Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Azt kell low-ra venned ami a dudvákat pakolja, ki asszem a legfelsõ opció. Egyébként fura, mert nálam meg a szigeten volt gond Havannában már nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Az elején a kis szigeten kezdtem örülni,hogy wtf ilyen jól megy mert ott simán játszható volt.Havannában 10-20 fps között fut.
A nem akadáshoz való megfelelõ beállítások felderítése folyamatban...

Next PC upgrade: 2022

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A RELOADED verzióban van magyar és angol nyelv?
Shep
Egyébként van külön lopakodás gomb?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mert még él bennük, hogy az 1vs1 az nagyobb tiszteletet érdemel 😊

JethroHUN
Hol van a fegyver és eszköz választó tárcsa? Nekem sehogy nem jön elõ.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

enlightened
Ha egyszerre jönnének akkor már esélyed nem lenne. Szerintem sokat javult a harc a 3 óta, pl ott az élõ pajzs amikor magad elé rántottál egy embert és abba lõttek elég nehezen kivitelezhetõ volt. Itt ha harcolsz valakivel és egy másik éppen rád céloz akkor automatikusan felajánlja az élõ pajzsot, ha megnyomod az X-et(PS3) és be is rántja maga elé az embert. Ez tökre tetszik pl. A másik jó dolog hogy 4 et lõhetsz egymás után ezzel lekaszálhatsz 4 embert egyszerre és közben még ilyen mátrixosan be is mozog Edward.

JethroHUN
Jah persze biztos.... ugyan az a "lopakodás" mint eddig. Végig sétálsz az õrök mögött. Ami a splinter cell-be van az lopakodás, ami itt az semmi.

De az a 2 kardos harc ez valami rettentesen béna...

Hidden Trophy-t hogy kell meg csinálni? Már csak ez az egy van.
bocs, de evés közben még rosszabbul gépelek 😊

BF3: Atomiccore

Szerintem az a legjobb, amikor 4en körülvesznek, de szépen megvárják, amíg leölöd õket egyesével. tisztára, mint a régi verekedõs filmekben. 5 emberke a háttérben himbálózik jobbra-bal, amíg a társuk egyedül egyedül küzd a fõhõssel. :-D

enlightened
Akkor te leszel az aki nem fogja tudni kijátszani 100%osra, mert az összes asszasszinküldetés bebuggol majd, miután elmenekült a célpont. 😄

JaSoN HuNTeR
Fektessenek 😄 Én az vagyok aki odarohan és levágok mindenkit <#banplz>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

nfrequency
Elvileg azt mondták a fejlesztõk, hogy megint nagyobb hangsúlyt fektettek a lopakodásra mint a nyílt harcra.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Shep
Na akkor nem csak nekem tûnt fel ,hogy még árkádabb lett a harc, ráadásul sokszor csak úgy egymásba suhintanak ,meg mellé szúr de mégis talál meg ilyenek. Kicsit olyan fércmunkának tûnik.

Tengeri csata közben több hajóval, viharban v. csak sétálgattál egy közepes szigeten a bozótosban?

JethroHUN
Nálam minden highon van (kivéve az árnyék, mert az normál) Meg szimpla FXAA élsímás van beállítva. Normálisan fut 32 fps volt a legalja.

Amúgy mi a franc ez az abstergo entertainment? <#vigyor5> azt a ez a animus keretsztori. (majd kiderül)

Csak szerintem lett lebutítva a kardozás? AC3ban még lehetett, elugrani, védeni, parry+counter attackot használni. Itt csak az elõbbi van.

Shep
Igen, arra gondoltam, tehát akkor ezek szerint tök nyolc melyik verzióval próbálkozik az ember.

nfrequency
Ezt hogy érted? írtam lent, hogy még virágbolti..pont a lowFPS miatt szenvedek, hogy megvegyem-e. De ha erre gondolsz: reloaded.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Shep
Játék melyik verziója?

nfrequency
Semmi változás az új driver után.

Ez ilyen grafikabuzi szleng lehet akkor. Azt tényleg nem tudom értelmezni...<#beka3>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Tegnap amúgy jött ki új NV driver ami elvileg jobb futást biztosít az AC meg az NFS esetében. Ja, és nem béta.

Medium,nem kell ilyen😊
nfrequency
szerintem is: ma már mindenki kicsit túlszámolja a tápot, szóval azt viheted át, jobb esetben a ház is adott, HDD is. Ha nyáron veszed akkor: i5 proci 60ezer.VGA 60-65. Új alaplap:30. 8GB ram 15-20. Megvagy 😊

Shep
Biztos kell majd neki 2 GTX690 SLI-ben 😊

Shep
Mondom ,hogy nem érted mirõl beszélek. DS-tõl veszel órákat? 😊

bajgunar
~150k-bõl elég korrekt gépet össze lehet már tenni. Ami 48x-os AA, meg SSAO, meg HBAO ultra/megha/hyper high beállítás nélkül simán viszi akadásmentesen ~40-60 fps-el max/high beállítások mellet full hd-ban egy monitoron a mai játékok ~80%-át. (de merem rá azt is mondani, hogy 98%-át)
grebber
Remélem lesz errõl videó miben lesznek másabban a dolgok!

nfrequency
Amíg normálisan csinálja az ember nincs ezzel gond 😊

Egyébként meg pécét lehet ésszel fejleszteni. Ha anyu megveszi 13 éves csemetéjének az Nvidia Titant csak azért, hogy aztán széttrollkodja a fórumot..hát olyan is van. Aztán van aki azért köcsögözik mindenkit mert az õ ZX Spectrumán csak 10 FPS-sel fut a játék, viszont szerinte ez fullmaxon bõven elég és mindenki elmehet a picsába, ilyen is van.

Az én konfigomat 110-ért vettem úgy, hogy mindent cseréltem csak a VGA jött át az elõzõ AMD Phenom X3 procis konfigból. Most egy 660Ti3Gb szerintem tökéletesen elég lesz a következõ generációra, még ha némi - egyébként szemmel nem látható - kompromisszumokra kell majd hajlani.

ON: amúgy azt nézem, hogy mezei 660Ti már nagyon szépen viszi a gamét ugyanazon procival ami nekem van.

Én is kedvelem a Pc-t mindig is kedveltem.Viszont olyan Atom gépek kellenek a jó graf-hoz,hogy nem egyszerû azt megvenni manapság.
Ilyen Medium Pc meg nekem többet nem kell,volt már egy rakattal.
Most levegyem a grafikát akkor kb.ugyanott lennék mint konzolon.

Jönnek az új konzolok és döntsem el mit veszek.Õszintén még nem tudom,ha lesz 300 ezrem mondjuk februárra(erre az idõre tervezek új v.mi masinát) akkor PC-t veszek HA abból tudok venni tényleg egy jó gépet.
Ha nem akkor egyértelmû,hogy next-gen konzolt veszek 120-ért.

Amúgy jó kis pc vs konzol témát generáltunk😄
Hát ha neked az a szórakoztató, hogy látod minél magasabb az FPS szám az nem az én gondom. Az a te gondod.

Én játszom inkább és ha nem szaggat, akkor egy rossz szavam nincs akkor sem ha 120 az fps és akkor sem ha 30 vagy 21 (tudtommal 30-ig láthat az emberi szem szaggatást fölötte meg nem is érzékeli a különbséget).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Nem sértõdök be nem vagyok 3 éves!Szóba kerül szóba hozom ennyi.
De ha olvasol SG-n mindenki ugyanazokat szajkozza mindenhol minden témában évek óta.Mivel szóba kerül 867ezredszerre is le fogom majd írni.

nfrequency
Azért a most megjelenõ konzolok teljesen pc architektúrára épültek. Ezen túl a pc gaming nagyot ugrott az utóbbi években, szóval szerintem pár exclusive-on kívül minden jön pc-re is. Ami nem, azért fájni fog a szívem, de ez van. Nézd meg az új Killzone-t: Nem kapott kiugró értékeléseket.

Egyedül az új Killer Instinct miatt sírok nagyon.

De, hogy kicsit ON legyek:
Itt ez az nvidia tech demo a játékhoz, ami akkora szemfényvesztés, hogy az eszem megáll. De az olyan hülyék mint én simán ráfeszülnek. Pl a God Ray effekt kapcsán, élõ ember nem lát különbséget az On meg az Off között.

Shep
Ahogy mi is a PC-vel, nem kell mindig ez a konzol a menõ duma, kicsit unalmas már tõled ez a folyamatos, ha törik egybõl veszem, meg a konzol az igazi, mert minden hú de jó rajta szöveg. Elhisszük ,hogy életed a játék és minden este imádkozol a törésért de megérthetnéd, hogy nem kíváncsi erre mindenki, napról, napra minden egyes topicban ahol megfordulsz. Nyugodtan besértõdhetsz, meg tarthatsz bunkónak, nem izgat.

grebber
Vagyunk még ezzel pár millióan igen, és köszi jól megvagyunk velük!

Shep
Hát, hogy neked nagyszerû címek az lehet ... 😊

grebber
Olcsóbb és idõtállóbb megoldás a konzol az biztos.Én ki nem hagynám õket annyi fasza cím jön rájuk ami sajnos pc-re soha!

Shep
Úristen, mintha DS-el társalognék. Asszem elég is nekem ennyi mára tõled 😄

nfrequency
Ez így van..meg ott ugye elõny hogy egy APU-n van a GPU meg a CPU. Nem vagyok ebben nagy szaki, de ez azt eredményezi, hogy a kettõ között elhanyagolható az adat átvitel. Ennek köszönhetõ hogy a PS3 - mint 6 éves hardver - a fél giga ramjával is olyanokat tett le az asztalra, hogy besírsz. Meg ott nem tudsz kitenni egy FRAPS overlay-t, hogy frusztráljon. Azért Eurogémeren megnézed a teszteket ps4 xbox one kapcsán, a játékok sokszor 26-30 FPS között ingadoznak. Csak amikor otthon játszol pont leszarod. Én maradok PC-s amíg élek, de azért ebben nagyon irigylem a konzolosokat 😊

Azért némiképp könnyebb egyféle konfigra optimalizálni a játékot, mint 600000 féleképp' összeállítható pc-re!

nfrequency
Szerintem ez karakter kérdése. Én alapvetõen józan, normális ember vagyok, ellenben képes vagyok órákig elszüttyögni a grafikai settingben és utána meredten nézem az FPS számlálót.

A lényeg, hogy te is gémer vagy én is gémer vagyok...ez a lényeg. 😊

Viszont megírják rá a játékokat normálisan és szépen fut minden.
Tudod ha beteszed a lemezt akkor játszani fogsz nem FPS-t nézni meg idegeskedni és állítgatni tesztelgetni😊
Most abból látod, hogy szaggat, hogy 21 fps? <#smile>

Meg akkor már szarul van optimalizálva ha 21 fps?

Nem attól optimalizálatlan valami, ha annyira rosszul megy hogy érezhetõen megakasztja a játékmenetet? Az én olvasatomban ez a lényeg, az hogy mennyit mutat a számláló pont totál lényegtelen.

Ismétlem nálam nem is lassú.

grebber
Ebbe az elavult dologba ne menjünk bele,mert kár vitatkozni.

Shep
Jó, nem érted mirõl beszélek.

Annyira szeretnek dobálózni a "nextgen" jelzõvel, csak közben kár hogy a "nextgen" perpillanatban megjelenés napján elavult egy közepes pc-hez képest...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Mennyivel könnyebb az élet, hogy pont lexarom hogy mennyi az FPS-em....

Szemem van, látom ha valami akadozik és ha nem.

Még mindig nem tartom kizártnak, hogy warez probléma a rosszul futás...