3496
13460980771376987028.jpg
  • PeeTeR
    phenom ii x2 545 @ 3/radeon 4870 512mb/4gb kingston 1333 - ismerosom ilyen konfigon nyomja eeeees 1280x800 @ low/medium graf mix mellett vigan elvan vele. O meg tud ezzel baratkozni mert nem "hc gamer".
  • MerlinW
    Jó pár embernek megy itt 2 maggal is, így gondolom elég. Biztos ami biztos, töltsd le a virágboltit és próbáld ki, mielőtt megvennéd.
  • Picar77
    Hali!

Megnéztem a minimális gépigényét a játéknak:

CPU
    Minimum: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
    You Have: Intel(R) Core(TM) i3-2130 CPU @ 3.40GHz (failed kapok a cpu miatt minden más még az ajánlott gépigénynél is bőven több)

Tényleg kell hozzá 4 magos proci ?
    Van esély hogy azzal is elmegy ami nekem van ?

• MerlinW
    Itt is megosztanám a családi fotómat:)

• MerlinW
    Középső egérgomb. (fusd végig a controls menüt, ott van minden, mi mit csinál.)
  • a.carkey
    Azt a jobboldali statisztikát, mely betöltéskor fogad nem lehet egy gombnyomással valahogy előhozni? Csak menüből érhető el?

• JethroHUN
    Csóri assassinok szedegetik fel az aprót a társaik hulláiról.
    link

• a.carkey
    Ha neked minden szar, akkor tényleg nem tudok erre mit mondani. :D

Nem ma csinálták, az tény. Én először 2007-ben tévedtem be a bétába, és pár év alatt beleraktam 12(?) akkor max szintű karaktert, és kb. minden akkoriban építhető hajót megépítettem.

Akkoriban csak szerverek kiürülése és a játékosok hanyagolása miatt hagytam abba. Elvileg most jobb a helyzet (f2p), de tény, hogy sok hiányossága van/maradt.
  • JethroHUN
    Kár, hogy egy rakás szar.
  • a.carkey
    Aki realisztikusABB kalózkodásra és hajózásra vágyik, keresse fel a Pirates of the Burning Sea MMO-t! :)

• Gary
    Háát, egyszer régen, egy Sid Meier nevű emberke, készített valami Pirates! nevű bithalmazt elég sok platformra...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Én a C64-es verzióval játszottam sokat (Basic-ben írt program volt, gépikód támogatással).
    Viszont, ott is limitálva volt a flottádban lévő hajók száma, de vesztes csatából lehettél hajótörött. Sajnos, a csata szimulációja nem érzékeltette a hajók méretét, csak Te tudtad mekkora szappantartót támadtál meg, viszont volt némi "fizika". Nagy hajók széllel szemben sokkal lassabbak voltak és lomhábban is fordultak. Viszont ott nagyon ritkán jött be, hogy csáklyázás után, egyedül lekommandóztad az ellenfél legénységét. Nos, ez is hemzsegett a hibáktól! :Ð

Empty: Azok az állatok élőhelyei. Azon a környéken, a képen látható vaddal fogsz összefutni.
  • Empty
    Most kezdtem a játékot nemrég. Az állatokkal mit kell csinálni amik a térképen láthatóak? Erre nem jöttem rá! Kösz!
  • grebber
    Amúgy meg ha realiaztikus lenne a hajózás/hajócsatás rész akkor meg az lenne a bJ.
    Kb a gép 3 lövéssel leszedné az árbocot és semmit nem haladnál tovább nyithatnánk a vízbr egy fejessel hogy esetleg az ellen hajójára felmászva mindenkit szanaszerteszéjjel kaszabólva elfoglaljuk a gép még menetképes hajóját.
    Már a 3. ilyen után ezért lenne szarozva a game.

Egyébként amit leírtam ki....ott jó lenne egy játékban átélni.A még szét nem lőtt de megcsáklyázott elfoglalt hajókon kijelőlni a kapitányunkat és egyre növekvő flottával a tengerek oceánok világúrai lehetnénk.Vagy egy vesztes csata után az atomjaira robbant hajónk fadarabján sodrodva kietlen szigetre érkezünk ahol nekünk kell a 0-ról egy tutajt építeni majd viszatérni stb..
    Csak hát sajnos senki nem vállal be egy ilyen gameet :-(
  • Tikal #1922
    A vitorlát nem látnám hogy sérül, kicsit rongyos de ennyi, jo lenne ha szét lehetne lőni az árbocokat, aztán nem tudna mozdulni a célpont :)

Volt egy csatám az egyik legendary-val, meg van a gyenge pontja, de mikor mortarral oda lő ahova akar így elég nehéz megfogni… konkrétan hátulról ütközök neki, aztán követem szorosan és oda is oda talál, én nem tudom ilyen közelre lőni mortar-ral…
  • Shep
    Én egyébként el tudtam volna képzelni olyat, hogy pl. a legénységnek lehet parancsokat adni, szívtani őket, vagy éppen cimborálni velük és ennek függvényében változna a morál, ami ha nem úgy alakul ahogy kellene akkor akár lázadás is kitörhetne, meg pl. lehetne velük kockázni, kártyázni vagy akármi. Na de kell valami a következő 4 részre is :D
  • jarlaxxe
    Ennél több szabadságot nem nagyon kapsz egy ilyen játékban se. A mini játékok meg mindig, mindenhol helyhez kötöttek.
  • mike01010101
    De ha már van töltőképernyő (elfogadjuk, hogy van) akkor miért nem lehet sokkal több épületbe bemenni, miért nincs sokkal több belső tér?
    Igazából nem bántam meg, hogy megvettem a játékot (mindegyik rész megvan kivéve a Revelationt) de többet vártam. Sokkal több szabadságot vártam, úgy értve, hogy a szórakoztató dolgok, pl cápa vadászat szabadabban és integráltan a játék rész legyen, ne csak fix helyeken, független aljáték.
    Összességében nem jobb (de nem is rosszabb), mint a 3. ami nagyon jó volt.

• Tikal #1918
    GTA V, PS3 szintén….
  • Shep
    Tetszik ez a játék, itt legalább már nem üldöz a fél város ha egyszer véletlenül valaki kiszúr. :) Az is tetszik, mikor kifutok a küldetési területről és deszinkronizálódás miatt vége a küldetésnek.
  • a.carkey
    SWG
  • krisztajo
    Valahogy éreztem, hogy ennyire egyszerű lesz.
    Égek mint a rongy, de azért köszi!
  • Zegi Norbi HUN
    Az agyonszarozott Prototype 2-ben faszán meg tudták csinálni, más játékban nem nagyon:/ Ez van, a 21. században úgy látszik ez sajnos lehetetlen...
  • Hunor1
    igen láttam videón 2 lokációt is ami még nincs feloldva. no akkor megyek tovább a főszálon.
  • Hunor1
    gyűjtögetem ezeket a maja köveket. még 2 hiányzik de az istennek sem találok olyan helyet ahol még lenne. minden helyszínen jártam már(azt hiszem) lehet hogy bizonyos helyszineket csak a story előre haladtával old fel a játék. ( válik láthatóvá a mapon?) Charlston erődjét kell megtámadnom éppen , ott kell találkozzam Fekete Szakállal. Itt tartok a főszálon.
  • ratgab
    Csak arra írtam, hogy kérdezted volt-e figyelmeztetés. Nem csak figyelmeztetés volt, hanem "jutalmazás" is volt érte.
  • Tikal #1910
    az a téma engem nem érdekel, hülyeség :)
  • ratgab
    Visszaolvasol és meglátod. Pc vs konzol vita volt (egyszerűség kedvéért flame-ért kapták). Mindkét hangadó több macisajttal távozott.
  • Tikal #1908
    nekem pont a sunnyogással van bajom… mert nincs :) két bokor között is ugy kell átfutni, nem tud átgurulni, vagy lopakodva átosonni..
  • Tikal #1907
    volt már figyelmeztetés valakinek? ha igen, mire?:)
  • Myselor
    megnyomod a tabot és beadja:)
  • wedge31
    Szerencsére én egyik elöző részt se játszottam végig igy nincsenek régi játékmechanikai elvárásaim.
    A kalózos hangulat abszolút viszi előre a játékot a harc casual, gyalog és hajóval is egyaránt de ez egyáltalán nem zavaró, szvsz.
    Összeségében az egész játék egy könnyed szórakozás érzését kelti és annak maradéktalanul meg is felel.
    A rengeteg sunyogást meg én spec kimondotan élvezem mert kedvelem a lopakodós játékokat.
    A vadászat/craft is bejön eddig fc3 felling az egész.
  • krisztajo
    Sziasztok! Én még csak most kezdtem a játékot, épphogy Havannába értem.
    Szóval bocsi, ha nagy lámaságot kérdezek.
    Csak az a kis térképünk van, ami balra mindig látszik vagy van valami nagyobb is amin lehet látni az egész várost? Jó lenne, hogy tudjam hová kell mennem és mit hol tudok összegyűjteni. És esetleg világtérkép? Ezeket hogyan lehet előhozni?
  • Hunor1
    NEM KELL BEZÁRNI. CSAK AZOKAT AZ EMBEREKET KIZÁRNI INNEN AKIK NEM ADNAK A FIGYELMEZTETÉSRE.
  • Myselor
    támogatom.itt nem tudják élvezni a játékot komolyan
  • grebber
    Szerintem a hogyan fut a jó és szar gépeken téma sokkal jobb volt mint ez a nekem teszik mert jó játék vs nagy rakás szarkupac a játék téma!
    Zárjuk be megint de most 2 hónapra mire lecseng az őrület!
  • TomDantes
    Oké, oké. Akkor töröld le. Na, sokkal jobb lesz utána a közérzeted
  • Tikal #1899
    Más: mikor jut már el oda a sorozat, hogy nem lesz töltő képernyő ha bemegyek egy üzletbe, vagy a kabinomba?? Miért olyan lehetetlen ezt megcsinálni?
  • Tikal #1898
    Persze, de a legendás hajók az más tészta, azok rohadt durvák, persze, hogy nehéz…. mit kezdjek a 16 ágyummal 60 ellen? :D Ezt való életben se vállalta volna be senki :)
  • Myselor
    menj rá alap hajóval a fregattokra,vagy a legandarykra vagy több hajóra egyszerre,van azért kihívás hidd el
  • Hoz_Hun
    -----> Legendary Ships.

Tudom, nem realisztikus. De van benne kihívás. Menj neki szarul fejlesztett hajóval és szenvedj. De vedd videóra mert szivesen megnézném egy szar hajó vs Legendás hajó küzdelmét, úgy hogy az előbbi nyer.