3497
-
néha leveszi.ez miért szépség hiba?:D -
Fantasy18 #2015 hali pcn játszom vele. és egy apró szépség hibám van. hogy a csávókám kapucnija néha nincsen fent a fején.. valamelyik gombal fellehet venni?? mert controls b nem találok ilyet -
-
igazán szép képek.:) -
Akkor már én is gyarapítom pár PC-s képpel a topikot 
-
jólvan akkor örülök:) -
Jah, tényleg 1 csont = 1 nyilacska. Nemtom mért láttam azt, hogy 1 csontból 5 nyilacskát csinált. Bocse, félrenéztem. Úgy tűnt, mintha 5 került volna a tárba, de nem. Sry -
Rajtad kívül mindenkit :) -
de jó hogy már megint kezditek ki a lófaszt érdekel már hol szebb és mennyivel fut a játék.istenem xd -
Főleg ha kifogsz egy hibás példányt :D -
ratgab #2006 Mennyi egy PS4 most? Olcsónak nem nevezném jelen esetben semmiképp...
Bajgunar: Igen, ha összehasonlítunk nekem is a pc-s kép a legszebb. -
Amúgy ps4-en mi van a spéci vihar effekttel? Bekerült a játékba, van róla video? -
Hát az én gépem fele annyiba sincs, mint egy PS4 mégis tudja ezt a látványt 30+ fps-el :) -
Ráadásul a konzoloknál tiszta csóró a kari :D -
Conqvistador #2002 Hát én csak 19"os monitoron játszom és nem is full hd ben, és mégis lefostam a bokám a grafikától :D -
X förtelmes, Ps4 szebb de tiszta homály, PC még mindíg viszi a prímet, 32"-os full HD tv-n, vagy egy 27"-os moncsin, elég ütős. -
*
Az utolsó kép PC-ről van. -
Az jelen esetben nem érdekel én a szép vs olcsó megoldásra mondom ,hogy a PS4 a legjobb most ebben a tekintetben!
-
Az utolsó hármas:
PS4
XBoxOne
-
De még nincs hozzá törés szóval... :DDDDDDDDDDDDDd -
Látod, pedig a hős mellett álló figurának ettől PC-n ki is hullott a haja.
-
PS4 a nyerő ott jobban esik az eső meg a legkevesebb pénzbe kerül a gép!
-
PS4
XBoxOne
PC
PS4
XboxOne
PC
-
Hunor1 #1993 ja igen találkoztam azzal is... szétmortározott se perc alatt.... az én találataim meg bolhacsípés neki(k)... :(( -
én egy másikat próbáltam, az rögtön mortarral kezd, ha nem fordulsz azonnal akkor telitalálat, de nem jött szembe, sőt viszonylag könnyen mögé tudtam kerülni. -
Hunor1 #1991 vannak helyek amit csak a főszál előrehaladtával nyit meg. -
titokminiszter #1990 Sacrifice Island -os cuccokat hogyan, MIKOR tudom elérni?
Eredeti a game, szóval a aktiválási kóddal működnie kellene. Youtube-on megnéztem, hogy hol kellene lennie, de nekem nem jelzi a tárkép. A történetben még csak kb. 15%-nál járok. Ez számít? Vagy vmi nem kerek nálam?!

-
Conqvistador #1989 Ti milyen minigameket találtatok eddig?
Malom az tetszett, meg valami Funtag vagy fungaro az nem nagyon.
Sakk nincs véletlenül benne? -
Hunor1 #1988 ja nálam is 1 csont = 1 nyíl... vagy valami fejlesztés kell hozzá? ( az 1 csontból 5 nyíl?) -
Conqvistador #1987 Köszi, akkor majd teszek egy próbát, de ideje még több hajót elsűllyeszteni meg sok sok pénzt szerezni a fejlesztésekhez :D -
takarítsd el hiszen én pl miattuk nem tudtam elkezdeni a küldetést ugye combatban voltam,ha eltakarodtak akkor tovább tudsz menni közelebb a küldetéshez és S-gombal elindítani:) hát onnan már nincs sok hátra amúgy és szerintem nem fog,egy ilyen fal szerü dolog jelzi azt hogy nincs tovább abba konkrétan ne menj bele és nem lesz gond -
Conqvistador #1985 Azt meg hogyan? -
Conqvistador #1984 A csontokat ne adogasd el :D
Tudod milyen jól jön ha küldi közben lenullázod az altató és a mérgezett nyíl készleted? Rögtön készíthetsz belőlük + nyilat ami sokszor aranyat ér :D -
Conqvistador #1983 Hmm és akkor végülis mi a megoldás?
Takarítsam el a hajókat onnan?
Ha ez az utolsó szekvencia akkor még nem sürgős nekem, mert van még mit fejleszteni a hajón, csak szerettem volna a főszálon túljutni de ha már amúgy sincs sok hátra akkor nem gáz.
Ha berongyolok oda és elfutok a jelig akkor szerinted nem fog deszinkronizálni? :D -
Egy csontból 5 db nyilacskát csinál! Nem egyet.
-
tudom hogy mit mondasz,de ha közel mész a kérdőjelhez kifogja írni :|
én is majdnem deszinkronálodtam ott főleg a hajócsata miatt -
Yag #1980 Sziasztok!
Annyit súgjatok meg kérem, hogy a búvárkodás, kincskeresés a tenger alatti részek hányadik szekvenciától elérhetőek ?
Köszi.
-
Conqvistador #1979 Na de konkrétan a terület egy fehér köd vagy sáv ahová ha behajózok (nem csak a küldetés) azt írja , hogy vissza mert deszinkronizál nem feloldott terüelt vagy mi... -
krisztajo #1978 Hát nekem teljesen üres a térkép, nincs egy ilyen ikon sem rajta.
Bocsi, de a feltöltéshez sajna meg nem értek. :-(
-
mindegyiket mutatja nekem megvannak,egy kép a térképedről?