiam
nah annak örülök, jövõ héten már én is nyomom neki 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

persze, nagyon elégedett vagyok vele 😊
Krisztiam
és jó lett a játék? 😊

Én már kijátszottam a játékot 100%-ra. PS3-on van a multiban magyar klán?
és egy kérdés: hogy kell megszerezni a trophy-t aminek a All Rounder a neve.
CroftManor
Pontos a koordináta, de az csak a sziget pontos helyét jelzi, nem a kincs pontos helyét. Ha térképen nézed, akkor zoom nélkül nézd, akkor fogod látni, hogy melyik szigeten van elásva.

A kincses térképeken mennyire pontos a feltüntetett koordináta? Nekem már 2-bõl 2-nél nem stimmelt! Persze nem nagy az eltérés, megtalálható így is. Pláne, hogy a program még külön figyelmeztet is! :Ð

Esetleg, tudjuk be ezt az ISO hiányának? :Ð

KiruHoshino
Srácok! Nektek 100%-ig magyar a játék? Mert nekem csak a story küldetésekben a beszélgetések azok.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Kongy
Onnan, hogy egyrészt látod jobboldalt a portréját, olyan embereket kell keresni akik úgy néznek ki. Ha a közelébe érsz akkor a portré egyre nagyobb lesz, és lüktet, szívdobogást hallani ha a közelben van a célpont. Olyankor még ha vannak körülötte ugyan úgy kinézõ NPC-k is megtalálhatod, csak rá kell bökni egyre, próba szerencse 😊 Ajánlom a Deathmatch-et, abban kis tér van, és elég egyértelmû, hogy ki a célpont. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ja mondjuk az lehet.Így jóval nehezebb is egyébként mert ugye nem egy adott karakterre kell összpontosítani hanem 4 különbözõre amit megjegyezni nem tudok max akkor ha megyünk tovább a 8 fõvel köv.meccsre:-)

Pontozással jól szoktam állni végére de ölésbe nagyon gyenge vagyok.
Nem találom meg a célpontot és igazán még mindig nem is értem,hogy kell.
Közelébe érek és ha nem árulja el magát,nem használ semmi képességet,hogy esetleg észrevegyem akkor honnan tudom,hogy az civil vagy sem?
Nem gond,közben fejlõdök néha.Jobb lesz majd nagyobb szinten csapatban és képességeket kell feloldanom(most van 4K pontom)még gyenge vagyok szinte csak ilyen random meccsekre jó.
Sztorit is végig akarom vinni de amit tudok felfedezek közben így lassan haladok NA és újra is kezdtem már egyszer közben a játékot,bug miatt(azóta semmi gond,több sziget fullos már)
bajgunar
Nekem egy GTS250 OC 1Gb -os karim van. Igaz GTX260-at ír minimumnak! DE!
Mondom leszedem, kipróbálom, megézem megy -e? Addig így nem veszem meg, mert gyûjtök a vga-ra. DE!
ÁHhh, HIHETETLEN! 1920x1200, AA off, SSAO-k off, Med-en, simán megy ~30-40 fps-el.
Gyönyörû szép a grafika és a játékélmény is *5-ös!
Nállam 10/10 lett ez a játék. Na most ezért is kell belehúznom egy új VGA vásárlásába. Csak így ünnepek/kari/év vége elõtt meg kell húzni magam. De EZ megéri, hogy ezt max grafon, simán lehessen játszani. <#eljen>
Hát azért ez még mindig csak a tört verzió, így lehetnek anomáliák. Ha pénteken nekem is ilyen lesz eredetivel, akkor bosszús leszek az biztos.

Persze, tisztában vagyok vele. Ezért kell beiktatni a konfigcserét (meg a Watch Dogs, ha majd megjelenik. Így, idén csak magamnak veszek karácsonyi ajándékot. :Ð)

Ja, ha levettem minimumra és kikapcsoltam amit lehetett, akkor 30 fps a Fraps szerint!
Egyébként, nem volt zavaró a 20 sem, nem is szaggatott. Viszont, második naptól jött az érdekesség itt is: néha 10-15mp-re megáll, és közben diavetítésre vált, utána fut rendesen megint. Egy 2Terás Seagate Green-en van, mert csak ezen volt hely.

Azon a vason az egy tisztességes FPS szám (kártya kb. 3 éves, proci se fiatalabb sajnos).

CroftManor
Akkor engeded fel a gombot, ha a célkereszt összeér és akkor tüzel.
A robbanó hordók meg a hajó hátuljában vannak, kétoldalt. Úgy tudod használni õket, hogy menet közben mrgfordítod a kamerát, hogy a hajó hátulját mutassa, majd célzás gomb és tûz. A robbanó hordók igazából csak elterelésre jók, ha kilövöd õket a tengerbe, az ellenséges hajók akik üldöznek irányt váltanak, hogy elkerüljék a robbanást.

a.carkey
Utálom amikor marketing okokból különbözõ idõpontokban jön ua game, más, más platformra. Ha valaki nem warezolja le, akkor kénytelen a megjelenés napján kezdeni, míg más, pl. a konzolosok már nyomhatják egy hónapja, a warezosok még több ideje. A steamesek is 21-én már neki is eshetnek. Áh.

A medve nem játék.

nem fikázásból írom de:

1 a hajók úgy mennek mintha speed boatok lennének...
értem én hogy akciódús legyen de ez nekem túl gyors.
2. ez a döfõorr iszonyat unhistorikus!
3. miért nem lehet az oldalsó hajóágyúkhoz választani lövedékfajtát?
(vagy csak eddig nem jöttem rá hogyan kell?)

megcsinálhatták volna úgy is hogy opcionálisan be lehetne állítani a csatákhoz egy szimulációs módot amiben sokkal lassabban mozognának a hajók, a szélirány befolyásolná a sebességet, reload idõ szintén lassulna, választható lövedékek stb.( utazáshoz persze maradhat a mostani sebesség) így nagyon árkádos a dolog.

mindezek ellenére persze nagyon élvezem a csatákat 😊
lassan kezdek rájönni a hajós dolgokra ahogy játszom vele. de azért van újra kérdésem. most már lehet upgradelni is a hajót, ez ok. látom hogy lehet vitorla színeket, orrdíszt venni rá. de sehol nem találok olyat hogy hajó festés... mert annyira ütött kopott pórias a törzs hogy fájdalom. 😞(
Nyilván sok számítás lenne a szervernek,de az új résznél még mindig szégyen,hogy a multiba egy köcsög fejes se képes beletenni versenyeket..checkpointos futások a pályákon..neadjisten hajóverseny..akkora ziccerek maradnak ki,mert leragadtak a dedós ölögetésnél,hogy iszonyat...
Nem elég csak nyomva tartani, majd akkor fölengedni, mikor fedésbe kerül a hajón/hordón lévõ célkereszttel a Tiéd? Automatikusan rámozog a célra, amíg nyomod a gombot.
Én kontrollerrel játszom, és ezt az Y-nnal kell eljátszani.

Kongy
Rajtad kívül egy emberrõl tudok.. 😄 Így még kéne 1 ember, és teljes lenne a Farkasfalkánk 😄 Bocsi ma nem tudtam menni, mert nem voltam itthon. Most meg már nem állok neki, max valami pihentetõnek (AC4 nem az xd) Majd holnap 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson