Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mókás? mit értesz ez alatt?
Elindult a videó és utánna el tudtál menekülni elõlük? Szép. Had tippeljek, jobb felsõ sarokban találkoztál velük. Amúgy elég mókás velük megküzdeni. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Másod tiszt mutogatott imént meg kiabált,hogy felénk jönnek.Nem tudtam mit lát,oldara néztem és megláttam 2 Legendary hajót.Te jó ég de szépek voltak.
Mondanom se kell menekültem elõlük nagyon gyorsan😊
Az a látvány és a zene mellé ahogy bemutatta ezt a 2 hajót nem volt semmi
Majd legfeljebb dühöngök itt neked egy sort...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Ok, pénteken meg majd várjuk tõled a beszámolót, hogyan fut nálad az eredeti!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bajgunar
Tényleg elírtad, <#lama> ez nem a CoD Ghost topic. <#idiota>
És még hacker is, 9999-es értékeléseivel. <#banplz>
bajgunar
A game elején vagyok, mikor ide-oda kell hajózzak, meg megvettem a hajóra az elsõ páncél-t vagy mit. Na ezen a részen a ~0 "ladikommal" daráltam le egy 27-es szintû (ha jól emlékszem) fregattot! <#mf1>
Hogy? A sziget körül cirkáltam/tunk, vagyis követett, dobáltam ezerrel a hordókat, és úgy lõttem, hogy a sziget, fák fölött átlõttem és sebeztem a vitorlákat. Õ meg a hordókat kerülgette. Kicsit izzasztó volt, meg tartott vagy 10 percig, de a fél életem megmaradt (a hajónak), így elfogtam a kormnyzót is, vagy mi. Aztán azt választottam, hogy lefizetem a körözés miatt. És még a fém szerzeményt is megcsináltam elsõre, egy harccal.
Mázli volt, hogy pont ott és úgy botlottam bele a piros keresztbetett kardos ellenségbe.
Nagyon király a game! <#eljen>
Na most kapni fog.Van több mint 20 ágyúm közepesnél nagyobb tûzerõvel meg mozsárra is fejlesztettem és a hajótörzs is Elite alatt van egyel ja és fekete vitorlákat húztam rá😊
Kiváncsi leszek milyen😊
fejleszd a mozsár ágyút és a hajótörzset. a fregatt mellõl 1 mozsár ágyú lövéssel ki lehet szedni a kicsiket, aztán már a fregatt nem lehet akadály! 😊
MerlinW
Jól megmondtad, szégyelljük magunkat. Viszlát. <#wave>

[merlinw.org]

kastil
Na látom hozzátok a formátokat, személyeskedésen kívûl nem sokra futotta.

Kongy
Nem lehet minden világtalan embert trollnak nevezni.. 😊 Durva mikor az ember ráébred, hogy vannak ilyen idióták, és nem trollkodásból csinálják.. :/

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
Családneve: Troll

[merlinw.org]

Kongy
Ember.. 😄 Hogy lehet, hogy te létezel?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kezd alakulni a flottám.7 Brigg egész jó csak drága a javíttatás.Fregattot kell befogjak most egy kellene de az Kenway-nek még nagy feladat fõleg ha védi más a nagy hajót.
Beletették ezt a flottás,taktikai dolgokat nem semmi.Hozza a pénzt megéri vele foglalkozni!
A warez és barkácsverziókkal kapcsolatos tudásoddal úgy sem tudom felvenni a versenyt, ráadásul ebbõl nem akarok itt flame-t generálni, úgyhogy maradjunk annyiban elhiszem neked...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
hát te nem vagy normális sajnos😊
Krisztiam
ezt másik topikba akartad írni? mondjuk cod ghosts-ba? 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Köszönjük szépen a véleményt. Akkor ezt nem neked találták ki.
Így aztán nem is kell itt tovább idõznöd.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

kastil
Ez a játék kurva ronda, és röhejesen fut. Még jó, hogy unalmas is már mint a picsa, legalább pont leszarom.

Shep
Sok évre visszamenõleg kb 3-4 eset volt amikor a "demo" rosszabbul futott az eredetinél, egyik sem AC volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CroftManor
Én ma szereztem azt meg, nagyon állat 😊 De nem csak azért amilyen, hanem azért is amit tud... 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

Én nem térítek. Csak korrektnek tartanám elõbb megnézni nem buherált verzióban is hogy mi a szitu. Aztán ha tényleg elszarták én fogom a legjobban szidni õket, de addig ne a lopott verzió alapján ítéljünk már.

mondta ezt bárki is ebben a formában?😊
tudod,hogy aki szeret valamit és telik neki rá,megveszi..
ne mi legyünk már a keresztes lovagok,akik a pogányokat megtéríccsük 😄
Igazad van. Mindenki használja a törtet, fölösleges külön letölteni az eredetit is. Minek?... Úgyis ugyanúgy fog futni mindkettõ.

el ne kezdjétek már az ezeréves nótát,hogy a tört szarul fut,de az eredeti 4 nap múlva már optimálisabb,mert felröhögök,ahogy korábban is 😊
Tippem nekem is van sok mindenre, pl. lottószámokra is, aztán vagy bejön vagy nem....<#beka3>

16 ereklye kell a bejutáshoz Maja kincshez te jó ég,végülis 4 már megvan😊
El ne áruljátok mi lesz az,ha már ennyit küzdök érte de most bejutok akkor is😊
Itt írtátok páran,hogy 100%-ra kész a game akkor azt is jelentette,hogy mindent megvettetek és ilyeneket mint pl.ez a maja csoda megszereztétek?

wedge31
Annak nagyon nem örülnék.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Jól van, nem kell az álszenteskedés! Ráadásul van egy tippem ,hogy az eredeti sem fog jobban futni.

Kongy
Plusz megjelenés elõtt kemény 4 nappal.. de nem baaaj 😄

Azért nem gondolod, hogy korrektebb lenne ezt az eredeti verzió kipróbálása után így kijelenteni?

Kongy
Érdekes, én is kipróbáltam a warezt, és nálam reccenés mentesen fut High-on FullHD-ben.. :S Közben persze PS3-on megvan a játék eredetiben, szóval csak Havannáig vittem.

Shep
Hát a környezet részletesség elég érdekesen lett "optimalizálva". Nekem ha very low-ról csak low-ra felveszem, vagyis berak 5 szál dudvát akkor fps fix 21 és kész, minden más szinte mindegy mire van állítva 1-2fps különbséget okoz. Elhiszem ,hogy sok fû sok fps de azért más játékokban is sikerült megoldani a dolgot. UBI és az optimalizálás még mindig nem barátok.

Én úgy gondolom, ha a III elment maxon, zökkenõmentesen, akkor a IV-nek nem kellene very low-on szaggatni.
Eddig csak elásott kincsekért kaptam öltözéket,megnézem ezt a vadászást is azt hiszem😊
Közben bejutottam Maja templomba
MerlinW
Mit nevezünk jó konfignak? Nálam 40fps alá nem esett a sebesség 1080p-ben minden beállítás maximumon.

[merlinw.org]

nekem pedig gyenge a konfig és szépen fut...
csak 2 magos AMD proci, csak 4 GB ram, ATI 4600 HD kártya ( igaz az 1 gigás)
De ez érdekes dolog, mert másnál meg a warez is jól fut. Ki érti ezt...

Egy ilyen válaszra vártam, köszi!
Nálam is irdatlan gyenge, jó a konfigom. Release hibája.

igen. a craft menüben kiírja(meg akkor is ha rendelkezésre állnak az anyagok akkor is figyelmeztet) hogy mennyi kell hozzá (bõrök)
A ruhák honnan?Úgy oldod fel ha sokat leölsz állatokat?
én speciel nem vagyok az a gyûjtögetõs fajta. pl a szigeteket nem "ürítem" ki csontra. nem ugrálok fölöslegesen a háromszögek után, vagy a nóták után. van hogy ládáért sem mentem el ha túl messze volt. viszont vadászni szeretek. már van is egy cápavadász ruhám és egy pöttyös jaguár ruhám is. 😊 állati jól néznek ki.
Elõször is nem sírtam, hanem kérdeztem.
Másodszor pedig azért kérdeztem, hogy meg tudjam, hogy másnál is ilyen-e éppen azért mert majd meg szeretném venni az eredetit. De így azért nem biztos, hogy be merek majd ruházni rá egybõl, mert nem tudom, hogy most az én gépem nem bírja vagy a warezzal van most gond.
Tudom, hogy nehéz olvasni és értelmezni, megértelek.
Ott tartok én is,jó nehéz az biztos😊
Most kicsit besokaltam a mellék küldetésekbõl és egyebekbõl a sztori kimondottan jól jön.

10 szigetet minimum megcsináltam fullra meg vagy 7 kincset is szereztem,nyílt vizeken meg franc se tudja mit csináltam annyi minden van😄
Minden ami warez szar,ennyi ezt kell elfogadni.Ha nem tetszik vagy nem megy jól nem játszik vele,kit érdekel.Sírás meg menjen máshol
Majd meglátjuk eredeti verzióban hogy fog futni, addig ez még mindig lehet warez anomália.

Létezne olyan, hogy az Assassin's Creed III max beállításon simán futott, ez meg very low-on is néha szaggat? Animációknál meg késik a kép a hanghoz képest? Valami ötlet, vagy ez tényleg ilyen?
huhh most6tegnap beleszaladtam egy nehéz küldibe. találkozni kéne a kiskölök kalõzzal a szigeten, de az tei van õrködõ aszaszinnal! persze észrevétlen kell maradjak és harc nélkül. 2 ponton már átjutottam - persze rengeteg újrapróbálás miatt- most a 3.nál tartok, ott is az utolsó embert kellett volna valahogy levadásznom de elvétettem az ugrást, most kezdhetem elõrõl(ezt a szakaszt )

REMÉLEM MÁR NEM KELL EGY 4. PONTOT IS ELÉRNEM A KÜLDETÉSHEZ!(BOCS CAPSLOCK)