Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Az hatalmas lenne, kövéren rohangálni a háztetökön...<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

õszintén szólva én a craft mellé betenném azt,hogy enned is kelljen,aludnod is,gyógyitalokkal gyógyulhass meg ilyenek😊
de ha akarom,el is hízhassak,hogy még a félemeletig se tudjak felmászni a súlyom végett 😊)
Kongy
Személyeskedés helyett inkább játsszál.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

wedge31
Van off topik...

bocs az off-ért de a reloaded verzió hova rakja a save fájlokat?
Shep
Mert leírtam ,hogy nem tetszik a craft benne, aha, értem. Mennyi okos jár ide is!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hallod te hülye vagy, attól még élvezem, hogy leírom ,hogy szerintem nem kellett volna bele. A te elvakultságod az AC iránt meg már-már beteges, neked ha egy darab követ adnának amire AC van írva azért is odáig lennél. Kíváncsi leszek melyik lesz majd az a rész amikor majd leírod, hogy hát igen, itt azért már nincsen minden rendben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
Otherworld Zoly nem kritizálta ennyit, pedig néha elveti a sulykot 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Te nem élvezel semmit nekem meg ez a véleményem. Most komolyan ki gondolkodik ilyen apróságokon. Neked ismét semmi sem jó.

Nem tökéletes a játék, de nem is kell annak lennie. Játék baszod és kész. Semmi más. Nem történelemszimulátor.

De keresgéld nyugodtan az általad hibának vélt dolgokat, csak már marha unalmas mindenhol ezt olvasni. Önjelölt teszter vagy ne is taggad. Ki kéne adnod magadból ezeket a dolgokat nehogy felemésszen. Lehetõleg egyben írásos formában, hátha kiírnád magadból ezt a sok frusztrációt. <#crazya>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Elnézést, hogy megint le mertem írni a véleményemet a te tökéletes játékodról!

Egyébként a kalózoknak meg bûzlõ szadista alkoholistáknak kéne lenniük, aki minden városban kurvázik mindenkit halomra öl. Egyszóval szar ez az egész játék, ne is játssz vele, mert nem történészek készítették és amúgy is hol van a fõhõs falába kampója meg beszélõ papagája...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hogy te minden szarba bele tudsz kötni az már-már hihetetlen számomra.

Nézzél inkább dokumentumfilmeket az való neked.

Komolyan miért olyan nagy gond ez, hogy van benne craft? Játékmenetbeli döntés, ha ne csak pénzen tudj mindent megvenni, hanem aki akar meg is dolgozhasson érte. Tudod változatosság.

Shep
Azért vicces, hogy még mindig van mikor 2m-el elõttem rakja ki az embereket, meg 10m-el a házfalat 😊 Na meg a pont akkor ülnek le a padra dolgot is mókás még mindig látni.

Shep
Na sõt PC-sben is, akkor már csak arra kell rájönni ,hogy mit kell hozzá bekapcsolni 😊

Shep
Most nézem, xboneon is van olyan effekt

CroftManor
Ez még az Ubisoft által nyáron kiadott bemutató a tengeri csatákról. Na mindegy, lehet, hogy azóta kivették belõle ezt az effektet, vagy tényleg ps4es effekt.

Nothing is True, Everything is Permitted

Shep
Mondjuk lehet, hogy a physx patch hozza majd 😄

Shep
Egyáltalán PC-n ez lehetséges, vagy csak ps4 effekt?

Kongy
Gondolom ez nextgen 😄

CroftManor
Kár, hogy nekem nem így füstölnek az ágyúk lövés után, mint ebben a videóban. Legalábbis nem ennyire látványosan.

Shep
Na hajóztam kicsit Nassauba, közben benyomták ezt a tákoljál magadnak fegyvertartót, mert a kalózok ezt már annak idején is biztosan így csinálták ,hogy ocelotokat öltek, majd hosszú hetekig készítették ki a bõrét, hogy végül fegyvertartóvá varrhassák össze. Ez amúgy mégis mi a frásznak kellett bele? FC3-ban ok volt, indián barátunknak az elõzõ részben ok, de egy KALÓZNAK???????????????

Myselor
úgy úgy.ugyanezt érzem 😄
Myselor
az meg a másik szarság.bár még mindig jobb egy fokkal.de azokat nem biztos hogy megcsinálom mindet xd
az animus töredékek mire jók? mi van ha nem gyûjtögetem õket?
CroftManor
Nekem a víz alatti részek sem jöttek be mindig annyira, némelyik kincs meg animus töredék úgy el van dugva, hogy nehezen jössz rá, hogy merre is kell lavírozni a vízben, hogy megtaláld. Mellesleg figyelni kell a levegõdre is, meg a cápákra (már ahol van), de szerencsére nem mindenhol van cápa, van ahol csak medúza van meg tengeri sün.

Kongy
jaja, nekem meg az megy az agyamra, hogy a karakterünk meg se szólal, és egy abszolút antipatikus ember irányít meg zsarol gyakorlatilag végig... legszivesebben arconköptem volna...

Myselor
hát de komolyan bazdmeg,ez amúgy az egyetlen minusz a játékkal kapcsolatban nekem.maradtak volna inkább annál az elméletnél hogy nem kötelezõ és kihagyható a jövöbeli rész.akinek meg ez bejön no comment.kibaszott erõltetett az egész fõleg a jopofáskodások az agyamra mennek
Kongy
+1

Kevés kellett ahhoz, hogy a kontroller a tv-ben landoljon, a blu-ray lemez meg a kukában 😄

Myselor
majd nem fog tetszeni az abstergos rész amikor a faszfej hacker faszi csicskáztat meg jönnek az eröltetett poénok.agyon verném és elásnám aki mindezt kitalálta :|
Kongy
Ez pont nem derül ki 😄

Gyorstalpalót? <#vigyor5> Inkább egy 3 hónapos OKJ-s képzést assasin szakon! <#idiota>
ProGabe
Na kb. fél órányi játék után annyit tudok mondani, hogy ez nagyon hangulatos. Nem is, ez HANGULAT-os, így, nagybetûvel!
Még az Abstergo iroda is tetszik, jó nagy mindfuck az egész. Fõhõs polcán az AC játékok, mi folyik itt, kérem szépen? 😊

Annyi gondom van, hogy az rendben, hogy a DNS memória végett tudnak az Assassinok és a Templárok úgy futkározni, harcolni ahogy, de valami kiképzés azért kéne, nem? Szóval fõhõsünk hogyan tud? Kapott valami gyorstalpalót valahol? Azért ez remélem kiderül.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

CroftManor
Leeresztõ csónak nincs, viszont visszafelé már tudod használni a parton lévõ csónakokat, hogy ne kelljen visszaúszni a hajóhoz.

Myselor
komolyan emberek játszatok már,ez a sok grafikai szarság már kicsit sok :|
JethroHUN
Az FX-6100 az csak elméletben jobb. Az összes FX-x100 elég vacakul sikerült széria. A játék meg nem éppen egyenletesen használja ki a magokat, így hiába van neked 6, ha azok egyenként kevesebbet számolnak mint a phenomé.
Majd teszek fel screenshotokat akkor. Élsimítást vedd le FXAA-ra. Az jobban eszi az fps-t mint AO - HBAO-n

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Myselor
amúgy tényleg kicsit túl sok lett ez a kövesd ezt azt dolog.és a story gyengébb mint vártam,mivel mindent összegyüjtöttem szinte elkedztem végighaladni,nem rossz de jobbra számítottam😊 lassan végére érek
Myselor
amúgy nem lehet megnézni hány órát játszottam vele?nem steames meg ilyenek,játékon belül
A játék tegnap steamen és uplay-en is megjelent drága kolléga.

Ott a hiba, hogy élsimítást közepesre raktad. Az baromira fogja az egész játékot.

Lentebb le vannak írva, hogy kinek mi hogyan fut élvezhetõen.

JaSoN HuNTeR
OFF TOPIC

A játék még meg sem jelent, szóval szerintem OFF TOPICba írjatok. 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Nem hiszem el, milyen felbontáson és beállításokon játszol mert nekem erõsebb konfingom van és sokszor leesik 24FPS alá.

Én 1440x900 és Ultra de az élsimítást csak közepesen bírja..

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Shep
Köszönjük a jókívánságokat!

wedge31
Megjött a mail a ksz-tõl pénteken hozzák a játékot, remélhetöleg L méretü polóval...

Kilépsz a hajókorlátra és hab testeddel beleereszkedvén a vízbe manuális vízijármûvé változol. Rövid válasz, nincs.

JethroHUN
...elfelejtettem, leírni amit kérdezni akartam: a hajóról hogy lehet kijutni pl egy kis szigetre? (azon kívül, hogy vízbe ugrom és oda úszok) Nincs valami leereszthetõ csónak?

JethroHUN
Ennyi, szopjatok az nVidia kártyákkal, végre ez is bekövetkezett. Pedig a fõmenü elõtt nagyon reklámozza a játék. <#mf1> Nekem 32 fps alá még nem ment(szarfos phenom X4em van meg egy 7850), pedig amikor megkapjuk a hajót ott aztán elég sok effekt van, jó pár kis hajó. 3 tornádó, szökõár. Akkora vihar volt, hogy csak 10-jére sikerült elmenekülnöm. <#alien>

Na viccet félre téve, AC játékként csalódás... DE ha szimplán Black Flag néven elejétõl fogva sandbox kalózos játéknak készült volna, valami tök jó fõsztorival akkor az mondom, szupermegakirály.

Shep
Nem szaggatott csak lassabb volt. A kettõ nem ugyanaz-

rage
Nálam nem szaggatott be semennyire sem, pedig 1 gigás a kártya.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

wedge31
Fasza...

Shep
1-2 fps-t, többet nem, legalábbis nálam.