3496
-
#1975 én már eljutottam,annyi volt a gond hogy ott alapbol jönnek a hajók legalábbis nekem és azért nem tudtam elkezdeni.amúgy kiírja hogy tartsd lenyomva az s gombot a küldetés kezdéséhez -
#1974 Most foglaltam el a történetben szereplő erődöt, ott szerencsére nem volt ilyen, de majdnem szétkapott az erőd meg a csatahajó ami jött, igaz szólt ,hogy fejleszteni kellene, de mondom ááá csak megnézem :) -
#1973 Szerintem a save-nek nincs köze a crackhez
Max be kell másolni majd oda, ahová az eredeti mentést készít.
Aztán vagy működik, vagy sem. -
Conqvistador #1972 Ne is mondd kész rémálom :D
Hajszálon múlt, hogy nem borult fel a "csóka" az egyik cunami után :D -
Conqvistador #1971 Valaki már eljutott a 12es szekvenciáig?
Valami probléma van amit nem tudok megítélni, hogy játékhiba vagy csak én nem oldottam fel valami előfeltételt?
A quest kezdő neve: Az örökös tüske
A felkiáltójelhez közeledve azt írja, hogy a terület lezárva (az emlék nem elérhető?)
A sziget egyik felén lévő erődrndszert már feloldottam ami hozzá tartozik. A sziget 1/3a viszont még egy lezárt részhez tartozik. Ez okozhatja a probllémát? a Koordináta(524,251)
Ha érdemi válasz lenne a problémámra azt megköszönném. -
Hunor1 #1970 legendary hajós csatákról:
1X bepróbáltam a HMS Prince-t. elvert mint jég a határt. igaz nem volt kimaxolva a hajóm. a problémo ott volt hogy akárhányszor rá akartam menni beadja a videót amint rám fordul és mindig szemből kell fogadnom, ráadásul kurva nagy ködben. azt kérdezném hogy a többi legendás hajónál is ugyan ez van vagy minegyik máshogy reagál? ( vagy is mindet szemből kapjuk? nincs előzetes manőverezési lehetőség hogy a tatja felől támadhassak rá ? ) -
#1969 az erőd foglalós résznél izgi tud lenni amikor még nem olyan fejlett a hajód,bebassza a vihart és jönnek sorban a hajók is.:D -
ratgab #1968 Mivel belepiszkál az ubilauncherbe a crack ezért kötve hiszem. De az esély megvan rá. -
#1967 Valószínűleg megveszem a játékot, mert tényleg jó, másrészt megvan az eddigi összes rész is - kérdésem, hogy a 3dm-es save kompatibilis az eredeti játék mentésével?
Vagyis tudom folytatni az eredetivel ott, ahol abbahagytam? -
#1966 Tökre tetszik ,hogy szinte mindenhol zárt területen hajózok és tele a tenger ellenséges hajókkal. -
#1965 Áh b+
*Peck -
#1964 Totál KO az UBI az elmúlt pár napban. Mind a szerverei, mind a shopja. :( -
#1963 Kalózos:
1. Pirates (A Polanski-féle)
2. Pirates of the Caribbean I.
3. Il corsaro nero (Spencer-Hill)
Kicsit kalózos, de nagyon jó:
4.Captain Horatio Hornblower R.N. (Gregory Pack)
Kicsit sem kalózos, de a legjobb hajós sorozat ami nem Onedin család :D :
5.Hornblower (TV)
Legjobb hajós film:
Master and Commander
Többi kalózos film:
The Sea Hawk
Captain Blood
Against All Flags
ÉS majd 2014. január 25-től a tévében:
Black Sails (A Starztól) -
mgkp #1962 Az a vicc, hogy nekem ennél jobb a configom és very low-on 16 fps-nél nem megy feljebb, mikor villámlik lemegy akár 10-re is.
Nem nagyon értem ezt az egészet. -
#1961 Nekem is pontosan ugyan ez a véleményem. -
#1960 Találtan egy kis exploitot a játékban. Nyilakat (sleeping and berserker dart) nem éri meg a csontból (bone) csinálni. 1 csont (1 állatból 1db esik) = 1 db nyíl. Viszont 50R-ért el lehet adni egy csontot, míg a nyíl csak 25R-be kerül. -
Metontour #1959 Lehet kicsit fura kérdés és off de örülnék ha tudnátok segíteni!
Tegnap kezdtem letölteni a Black Flaget Uplayen és a netem kis idő múlva szétkapcsol amúgy megy rendesen de amint Black flaget töltenék két perc múlva behal.Okozhatja ezt valahogy a Uplay vagy más a gond? -
#1958 ezt ki is hangsulyozta a Starz a comic con -on :D
"afféle véres-csöcsös sötét feelingű dolog lesz" varos nagyon ;p -
Hát, ha a Pirates of the Carribean nem elég jó, akkor Google is your friend. Sok kalózos filmet csináltak a múlt században, bár azok ma már nyilván túlromantizáltnak tűnnek.
A Kincses sziget nem rossz választás, több feldolgozása is van, a Mutiny on the Bounty dettó, bár ez nem kalózos a szó közeli értelmében.
Egyébként meg jövőre jön ez a sorozat:
Black Sails
Gyanítom, hogy ez is afféle véres-csöcsös sötét feelingű dolog lesz, mint amik manapság divatosak
Addig meg hallgass zenét:
Alestorm - Keelhauled
És persze bármi a Running Wild-tól :) -
mike01010101 #1956 Az a helyzet, hogy vannak olyan játékok, amit nagyon akar szeretni az ember és nehéz szembesülni, hogy annyira mégsem lett jó. Jó a játék, de szerintem nem lett jobb mint a 3. A leegyszerűsített hajózás, az egyforma szigetek és egyhangú városkák...
Az idei gyenge felhozatalban megállja a helyét, de nem lett klasszikus. (ez mind magánvélemény) -
#1955 nah hát azt hiszem ez sokkal jobb lett mint a három, nagyon tetszik.. legalább ez nem volt pénzkidobás :) -
#1954 12szekvenciából áll -
Party Hard #1953 Valaki tud valami jó kalózos filmet? -
Party Hard #1952 Loool Jobban fut mint a 3 as...
Valaki tudja hány fejezetből áll?
-
#1951 de céééép
gratula, ez igy gyonyoru egyutt -
#1950 Javítva..:) -
#1949 Persze, ez igaz, de valami sérülés csak kellene hogy legyen, mikor már rálőttem 5 sorozatot és semmi baja a vitorláknak, legalább látszatra sérühetne :) -
#1948 ezek dlc tartalmak 3 sziget van:) -
Hunor1 #1947 főszálon ott tartok hogy Kenwayt meg egy másik kalózt kiteszik az egyik szigeten. észrevettem hogy új helyek nyíltak meg a térkép szélén, hatszögletű keretben egy betű, ez jelzi a helyet. vagy ezek a dlc tartalmak? -
Hunor1 #1946 3 ágyúsoros hajónál van ez. alsó sor, majd középső és végül a fedélzeti ágyúk tüzelnek. de amúgy igazad van mert a csókával is baromira gyorsan lehet oldal sortüzet adni. -
#1945 Erről beszélek. Itt 3x tud lőni egymás után... de amúgy a 4-5 sem ritka. Ez mégis mi a franc? link
-
#1944 Semmi gond, lenyilatkozták, hogy a következő rész lesz az igazi :D -
#1943 Ki hol tart? Össze futottatok már frigate-tel vagy man of war-ral? Csak szerintem nem stimmel valami azokkal a hajókkal? A full automata, újratöltés mentes gatling ágyúikra gondolok... -
#1942 Van gentle push. Ha a gyors sétát nyomod, akkor automatikusan eltolja az embereket, nem löki fel őket. Míg ugye a lopás gomb is külön van. Nem úgy mint az AC2 ben ahol mentél a gyors sétával és közben daráltad a pénzt befele ha neki mentél valakinek. -
#1941 Köszi.
Röhej, de a legelején végigolvastam, hogy van ilyen, de középső gombra nem reagált. Áttettem billentyűzetre, így most jó. -
#1940 jogos, kicsit ketertelmure sikerult. csak arra celoztam, hogy tisztaban a gepe teljesitmenyevel es koraval, nem var csodat, hangulat es elmeny amire vagyik ahogy az kozben mar masok is irtak. -
#1939 hát igen így van.:)
-
ratgab #1938 Mert neked is az élmény számít a többi meg csak mellékes dolog. Ez így van rendjén amúgy. -
#1937 vagy csak nem grafika buzi,nem a frame esés és az fps számra veri
jólteszi amúgy én is alacsony beállításon játszottam végig,és nagyon jó volt nekem úgyis:) -
#1936 Megjegyzem, pont a hc gamer az aki tojik a grafikára:)