3497
13460980771376987028.jpg
  • Myselor
    néha leveszi.ez miért szépség hiba?:D
  • Fantasy18
    hali pcn játszom vele. és egy apró szépség hibám van. hogy a csávókám kapucnija néha nincsen fent a fején.. valamelyik gombal fellehet venni?? mert controls b nem találok ilyet
  • macleody
  • Myselor
    igazán szép képek.:)
  • Maxtreme
    Akkor már én is gyarapítom pár PC-s képpel a topikot

• Myselor
    jólvan akkor örülök:)
  • bajgunar
    Jah, tényleg 1 csont = 1 nyilacska. Nemtom mért láttam azt, hogy 1 csontból 5 nyilacskát csinált. Bocse, félrenéztem. Úgy tűnt, mintha 5 került volna a tárba, de nem. Sry
  • Shep
    Rajtad kívül mindenkit :)
  • Myselor
    de jó hogy már megint kezditek ki a lófaszt érdekel már hol szebb és mennyivel fut a játék.istenem xd
  • Shep
    Főleg ha kifogsz egy hibás példányt :D
  • ratgab
    Mennyi egy PS4 most? Olcsónak nem nevezném jelen esetben semmiképp...

Bajgunar: Igen, ha összehasonlítunk nekem is a pc-s kép a legszebb.
  • Shep
    Amúgy ps4-en mi van a spéci vihar effekttel? Bekerült a játékba, van róla video?
  • Shep
    Hát az én gépem fele annyiba sincs, mint egy PS4 mégis tudja ezt a látványt 30+ fps-el :)
  • Gubberx
    Ráadásul a konzoloknál tiszta csóró a kari :D
  • Conqvistador
    Hát én csak 19"os monitoron játszom és nem is full hd ben, és mégis lefostam a bokám a grafikától :D
  • bajgunar
    X förtelmes, Ps4 szebb de tiszta homály, PC még mindíg viszi a prímet, 32"-os full HD tv-n, vagy egy 27"-os moncsin, elég ütős.
  • a.carkey
    *
    Az utolsó kép PC-ről van.
  • grebber
    Az jelen esetben nem érdekel én a szép vs olcsó megoldásra mondom ,hogy a PS4 a legjobb most ebben a tekintetben!
  • a.carkey
    Az utolsó hármas:
    PS4

XBoxOne

• Shep
    De még nincs hozzá törés szóval... :DDDDDDDDDDDDDd
  • a.carkey
    Látod, pedig a hős mellett álló figurának ettől PC-n ki is hullott a haja.
  • grebber
    PS4 a nyerő ott jobban esik az eső meg a legkevesebb pénzbe kerül a gép!
  • a.carkey
    PS4

XBoxOne

PC

PS4

XboxOne

PC
  • Hunor1
    ja igen találkoztam azzal is... szétmortározott se perc alatt.... az én találataim meg bolhacsípés neki(k)... :((
  • Tikal #1992
    én egy másikat próbáltam, az rögtön mortarral kezd, ha nem fordulsz azonnal akkor telitalálat, de nem jött szembe, sőt viszonylag könnyen mögé tudtam kerülni.
  • Hunor1
    vannak helyek amit csak a főszál előrehaladtával nyit meg.
  • titokminiszter
    Sacrifice Island -os cuccokat hogyan, MIKOR tudom elérni?

Eredeti a game, szóval a aktiválási kóddal működnie kellene. Youtube-on megnéztem, hogy hol kellene lennie, de nekem nem jelzi a tárkép. A történetben még csak kb. 15%-nál járok. Ez számít? Vagy vmi nem kerek nálam?!

• Conqvistador
    Ti milyen minigameket találtatok eddig?
    Malom az tetszett, meg valami Funtag vagy fungaro az nem nagyon.
    Sakk nincs véletlenül benne?
  • Hunor1
    ja nálam is 1 csont = 1 nyíl... vagy valami fejlesztés kell hozzá? ( az 1 csontból 5 nyíl?)
  • Conqvistador
    Köszi, akkor majd teszek egy próbát, de ideje még több hajót elsűllyeszteni meg sok sok pénzt szerezni a fejlesztésekhez :D
  • Myselor
    takarítsd el hiszen én pl miattuk nem tudtam elkezdeni a küldetést ugye combatban voltam,ha eltakarodtak akkor tovább tudsz menni közelebb a küldetéshez és S-gombal elindítani:) hát onnan már nincs sok hátra amúgy és szerintem nem fog,egy ilyen fal szerü dolog jelzi azt hogy nincs tovább abba konkrétan ne menj bele és nem lesz gond
  • Conqvistador
    Azt meg hogyan?
  • Conqvistador
    A csontokat ne adogasd el :D

Tudod milyen jól jön ha küldi közben lenullázod az altató és a mérgezett nyíl készleted? Rögtön készíthetsz belőlük + nyilat ami sokszor aranyat ér :D
  • Conqvistador
    Hmm és akkor végülis mi a megoldás?
    Takarítsam el a hajókat onnan?
    Ha ez az utolsó szekvencia akkor még nem sürgős nekem, mert van még mit fejleszteni a hajón, csak szerettem volna a főszálon túljutni de ha már amúgy sincs sok hátra akkor nem gáz.

Ha berongyolok oda és elfutok a jelig akkor szerinted nem fog deszinkronizálni? :D
  • bajgunar
    Egy csontból 5 db nyilacskát csinál! Nem egyet.
  • Myselor
    tudom hogy mit mondasz,de ha közel mész a kérdőjelhez kifogja írni :|
    én is majdnem deszinkronálodtam ott főleg a hajócsata miatt
  • Yag
    Sziasztok!

Annyit súgjatok meg kérem, hogy a búvárkodás, kincskeresés a tenger alatti részek hányadik szekvenciától elérhetőek ?
    Köszi.
  • Conqvistador
    Na de konkrétan a terület egy fehér köd vagy sáv ahová ha behajózok (nem csak a küldetés) azt írja , hogy vissza mert deszinkronizál nem feloldott terüelt vagy mi...
  • krisztajo
    Hát nekem teljesen üres a térkép, nincs egy ilyen ikon sem rajta.
    Bocsi, de a feltöltéshez sajna meg nem értek. :-(
  • Myselor
    mindegyiket mutatja nekem megvannak,egy kép a térképedről?