3496
13460980771376987028.jpg
  • a.carkey
    "Logging in to Ubisoft server, please wait."

Ezt nézem már jó ideje (fél óra). Nem kicsit vannak gondban a PCs megjelenés miatt? A shop sem elérhető ...
  • Konci

Üdvözlet!
    Nem tudtam hol érdeklődjek: AC első részét elindítom,vibrál össze-vissza,mi erre a megoldás?
  • Hoz_Hun
    Legendary ship? Nem vicc az inkább kihívás. :)
    Amúgy ha nem rammol akkor bizony használja azokat az ágyukat, hogy a fene ott egye meg. A neten terjengett egy hír, hogy ha távcsővel nézzük a legénységét akkor azok csontvázakból állnak (megcsákjázni ugyanis nem lehet őket). De én ilyet nem láttam, mondjuk nem is figyeltem.
    Egyébként mindegyik Legandary Ship más, és más taktikát is alkalmaznak.
  • JethroHUN
    A legandery ship az valami baszott nagy vicc akar lenni? A korszak leglassabb hajójából 10G-vel gyorsul és a 100 oldalsó ágyúi helyett inkább rammol egy 20ad akkora kis hajót? Ez mégis mi a fene akar lenni?
  • Myselor
    ez nekem is feltünt xd
  • a.carkey
    Jó lenne ha egységesítenék, hogy ha egy játék steamen IS fut, akkor lehessen már regisztrálnom steamre azt a rohadt kódot, és további dlc vásárlásánál ne kelljen már az ubishoppal szopnom, ami jelenleg nekem mindig server errort ír ki, hanem megvehessem azokat a steamen, ami hogyhogynem még sosem írt ki hibát, pedig azt sem kevesen használják és vásárolnak rajta ...

• ratgab
    Azt én is figyeltem....XD
  • Gary
    Érdekes, hogy az elején eldobja a rejtett pengét és ha 2 perc múlva levadászok egy vaddisznót, azt azzal ejti el :Ð
  • Gary
    Eh, folyton mexakad és korlátozott módba dob a UBI. :(
  • Gary
    Első multi deathmatch alatt, 4 szintet léptem :Ð
  • ratgab
    Az a baj, hogy ha lehetőség van rá lenne olyan győzelemorientált játékos, aki biztosan használná...
  • Gary
    Kösz! A hiddengun-os opcióval, valójában ironizáltam.
    Én is törölném a játékból.
  • ratgab
    Variációs lehetőségek már az írásod alapján is lennének. Mondjuk én a hidden gunt egy ilyen helyzetben nem engedélyezném, sem az alattomos hátbaszúrást. Csak 1v1 küzdelem szemből és aki a jobb az győz. Természetesen az NPC-k lőhetnének az feldobná a dolgot.

Amúgy ezek is jó elképzelések, amiket leírtál.
  • a.carkey
    Nos, a gyűjtői doboza majdnem akkora, vagy talán nagyobb is, mint a Guild Wars 2-nek. :)
  • Gary
    A hajókon az NPC-k is megtámadnának... közben egy assassinate jellegű egy-egy elleni küzdelem a másik játékossal, aki hiddengun-nal megöl, miközben a 7-es kill strike-ot mutatod be az NPC-ken :Ð

Így nem lenne élvezetes, picit átgondolva, már lehetne jó is.
    Pl.: Klánok vagy barátok ugyanazon a hajón, maximált létszámmal + NPC-k vagy nem és úgy a másik hajó ellen! Randomban dobná, vagy választható lenne, hogy ki kormányoz, ki milyen ágyúval lő, stb.
  • PeeTeR
    "na most depressziven sovargok az elkepzelesed utan"
  • Pluskast
    Pontosan!:) A mostani multis része amúgy is zsákutca. Már az előző részben sem volt egy nagy szám és a mostani, hát finoman szólva nem túl nagy szám és minimális benne az új elem.
  • ratgab
    Player vs Player hajócsata? És mindkét oldalon a kapitányok átszállhatnának és megvívhatnának egymással? Érdekes lenne, én kíváncsi lennék egy ilyen megoldásra mindenképp.
  • Pluskast
    Igen az, és amit szerintem "erőltethetne" az Ubisoft a jövőben az a hajós rész multivá formálása. Ebben szerintem lenne fantázia.
  • Hoz_Hun
    Nálam a játék 97%-on áll (sztori, a hajó, Kenway fejlesztései, temlar hunt, maya kövek, assassin küldik, tengerész küldik, stb mind mind 100%, egyedül a kincsestérképekből kell még ládát ásni, meg a világban elszórva még van vagy 10 láda meg kb 10 töredék). Amennyire én látom ez MINDENT beleszámol még azt is, hogy megvetted-e az összes ruhát a boltba, de még a - semmire nem jó - műtárgyakat is. Amiből azt is számolja, amit a flotta hoz vissza.
  • Gary
    Csak, hogy a témához szóljak:

Most települ föl a játék, 3DVD-DL. :Ð

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Tetszetős a póló (Gildan Premium Cotton) is!
    Nekem feketével van az ujjára nyomva a felirat, nem ilyen arany/sárgás színben: PÓLÓ

Járt hozzá egy kártyapakli, egy poszter, amit megint összehajtottak és egy térkép, amiből újat kértem, hogy az ne legyen összehajtva. :Ð
    A térkép hátán kód, amivel az exkluzív tartalom oldható fel.

A kézikönyv hátán a Watch Dogs reklámja, miszerint NextGen-re ma jelenik meg!
  • ratgab
    Igen a főszállal kapcsolatban én is ezt hallottam. De ez a játék már inkább kicsit sandbox. Valahol a kollégának aki ezt írta lentebb ebben igaza is van.
  • Pluskast
    Szerintem baromi élvezetes. Én "most" értem el oda, hogy van már saját hajóm és azt kell mondjam, hogy hihetetlen élmény. A 3. részben is a tengeri csatározások tetszettek a legjobban és itt ez hatványozottan igaz. A fő küldetés része viszont eddig igazából picit csalódás mert eléggé semmilyen és ahogy olvastam a kritikákat tényleg igaz, hogy gyakorlatilag majd mindegyik ilyen lopakodós küldetés. Persze lehet később most, hogy már van hajóm ez meg fog változni. Szóval összességében tetszik, szerintem tényleg nagyon jó lett.
  • ratgab
    Most őszintén, aki pc-n akar játszani, annak ezzel számolni kell. Sajnos ez van. Vagy marad a kompromisszum, hogy mindent leveszel alacsony beállításra.

Na de kinek milyen élménye van eddig a játékban? Futást most hagyjuk inkább ,mert sehova nem vezet csak flamehez.
  • MerlinW
    Most tényleg folytatjátok azt a témát, amiért be lett zárva a topik?
  • a.carkey
    Az egész konzol-PC "háború" a fejlesztő, és főleg a kiadó cégek lustasága miatt létezik.
  • grebber
    Igen volt már!És milyen igaza van.
    De én emiatt nem karaj pct hanem next gent vennék.
  • PeeTeR
    egy masik cikk ugyan errol mashogy megfogalmazva egy azon mondani valoval.
    amugy igaza van :D
  • Maxtreme
    na ez igen, magától elküldte a postot :D

Na szóval:
    Volt már?
    Szarul fut a játék? Vegyél új gépet k*csög - by ubisoft
  • Maxtreme
    Volt már?

• PeeTeR
    Hoist the black Flag, LADS!
  • Maximus4
    A topik újra nyitva!Remélem ezek után normális mederben fog folyni a társalgás.
  • Maximus4

Látom nagy ívben tojtatok arra amit beírtam.Rendben.Akkor egy kis időre pihen a topik,addig pontozok!
  • Skyline
    Atyaég befejeztem, nyilván az a hibás aki egy sztereotípiát megcáfol értelmesen és nem az aki egyből ebben konzolszidást lát és teleflémeli a topikot... Ennyi.:)
  • Kongy
    Már a moditopikban is védi magát.. :) +1 figyelmeztetés :D
  • ratgab
    Tetézd még lesz itt macisajt mindjárt. Csak nehogy rögtön 3-at gyűjts be egyszerre.
  • Kongy
    Folyamatosan személyeskedsz, vedd már észre magad. Én semmi rosszat nem mondtam rád, csak arra amit mondtál, erre már szerencsétlen idióta vagyok... :) Okééé...
  • CroftManor
    Megnézheted barátom ki az ACR meg az AC3 házigazdája. Aztán hülyézzé.
  • Skyline
    Jajj mennyire reszketek, bejössz flame-elsz konzolfanatikusként és mész egyből panaszkodni ha sérelem ér.:)
  • Kongy
    Nyugodj meg "barátom" már jelentve vagy személyeskedésért :)