3497
-
Conqvistador #2056 Ha javasolhatom előbb a menübe lépj vissza és úgy.
Amúgymeg a gépeddel van a hiba, mert amikor Malomban 1000$ ost játszottam és megzavartak így rosszat léptem és elverni készült a gép ALT+F4 el kiléptem és nem zavarta meg a mentést. Sőt ilyenkor visszadob az adott helyszín belépőhelyére. -
Fasza baszodna meg az egész.Annak ellenére hogy félpercenként kiírja mentés 2 órám veszett a picsába. 

Azóta beleraktam megint vagy 5 órát ,de ha visszalépek és az se lesz meg robbantom az ubi székházat! -
hát majd később megfogod utálni az abstergos fost. xd
amúgy egy tőrpisztolyt kapsz az összes teljesítéséért ami egy jó kis kard,erős gyors és lő is vele időnként.megéri és ne félj ha nem basztad el a küldit akkor később befogja adni nekem is így volt:) -
Lassan én is elkezdtem játszani a játékkal és tényleg állati jóóó:D Az Abstergo-s infó gyűjtés is jó:D Viszont én is belefutottam a bérgyilkos küldi bug-ba:/ Az elsőt megcsináltam, utána elmentem másfele, meg kicsit sztorival haladtam, visszamentem és nem találtam az utolsó küldetést:/ Emlékeknél sem tudom újra játszani, mert még el sem kezdtem ugyebár... Remélem semmi komoly dolog nem jár az összes teljesítéséért, mert így ezt buktam...
Viszont történt valami vicces is:DDDD Taliztam egy assassin csajjal és több prédát kellett megnyúznom mint ő. Elejtettem az állatot a víz mellett, aztán megnyomtam a "B"-t és erre kihúzott egy kincsesládát a földből :D Pedig a térképe, ha jól emlékszem nem is volt meg:D Na mind1, azért mókás volt:D -
Csak utánam, fiúk :D -
krisztajo #2051 A tengeri csatákban hogyan lehet ágyúgolyó típust váltani?
Nekem az elején felvillan egy pillanatra a rendes golyó aztán mindig átvált láncosra.
Illetve hogyan lehet a robbanó hordókat a vízbe dobni?
-
igaz hogy jó arra,de akkor még könyebb lesz a játék.én 90%on vagyok már csak buvárkodós cuccaimvannak meg a tengeren töredékek és ládák.majd még megcsinálom ezeket is lehet:) -
Hunor1 #2049 igen de a maya öltözet véd a golyóktól, tehát van gyakorlati haszna! na mindegy csinálom a tengerészeti küldiket + a templomos vadászatokat. nem akarok még a végére jutni ennek a remek játéknak! AC3 mal is az volt a bajom hogy miután kivégeztem utána nem vettem már elő... valahogy elveszti az ember az érdeklődését, pedig sokáig fenn volt a gépemen hogy na majd a kiegekkel még újra játszom, de nem. -
kardokból az assassin tőrpisztoly az kúrvajó érdemes megszerezni és a tengerészeti küldetésekből az aranypisztolyokat ^^
amúgy sajnos pedig ez van,nem mintha olyan jó lenne az a maya ruha de kinek mi tetszik ugye:) nekm különben az alap ruha jön be a legjobban de van még pár jó:) -
Hunor1 #2047 bosszant hogy a maya köveket tartalmazó helyek egyike egyszerűen nem elérhető! mert csak a story előrehaladtával oldódik fel... basszus én nem az utolsó szekvenciában akarom csak megszerezni a maya ruhát! már a 9. ben járok így már csak 3 van hátra. eddig egyébként a bálnavadász ruha tetszik a legjobban. szerintem ez sokkal jobban illik ehhez a klímához. nem hinném hogy a dög melegben hosszú gatya csizmában meg nehéz köpönyegekben mászkáltak a kalózok. közben elmentem egy dlc-s szigetre ahol a drake admirálisnak volt 3 ládája. azt hittem valami különleges dolgok lesznek bennük. de sajnos mind a pisztilyok, mind a kard rosszabb mint a jelenlegi amit használok... -
Conqvistador #2046 Én is csak azért, mert mégiscsak szebb így sötét vitorlával + kalózzászlóval a hajó. A fehér vitorla snassz :D -
hát igen jó lett volna,először én is azt hittem lesz ilyen de sajna nem.nagyon nem is változtattam ezeken:) -
Conqvistador #2044 Kár pedig igazán lehetett volna valami hasznuk ha sok nem is.
Pl a legjobb vitorlával +10% sebesség stb. Így akkor felesleges az egész cécó. -
csak díszek ezek:) mint ahogy a kormány és minden külső modosítás ^^ -
Conqvistador #2042 A vitorla fejlesztésről szeretnék kérdezni.
Jelenleg karmazsin színű vitorlám van de lehet venni 2000R ért bőrvitorlát.
Ez csak dísz vagy van gyakorlati haszna is? Pl később esik szét ha lőnek? :D Mert ha dísz akkor fölösleges 2k t eltapsolni rá.
-
Én is tapasztalok ilyet, eddig azt hittem csak a fülem szar :D -
Van valakinek olyan problémája, hogy átvezetőkben csúszik a hang, ill. olyan, mintha hiányozna pár effekt?
Nagyot ront ez nálam a hangulaton, az egyetlen dolgon, amibe nem tudtam eddig belekötni.
Sajnos tényleg arról van szó, hogy még tovább butították a dolgokat, de mindezt betudom annak, hogy a kiadó marhahajcsár módjára bánhat a készítőkkel. Mindezt valószínű úgy, hogy készül az "igazi next-gen", gondolom továbbfejlesztett motorral, meg valamivel, ami elmozdítja ezt az egészet erről a jól kitaposott ösvényről. Mit ösvényről, beszélek itt hülyeségeket, ez már sugárút :D
A konstans laggolás is csodás egyébként, 1 magot használ nálam is a négyből ez a rohadék, köcsög Ubisoft. -
Jó ha tudod/tudjátok, a koordináta nem a kincs pontos helyét jelzi, hanem a sziget helyét! Te magad is láthatod, ha megnézed: a 333,650 az a Matanzas sziget, ha zoom nélkül nézed a térképet. -
Közben megvan, ruhát ad, hát, kösz az nem kell. -
DE a nagy ajtóhoz eljutottam, az érdekel mi van mögötte? Ha valami lópáncél akkor nem foglalkozok vele :) -
Conqvistador #2036 Megvan a tervrajz juhéé :D
Egyébként nem teljesen azon a koordinátán volt, hanem kvázi a közelében a szigeten és célszerű betenni a 9es gomb megnyomásával a térkép ikont a fegyver helyére. Hát érdekes kis keresés volt :D -
Skyline #2035 Eljutsz a sztoriban oda ahol megtudod.:) -
A maja "kulcsok" összegyűjtésével mit lehet feloldani? -
Conqvistador #2033 A probléma ott kezdődik, hogy a vázlat megvan.
De a 333/650 es koordinátánál nem látok semmit :d
Lehet vaksi vagyok vagy más előfeltétel is hiányzik. :D
A kocsmákat még nem jártam végig. De a hulla megvan akitől elvettem a vázlat térképét. -
A kincsestérképekhez általában a kocsmárosok szokták adni az infót, hogy hol a hulla. Összesen 8 kocsmát lehet feloldani, mindet végigjártad? Illetve nekem volt olyan, hogy az egyik víz alatti roncs kincses ládájában volt a vázlat az egyik fejlesztéshez. -
Itt biztos megtalálod. -
Conqvistador #2030 A ravasz mindenit. Köszi
Már csak azt kéne tudni, hogy azt a bizonyos térképet merre keressem :D -
A 3-ban a városok kidolgozottsága, élet, kinézet, érdekességek szempontjából SZERINTEM szebb. Itt a tenger brutál jó, ami a 3. részben kevésbé volt csodás.
Viszont olyan hülyeség a 3. részben nem volt, hogy ha a tetőről az őr észrevesz, és leugrik hozzám, akkor van, hogy meghal azonnal, már az eséstől is. A 3. részben nem ugrálgattak utánad a mélybe. :)
-
Igen. Különben nem lesz ott. Amúgy az összes koordináta valamilyen helyszínt jelöl, ezért egyszerű. -
Látom még mindig ugyanaz a téma. -
Conqvistador #2026 Na most jön a noob kérdés :D
A neten azt találtam, hogy az elit Mozsárágyú vázlatának a kordinátája 330/650 csak úgy simán odamentem és semmi.
Ezek szerint a térképet is meg kellene keresni előtte? :D
-
Conqvistador #2025 Ne viccelj már.
Hd 6670esem van az elöb bösszevetettem a gtx 460asoddal a referencia értékeket még erősebb is a kártyád alsó hangon 20%al.
Nálam zsíron megy akadás nélkül magas beállításokkal vsinc-el bekapcsolva.
25-30fps stabilan. Ja és 1 éve telepített W7 em van fent egy szinten szétdefragolt régi 5400rpm es vinyón (a nagy vinyókat nem terhelem a rendszer destabilizátorral :D) és mégis gond nélkül megy.
A 3 messze nem futott ilyen szépen pláne nem ilyen pazar grafikai beállításokon. -
A térkép alján a bal alsó sarokban lévő 3 terület, az tényleg brutál nehéz. Masszív viharok, szinte állandóan. Óriási spanyol-angol man o' war harcok, + frigate-ből is akad. -
nekem is 2 mag van,és jobban fut mint a 3 pedig nekem aztán szarabb a gépem a tiédnél és azért egész jól fut:) -
Lehet ennyit számít a 4 mag és hogy én egy agyontorrentezett tuti agyontöredezett HDD-re raktam a játékot, ami még ráadásul külső USB-n van!
De ez van tolom így diavetitve! -
Nem tudom, nálam teljesen jól megy Havannában is.
Phenom X4 965, Ati 5850 4 gig RAM.
Medium-high beállításokkal, no AA. Jobban megy nálam is, mint a 3 -
Pedig egyszerű odamész ahol a nagy piros x van... 
Koordináták szerint is megtalálod öket. -
Volt kis időm tolni megint. Szarrá butítottam a grafikát mindent amit csak lehet.Eredmény semmi hatás játszhatatlanul akar Havannában!
Kell majd egyszer az az új gép mese nincs.
Valaki(k) mondta sokkal jobban fut mint a 3 hát nálam még véletlenül se!
Más:
Belőlem kurvára nem lenne jó hajós,mert a kincsestérképeket nagyon de nagyon nem tudok értelmezni.A játék elején a kiinduló részen ott egyértelmű volt de havannában közöm nincs merre van.
-
Lezárt területen belül felveszi, azon kívül (ami nem piros ott leveszi). -
Conqvistador #2017 Ez a Cabrio változat. :D Biztos melege van. Esőben általában fent van neki.