Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De épp ezaz, hogy ez sokkal jobban fut, mint 3 futott, szóval no para.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nfrequency
Köszönöm a segítséget, sajnos nagy defektem a grafikaérzékenység. "Bevilágítás izé" nélkül elkezdek szorongani. 😊
Ideje egy GTX660Ti3GB-re upgradelni.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

bajgunar
Alanti gépen nekem normal beállításokkal 1920x1200-ban, AA és megvilágítási izé nélkül, nameg az ocsmány blur kikapcsolásával játszható (igaz nem 60, de nem is diafilm) fps-el megy. Akadozni akkor szokott, ha kilépek anubisból és a nagy épületben kóricálok. Na ott aztán szokott lenni fps drop. Amilyen még egy atom dzsungel szigetvilágban sem jött még elõ.
High és med graf közt külömbséget nem nagyon vettem észre, csak hogy kevesebb lesz az fps pár képkockával.
Mindenesetre a gépemhez képest elég jól megy. De azért egy új VGA mostmár tényleg elkélne.
Kapcsold ki az AA-t (minek felrakni 8x-osra? ), meg az árnyékot tedd normal-ra (az sem sokkal szebb high-on), és kapcsold ki a motion blur-t (nem vagy halszemû, hogy homályosan láss a játékban) és már egybõl menni is fog a játék játszható sebességgel szarabb gépeken.
nfrequency
igen, mondjuk soha nem laggol csak érezhetõen lassabban reagál. Lehet ha nem az FPS számot bámulnám, kevésbé zavarna 😊

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

grebber
Azóta már észleltem és töltöm is!
Ez is az uplayt minõsíti amúgy hogy uplay storba vett játék nem adódik hozzá automatice a fiokhoz hanem serialt ad csak.Vicces!
Mindegy lényegtelen szedi gyök 2-vel az a lényeg.
Remélem csutka low grafikán elfut majd!

Next PC upgrade: 2022

Az email címedre kellett hogy kapjál egy levelet az Ubitól(tegnap), abban van egy kulcs, azt kell beaktiválni Uplayben. Nem automatikus.
Shep
Kezdõ szigetnél nekem is jelentkezett, utána Havannában nincsen gond, gyanítom a kisebb sok növényes szigeteken jön elõ a probléma, persze van akinek fel sem tûnik, hogy mondjuk csak 21fps-el megy a játék, ezért nem lehet igazán az olyan hsz-ekre mit adni ,hogy hát nekem nem akad. Ja, 21 fps-nél sem akad, csak érezhetõen lassúbb az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nfrequency
Én értem, hogy sok a dudva ami mind mozog, meg árnyékot vet. De az összkép közel sem olyan meggyõzõ, mint mondjuk a Tomb Raidernél. BF4, NFS:Rivals teljesen jól fut magasabb beállításokkal 1080p-ben. Nem szeretek nagyon sokat játszani virágbolti verzióval, csak az optimalizálás miatt szedem le, mielõtt megvenném. A lényeg, hogy borzasztó rosszul fut a játék: 25 FPS-re is leesik néha. Máshol olvastam, hogy ez csak a kezdõ szigetnél jelentkezik.

Ez tényleg így van, vagy inkább felejtsem el a vásárlást mert végig ilyen lesz?

Még annyi, hogy ha visszaveszek a grafikából, látványosan rosszabb az összkép, ami szerintem(!) egyébként sem túl meggyõzõ.

grebber
Hát ez nem mostanában lesz tesztelve Uplay-en még mindig nincs ott nekem az nvidia promo után.<#falbav>

grebber
Ezeket már mind végigjátszottam!
De az öröm hogy végre majd kimondhatom max grafikán is felbecsülhetetlen!

Caliph
új nvidia driver van akit érint az fps drop nvidián

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

JaSoN HuNTeR
Ezeket konzolon nem tudtad játszani? Ugyanaz a élmény, habár a grafika gyengébb de ez TÉNY és egy egér el kellene szerény véleményem szerint õõõ pl az FPS játékokhoz, de nem értem a logikádat.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Nem tudom mit generálod a negatív kommenteket h szarul van optimalizálva,de visszatérve nem egy mai darab a géped.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Csak reggel jutok nagygéphez,hogy megnézzem hogy fut az AC4 a pcmen!
Mivel a 3 is világbajnok okádmányul ment ez még ugy se fog.
Az biztos addig nem fejéesztek amig valami be nem hal a pc-n.
Addig ezzel szüttyögök ,vagy törik a next geneket és akkor veszem mindkettõt.
Azt ha gépet fejlesztek akkor legalább évekre visszamenõleg végigtolhatom végre maxon azt a sok game-et ami most nem fut maxon.Sajnos van egy rakás.(Csak hogy párat említsek:Crysis összes, Metro összes,Far Cry 3,Battlefield 3-4,Ghost Recon,Sleeping Dogs,GTA 4,Tomb Raider,Witcher 2, Batman AC,ARMA 2-3,Mafia2,....stb)

De ha kiadok majd 300k-t legalább lesz értelme,mert akkor végre elmondhatom ,hogy 7 év után tudok maxon játszani a Crysissal.
Biztos megkönnyezem majd.

Myselor
na sikerült megcsinálni az összes assassin küldetést megjavult magától.jó ez a kard😊
Ha Nextgen miatti gépigény emelkedésre gondolsz az engem marhára nem tud érdekelni.

Jövõre engem a Witcher 3 és a Dragon Age 3 mellett a Gta 5 érdekel és ennyi. Ami nem fut majd azt meg kihagyom. 3 évig nincs most gépfejlesztés az biztos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Shep
Ez elég komoly szakmai megközelítés volt. Remélem nem publikálod ezeket az észrevételeket! 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Majd fogsz te még sírni hamarosan 😄

Shep
Persze. A 2 giga videomemória miatt nem akad neki, mert van elég hely hova tölteni a dudvákat.

*Jólvan sikeresen elkúrtam, nem ide jött volna 😄DD
Ennek proci kell. Aki már nagyon régóta az iparban van tudja, hogy melyik az a bizonyos szaggatás ami GPU miatt és melyik prociterhelés miatt.
Míg ha a proci van terhelve, akkor nagyobbakat, ha a videókari, akkor kisebbeket.
Akkor innentõl ne mond, hogy szarul van valami optimalizálva ha kenyérpirítón próbálod futtatni...XD

Shep
Jó gyerek azzal persze ,hogy nem lassult be. 😄

rage
Nálam Boston úgy mûködött, hogy a földet kellett nézzem, akkor tudtam normálisan elõrehaladni :-DD

Az elsõ patch viszont óriásit dobott rajta.
Utána döntöttem el, hogy mégis megveszem, ha már az összes elõzõ rész is megvan.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Gigabyte 7850 OC 2 gb-s

már én is kiváncsi vagyok
meg hogy mi a vga
Holnap letesztelem és leírom ide nektek a tapasztalatokat.

0 day vettem azt is. Borzalmasan szaggatott Bostonban. Nekem csak a gépcsere oldotta meg a szaggatást.

azt tudom,hogy nekem ugye magas minden 4890-el..na feltoltam maxra,még a menü is szakadozott 😊
rage
Az AC3 nem futott jól - eleinte, míg ki nem jött hozzá egy patch, majd egy driver. Utána tökéletes volt. Warezzel próbáltam ki, majd megvettem, nem volt különbség.

A 4. már alapból tökéletesen fut, ezt is meg fogom venni újság elõfizetéshez csatolva.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Még nem sokat toltam kb. 10 perc, eddig nem volt gond. Holnap folyt köv.(feltolom maxra és megnézem úgy is) Ma már nem merülök inkább bele.

Shep
Nekem azzal semmi gondom nem volt.

Shep
Ja, ok, nekem is jó fut de ettõl még volt lassulás a kezdõ szigeten.

Emlékszem AC3-ban Bostonban hogy futott. Ez közel sem fut úgy.

Nem nézek, jól fut és kész.

Shep
Hát akkor lehet, hogy csak az uplayes a gáz, a steames meg jó. Mindegy mert nagy gond ezzel sincs.

Shep
FPS-t nézzél, ne szemre beszélgessünk érzésekrõl.

Jah és driver fene se tudja már mikor. Minimum 2 hónapos.

aztán nvidia logóval reklámozzák..valami nem smakkol
Én meg még feljebb fogom venni, mert bírja ez a vas, fullra feldobom a beállításokat és megnézzük mennyire viszi. Amúgy itt AMD kártya mozgatja a játékot.

de ez hogy,hogy ennyire változó?
nekem kaki 4890-en minden magas és futott mint a nyúl
Myselor
meglett az a szar,de nem a térkép segítségével xd
Ja, és az optimalizálás gáz lett. Elég sok akadás van fullon az én konfigommal(Legalábbis zavar, nem tudok elmenni mellette.). Azért szégyen, hogy a BF4 pl. gond nélkül megy, ez a játék meg nem. Lentebb veszem a grafikát és akkor jó lesz, de azért már...
Nvidia driver persze a mai legfrissebb és Win8.1 .
Myselor
na tök jó.örülök hogy végülis megoldották😊
Mûködik, pöccre indult és gyönyörû gyerekek, gyönyörû.

Kb. High beállításokon van Full HD felbontáson (1920x1080) egy pisszenés nem sok annyit sem lassul be.

Mit is írt Shep? Eddig vagy nem találkoztam olyan hellyel, ahol sok a növény, vagy eredetinél ez a probléma nem áll fent.

Myselor
reméljük hogy menni fog😊
Lehet játszani ma este is már, akár Steam-es verzió van meg, akár Uplay-es. 😉 Csak elõrehozták a megjelenést mára EU-ban is.
Nvidia kupon Limited Edition helyett DELUXE lett!! Ez nem tudom baki-e vagy meglepetésnek szánták, de mindenképpen pozitívum!
rage
Most szimplán a játék mappájába kell 2 filet másolni, nem barmolódik szét az uplay.

Update. Úgy néz ki módosították a run restrictions bejegyzést és most installál a játékom. Meglátjuk futni is fog-e.